مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم برای سرور فایل
dada_shi
16-02-2014, 12:20
بنده میخوام یک سیستم برای سرور گروه گرافیک خریداری کنم.لطفا راهنمایی کنید.
نکاتی که برام مهمه:
1- فایلهایی که قراره تو این سرور ذخیره بشه حجم بالایی داره(حدودا هر فایلی 15 گیگ) پس قطعا باید بتونم روی این سیستم حداقل 5 تا هارد 3 ترابایت داشته باشم.
2-تقریبا 24 ساعته هم باید روشن باشه.پس به کیسی نیاز دارم که دو تا پاور داشته باشه تا خیالم از پاور راحت باشه.
3-کارت شبکه خوبی هم داشته باشه تا تو جابجایی فایلها کم نیاره و زود دخلش نیاد.
amir200812
16-02-2014, 12:34
بنده میخوام یک سیستم برای سرور گروه گرافیک خریداری کنم.لطفا راهنمایی کنید.
نکاتی که برام مهمه:
1- فایلهایی که قراره تو این سرور ذخیره بشه حجم بالایی داره(حدودا هر فایلی 15 گیگ) پس قطعا باید بتونم روی این سیستم حداقل 5 تا هارد 3 ترابایت داشته باشم.
2-تقریبا 24 ساعته هم باید روشن باشه.پس به کیسی نیاز دارم که دو تا پاور داشته باشه تا خیالم از پاور راحت باشه.
3-کارت شبکه خوبی هم داشته باشه تا تو جابجایی فایلها کم نیاره و زود دخلش نیاد.
سقف بودجه؟
البته کلا بهتره بجای سرور، از هارد های تحت شبکه استفاده کنید! مثل این:
Lenovo Iomega ix2 Network Storage 2-Bay 6TB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت هر کدوم هم حدود 1800 هست!
اگه 15 ترابایت جا نیاز دارید 3 تا بگیرید! مطمعنا خیلی کم دردسر تر از سرور هست...
و پورت 1Gb هم داره + USB2.0 ...
dada_shi
16-02-2014, 12:51
سقف بودجه حدود 6 میلیون
چون میخوام تو شبکه سطح دسترسی تعریف کنم ،نیاز به سیستم دارم.این هاردهای تحت شبکه کارو کامل راه نمیندازه.حالا بازم اگر پیشنهاد دیگه ای دارید،بگید.مرسی
Hessam 2
16-02-2014, 13:15
عزیز فقط هارد های شما میشه 2750!!!!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با 2900 هم نمیشه سیستم سرور پیشنهاد داد!!!
البته دوستان در اینجا ماشالله با 1 میلیون هم سیستم سرور از دیدگاه خودشون پیشنهاد میدن!!!
نیازی هم به دو تا پاور نیست! با یکیش هم کارتون راه می افته قطعاً.
amir200812
16-02-2014, 14:31
البته بعضی از دوستان متوجه نیستند این فقط فایل سرور هست و قرار نیست هم زمان 5 هزار تا یوزر وارد سیستم بشن که سیستم بالای 11 میلیون پیشنهاد میدن...
درضمن فکر کنم بهتره از هارد های سری GREEN وسترن استفاده کنید! چون برای آرشیو کردن بهینه شدن و چون شما برای سیستم معمولی نمیخواد، فکر کنم بهتر باشن! که 5 تا 3 ترابایتش زیر 2 تومن هزینه خواهد داشت!
میشه توضیح بدید چرا باید برای کارتی که 200Mbps هست 350 هزار تومن هزینه کنیم؟
در حالی که مادروبرد ها خودشون پورت های 1Gbps رو دارند؟ و کارت های 1Gbps هم در بازار بقیمت 30 40 تومن موجوده؟
مگه قراره 2 کیلومتر فاصله ایستگاه ها باشه که میخواهید از فیبر نوری استفاده کنید؟
*درضمن با این جمله موافقم:
11 تومن راحت هزینه اس!!
ولی نه برای مشتری! بلکه برای فروشنده...
مثلا یه فایل سرور 16 گیگ رم رو میخواد چکار؟
یا مثلا 2 تا پردازنده سرور Xeon برای کدوم پردازش نیاز هست؟
واقعا جای سواله! اینطور نیست؟
_LOVE_CODER_
16-02-2014, 15:03
برای کار شما یک NAS نیاز هست تهیه کنید و اون رو به یک سرور معمولی متصل کنید و بقیه سیستم ها رو به سرور برای تامین سطح دسترسی
در ضمن با توجه به اینکه سیستم شبانه روز قراره روشن باشه صدرصد هاردهای سرور پیشنهاد میشه هاردهای SAS
حداقل هم 4 هارد برای RAID 0 باید در نظر بگیرید
Hessam 2
16-02-2014, 16:12
دقیقاً همینطوره. هارد های Red Nas وسترن دیجیتال منحصراً جهت سیستم های سرور طراحی شدن و از فن آوری SAS کاملاً پشتیبانی می کنند!
چیپست C606 اینتل از 8 درگاه SAS پشتیبانی می کنه که با خرید 4 عدد هارد 4 ترابایت رد ناس،4 پورت از 8 پورت درگیر خواهد بود.
ضمناً اون سیستم صرفاً جهت اطلاع هست و قرار نیست خریداری بشه!! بودجه ی خریدار هم خیلی بعیده که دو برابر اضافه شه!!
لذا صرفاً یک لیست نمایشی هست و احتمال 99% هم اون سیستم و کارت معرفی شده مد نظر این کاربر عزیز نخواهد بود. چون فقط یک مثال هست. پس از مشخص شدن بودجه ی نهایی، می بایست بررسی های بیشتری صورت بگیره و سیستم قابل استناد معرفی کرد.
* برای فایل سرور هیچ نیازی به CPU های Xeon و دو CPU و SSD و ODD و و رم فرکانس بالا و پاور 1200 وات و کارت گرافیک گیمینگ و واترکولینگ نیست! رم 16 گیگ برای این حجم فقط در صورتی توجیه داره که قرار باشه از فایل سیستم ZFS استفاده بشه وگرنه 8 گیگ برای UFS و 4 گیگ برای NTFS هم کافیه.
* هارد های سری NAS توصیه میشه.
* RAID0 هیچ توجیهی نداره با شبکه گیگابیت چون در هر صورت سرعت یک هارد هم از سرعت یک شبکه گیگابیت بیشتر هست و فقط در صورتی توصیه میشه که از کارت های شبکه 10 گیگابیت استفاده بشه که اونها هم لازمه روی تمام سیستم ها نصب بشن و نه فقط خود فایل سرور. RAID5 توجیه منطقی داره در صورتی که امنیت اطلاعات مهم هست و خوندن اطلاعات رو سریع تر می کنه + نوشتن رو کند تر. در غیر این صورت همون JBoD کار بهتر و ساده تریه.
* سیستم ایده آل برای این کار یک مادربرد mini ITX یا micro ATX هست با چیپست مدرن و تعداد زیاد پورت ساتا (حداقل 6) و یک CPU ارزون قیمت (مثل Pentium G3220 + Gigabyte GA-B85M-HD3). همون گرافیک آنبرد CPU کاملا کفایت می کنه، رم هم فقط یک ماژول 1333 یا 1600 کاملا مناسبه، پاور هم نهایتا یک پاور خوب 450/500 وات (ایده آل کاملا Passive) مناسب هست.
* چون نسبت قیمت/گیگابایت هارد های 3 و 4 ترا تقریبا مساوی است بهتره از هارد های 4 ترابایت استفاده بشه تا در آینده جای اضافه کردن حجم هم بیشتر باز باشه.
Hessam 2
16-02-2014, 16:36
جناب استریم، مادردبردی که معرفی کردید نه تنها از فن آوری SAS پشتیبانی نمی کنه، بلکه 4 عدد بیشتر هم کانکتور ساتا 6 نداره که در اونصورت بالاجبار می بایست خریدار عزیز برای اضافه کردن هارد بیشتر (2 عدد دیگر علاوه بر 4 هارد، در صورت نیاز) از کانکتورهای ساتا 3 استفاده کنه!
باز GA-H87-D3H باشه یه چیزی... اما این هم از SAS پشتیبانی نمی کنه!
dada_shi
16-02-2014, 16:44
من خودم بیشتر نگران پاور و مادربرد بودم که بتونم مثلا 5 تا هارد 3 ترابایت رو روش سوار کنم.والا فکر نمیکنم به رم بالا،سی پی یو بالا،گرافیک آنچنانی ،نیازی باشه.حالا دوستان لطف کنند،یک کیس بدون هارد پیشنهاد بدن،بعد من به اندازه بودجه ظرفیت هارد رو بالا ببرم.
جناب استریم، مادردبردی که معرفی کردید نه تنها از فن آوری SAS پشتیبانی نمی کنه، بلکه 4 عدد بیشتر هم کانکتور ساتا 6 نداره که در اونصورت بالاجبار می بایست خریدار عزیز برای اضافه کردن هارد بیشتر (2 عدد دیگر علاوه بر 4 هارد، در صورت نیاز) از کانکتورهای ساتا 3 استفاده کنه!
باز GA-H87-D3H باشه یه چیزی... اما این هم از SAS پشتیبانی نمی کنه!
ایشون نیازی به هارد های SAS نداره مگه اینکه شدت خوندن و نوشتن بسیار بالا باشه و نسبت به هزینه ای که اضافه میشه (2 تا 2.5 برابر شدن قیمت هر هارد) این دوست ما فایده ای نمی بینه و حتی در لود های بسیار بالا باز هم RAID5 یا RAID6 و هارد های ساتا توصیه میشه. بین SATA 6.0 و SATA 3.0 هم در عمل تفاوتی در کارایی برای هارد دیسک ها نیست و فرقی نمی کنه.
dada_shi
16-02-2014, 17:03
فعلا من نیاز به معرفی کیس بدون هارد دارم.تا بعدا نسبت به بودجه ای که میمونه ، نوع و تعداد هارد رو انتخاب کنم.
Hessam 2
16-02-2014, 17:09
طبق اظهارات جناب استریم، این سیستم می تونه مناسب باشه براتون. از SAS هم پشتیبانی می کنه. می تونید روش حساب کنید از این حیث:
البته خرید یک سیستم اداری با 4 عدد هارد که کار سختی نیست! هر فروشنده ای می تونه بهتون راهنمایی کنه در اینصورت نیازی نیست در انجمن مشاوره بگیرید!!
اما برای خرید یک سیستمی که حرف های زیادی برای گفتن داشته باشه، سیستم زیر رو پیشنهاد می کنم!
به طور حتم، پاور گرین نمی تونه دوام بالایی داشته باشه در کاربری 24 ساعته! اما انرمکس حسابش رو پس داده از این جهت و گزینه ی ایده آل هست و همچنین از نظر دمایی هم کاملاً هوشمند.
کیس هوپلایت انرمکس هم برای نصب و استفاده از چندین هارد دیسک، ایده آل هست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahid-suarez
16-02-2014, 17:13
من خودم بیشتر نگران پاور و مادربرد بودم که بتونم مثلا 5 تا هارد 3 ترابایت رو روش سوار کنم.والا فکر نمیکنم به رم بالا،سی پی یو بالا،گرافیک آنچنانی ،نیازی باشه.حالا دوستان لطف کنند،یک کیس بدون هارد پیشنهاد بدن،بعد من به اندازه بودجه ظرفیت هارد رو بالا ببرم.
MB : MSI Z87-G41 460/000
CPU : Intel core i3 4130 345/000
Ram : Kingston Hyperx Blue 4GB 1600 125/000
Power : Green GP530A 180/000
Case : Green x3 190/000
All : 1/300/000
_LOVE_CODER_
16-02-2014, 18:00
این چیرای که میخواید رو میشه با یک کیس معمولی جمع کرد ولی !
هیچ وقت به یک مادربورد دسکتاپ نمیشه تو دراز مدت اعتماد کرد چون بعد از مدتی روشن بودن بر اثر فشار زیاد بر روی خازن ها و چیپست های برد امکان سوختن و اتش گرفتنش هست (هر دو مورد برای من و دوستم پیش امده تو روشن موندن زیاد سیستم) چون اساسا برای روشن موندن طولانی مدت ساخته نشدن (جز تعداد بسیار معدودی که گرون هم هستند)
شما با توجه به اینکه حجم زیاد داده رد بدل میکنید به اترنت 10 گیگ نیاز دارید تا سرعت مناسب لود رو بده با 1 گیگ هم میشه ولی زمان لود در صورتی که یک کاربر در حال لود داده باشه تقریبا تو حالت ایده ال بالای 2 دقیقه هست که زمان کمی برای انتظار نیست برای هر لود و ذخیره
هاردهای معمولی به هیچ عنوان توصیه نمیشه چون اصلا قابل اطمینان برای کارکرد طولانی مدت نیستند و هر ان امکان از کار افتادنشون و از دست رفتن دادها هست حتی در صورت RAID 5 یا 6 باز به ریسکشون نمی ارزه
با توجه به اینکه گفتید سطح دسترسی پس حدس میزنم قراره چندین کاربر از این سرور استفاده کنند پس حتما شبکه 10 گیگ ایجاد کنید برای همه سیستم ها و بر روی هر کلاینت یک هارد SSD قرار بدید
در ضمن باز هم پیشنهاد بنده هاردهای سرور حالا از نوع SAS یا SATA هست ولی شما سعی کنید SAS بگیرید
شما باید سرعت خواندن و ذخیره بالای رو داشته باشید چون چندین کاربر دارند از سرور استفاده میکنند پس RAID و 10 گیگ فراموش نشه
در اخر شما میتونید با یک سیستم معمولی هم سروتهش رو هم بیارید ولی پشیمونتون میکنه تو دراز مدت (من استفاده کردم و پشیمون شدم)
اگر دادهاتون براتون مهمه سعی کنید باز قطعات سرور رو انتخاب کنید
amir200812
16-02-2014, 20:17
این چیرای که میخواید رو میشه با یک کیس معمولی جمع کرد ولی !
هیچ وقت به یک مادربورد دسکتاپ نمیشه تو دراز مدت اعتماد کرد چون بعد از مدتی روشن بودن بر اثر فشار زیاد بر روی خازن ها و چیپست های برد امکان سوختن و اتش گرفتنش هست (هر دو مورد برای من و دوستم پیش امده تو روشن موندن زیاد سیستم) چون اساسا برای روشن موندن طولانی مدت ساخته نشدن (جز تعداد بسیار معدودی که گرون هم هستند)
شما با توجه به اینکه حجم زیاد داده رد بدل میکنید به اترنت 10 گیگ نیاز دارید تا سرعت مناسب لود رو بده با 1 گیگ هم میشه ولی زمان لود در صورتی که یک کاربر در حال لود داده باشه تقریبا تو حالت ایده ال بالای 2 دقیقه هست که زمان کمی برای انتظار نیست برای هر لود و ذخیره
هاردهای معمولی به هیچ عنوان توصیه نمیشه چون اصلا قابل اطمینان برای کارکرد طولانی مدت نیستند و هر ان امکان از کار افتادنشون و از دست رفتن دادها هست حتی در صورت RAID 5 یا 6 باز به ریسکشون نمی ارزه
با توجه به اینکه گفتید سطح دسترسی پس حدس میزنم قراره چندین کاربر از این سرور استفاده کنند پس حتما شبکه 10 گیگ ایجاد کنید برای همه سیستم ها و بر روی هر کلاینت یک هارد SSD قرار بدید
در ضمن باز هم پیشنهاد بنده هاردهای سرور حالا از نوع SAS یا SATA هست ولی شما سعی کنید SAS بگیرید
شما باید سرعت خواندن و ذخیره بالای رو داشته باشید چون چندین کاربر دارند از سرور استفاده میکنند پس RAID و 10 گیگ فراموش نشه
در اخر شما میتونید با یک سیستم معمولی هم سروتهش رو هم بیارید ولی پشیمونتون میکنه تو دراز مدت (من استفاده کردم و پشیمون شدم)
اگر دادهاتون براتون مهمه سعی کنید باز قطعات سرور رو انتخاب کنید
مورد اول:
در استفاده صحیح، همچین ریسکی وجود نداره! حداقل خیلی خیلی کم هست!
در 11 سال گذشته(از سال 2003 تا حالا) هیچ مشکل سخت افزاری نداشتم!
تمام هارد هام زمان فروش بالای 12 13 هزار ساعت کار کرده بودن!
از 12 13 مدل مادربورد از سوکت 478 تا 2011 رو استفاده کردم! هیچ کدوم خرابی نداشتن!
اینکه قطعه الکتریکی بسوزه، 99% به کاربر مربوطه نه خود قطعه!(البته بشرط کیفیت خوب و برند معتبر بودن)
حالا سوختن رو حرفی نیست، ولی اتیش بگیره؟ مگه موبایل و لپتاپ هست؟؟:n04:
مورد دوم:
اینکه روی سیستم کاربر ها SSD وجود داشته باشه، چه ربطی به سرور داره؟ کلا چه سودی برای سرور داره؟
مورد سوم:
اترنت 10گیگ خوبه! عالی هست!
ولی هزینه راه اندازه یک شبکه 10گیگ چقدره؟
مثلا یک روتر و سوئیچ با پورت های 10گیگ رو معرفی میکنید که در بازار موجود باشه؟ لطفا مشخصات و قیمت رو هم بنویسید!
کارت شبکه 10گیگ هم یادت نره...
مورد چهارم:
بنظر شما کاربری که یک فایل گرافیکی با حجم 15 گیگ رو لود میکنه، چقدر طول میکشه تا کارش باهاش تموم بشه؟
فکر نکنم برای هر فایل 15 گیگ، 2 دقیقه زمان زیادی باشه!!! و این کاری نخواهد بود که هر کاربر در 10 دقیقه یک بار تکرارش کنه!
احتمالا هر کاربر، میانگین 1 2 ساعت یک بار با سرور کار خواهد کرد...
مورد پنجم:
میشه بصورت خلاصه توضیح بدید که هارد SAS چه برتری به هارد های معمولی دارن؟
درضمن SSD مگه هارد هست؟:n04:
_LOVE_CODER_
16-02-2014, 21:03
مورد اول:
در استفاده صحیح، همچین ریسکی وجود نداره! حداقل خیلی خیلی کم هست!
در 11 سال گذشته(از سال 2003 تا حالا) هیچ مشکل سخت افزاری نداشتم!
تمام هارد هام زمان فروش بالای 12 13 هزار ساعت کار کرده بودن!
از 12 13 مدل مادربورد از سوکت 478 تا 2011 رو استفاده کردم! هیچ کدوم خرابی نداشتن!
اینکه قطعه الکتریکی بسوزه، 99% به کاربر مربوطه نه خود قطعه!(البته بشرط کیفیت خوب و برند معتبر بودن)
حالا سوختن رو حرفی نیست، ولی اتیش بگیره؟ مگه موبایل و لپتاپ هست؟؟:n04:
مورد دوم:
اینکه روی سیستم کاربر ها SSD وجود داشته باشه، چه ربطی به سرور داره؟ کلا چه سودی برای سرور داره؟
مورد سوم:
اترنت 10گیگ خوبه! عالی هست!
ولی هزینه راه اندازه یک شبکه 10گیگ چقدره؟
مثلا یک روتر و سوئیچ با پورت های 10گیگ رو معرفی میکنید که در بازار موجود باشه؟ لطفا مشخصات و قیمت رو هم بنویسید!
کارت شبکه 10گیگ هم یادت نره...
مورد چهارم:
بنظر شما کاربری که یک فایل گرافیکی با حجم 15 گیگ رو لود میکنه، چقدر طول میکشه تا کارش باهاش تموم بشه؟
فکر نکنم برای هر فایل 15 گیگ، 2 دقیقه زمان زیادی باشه!!! و این کاری نخواهد بود که هر کاربر در 10 دقیقه یک بار تکرارش کنه!
احتمالا هر کاربر، میانگین 1 2 ساعت یک بار با سرور کار خواهد کرد...
مورد پنجم:
میشه بصورت خلاصه توضیح بدید که هارد SAS چه برتری به هارد های معمولی دارن؟
درضمن SSD مگه هارد هست؟:n04:
خوب برات توضیح میدم تا کمی روشنتر بشید
1 - چون شما تجربه اش رو نداشتید دلیل نمیشه اتفاق نیوفته
بله مادربورد دوستم تو خدمات کامپیوترش خودبخود از گوشه مادربورد شروع به اتیش گرفتن کرد (ظاهرا اتش از خازن شروع شده) مدل مادربورد هم گیگا و سیستم هم AMD بود محض اطلاع تقریبا 2-3 سال پیش
اگر نیاز بود بگید مدلش رو هم بپرسم
درضمن اتش گرفتن قطعات الکتریکی چیز عجیبی نیست میخواد مادربورد باشه میخواد گوشی باشه (گوشی هم یک نوع برده)
2- در مورد هارد SSD وقتی دادها از سرور با سرعت بالا دارن به سمت کلاینت ها میان خوب هارد های معمولی نهایتا با سرعت 80-90 بهترین هاش میتونه داده ها رو دریافت کن و روی هارد بریزه که عملا سرعت دریافت رو خیلی میاره پایین ولی هارد های SSD سرعت رایتش بالای 500 هست و یعنی داده ها با سرعت بسیار بالاتری دریافت میشه
شده از روی هارد رو رم مموری یا فلش اطلاعات رو بریزی دیدی سرعتش چقدر کم هست دقیقا همین موضوع هم همینجا صدق میکنه
در اصل این به نفع کلاینت ها هست نه سرور
3 - هر که طاوس خواهد جور هندوستان کشد ! اگر شما کارایی بالای میخواید باید به همون نسبت بهای بالای بپردازید
برای مثال نمیشه شما یک پنتیوم 3 بزارید برای سرور و توقع داشته باشید 1000 تا یوزر رو ساپورت کنه
4 - اتفاقا زمان کمی نیست و تو تجربه کار عملی واقعا اعصاب خود کن میشه وقتی چند تا یوز همزمان بخوام دادها را بخونند و بنویسند این زمان به بالای 10-15 دقیقه هم میرسه (بستگی زیاد به تعداد یوزر که میخوان به سرور دسترسی دارند داره مثل کپی چند تا فایل همزمان تو سیستم که اکثرا زمانش بیشتر از تک تک کپی کردنه )
5 - هاردهای سرور مثلا SAS فرقش با هارد های معمولی تو ضریب خطای از کار افتادگی و سرعتشون هست اگر تفاوتی نداشتند که هارد سرور و قطعات سرور نمیساختند (توضیح تفاوت قطعات سرور و معمولی مفصل هست و اگر حوصله و نیاز بود بعدا به طور مفصل توضیح میدم)
از سوالاتون حدس میزنم یا شما اصلا تفاوت قطعات سرور با معمولی رو نمی دونید یا خودتون رو زدید به کوچه علی چپ
باز اگر سوالی بود در خدمتم
amir200812
16-02-2014, 21:29
خوب برات توضیح میدم تا کمی روشنتر بشید
1 - چون شما تجربه اش رو نداشتید دلیل نمیشه اتفاق نیوفته
بله مادربورد دوستم تو خدمات کامپیوترش خودبخود از گوشه مادربورد شروع به اتیش گرفتن کرد (ظاهرا اتش از خازن شروع شده) مدل مادربورد هم گیگا و سیستم هم AMD بود محض اطلاع تقریبا 2-3 سال پیش
اگر نیاز بود بگید مدلش رو هم بپرسم
درضمن اتش گرفتن قطعات الکتریکی چیز عجیبی نیست میخواد مادربورد باشه میخواد گوشی باشه (گوشی هم یک نوع برده)
2- در مورد هارد SSD وقتی دادها از سرور با سرعت بالا دارن به سمت کلاینت ها میان خوب هارد های معمولی نهایتا با سرعت 80-90 بهترین هاش میتونه داده ها رو دریافت کن و روی هارد بریزه که عملا سرعت دریافت رو خیلی میاره پایین ولی هارد های SSD سرعت رایتش بالای 500 هست و یعنی داده ها با سرعت بسیار بالاتری دریافت میشه
شده از روی هارد رو رم مموری یا فلش اطلاعات رو بریزی دیدی سرعتش چقدر کم هست دقیقا همین موضوع هم همینجا صدق میکنه
در اصل این به نفع کلاینت ها هست نه سرور
3 - هر که طاوس خواهد جور هندوستان کشد ! اگر شما کارایی بالای میخواید باید به همون نسبت بهای بالای بپردازید
برای مثال نمیشه شما یک پنتیوم 3 بزارید برای سرور و توقع داشته باشید 1000 تا یوزر رو ساپورت کنه
4 - اتفاقا زمان کمی نیست و تو تجربه کار عملی واقعا اعصاب خود کن میشه وقتی چند تا یوز همزمان بخوام دادها را بخونند و بنویسند این زمان به بالای 10-15 دقیقه هم میرسه (بستگی زیاد به تعداد یوزر که میخوان به سرور دسترسی دارند داره مثل کپی چند تا فایل همزمان تو سیستم که اکثرا زمانش بیشتر از تک تک کپی کردنه )
5 - هاردهای سرور مثلا SAS فرقش با هارد های معمولی تو ضریب خطای از کار افتادگی و سرعتشون هست اگر تفاوتی نداشتند که هارد سرور و قطعات سرور نمیساختند (توضیح تفاوت قطعات سرور و معمولی مفصل هست و اگر حوصله و نیاز بود بعدا به طور مفصل توضیح میدم)
از سوالاتون حدس میزنم یا شما اصلا تفاوت قطعات سرور با معمولی رو نمی دونید یا خودتون رو زدید به کوچه علی چپ
باز اگر سوالی بود در خدمتم
1:چون دوست شما خدا مدیونه در چه شرایطی از سیستمش استفاده میکرده، دلیل نمیشه تمام سیستم ها این مشکل رو داشته باشن.
2:برای اینکه کلاینت 50 60 ثانیه کمار منتظر بمونه، برای هر کاربر 300 400 تومن برای SSD هزینه میکنید؟؟(حالا با فرض اینکه شبکه همچین پهنای باندی رو داشته باشه)
3: دقیقا "هر که طاوس خواهد جور هندوستان کشد !" رو تایید میکنم! ولی 2 تا مشکل هست:
اول اینکه بودجه کاربر محدود هست و صحبتی از طاوس و هندوستان نکردند!
دوم اینکه قرار بود کارت شبکه و روتر 10گیگ معرفی کنید که در بازار موجود باشه! همراه با قیمت...
شما معرفی کنید، بعد تصمیم بگیریم دلمون طاوس میخواد یا باید با مرغ و خروس بسازیم!
4:این حرف شما زمانی صحیح هست که در 5 دقیقه یک بار این کار رو تکرار کنید! ولی مطمعنا کاربری که روی پروژه ای با حجم 10 15 گیگ کارمیکنه، کارش 5 6 دقیقه ای تموم نمیشه! و به همین دلیل احتمال همزمانی رید و رایت خیلی کمتر میشه! و همچنین اهمیت زمان لود 1 2 دقیقه ای...
5:عزیز دقت کنید این سرور، فقط اسمش سرور هست!
یعنی قرار نیست یه سرور دانلود راه انداری کنید، فقط قراره تعدادی فایل به اشتراک گذاشته بشه.
یک سری نکات مطرح شد که من بطور کلی پاسخ میدم:
* قطعات دسکتاپ خود به خود غیر قابل اعتماد نیستن و صرفا با روشن بودن آتیش نمی گیرن. مسئله مهم میزان لود هست که در صورتی که بطور متناوب بالا باشه بهتره از قطعات Workstation استفاده بشه.
* موقع پیشنهاد دادن سیستم باید دقت کرد... اینکه حسابی مانور بدیم روی ساپورت SAS و بعد هارد های سیستم رو ساتا انتخاب کنیم کار منطقی نیست. به علاوه صرفا برای SAS نیازی به رفتن به پلتفرم 2011 نیست که محبور باشیم یه CPU خیلی گرون اضافه کنیم + یه کارت گرافیک و پاور قوی تر، اینها همه خرج های اضافه هستند که هیچ کمکی به کارایی سیستم نمی کنند و فقط هزینه، مصرف و Points of failure سیستم رو بالا می برن. در صورت نیاز ضروری به SAS میشه یه کنترلر ساده PCI-E اضافه کرد به سیستم که گزینه های خوبی زیر 120 دلار هست که از SAS های آنبرد هم بهتر هستند.
* اگه سیستم 24 ساعت زیر لود نیست اصلا هارد های SAS برتری خاصی نشون نمیدن و فقط خرج اضافه هستند. همون هاردهای NAS عادی کفایت می کنه.
* 10 گیگابیت کردن شبکه فکر خوبی هست ولی باید برآورد هزینه ها بطور دقیق صورت بگیره. هر کارت شبکه 10 گیگابیت حداقل 400 دلار هزینه داره، تمام روترها و سوییچ ها و کابل ها هم باید عوض بشه که اون ها هم هزینه خیلی بالایی خواهند داشت (در ارزون ترین حالت 2 هزار دلار). دوست ما 6 میلیون بودجه داره و آپگرید کردن به شبکه 10 گیگابیت حداقل 10 میلیون فقط خرج تجهیزات شبکه داره.
* استفاده از SSD همیشه فکر خوبی هست ولی نه به خاطر اینکه سرعت 500 دارن و مثلا هارد معمولی 80-90 هست چون در هر صورت پهنای باند شبکه های گیگابیت کمتر از سرعت هارد های معمولی امروزی هست و این دوست ما هم فایل های حجیم (Sequential) کار داره که برتری SSD ها اینجا نمایان نمیشه.
* سیستم پیشنهادی مناسب سیستمیه که با کمترین هزینه بیشترین کارایی رو ارائه بده، نه اینکه قوی ترین سیستمی که ماکسیمم بودجه ممکن رو پر کنه.
cyrax782
17-02-2014, 22:14
آقا امیر و آقا حسام تمام صحبت ها رو کردن ، دوست عزیز جناب love coder در حال حاضر بردهایی مثل گیگا ، که از تکنولوژی UD ، که مربوط به عمر طولانی قطعات هست استفاده میکنند که جای هیچ نگرانی نیست ، همچنین تجربه رفیق شما ، سندی برای این اتفاق به صورت همیشه گی نیست... ما تجربه 15 سال راه اندازی سیستم برای مصارف گوناگون از شرکت ، تا گیم سنتر ،تا استودیو رو داشتیم
و تا به امروز که پشتیبانشون هستیم همچین داستانی به جز یک مورد سوختگی که اون هم از بی احتیاطی خود یوز ها بوده ، اتفاق نیوفتاده
حال هارد sdd خیلی خوبه ، اما تاثیر گذاریش اونی که شما فک میکنی نیست، همونطور که دوستمون گفتن ، پهنای باند شبکه از همین هارد های معمولی پایین تره، پس سرعت خواندن و نوشتن بالاتر تاثیر بسازیی نداره
با سیستم آقای حسام موافقم خیلی خوبه
_LOVE_CODER_
17-02-2014, 23:50
من هارد SSD رو برای شبکه 10 گیگ گفتم که نرخ انتقالش 1200 مگابایت در ثانیه هست نه برای شبکه های 1 گیگ که نرخ انتقالشون 120 مگابایت هست تو حالت ایده ال
برای شبکه 1 گیگ هارد های معمولی اگر دادهای دریافت شده رو به صورت ترتیبی پشت سر هم بنویسد سرعت نوشتنشون از 80-90 مگابایت تجاوز نمیکنه در حالی که شبکه 1 گیگ 120 مگ داده رو میرسونه که از سرعت نوشتن هارد های معمولی بیشتره
پس هیچ تفاوتی تو شبکه 1 گیگ در استفاده از هاردهای معمولی و ssd نیست
اما تو شبکه 10 گیگ قضیه کاملا فرق میکنه
تفاوت هادرهای معمولی با SSD فقط در Access Time شون نیست بلکه حجم بیشتری از اطلاعت رو میتوند انتقال بدهند 90 مگابایت در برابر 500 مگابایت که در شبکه های 10 گیگ کاملا سرعت چند برابریشون رو نشون میدن
پ.ن : این دوست بنده بالای 10-11 ساله فقط خدمات کامپیوتری داره حداقل بالای 500 سیستم خودش قطعه خریده اسمبل کرده فروخته یک کاربر معمولی نیست خودش 100 نفر رو درس میده
_LOVE_CODER_
21-02-2014, 23:43
داشتم تو سایتها چرخ میزدم دیدم همین اتفاقی که برای دوست بنده افتاده اتش گرفتن مادربورد برای یکی دیگه هم اتفاق افتاده
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت شهر سخت افزار
shahrsakhtafzar
گفتم به اشتراک بزارم بد نیست کاربران با این مسائل هم اشنا بشن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.