مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب هارذ اکسترنال WD My Passport Ultra که تازه خریدم
سلام دوستان
اساتید دستم ب دامنتون
هفته پیش یه WD My Passport Ultra یه ترا خریدم با گارانتی سازگار
الان با نرم افزار HD Tune تست کردم تب Health دو تا مورد نگران کننده داره عکسشو گذاشتم...
این دو مورد قرمز و نارنجیه قضیش چیه؟؟؟یعنی چی؟؟؟خطرناکه؟؟
باید چیکارکنم؟؟؟
تو این یه هفته هیج ضربه وشوکی ب هارد وارد نشده.یه کیف خوب خریدم براش آخه
ضمنا توی کپی کردن فایلا چ موقع read چ موقع write هیچ مشکلی نداره و همیشه با سرعت خوب کپی میکنه...
تورو خدا راهنماییم کنید دوستان...
خیلی نگرانم...
ممنونم ازتون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
16-02-2014, 08:07
سلام .
پيشنهاد ميكنم بفرستيد گارانتي ، شايد تعويض كردند .
سلام .
پيشنهاد ميكنم بفرستيد گارانتي ، شايد تعويض كردند .
خب این دقیقا مشکلش چیه الان؟؟اون دو تا ارور یعنی چی؟؟
چرا اینجوری شده؟؟از اول خراب بوده یعنی؟؟
ata.royalfalcon
16-02-2014, 12:15
خب این دقیقا مشکلش چیه الان؟؟اون دو تا ارور یعنی چی؟؟
چرا اینجوری شده؟؟از اول خراب بوده یعنی؟؟
در مورد Raw Read Error Rate در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و همچنين در مورد Current Pending Sector Count در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضيح داده شد . احتمالاً از اول مشكل داشته . بفرستيد گارانتي .
در مورد Raw Read Error Rate در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و همچنين در مورد Current Pending Sector Count در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضيح داده شد . احتمالاً از اول مشكل داشته . بفرستيد گارانتي .
اینم ازشانس من...
ممنونم
اتفاقا منم خواستم بخرم یه دونه هارد 1 ترا . تعریف این هارد رو خیلی شنیدم . البته بدین گارانتی تعویض میکنه . گارانتی سازگار بهترینه تو ایران .:n16:
اتفاقا منم خواستم بخرم یه دونه هارد 1 ترا . تعریف این هارد رو خیلی شنیدم . البته بدین گارانتی تعویض میکنه . گارانتی سازگار بهترینه تو ایران .:n16:
اون ک بعله از بابت گارانتی سازگار نگرانی ندارم فقط حوصله و وقت رفتن ب اونجا رو ندارم ک البته مجبورم برم...
بخر سرعتش خوبه شیک و جمع وجور هم هست...
یاعلی
daniel_goer
15-06-2014, 08:33
:n27:
Salam
mishe azatun khahesh konam ke ye file ro a ruye in hardi ke darid baram email konid?
Esme in file ine: WD Apps Setup.exe
Hodude 5 Mb hajmeshe
Inam Emialame: daniel_goer@yahoo.com
Vaghean mamnun misham age inkaro baram bokonid
sasan_pmc3103
10-07-2014, 11:03
سلام به دوستان و مسولین
ببخشید یه مشکلی واسم پیش اومده اگه کسی میتونه کمکم کنه خاهشا
من یه هادر اکسترنالWDخریدم تازگیا روی سیستمم ساپورت نمیکنه.البته یه هارد سه ترا و دوهارد دو ترا روی سیستم دارم آیا مشکل از حجم زیاد روی سیستممه البته اطلاعات زیادی روی این هادر ها نیس.
خاهشن اگه کسی میدونه کمکم کنه.اون پایین بغل ساعت اسم درایو میاد ولی توی مای کامپیوتر چیزی نیس.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.