PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پردازنده intel core i7 4500u

sinashan
15-02-2014, 13:53
سلام دوستان بنده قصد خرید لپتاپ acer v5 573g رو دارم که از این نوع پردازنده استفاده می کنه می خواستم بدونم این پردازنده از نظر قدرت چه طوره خوبه یا نه؟کم که نمیاره؟بنده کلا کار خیلی سنگینی باهاش ندارم اگه بخوام بازی هم بکنم شاید دیگه فوقش چیزی در حد فیفا می خواستم ببینم این جوابگو هست یا نه ممنون

afshin b
15-02-2014, 16:04
سلام دوستان بنده قصد خرید لپتاپ acer v5 573g رو دارم که از این نوع پردازنده استفاده می کنه می خواستم بدونم این پردازنده از نظر قدرت چه طوره خوبه یا نه؟کم که نمیاره؟بنده کلا کار خیلی سنگینی باهاش ندارم اگه بخوام بازی هم بکنم شاید دیگه فوقش چیزی در حد فیفا می خواستم ببینم این جوابگو هست یا نه ممنون
اگر انتخابتون رو کردین باید بگم این پردازنده با اینکه از نوع کم مصرف هست، کاملا پاسخگوی نیازهای شماست.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

amir200812
15-02-2014, 16:19

من نتیجه هیچ تستس از این پردازنده ندیدم، ولی:
با توجه به اینکه 2 هسته ای هست و فرکانس پایه 1.8GHz ، نباید انتظار زیادی ازش داشته باشید!
در این پردازنده بیشتر روی مصرف کمتر تمرکز کردن!

*البته برای کارهای عادی و روزمره کاملا کافی هست...