مشاهده نسخه کامل
: مشکل Configure Switchable Graphics
reza baye
14-02-2014, 22:43
سلام :n16:
من یه لبتاپ hp pavilion g6 دارم که قبلا ویندوز 7 نصب بود روش...تازه ویندوز 8 نصب کردم و کارت گرافیکشم یکی Intel HD Graphics 3000 و اون یکی هم ATI AMD Radeon HD 6400M Series هست....توی display manager هم ک اولی amd و دومی intel و هر دو هم آپدیته....مشکلم اینه که وقتی توی صفحه کلیک راست میکنم گزینه ای به اسم Configure Switchable Graphics نداره و انگار فقط با intel کار میکنه چون وقتی میرم بخش graphic properties فقط بخش تنظیماتintel باز میشه ....وقتی میخوام catalyst control center رو باز کنم هم خطای زیر میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه باید چ کنم؟
oOomid.M
15-02-2014, 17:41
سلام :n16:
من یه لبتاپ hp pavilion g6 دارم که قبلا ویندوز 7 نصب بود روش...تازه ویندوز 8 نصب کردم و کارت گرافیکشم یکی Intel HD Graphics 3000 و اون یکی هم ATI AMD Radeon HD 6400M Series هست....توی display manager هم ک اولی amd و دومی intel و هر دو هم آپدیته....مشکلم اینه که وقتی توی صفحه کلیک راست میکنم گزینه ای به اسم Configure Switchable Graphics نداره و انگار فقط با intel کار میکنه چون وقتی میرم بخش graphic properties فقط بخش تنظیماتintel باز میشه ....وقتی میخوام catalyst control center رو باز کنم هم خطای زیر میاد
کسی میدونه باید چ کنم؟
سلام
مطمئنی درایورو درست نصبیدی ؟
reza baye
16-02-2014, 02:07
خب catalyst_mobility_64-bit_util رو دانلود کردم ولی بعد که میخوام نصب کنم آخرش این پنجره باز میشه
حالا چ کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza baye
16-02-2014, 02:07
سلام
مطمئنی درایورو درست نصبیدی ؟
خب ورژنای مختلفشو تعویض کردم ولی جواب نداد...توی ویندوز 7 مشکلی نداشت ....
oOomid.M
16-02-2014, 12:47
یه چیزی که هست اینه که تا گرافیک اولت یعنی اینتل درست نصب نشه گراف دومت راه نمیفته چک کن ببین گراف اولت مشکلی نداشته باشه
روی سایت خود اچ پی اگه گذاشته از اونجا دانلود کن اگر ورژنش قدیمیه میتونی از خود سایت AMD یا از سایت های دیگه دانلود کنی:
بعد من درایور جدید گرافیک لپ تاپ خودم رو که گرافش اینه : AMD Radeon HD 8750M هست از سافت گذر دانلود کردم راحت نصب شد :
soft*gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=246&Title=AMD-%28ATI%29-Radeon-Desktop-/-Mobility-Video-Card-Drivers-13.12
از لینک بالا ستاره رو پاکش کن و بعد لینک رو باز کن
فکر میکنم باید این رو دانلود کنی :
نسخهی 13.12 - سری HD 5000 تا HD 8000M (لپتاپ) - ویندوز 7، 8 و 8.1 - 64 بیتی - 201 مگابایت
reza baye
19-02-2014, 23:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام اونو دان کردم ولی بازم مشکلم حل نشد....
یه فکری به سرم زد ک هردوتا کارت گرافیک رو unistall کنم...بعد ک ریستارت شد و هیچ کارت گرافیکی روش نصب نبود اول درایور اینتل رو نصب کردم و ریستارت کردم بعدش درایور ati رو نصب کردم و باز ریستارت کردم......و بدین ترتیب Configure Switchable Graphics ظاهر گردید....
با تشکر از راهنماییتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.