ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : write protect فلش مموريو چه جوري بردارم؟

alireza20
25-08-2006, 18:23
سلام :biggrin: :
من يه مدته فلشم قاطي كرده وقتي ميخوام چيزي روبريزم يا پاك كنم خطايwrite protect ميده :puke: .حالا ميخوام ببينم چه جوري ميشه write protectشو ور داشت.
ممنون
عليرضا ;)

Lord_theOne
25-08-2006, 23:01
عزيز فكر كنم شما مموريتون قفل كرديد يك سويچي بايد داشته باشد مثله فلاپي اونو غير فعال من يا به وسيله نرم افزار كردي ولي فكر كنم سخت افزاريه بايد تيكشو بزني روي مموريت دقت كن

alireza20
26-08-2006, 13:50
سلام:
ممنون از راهنمايت.مثل فلاپي چپزي نداره!
يه سوال ديگه من همين مشكلو با رم گوشيمم دارم وقتي ميذارم تو كارت خوان همين مشكلو داره ولي تو خود گوشي ميتونه هم پاك كنه هم بنويسه!
ممنون

Lord_theOne
27-08-2006, 06:25
ببرشون گارانتي

alireza20
27-08-2006, 10:41
متشكر.عزيز

ah_Zarrabi
19-11-2006, 09:47
نرم افزاری نیست که بتونه این مموری ها رو فرمت کنه؟

85400097
28-12-2008, 23:24
با سلام

این مشکل ، بعلت ویروسی بودن فلش مموری شما نیست ، بلکه به علت نرم افزاری بنام usbwriteprotectمیباشد که شما قبلا انرا نصب کرده اید.
1.اجرای برنامه گفته شده
2.off نمودن گزینه پیش رو

by

sajad.ghobadi
25-02-2009, 14:38
اگر فلش دیسک شما مارک Transcend می باشد به سایت این شرکت مراجعه نمایید و در قسمت پشتیبانی صفحه دانلود، برنامه Flash Recovery را دانلود کنید انشا الله که درست می شود من خودم فلش یکی از دویتانم را به این شکل درست کردم که همیل مشکل write protect را داشت در مورد سایر مارک ها هم ممکن است جواب دهد امتحانش بد نسیت
لینک سایت transcend:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MichaelQwerty
25-02-2009, 17:34
سلام دوستان مشکل شما ویروس هستش یک کلید در رجیستری ساخته که باعث این اتفاق شده
اگه دوست داری می تونم بیشتر راهنماییت کنم

becareful
14-03-2009, 22:56
کسی مشکلی با فلشش نداره لازم به راهنمایی نمی باشد! این تاپیک مال 3 سال پیشه.

Davood21
18-03-2009, 10:35
سلام دوستان مشکل شما ویروس هستش یک کلید در رجیستری ساخته که باعث این اتفاق شده
اگه دوست داری می تونم بیشتر راهنماییت کنم

سلام دوست گرامي

من هم اين مشكل رو دارم. اگر ممكنه راهنمايي بيشتري بفرمائيد.

ممنون

mahyar714
04-04-2009, 14:38
با استنفاده از برنامه زیر می توانید اینکار را انجام دهید

پس از دانلود و unzip کردن , برنامه را اجرا کرده و سپس گزینه usb write protect off را انتخاب کیند.
فلش را safe remove کرده و دوباره به سیستم وصل کنید

rezaabbaspour
05-04-2009, 23:15
دوستان بحث جالبيه ادامه بدهيد من خيلي با اين مشكل مواجه شدم در مورد رم موبايل و فلش كه نتونسته ام به نتيجه برسم و از گارانتي استفاده كرده ام ودر ضمن ويروس باعث اين مشكل ميشود

rezaabbaspour
05-04-2009, 23:19
و در بعضي موارد فرمت كامل نمي شود و خطا ميدهد كه فرمت كامل نيست آيا براي حل اين مشكل در مورد فلش و رم موبايل روشي وجود دارد

rezaabbaspour
05-04-2009, 23:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

morteza.m2n
16-04-2009, 02:07
سلام منم با این مشکل مواجه شدم :(

برنامه ی بالا هم جواب نداد:(

چاره چیست؟؟؟؟

sabtename
11-05-2009, 16:42
با تشكر از درج مطلب مفيد ذكر شده

sabtename
11-05-2009, 16:46

پس از دانلود و unzip کردن , برنامه را اجرا کرده و سپس گزینه usb write protect off را انتخاب کیند.
با تشكر از مطلب مفيد درج شده

ramin2020
13-05-2009, 12:47

باز هم جواب نداد.
هنوز error سر جاشه. من خیلی از برنامه های فرمت رو تست کردم ولی هیچ کدوم جواب نمبده.
هنوز کسی راهی پیدا نکرده؟
کسی نمایندگی transcend رو توی تهران بلده؟

hmdfkr
13-05-2009, 14:24
باز هم جواب نداد.
هنوز error سر جاشه. من خیلی از برنامه های فرمت رو تست کردم ولی هیچ کدوم جواب نمبده.
هنوز کسی راهی پیدا نکرده؟
کسی نمایندگی transcend رو توی تهران بلده؟
آقا سلام
توجه توجه
اینو میگم برو امتحان کن 100% درست میشه:
برو اینجا سریال فلشو وارد کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد تمام مراحل رو برات توضیح میده
یه برنامه داره که باید اونو دان کنی بعد فلشو بزنی به یو اس بی بعد برنامه رو باز کنی و سریال ده رقمی رو وارد کنی و بعد برنامه از طریق اینترنت فلشو ریکاور میکنه.
موفق باشی.:27:
اینم بگم که نود 32 باعث تمام این مشکلاته.
تشکر یادتون نره:21:

ramin2020
24-05-2009, 12:16
آقا سلام
توجه توجه
اینو میگم برو امتحان کن 100% درست میشه:
برو اینجا سریال فلشو وارد کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد تمام مراحل رو برات توضیح میده
یه برنامه داره که باید اونو دان کنی بعد فلشو بزنی به یو اس بی بعد برنامه رو باز کنی و سریال ده رقمی رو وارد کنی و بعد برنامه از طریق اینترنت فلشو ریکاور میکنه.
موفق باشی.:27:
اینم بگم که نود 32 باعث تمام این مشکلاته.
تشکر یادتون نره:21:
باید برم یه کافی نت پرسرعت و این راه حل رو امتحان کنم. اگه کسی انجام داده نتیجشو بگه
راستی چقدر مطمئنی که کار NOD هست؟!

Mostafa.yey
12-06-2009, 19:04
سلام
واسه فلش من هم این مشکل پیش اومد
که از طریق نرم افزار آنلاین هم درست نشد
من با نرم افزار Sucinv Flash Memory Magic رو نصب کردم و تو نرم افزار فلش رو Low level Fromt کردم که مشکل حل شد!!

golmohammadi
26-06-2009, 16:13

دستت طلا ...

sizanjavad
30-07-2009, 10:25
باید برم یه کافی نت پرسرعت و این راه حل رو امتحان کنم. اگه کسی انجام داده نتیجشو بگه
راستی چقدر مطمئنی که کار NOD هست؟!

من امتحان كردم و به خوبي جواب داد

sepehr_x50
30-07-2009, 15:22
هیچکدوم از این نرم افزار ها واسه من کارنکردند!

نرم افزار خود ترنس سند هم فرمت نمیکنه، میکنه برید نزدیکترین تعمیرگاه. :دی

؟!

cpp_prog
16-08-2009, 09:03
این فایل را داتلود ، اجرا و قفل ( خرابی را رفع ) را باز کنید
D:\My Document\Downloads\Compressed\JetFlash Recovery Tool.zip

javoon
30-09-2009, 23:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% جواب میده
خدا پدرتو بیامرزه........

vahidpage
20-12-2009, 19:42

مشکل من حل شد ممنون
:31::31::31:

neshket
26-07-2010, 10:02

ممنون . جواب داد. بوس:11:

mse1445
18-08-2010, 17:29
من این مشکل و با مموری ریدر دارم و انواع و اقسام مموری و که میزنم write protected میده ابزاری هست ؟

از کامند diskpart هم استفاده کردم ولی اثری نداشت :( این نرم افزار هایی که معرفی کردید هم تست کردم

ممنون

mse1445
18-08-2010, 22:37
بالا بالا :20:

mse1445
18-08-2010, 23:44
من این مشکل و با مموری ریدر دارم و انواع و اقسام مموری و که میزنم write protected میده ابزاری هست ؟

از کامند diskpart هم استفاده کردم ولی اثری نداشت :( این نرم افزار هایی که معرفی کردید هم تست کردم

ممنون

خوب با کلی سرچ به نتیجه رسید تو مموری ریدر ها ممکنه پین های محافظت از رایت دچار مشکل بشن که میبایست برای ازاد بودن رایت پین ها بهم چسبیده باشن از لینک زیر ببینید

sahar480
14-10-2010, 10:44
اگر فلش دیسک شما مارک Transcend می باشد به سایت این شرکت مراجعه نمایید و در قسمت پشتیبانی صفحه دانلود، برنامه Flash Recovery را دانلود کنید انشا الله که درست می شود من خودم فلش یکی از دویتانم را به این شکل درست کردم که همیل مشکل write protect را داشت در مورد سایر مارک ها هم ممکن است جواب دهد امتحانش بد نسیت
لینک سایت transcend:

ممنون از راهنمايي خوبتون. مشكل فلش Transcend من هم حل شد.

hgt
19-11-2010, 14:19
بنام آنکه ابر ها را می گریاند تا گلها ر ا بخنداند

باسلام خدمت تمام کسانی که دراین سایت فعالیت میکنند واین همه تجهیزات ونرم افزار را در این سایت قرار دادند تا مراجعه کنندگان احساس کمبود نکنند
چون چنین مشکلی واسم پیش اومد سریع سراغ برطرف کردن مشکل خودم رفتم
حالا مشکل من چی بود مشکلی که سراغ اینترنت رفتم تا نرم افزاری برای برطرف کردن مشکلم پیدا کنم دیدم نرم افزار موئثری وجود نداره ودیدم نه اینکه فقط مشکل من نیست بلکه مشکل بیشتر هموطنان منم هست ویروسهایی به تازگی وارد مموریهاویو اس بیها و غیره میشه که نه میتوان داخل مموریها فایلی ریخت نه آنها رو پاکش کرد اما باروشی که من امروز به دست آوردم باید به همه دوستانم این مژده رابدم که روشش که درپایین توضیح میدهم همه رو خوشهال کنم حالا روش ازبین بردن ویروس که نامش Writ protect هست

سی دی ویندوز را داخل درایو قرار دهید کامپیوتر را ری استارت کنید دکمه Delete رانگه داری تاویندوز به صورت اتوماتیک به سمت نصب شدن بره حالا به قسمت پارتیژن بندی درایو هابروید توجه قبل ازاین کاره رم یا یو اس بی یا فلش خود را به کامپیوتر متصل کنید.ادامه وبه جز درایو کامپیوتر خود در پایین درایو فلش یا مموری خود را میبینید عملیات پارتیزن بندی را روش انجام بدین بعد از این عملیات سی دی ویندوز رابیرون بیارین یادتان باشه فقط فلش یا مموری موبایل یا یو اس بی رو پارتیژن بندی کنید نه درایو کامپیوتر.بعد از بیرون آوردن ویندوز کامپیوتر را ری استارت تا با لا بیاد حالا به مای کامپوتر بخش مموری خود بروید وفرمت کنید مشکل شما برطرف شد عزیزان..................مدیر محترم لطفا در سایت این نظرم رو قرار بدین تا هموطنانم استفاده کنند متشکرم ............اگه هر سوال یانظری در این مورد دارید به آدرس ایمیل من بفرستید....drogbahgt@gmail.com

hgt
19-11-2010, 14:23
سلام :biggrin: :
من يه مدته فلشم قاطي كرده وقتي ميخوام چيزي روبريزم يا پاك كنم خطايwrite protect ميده :puke: .حالا ميخوام ببينم چه جوري ميشه write protectشو ور داشت.
ممنون
عليرضا ;)

بنام آنکه ابر ها را می گریاند تا گلها ر ا بخنداند

باسلام خدمت تمام کسانی که دراین سایت فعالیت میکنند واین همه تجهیزات ونرم افزار را در این سایت قرار دادند تا مراجعه کنندگان احساس کمبود نکنند
چون چنین مشکلی واسم پیش اومد سریع سراغ برطرف کردن مشکل خودم رفتم
حالا مشکل من چی بود مشکلی که سراغ اینترنت رفتم تا نرم افزاری برای برطرف کردن مشکلم پیدا کنم دیدم نرم افزار موئثری وجود نداره ودیدم نه اینکه فقط مشکل من نیست بلکه مشکل بیشتر هموطنان منم هست ویروسهایی به تازگی وارد مموریهاویو اس بیها و غیره میشه که نه میتوان داخل مموریها فایلی ریخت نه آنها رو پاکش کرد اما باروشی که من امروز به دست آوردم باید به همه دوستانم این مژده رابدم که روشش که درپایین توضیح میدهم همه رو خوشهال کنم حالا روش ازبین بردن ویروس که نامش Writ protect هست

سی دی ویندوز را داخل درایو قرار دهید کامپیوتر را ری استارت کنید دکمه Delete رانگه داری تاویندوز به صورت اتوماتیک به سمت نصب شدن بره حالا به قسمت پارتیژن بندی درایو هابروید توجه قبل ازاین کاره رم یا یو اس بی یا فلش خود را به کامپیوتر متصل کنید.ادامه وبه جز درایو کامپیوتر خود در پایین درایو فلش یا مموری خود را میبینید عملیات پارتیزن بندی را روش انجام بدین بعد از این عملیات سی دی ویندوز رابیرون بیارین یادتان باشه فقط فلش یا مموری موبایل یا یو اس بی رو پارتیژن بندی کنید نه درایو کامپیوتر.بعد از بیرون آوردن ویندوز کامپیوتر را ری استارت تا با لا بیاد حالا به مای کامپوتر بخش مموری خود بروید وفرمت کنید مشکل شما برطرف شد عزیزان..................مدیر محترم لطفا در سایت این نظرم رو قرار بدین تا هموطنانم استفاده کنند متشکرم ............اگه هر سوال یانظری در این مورد دارید به آدرس ایمیل من بفرستید....drogbahgt@gmail.com

salemi
08-12-2010, 17:06
برای سلیکون پاور آدرس زیر را در برنامه دانلود خود past کنید

جواب داده

bahmansh
30-12-2010, 08:56
سلام دوستان تمام راه حل های موجود رو خوندم هیچکدوم اثری ندارند
فلش من یهو موقع کپی کردن هنگ کرد
بدون Safe کردن درش آوردم و بعد write protect شد
با هر کدوم از این نرم افزارها که اینجا گفتین امتحانش کردم
تازه قبلش هم تو لینوکس خواستم درستش کنم بازهم نشد!!!
تو رجیستری ویندوز هم واسش هایف کی نوشتم بازهم نشد!!!

کمکککککککککککککککککک

the persian prince
15-08-2011, 00:21
agha ,erc barnamey write protection off ali budo javab dad,man dg na omid shode budam k in kar kard
bazam mamnun

hgh1353
17-08-2011, 00:53
سلام فلش من رايت پروتكت شده واصلا سيستم براي فرمت آن ارا نميشناسه البته وقتي درusbقرارميدن آن را باز ميكنه چه كار كنم تا اون را فرمت كنم

NIRAN1
21-10-2011, 02:33
سلام فلش من رايت پروتكت شده واصلا سيستم براي فرمت آن ارا نميشناسه البته وقتي درusbقرارميدن آن را باز ميكنه چه كار كنم تا اون را فرمت كنم
سلام:
من این کار رو کردم جواب داد شما هم امتحان کنید.

1- روی منوی استارت که کلیک میکنید تو قسمت run توی ویندوز xp و تو قسمت جستجو توی ویندوز ویستا و 7 عبارت regedit رو تایپ کنید تا وارد رجیستری ویندوز بشین.
2- مسیر (HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrrentControlSet\Cont rol\StroageDevicePolicies) توی منوی درختی برنامه دنبال کنید.
3- حالا وقتی روی StroageDevicePolicies کلیک می کنین ، باید تو قسمت سمت راست کلید REG_DWORD رو ببینید.
4-روی اون کلیک کنید تا باز بشه
5- حالا اگر مقدار اون رو برابر 1 باشه write protect فعاله و اگر 0 باشه write protect غیر فعاله

mahmod219
24-10-2011, 12:44
[QUOTE=MichaelQwerty;3540817]سلام دوستان مشکل شما ویروس هستش یک کلید در رجیستری ساخته که باعث این اتفاق شده
اگه دوست داری می تونم بیشتر راهنماییت کنم[/QUOTE
بله

gooogoooly
07-12-2011, 17:20
سلام
داداش تو این مسیری که شما گفتی تو رجیستری من StroageDevicePolicies ندارم
چی کار کنم؟

09132751099
07-01-2012, 17:49

دوست عزیز من یه مموری s2 دارم که مشکل write protect داره وقتی به سیستم وصل میکنم خیلی سرعت اجرا شدن فایل های داخل مموری پایین هست فر مت نمیشه دیلیت نمیشه چیزی هم نمیشه داخلش کپی کرد

وقتی با برنامه ای که گفتین اجرا کردم و گزینه ON رو میزنم به راحتی مموریم فایل هاش اجرا میشه ولی باز فرمت نمیشه و وقتی OFF میزنم باز سرعت میاد پایین و بازم همون مشکل

لطفاً کمک کنید...!!!

maniat
20-11-2012, 04:15
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز و تشکر از راهنمایی های مفیدتان.مشکل من با هیچکدام از روشهای گفته شده در این بحث حل نشده و اما مشکل من :
سیستم من با هیچ یو اس بی فلش مموری مشکل نداره اما در مورد رمهای موبایلی مثل اس دی و میکرو خلاصه تمام رم هایی که برای استفاده به رم ریدر نیاز هست خطای write protect ایجاد میشود . جالب اینکه اگر همان رمها را در موبایل بزارم و با کابل - موبایل را به سیستم وصل کنم مشکل حل میشه و خطای write protect ایجاد نمیشه . اوایل فکر میکردم اشکال از رم ریدر هست اما بعد از خرید 4 - 5 مدل مختلف وتست رمها - مشکل همچنان پابرجاست. سیستمم را هم نمیخوام در اختیار تعمیرکار قرار بدم.
خواهشمندم راهنمایی فرمایید.

goledaryaee
25-02-2013, 21:51
سلام منم همین مشکل ویروسwrite protect رو وی فلشم sp دارم.با هیچ روشی هم حل نمیشه:n29::n29:

ali zarei
19-04-2013, 19:08
ایول بابا دمت گرم مال من که درست شد دستت درد نکنه دوست عزیز