ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد بازی های سنگین

wolfomid
14-02-2014, 14:51
با سلام
من 3 ماهی میشه ک توی لپ تاپم بازی های سنگین انجام میدم
هیچ مشکلی ندارم فقط یه سوال ذهنمو مشغول کرده، اینکه آیا بازی کردن باعث میشه ک قطعات لپ تاپ خراب شه یا نه؟
یه سری میگن میشه یه سری میگن نمیشه
اگه خراب میشه پس چرا کمپانی ها برای pc هم بازی رو میسازن و خیلیا بازی میکنن؟
البته من از فن خنک کننده هم استفاده نمیکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید

lionf3
14-02-2014, 15:11
سلام
دوستِ من به خیلی چیزا بستگی داره و باید بگم در طولانی مدت میتونه گرمای زیاد (و حتی فشارِ زیاد به سخت افزار) باعث آسیب رسیدن به لپتاپتون بشه.
راستی مدل لپتاپتون؟؟
در ضمن PC با لپتاپ خیلی فرق میکنه
شما میتونی با ۳ تومن یه سیستم ببندی و از ۲۴ ساعت ۳۰ ساعت بازی کنی!:n02:
بدونِ مشکل

wolfomid
14-02-2014, 16:37
پس اگه فن خنک کننده بگیرم مشکل حله؟
آخه خود فروشنده بهم گفت هیچیش نمیشه
مدل لپ تاپم Asus N55SF هست
اگه آسیب بزنه پس چرا بازیا ساخته میشه؟
pc با لپ تاپ چ فرقی داره؟

TREASURES
14-02-2014, 16:52
لپ تاپ بخاطر فضای محدودی که داره نمیشه مدت زمان طولانی ازش در گیم های سنگین استفاده کرد مگه دارای کول پد باشه که حتما لازمه

wolfomid
14-02-2014, 18:38
لپ تاپ بخاطر فضای محدودی که داره نمیشه مدت زمان طولانی ازش در گیم های سنگین استفاده کرد مگه دارای کول پد باشه که حتما لازمه
ممنونم پس اگه از فن خنک کننده استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد دیگه؟ (اصل سوالم همینه)
تا الان ک از فن خنک کننده استفاده نکردم مشکلی پیش نیومده؟ (مثل روز اول داره کار میکنه)

lionf3
14-02-2014, 18:39

دوست من خود شما میگی فروشنده!
اونا کارشون همینه
گفتم در طولانی مدت ممکنه آسیب بزنه( تازه اگر بازی کردن مداوم باشه)
فن خنک کننده هم در ظاهر خنک میکنه و تاثیر چندانی در داخل لپتاپ نداره.
PC دارای کیس هستش و قطعات با فاصله ی مناسب در کنار هم متصل شدن بنا بر این نه فشار چندانی وارد میشه و نه گرمای چندانی دارن.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

M__M
14-02-2014, 19:17
اولین قطعه ای که خراب میشه باطری هست چون حرارت زیاد برای باطری مضره ولی به نظر من برای مابقی قطعات خیلی مضر نیست (البته حرارت عمر قطعات کم میکنه ) ولی تا چندین سال شما مشکلی نخواهی داشت لپ تاب من تقریبا روزی 20 ساعت روشنه طراح داخلی هستم با مکس کار میکنم سی پی یو هم سندی بریج هست و کلا گرمایی زیادی داره

lionf3
14-02-2014, 20:49
اولین قطعه ای که خراب میشه باطری هست چون حرارت زیاد برای باطری مضره ولی به نظر من برای مابقی قطعات خیلی مضر نیست (البته حرارت عمر قطعات کم میکنه ) ولی تا چندین سال شما مشکلی نخواهی داشت لپ تاب من تقریبا روزی 20 ساعت روشنه طراح داخلی هستم با مکس کار میکنم سی پی یو هم سندی بریج هست و کلا گرمایی زیادی داره

تایید میشه
اما من خودم چند تا مورد دیدم که حتی حرارتِ زیاد به صفحه نمایش هم آسیب زده :n04:
در درجات بعدی باطری احتمالش بالاس
(البته دوستِ من نمیخوام بترسونمت شما با یه کول پدِ خوب هم کارت را میافته :n02:)

wolfomid
15-02-2014, 00:19
آره حالا یه کولر خوب دیدم حدود 80 تومن
میخوام بخرم تا خیالم راحت شه

lionf3
17-02-2014, 22:23
آره حالا یه کولر خوب دیدم حدود 80 تومن
میخوام بخرم تا خیالم راحت شه

کارِ خوبی میکنی
امیدوارم چرخِ فنت بچرخه برات
و اما باز برای بازی هیچی Pc با یه مونیتورِ وایدِ فول اچ دیِ ۲۱ اینچ نمیشه :n02:

SAWAL96
26-02-2014, 00:17
نه عزیز خراب نمیشه . ولی خوب وسایل الکترونیک همه عمر مفید دارن . و چه بازی کنی و چه نکنی بعد از مدتی خراب میشن . و در لپتاپ معمولا اولین قطعه ای که بعد از چند سال مشکل پیدا میکنه هارد هستش . و بعد از اون که سن لپتاپ از ۵ میگذره اروم اروم مادر برد دچار مشکل میشه چون عمر مفید خازن ها تموم شده . و با توجه به اینکه بازی بیشتر با سی پی یو و گرافیک سر و کار داره . میشه گفت نه ! بازی هیچ بلایی سر سیستمت نمیاره . البته این در صورتیه که بازی در سطح لپتادت باشه اگه باعث داغ شدن و صدای بالای فن میشه حتما باید فن مجزا زیر لپتاپت بذاری . و گرنه به عمر همه قطعات کم میشه و بهمون ترتیبی که گفتم خراب میشن .( زمانی که مادربرد کم بیاره معمولا زمان خدافظی با لپتاپه ‌)

SAWAL96
26-02-2014, 00:19
ممنونم پس اگه از فن خنک کننده استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد دیگه؟ (اصل سوالم همینه)
تا الان ک از فن خنک کننده استفاده نکردم مشکلی پیش نیومده؟ (مثل روز اول داره کار میکنه)

چرا پیش میاد . حتما استفاده کن وگرنه پشیمون میشی!