مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب ویندوز 8
partizan70
14-02-2014, 14:37
سلام
من می خواستم ویندوز را با بوت usb نصب کنم نشد.
بعد رفتم تو محیط ویندوز قبلیم (7) ویندوز رو نصب کردم.خیلی راحت هم نصب شد. می خواستم اول ببینم فرق این کار با بوت کردن چیه؟
ثانیا الان که می خوام ویندوز رو با KMSmicro فعال کنم همه مراحل رو مو به مو تا آخر میرم ولی موقعی که activate windows رو میزنم ارور میده.
بعد یه سوال دیگه چرا روی 8 هیییییچ نرم افزاری نصب نیس!
smss.exe
14-02-2014, 17:07
سلام
چی میشد که نصب نمی شد؟ در این مورد کمی توضیح بدید. همینجوری که کلی مورد میتونه باشه که از طریق بوت نصب نشه.
در مورد Active کردن هم اگر نشد از یه کرک دیگه استفاده کنید. این قضیه معمولا با استفاده از یه کرک دیگه حل میشه. اگر هم نشد نسخه نصب شده رو بگید تا یه کرک یا ره راهی براتون معرفی کنم.
در مورد سوال آخرتون هم نمیدونم منظورتون از نرم افزار چیه. خود ویندوز که یه سری برنامه از قبل داره مثل همون ویندوز 7؛ و یکسری برنامه ها هم که مخصوص Start Screen هست رو داره.
دوست عزیز علت اینکه کرک نشد اینه که هنگامی که داشتید ویندوز8 رو نصب می کدید زبانش رو فارسی انتخاب کردید.
بنده خودم با این مشکل رو برو شدم . باید موقعی که دارید ویندوز8 رو نصب می کنید کاری با زبانش نداشته باشید و وقتی که نصبش کردید
توی کنترل پنل زبان رو تغییر بدید. وگرنه کرک کاملا سالمه.
partizan70
14-02-2014, 18:46
با تشکر از وقتی که برای پاسخگویی گذاشتید
اان چی کار می تونم بکنم باید ویندوز رو دوباره نصب کنم؟
در مور اون نحوه نصب هم آیا درست بوده؟ اینکه از محیط ویندوز قبلی نصب کردم؟
دوست عزیز.
اصولا نصب ویندوز با usb یه چیز بیخودی هست و کاملا ریسکی هستش. یکی از دوستان من همین کار رو کرد . در اخر هم هاردش سوخت. نباید از محیط ویندوز قبلی نصب می کردید.
چون این کار غیر قابل بازگشت هست متاسفانه باید ویندوز رو دوباره نصب کنید.
شما باید پس از اینکه DVD ویندوز8 رو روی دستگاه گذاشتید پس از اینکه DVD بالا اومد کامپیوتر رو ری استارت کنید و پس از اینکه کامپیوتر خواست روشن بشه به محض اینکه
صفحه بوت کامپیوتر (همون صفحه ای که زیرش اسم چندتا دکمه رو گذاشته مانند F12 یا F9) بلافاصله دکمه F12 بالای کیبورد رو بزنید و در صفحه ای که باز میشه رو گزینه CD-ROM کلیک کنید.
البته در بعضی از کامپیوترها به جای گزینه CD-ROM گزینه DVD-ROM هست که کلا فرقی نمی کنه.و پس از اینکه روی این گزینه CD-ROM یا DVD-ROM کلیک کردید مراحل نصب رو ادامه بدید.
می تونید از این کاری که گفتم برای نصب سایر ویندوز ها هم استفاده کنید.
توجه: حتما باید تبدیل کیبورد یا تبدیل موس پشت کیس تون وصل باشه در غیر این صورت ویندوز نصب نمی شه.
partizan70
14-02-2014, 20:39
بزهماز وقتیه می ذارید تشکر می کنم.
سوالیک دارم اگر بخواام ویندوز رو دی وی دی بریزم بعد نص کنم همون فایلiso روبریزم کافیه؟یا اکسترکتش کنم بعد بریزم؟
باید اکسترکتش کنید بعد بریزید.
saeed774
15-02-2014, 00:21
بزهماز وقتیه می ذارید تشکر می کنم.
سوالیک دارم اگر بخواام ویندوز رو دی وی دی بریزم بعد نص کنم همون فایلiso روبریزم کافیه؟یا اکسترکتش کنم بعد بریزم؟
دوست عزیز ، هیچکدوم !
شما باید حتمـــــــا فایل ISO رو با نرم افزارهای رایت ایمیج مانند Clone CD یا Ultra Iso یا Image Burn یا Alocohol یا ..... نصب کنید تا قابلیت بوت بودن فایل Iso حفظ بشه . اگر اکسترکت کنید فایل بوت حذف میشه و یا فایل ISO داخل DVD به تنهایی هیچ مفهومی نداره ! وقتی با نرم افزار رایت ایمیج رایت کنید ضمن حفظ قابلیت بوت ، تمام فایل های ISO بصورت اکسترکت شده روی DVD رایت خواهد شد . قابلیت بوت هم فقط با نرم افزارهای مخصوص مانند Iso Buster قابل رویت هست .
kurtpolat
28-02-2014, 17:04
سلام دوستان من یه ویندوز 8.1 از گردو خریدم میخوام رو لب تابم که ویندوز اورجینال 7 روش نصبه 8.1 نصب کنم ویندوز 7 هم بمونه( یه درایو دیگه نصب کنم)
ولی وقتی مراحل نصب پیش میره میرسم به انتخاب درایو همشون غیر فعاله به جز یه دیسک که اسمش سیستم دیسک هس و 200 مگابایت حجمشه و فقط اون فعاله و اخطار میده که در صورت فرمت اطلاعات سازنده پاک خواهد شد.
حالا چکار کنم من بنظرتون؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.