مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد تلویزیون f5570 سامسونگ
heybazigar
14-02-2014, 14:25
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده دیروز یه تلویزیون 32 اینچ 5570 سامسونگ خریدم به قیمت 1240
اما دو تا مشکل باهاش دارم یکی اینکه وقتی دکمه info رو میزنم رزولیشن صفحه رو میزنه 50i / 720*576 میخواستم بدونم چطور میتونم اینو زیاد کنم چون هرچی تو تنظیمات گشتم چیزی پیدا نکردم و تلویزیون فول اچ دی هستش.
و سوال بعدی اینکه وقتی زیرنویس میریزم در کنار فیلم برای پخشش تو قسمت tools زبان عربی یا فارسی رو پیدا نمیکنم و زیر نویس بصورت درهم برهم میاد.
ممنون میشم کمکم کنید
میزان رزولوشن بستگی به ورودی داره به صورت خودکار تنظیم میشه و ربطی به تلویزیون نداره.اینکه زده 576*720 پیکسل مال اینه که از دی وی دی یا دیجیتال خود تلویزیون یا کانالهای غیر اچ دی ماهواره استفاده کردی.
اگه از ورودی های با کیفیت بالاتر می خوای استفاده کنی مثل ----- فول اچ دی یا بلوری یا لپ تاپ برای بهتر شدن کیفیت و بالاتر شدن رزولوشن تلویزیون از ریموت تی وی دکمه ی سورس رو بزن برو روی سورس مورد نظر بعد دکمه ی tools رو بزن بعد تغییر نام و نوع دستگاهی که داری رو انتخاب کن.
واسه ی زیرنویس
اینکارهارو انجام بدید:بعد از اینکه زیرویس رو روی تی وی فعال کردید و یونیکد رو هم روی عربی گذاشتید
زیرنویس رو با note pad باز کنید اگه خرچنگ قورباغه بود
زیرویس رو با word باز کنید .
یونیکد رو روی arabic windows default بذارید.
بعد از اینکه متن درست شد کل متن رو کپی کنید با ctrl a
توی note pad پیست کنید.
با فرمت srt و با encoding utf8 ذخیره کنید.
نهایتا با فیلم هم نام کنید و توی یه پوشه بریزید.
heybazigar
14-02-2014, 16:04
واسه مورد اول ممنون. ولی واسه زیرنویس اصلا زبان عربی یا فارسی رو تو قسمت یونیکد موجود نیست.
حالا اون کارا رو انجام بده اگه زیرنویس درست نشد بیا بگو تا راهنماییت کنم.اصلا وارد منو مخفی نشی یه وقت
mosicr77
15-02-2014, 01:37
واسه مورد اول ممنون. ولی واسه زیرنویس اصلا زبان عربی یا فارسی رو تو قسمت یونیکد موجود نیست.
عربی رو که حتما باید داشته باشه
شما اینجارو ی نگاهی بنداز و این نرم افزار رو دان کن احتمال زیاد مشکلت حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
heybazigar
15-02-2014, 20:14
ممنون. ولی مشکل فونت فارسی در اینترنت پابرجاست و کلمات رو بصورت حروف جدا نمایش میده
mosicr77
16-02-2014, 01:02
باید آپدیت کنی احتمالا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.