ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در استفاده از برنامه Advanced.Tokens.Manager.3.5.RC.برای بکاب از فعال ساز ویندوز 8

abbas-t
14-02-2014, 14:07
سلام دوستان

از ویندوز 8 استفاده میکنم که با Windows.8.Activator_CMD فعال شده است ،حالا میخوام با
برنامه Advanced.Tokens.Manager یک بکاب از کلید فعال سازی ویندوز بگیرم اما همانگونه که در تصویر دیده میشود این برنامه غیر فعاله !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

smss.exe
14-02-2014, 17:01
سلام

این برنامه که فکر میکنه ویندوز شما اصلا Active نیست.

abbas-t
14-02-2014, 19:54
سلام

این برنامه که فکر میکنه ویندوز شما اصلا Active نیست.
درسته ،برنامه همینو میگه ولی ویندوز اکتیوه ،در صفحه properties پایین صفحه مشخصه ،

smss.exe
15-02-2014, 05:26
سلام

شما دستور زیر رو در Command Prompt بزن ببین چی مینویسه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

abbas-t
16-02-2014, 09:09
سلام

شما دستور زیر رو در Command Prompt بزن ببین چی مینویسه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام :این پیامو میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

smss.exe
16-02-2014, 09:17
سلام

پس درسته و Active شده. احتمالا اون برنامه ی شما با روشی که این کرک Active کرده مشکل داره.

طبق این لینک سازنده این مشکل رو توی این ورژن برطرف کرده:

شما برای اجرا روی اون برنامه کلیک راست کنید و Run as Administrator رو بزنید. اگر هم ورژن شما v3.5 RC 5 [2013/09/29] نیست این رو دانلود کنید.

abbas-t
16-02-2014, 23:57
سلام

پس درسته و Active شده. احتمالا اون برنامه ی شما با روشی که این کرک Active کرده مشکل داره.

طبق این لینک سازنده این مشکل رو توی این ورژن برطرف کرده:

شما برای اجرا روی اون برنامه کلیک راست کنید و Run as Administrator رو بزنید. اگر هم ورژن شما v3.5 RC 5 [2013/09/29] نیست این رو دانلود کنید.
گرچه برنامه من همین برنامه معرفی شده از طرف شما بود ولی برای اطمینان از ادرس مورد نظر شما مجددا دانلود و اجرا کردم ،متاسفانه مثل دفه قبل(که تصویرش را در پست قبلی مشاهده کردین ) ارور داد!

smss.exe
17-02-2014, 01:52
سلام

با توجه لینک زیر، از روش اول برای Backup و Restore استفاده کن: