مشاهده نسخه کامل
: مشکل در استفاده از برنامه Advanced.Tokens.Manager.3.5.RC.برای بکاب از فعال ساز ویندوز 8
سلام دوستان
از ویندوز 8 استفاده میکنم که با Windows.8.Activator_CMD فعال شده است ،حالا میخوام با
برنامه Advanced.Tokens.Manager یک بکاب از کلید فعال سازی ویندوز بگیرم اما همانگونه که در تصویر دیده میشود این برنامه غیر فعاله !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smss.exe
14-02-2014, 17:01
سلام
این برنامه که فکر میکنه ویندوز شما اصلا Active نیست.
سلام
این برنامه که فکر میکنه ویندوز شما اصلا Active نیست.
درسته ،برنامه همینو میگه ولی ویندوز اکتیوه ،در صفحه properties پایین صفحه مشخصه ،
smss.exe
15-02-2014, 05:26
سلام
شما دستور زیر رو در Command Prompt بزن ببین چی مینویسه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شما دستور زیر رو در Command Prompt بزن ببین چی مینویسه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام :این پیامو میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smss.exe
16-02-2014, 09:17
سلام
پس درسته و Active شده. احتمالا اون برنامه ی شما با روشی که این کرک Active کرده مشکل داره.
طبق این لینک سازنده این مشکل رو توی این ورژن برطرف کرده:
شما برای اجرا روی اون برنامه کلیک راست کنید و Run as Administrator رو بزنید. اگر هم ورژن شما v3.5 RC 5 [2013/09/29] نیست این رو دانلود کنید.
سلام
پس درسته و Active شده. احتمالا اون برنامه ی شما با روشی که این کرک Active کرده مشکل داره.
طبق این لینک سازنده این مشکل رو توی این ورژن برطرف کرده:
شما برای اجرا روی اون برنامه کلیک راست کنید و Run as Administrator رو بزنید. اگر هم ورژن شما v3.5 RC 5 [2013/09/29] نیست این رو دانلود کنید.
گرچه برنامه من همین برنامه معرفی شده از طرف شما بود ولی برای اطمینان از ادرس مورد نظر شما مجددا دانلود و اجرا کردم ،متاسفانه مثل دفه قبل(که تصویرش را در پست قبلی مشاهده کردین ) ارور داد!
smss.exe
17-02-2014, 01:52
سلام
با توجه لینک زیر، از روش اول برای Backup و Restore استفاده کن:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.