ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد مشکلات کنترل تلوزیون 6450

smss.exe
14-02-2014, 11:29
سلام

من قصد خرید این تلوزویون رو دارم. ولی تو اینترنت که تحقیق کردم یه سری ها می گفتن که Touch کنترل کیفیت خوبی نداره. این درسته؟ این تلوزیون کنترل مدل TM1360 داره.

یه مدل تلوزیون هم دیدم که هر دو مدل کنترل رو بهش میخورد یکی همون مدل TM1360 بود و یکی دیگه TM1260B بود. این درسته؟ یعنی میشه برای بعضی از تلوزیون ها چند مدل کنترل استفاده کرد؟

من میخوام توی همین رنج قیمتی یه تلوزیون بخرم. اگر کسی مدل دیگه ای سراغ داره لطفا بگه.

چندتا سوال دیگه هم دارم:
- اختلاف قیمت این تلوزیون ها توی سایت های مختلف و بازار برای چیه؟ (چون هر جا میری یه چیز میگن و بعضا اختلاف ها به 200 تومن میرسه)
- این قضیه ی انطباق تصویر چیه؟ هر مدل یه هرتز داره و من نمیدونم که این چیه و برای بعضی مدل ها کمتر و بعضی ها هم بیشتره.
- بعضی از تلوزیون ها هم فرمان صوتی دارند. اونا چجوریه و این تکنولوژی چجوری توی اونا کار میکنه؟
- و آخرین سوال هم اینکه بیشینه ی نور چیه که توی بعضی از سایت های نقد و بررسی نوشته فلان تلوزیون بیشینه ی نور کمی داره و اون یکی بهتره؟

مرسی از راهنماییتون

mosicr77
14-02-2014, 12:49
سلام
اول بگم که تلویزیون خوبی انتخاب کردید و کیفیت و امکانات خوبی داره
کنترلش یه سری هنگ ها میکنه ولی ثانیه ای هست و خیلی کم و اصلا مشکلی نداره
از بازار بخری کنترل لمسی رو فقط بهت میدن و اون کنترل معمولیش رو جدا میتونی تهیه کنی
تویه این رنج قیمت میتونید سامسونگ f6850 هم بخرید(البته سقف بودجتون رو بگید بهتره)
اختلاف قیمت سایتها مهم نیست شما برو بازار بگرد و کمترین قیمت رو بگیرید(دلیل اختلاف قیمت سود زیادی که دارن میکشن و حالا بحث رقابته)
داستان انطباق تصویر هم بیشتر واسه تصاویر سریع مثل فیلمهای اکشن و فوتبال و فیلمهای 3 بعدی هست و عدد هرتز پنل رو مشخص میکنه
واسه این کار عدد 400 کافیه
دستور عمل صوتی اگه داشته باشه tv توضیح میده و میتونی ی سری کنترل های صوتی رو tv انجام بدی مثل عوض کردن کانال از طریق صدا
سوال آخرتون هم به احتمال زیاد منظورش نوع نور پس زمینه led هستش مثلا edge یا blu یا full بودنش یا اینکه منظورش نمایش رنگ سفید هستش که بعضا همه led ها توش خوب عمل میکنن

meysamMASH
02-07-2014, 13:05
تقاضای کمک و راهنمایی:
سلام دوستان. بنده پس از تحقیق و بررسی و همچنین به پیشنهاد دوستان فروم، هفته پیش تلویزیون 40F6450 را خریدم.
تصویر عالیه اما همان ابتدا کنترل تلویزیون کار نکرد. یعنی خود نصاب هم دید خرابه و تو برگه نوشت که کار نمیکنه. مشکل این بود که تلویزیون کنترل را نمیشناخت.
من اول فک کردم مشکل bluetooth تلویزیون هست اما دیدم عینک ها را میشناسه و مشکلی نداره
زنگ زدم سام سرویس گفتند باتریهای کنترل رو عوض کن چون ممکنه همون اول خالی کرده باشه
من باتریِ جدید انداختم و همه چیز درست شد و خوب بود. کلی با کنترل کار کردم تا اینکه آخر شب دیدم دکمه خاموش/روشن رو کنترل کار نمیکنه اما بقیه چیزها مثل صدا و تعویض کانال کار میکرد. فرداش باز یه مدت همینطوری بود تا اینکه دیگه کل دکمه ها کار نکرد و شد مثل اولش!!!!!!
...........
هنوز مشکل برطرف نشده

سوالم اینه که از دوستان کسی این مشکل رو داشته؟
آیا ممکنه مشکل از باتری باشه؟ یا خودِ کنترله که مشکل داره؟
چه باتری ای خوبه بندازم تا مطمئن بشم مشکل از باتری نیست؟
دوستان خواهشا هر راهکاری به ذهنتون میرسه بگین. کنترلش رو اعصابه و هیچ کاری نمیتونم بکنم. مدام مجبورم با پشتش کار کنم.

مرسی از همگی

bijandarbari
02-07-2014, 13:22
سلام

در درجه اول از باتری الکالاین استفاده کنید. نه از باتری های ارزون و بی کیفیت.

همینطور ممکنه داخل کنترل اشکالی داشته باشه که باعث بشه باتری زود خالی بشه.

meysamMASH
02-07-2014, 20:13
سلام
نه باتری نو آلکلاین امروز خریدم. بازم جواب نداد. :(
دیکه نمیدونم چیکار کنم

bijandarbari
02-07-2014, 20:16
سلام

پس کنترل مشکل داره.

meysamMASH
05-07-2014, 13:34
جهت استحضار دوستان:
نه کنترل مشکل نداشت
مشکل از مادربورد و همچنین بلوتوث تلویزیون بود!
کارشناس اومد دید.