ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای اموزش مبتدی وب

amin tala
14-02-2014, 02:15
با سلام خدمت دوستان
بنده میخواهم طراحی وب را یاد بگیرم.لطفآ برای شروع راهنماییم کنید.البته یه راهنمایی کلی میخوام و جزئیات رو که باید مفصل یاد گرفت.
خب اول اینکه طراحی وبسایت داینامیک را یاد بگیرم یا استاتیک را؟
خب داینامیک را.چون راحت تر است...نه...
وایا سیستم مدیریت محتوا مخصوص سایت های داینامیک است؟
اصلآ میشه از سیستم مدیریت محتوا استفاده نکرد؟
اصلآ این سیستم م م چیست؟ایا یک نرم افزار است؟

kian98
14-02-2014, 09:15
سیستم های مدیریت محتوا مخصوص سایت های داینامیک هستند.

اگه نخواهید از سیستم های مدیریت محتوا استفاده نکنید باید سایت خودتون رو کد نویسی کنید. که نیاز به بلد بودن کامل برنامه نویسی داره .

سیستم های مدیریت محتوا به نرم افزار های تحت وبی می گویند که برای مدیریت و ساخت و طراحی کردن سایت های داینامیک از ان ها استفاده می شود.

مانند سیستم مدیریت محتوای وردپرس یا جوملا یا هزاران سیستم مدیریت محتوای دیگه.

اموزش جامع وردپرس به همراه توضیحاتی درباره طراحی وب سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اموزش کامل درباره سایت و طراحی وب سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت های استاتیک به سایت هایی می گویند که در ان ها نمی توان روابط متقابلی با کاربران داشت و فقط در ان ها فایل هایی قرار می گیرند و شما با زدن ادرس وب سایت به ان فایل ها دسترسی پیدا می کنید.

اما در سایت های داینامیک می توان با کاربران روابط متقابل داشت مانند ثبت نام در سایت,فرستادن پست و مطلب و غیره.

amin tala
14-02-2014, 16:24
سایت های داینامیک به سایت هایی می گویند که در ان ها نمی توان روابط متقابلی با کاربران داشت و فقط در ان ها فایل هایی قرار می گیرند و شما با زدن ادرس وب سایت به ان فایل ها دسترسی پیدا می کنید.
منظورتون سایت استاتیکه دیگه..نه
ایا در سایت های استاتیک میشه تبلیغات پاپ اپ گذاشت؟
و اینکه اگر با ورد پرس یا سایر سیستم های مدیریت محتوا کار کنم دیگر نیازی به یادگیری زبان برناه نویسی ندارم؟
با تشکر از شما

kian98
14-02-2014, 16:49
واقعا می بخشید اشتباه شد.امروز حواسم کاملا پرت شده.

توی سایت های استاتیک هم میشه تبلیغات پاپ گذاشت.

اگه بخواهید با سیستم های مدیریت محتوا کار کنید لزومی به یادگیری برنامه نویسی ندارید.

ولی به هر حال برنامه نویسی هم بدرد می خوره.

amin tala
14-02-2014, 23:32
خواهش میکنم.از شما خیلی متشکرم مطالبتون خیلی خیلی مفیدبود...منابعتون هم خوب بود.اما یکمی برای من سردر گم کننده بود.انگار برای من مبتدی عبارات دشواری داشت.حالا بگذریم...
چنتا سوال برام پیش اومد:
ببینم ایا میشه هر موقعی که خواستیم هاست خود را تغییر دهیم؟
من یکمی در مورد ارتباط ورد پرس با هاست سردرگم شدم.مثلا ما باید حتمآ به صورت انلاین با وردپرس کار کنیم؟و اینکه میشه روی یک سیستم دو نرم افزار ورد پرس برای دو وبسایت مختلف به کار ببریم؟
البته که با پشتکار خودم :n13:و کمک شما میتونم زود اولین وبسایتم رو بسازم.:n12::n12::n12:

awx0ne
15-02-2014, 00:52
خواهش میکنم.از شما خیلی متشکرم مطالبتون خیلی خیلی مفیدبود...منابعتون هم خوب بود.اما یکمی برای من سردر گم کننده بود.انگار برای من مبتدی عبارات دشواری داشت.حالا بگذریم...چنتا سوال برام پیش اومد:ببینم ایا میشه هر موقعی که خواستیم هاست خود را تغییر دهیم؟من یکمی در مورد ارتباط ورد پرس با هاست سردرگم شدم.مثلا ما باید حتمآ به صورت انلاین با وردپرس کار کنیم؟و اینکه میشه روی یک سیستم دو نرم افزار ورد پرس برای دو وبسایت مختلف به کار ببریم؟البته که با پشتکار خودم :n13:و کمک شما میتونم زود اولین وبسایتم رو بسازم.:n12::n12::n12:1-هر وقت که احساس کردید هاستتون کار شما رو راه نمیندازه میتونید یه بک آپ از داده هاتون تهیه کنید و سپس در هاست جدید و مدیریت محتوای جدید واردشون کنید. و دی ان اس هاست جدید رو روی دامینتون وصل کنید.2-شما با استفاده از نرم افزارهایی که یه هاست مجازی برای شما ایجاد میکنند میتونید روی کامپیوتر شخصیتن اقدام به ساخت سایت نمایید و پس از تکمیل آن را روی هاست واقعی آپلود کنید.3-در تعداد شما مشکلی ندارید فقط کافیه در پوشه اصلی زمپ هر سیستم مدیریت محتوا رو توی یه فولدر اکستراکت کنید.اگه سوایی داشتید از طریق سایتم میتونید اون رو بپرسید و من سعی میکنم در اولین فرصت جوابتون رو بدمموفق باشید

amin tala
15-02-2014, 11:58
شما با استفاده از نرم افزارهایی که یه هاست مجازی برای شما ایجاد میکنند میتونید روی کامپیوتر شخصیتن اقدام به ساخت سایت نمایید و پس از تکمیل آن را روی هاست واقعی آپلود کنید.
میشه یه نرم افزار معرفی کنید؟لطفآ یک منبع اموزشی هم براش بذارید....
با تشکر فراوان

kian98
15-02-2014, 13:49
یه نرم افزار هست به نام wamp server که توی تاپیک اموزش وردپرس که لینکش رو براتون گذاشتم می تونید کار باهاش رو یاد بگیرید.
با این نرم افزار می تونید کامپیوترخودتون رو شبیه یک سرور کنید.اموزش نصب وردپرس روی ومپ سرور رو هم گذاشتم. اینطوری می تونید
کار با وردپرس رو یاد بگیرید.

اگه بخواهید هاست خودتون رو تغییر بدید تمام اطلاعات سایتتون حذف میشه ولی بعضی از سرویس دهنده های هاست میتونن بدون اینکه
اطلاعات هاست پاک بشه هاست شما رو انتقال بدهند. یه راه دیگه هم اینه که به قول دوستمون از هاست خودتون بک اپ بگیرید و پس از اینکه هاست جدید رو خرید اون بک اپ رو بریزید توی هاست جدیدتون.

شما می تونید با نرم افزار ومپ به صورت افلاین با وردپرس کار کنید تا کار باهاش رو یاد بگیرید ولی وقتی هاست خریدید می تونید وردپرس رو روی هاست
نصب کنید یعنی کار با وردپرس به صورت انلاین.

توی کار با وردپرس در حالت افلاین شما م تونید سایت خودتون رو بدون اینکه به اینترنت وصل بشید ببینید ولی در این حالت چون که سایت انلاین نیست هیچ کس به جز شما سایت رو
نمی بینه.

ولی وقتی وردپرس رو توی هاست اصلی که می خرید نصب کنید یعنی حالت انلاین سایت شما انلاین هست و هر کس که به اینترنت وصله میتونه با زدن ادرس سایت شما بره توی سایتتون.

اموزش نصب وردپرس رو هاست رو هم توی همون تاپیک اموزش وردپرس گذاشتم.

برای اینکه چند تا وردپرس روی هاست نصب کنید نیاز به چندتا دیتابیس دارید . توی کنترل پنل هاستی که می خرید امکان ساخت بی نهایت دیتابیس هست(البته توی بعضی هاستینگ ها فقط اجازه می دهند چندتا دیتا بیس بسازید) هر چندتا دیتابیس داشته باشید می تونید به همون اندازه سیستم مدیریت محتوا روی هاستتون نصب کنید و به همون اندازه سایت داشته باشید. مثلا من 40 تا دیتابیس میسازم بنابراین می تونم 40 تا سیستم مدیریت محتوا توی هاستم نصب کنم یا یه وقت می خوام یک میلیون دیتابیس بسازم پس به همون اندازه می تونم سیستم مدیریت محتوا روی هاستم نصب کنم و به همون تعداد هم می تونم سایت داشته باشم.

یک مثال دیگه: مثلا من می گیرم دوتا دیتابیس می سازم. توی دیتابیس اولی یه سیستم مدیریت محتوا نصب می کنم و با اون سیستم مدیریت محتوا یه سایت می سازم که تمام اطلاعات سیستم مدیریت محتوا به همراه مطالبی که من توی سایت می ریزم می ره توی اون دیتابیس. بعد توی دیتابیس دومی هم یه سیستم مدیریت محتوا دیگه نصب می کنم و تمام اطلاعات سیستم مدیریت محتوا به همراه مطالبی که می ریزم توی سایت می ره توی اون دیتابیس دومی. بنا براین من با دو تا دیتابیس دوتا سایت کاملا جدا ساختم. مثلا توی سایت اولی درباره اینترنت مطلب میزارم توی سایت دومی هم درباره کامپیوتر مطلب میزارم. به همین راحتی.

amin tala
15-02-2014, 14:42
یعنی این نرم افزار ومپ فقط برای اموزشه و استفاده طراحی وب نداره؟
و من تا اینجا باید نرم افزار وردپرس بعد نرم افزارارتیستر بعد ومپ و بعدشم فتوشاپ رو نصب کنم دیگه...نرمافزاری به غیر از اینها که نمیخواد؟؟؟
با تشکر از شما

kian98
15-02-2014, 15:28
بله این نرم افزار فقط برای اموزش هستش و برای اجرای کدهایی مانند php و سایر زبان هایی که برای اجرا شدن به سرور نیاز دارن استفاده می شه.

وردپرس هم با php ساخته شده و برای اجرا شدن نیاز به سرور داره. نرم افزار ومپ هم سرور رو روی کامپیوتر شبیه سازی می کنه. فقط برای اموزش هست.

به غیر از اینها نرم افزار دیگه ای هم نمیخواد.

amin tala
15-02-2014, 20:12
خیلی خیلی ممنون:n16:
پس پیش به سوی طراحی وب:n18::n18::n18:

amin tala
16-02-2014, 13:53
خیلی خیلی ممنون:n16:
پس پیش به سوی طراحی وب:n18::n18::n18:
خیلی ببخشید.انگار خیلی تند رفتم ,خوردم زمین...
با سلام مجدد
بنده در پی این اموزش ها برای یادگیری ابتدا رفتم و یک وبلاگ در گیگفا ساختم.بعد هم ورد پرس رو نصب کردم و وبلاگم رو راه اندازی کردمو باقی کاراش رو هم کردم .تا اینکه.........
تا اینکه به دو مشکل بزرگ برخوردم.اول اینکه بنده فایل وردپرس رو که درون پوشه htdocs ریختم>یه فایل دیگه هم درون پوشه بود که فکر کردم اضافیه و پاکش کردم :n02: و از اون به بعد دیگه وبلاگم از قالبش درومد و اینطوری شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حلا باید چه کار کنم؟
مشکل دومم هم اینه که قبل از اینکه مشکل بالا برام پیش بیاد >چند قالب از سایت وردپرس دانلود کردم و محتویات درون این فایل ها رو درون پوشه /htdocs/wp-content/themes ریختم اما هیچ اتفاقی نیفتاد و قالبم عوض نشد که نشد.برای این مشکل دیگه چکار کنم؟ها؟
با تشکر فراوان...:n16:

kian98
16-02-2014, 14:11
برای تغییر قالب برید توی همن لینک تاپیک اموزش وردپرس که توی صفحه قبل براتون گذاشتم .

توی تاپیک اموزش وردپرس توی صفحه ی دومش اموزش نصب افزونه ها و قالب ها رو گذاشتم.

فکر می کنم فایل style.css رو حذف کردید. ولی اشکالی نداره شما که توی سایتتون چیزی نریختید پس

دوباره وردپرسی که دارید رو حذف کنید و یه وردپرس دیگه رو نصب کنید.

لینک تاپیک اموزش وردپرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amin tala
21-02-2014, 14:30
فکر می کنم فایل style.css رو حذف کردید. ولی اشکالی نداره شما که توی سایتتون چیزی نریختید پس

دوباره وردپرسی که دارید رو حذف کنید و یه وردپرس دیگه رو نصب کنید.
این فایلی رو که حذف کردم مربوط به ورد پرس نبود که.از اول توی اون فایل وبلاگم بود.

kian98
21-02-2014, 14:42
سلام. منظورتون از فایل وبلاگ کدوم فایله. به غیر از وردپرس چی توی هاست ریخته بودید.

amin tala
21-02-2014, 15:21
سلام. منظورتون از فایل وبلاگ کدوم فایله. به غیر از وردپرس چی توی هاست ریخته بودید.
باور کنبد چیزی نریختم....:n30:
اون فایل از اول اونجا بود و من ورد پرس رو کنار اون ریختم .در همون پوشه public-htmlبود...

kian98
21-02-2014, 15:38
بنده تاجایی که اطلاع دارم و می دونم همیشه وقتی هاست رو تحویل می گیرن حالا چه رایگان و چه پولی هاست کاملا خالیه.

مطمئنا باید یه فایل از خود همون وردپرس رو حذف کرده باشید تا سایت اینجوری بهم بریزه.

amin tala
21-02-2014, 15:44
خیلی خیلی ممنون............حالا یه بار دیگه ورد پرس رو نصب میکنم ....انشا اله درست بشه.
فقط یه سوال دیگه برام باقی مونده.برای اینکه یشود همزمان دو dominرو در یه هاست ثبت کنیم و در هر ادرس
domin یه وردپرس داشته باشیم حتمآ باید دو تا دیتابیس ایجاد کنیم؟
باتشکر فراوان:n16:

kian98
21-02-2014, 15:51
بهتره که دوتا دیتابیس بسازید ولی توی یه دیتابیس هم میشه ولی اگه بخواید دوتا وردپرس رو توی یک دیتابیس نصب کنید حجم دیتابیس احتمالا کفایت نمی کنه. :n12:

amin tala
21-02-2014, 16:09
میشه واضح تر بگید دیتابیس چیه؟

kian98
21-02-2014, 16:17
دیتابیس یعنی بانک اطلاعاتی.

که مخصوص سایت های داینامیک هست (سایت هایی که ازسیستم مدیریت محتوا استفاده می کنند)

دیتابیس به محلی میگن که وقتی شما سیستم مدیریت محتوای خودتون رو نصب می کنید و باهاش یه سایت راه اندازی می کنید و می رید و مثلا توی اون سایت یه مطلبی می ریزید اون مطلب در اصل توی سیستم مدیریت محتوای شما ذخیره نمیشه بلکه توی دیتابیس ذخیره میشه.

به طور کلی هر مطلبی که توی سایت خودتون بریزید توی دیتابیس ذخیره میشوند.

amin tala
21-02-2014, 19:23
در واقع دیتابیس یک فضای مجازی است که به من اختصاص داده میشه.درسته؟و سیستم مدیریت محتوا هم یک نرم افزار است که مشخص میکنه این اطلاغات چجوری نمایش داده بشوند.

kian98
21-02-2014, 19:29
دیتابیس یک بانک اطلاعاتی مجازی هست. به فضای مجازی هاست می گن.

سیستم مدیریت محتوا هم یک نرم افزار تحت وب است که به وسیله اون می شود یک سایت داینامیک را مدیریت کرد یعنی در سایتتان با استفاده از سیستم مدیریت محتوا مطلب,فیلم,اهنگ,عکس,نرم افزار,و هر چیزی که فکرش رو بکنید می توانید بگذارید.

amin tala
22-02-2014, 13:35
سلام بر شما
دوست عزیز بنده چندین بار وردپرس رو از روی هاستم پاک کردم و دوباره ریختم...اما نشد که نشد..در حالی که یه وبلاگ دیگه درست کردم و اصلآ مشکلی نداشت.به احتمال زیاد گیگفا اون وبلاگم رو به این روز در اورده.(شاید مثلآ ویروسی باشه) خب حالا من میخواهم اوون وبلاگ رو حذف کنم و دوباره بسازم.لطفآ اموزش حذف وبلاگ رو برام بذارید.
یه چیز دیگه.بنده تا این جا متوجه شدم که وقتی یه نفر ادرس domain من رو سرچ میکنه در واقع میاد به ادرس هاست من و سپس وارد پوشه domain مورد نظر میشه و محتویات پوشه htdocs اون رو میبینه.تا اینجا درسته؟
حالا چجوری میشه چند تا domain یا sub domain در یک هاست محتویات یکسانی داشته باشند و در واقع یک سایت باشند . و مثلا یه س م محتوا داشته باشند.
با تشکر

kian98
22-02-2014, 15:47
برای حذف وب سایت باید اول کل پوشه وردپرس رو حذف کنید بعد هم دیتابیس رو. سرویس xzn.ir هاستش برای امتحان خوبه. شما می تونید از طریق تنظیمات dns چند تا دامین و یا ساب دامین به ادرس سایتتون وصل کنید. این جوری مثلا می رید 10 تا دامین از طریق dns به ادرس سایتتون وصل می کنید.این جوری هرکس هر کدوم از اون ده تا دامین رو ادرسش رو بزنه در اخر به خود وب سایت اصلی شما وارد میشه . تا وقتی که سایت رو نسازید یا سیستم مدیریت محتوا روش نصب نکنید که هر کس ادرس سایت شما رو بزنه می ره توی جایی که در بالا گفتید.

amin tala
22-02-2014, 20:20
خب این کارو کردم اما به کل حذف نشد.یعنی وقتی دوباره وبلاگی با این نام ساختم گفت این وبلاگ هنوز فعال است

kian98
22-02-2014, 20:28
گیگفا هاستش زیاد خوب نیست. به این سایت برید یه هاست 10 گیگ میده. خیلی هم تو ایران معروفه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin tala
22-02-2014, 20:39
باز هم تشکررررررررررررر:n16::n16:

lophalab
04-07-2014, 13:51
با سلام خدمت دوستان
من میخوام آموزش ساخت یک چت روم رو یاد بگیرم
باید چه نوع برنامه نویسی یاد بگیرم
این چت روم استاتیکه یا داینامیک ؟

kian98
04-07-2014, 14:00
درود

چت روم ها بیشتر از فلش ساخته شده اند.

برای ساختشون فکر می کنم باید از تکنولوژی دات نت و چند زبان سمت سرور مثل پی اچ پی کمک بگیرید.

lophalab
04-07-2014, 16:20
شما یک آموزش کاملی سراغ ندارید
چون توی بعضی از انجمن های مخصوص همین چت روم ها جواب درست و حسابی به آدم نمیدن فقط آدمو میپیچونند.
من میخوام الان برای خودم یکی درست کنم (چت روم)
ولی نمیدونم از کجا شروع کنم
اگه کسی یاد داره آموزشی سراغ داره-سایت خوبی سراغ داره ممنون میشم راهنماییم کنید

Thor God
14-07-2014, 13:35
چت روم ساختن کاره هر کس نیست. کلی باید وصله بهش متصل کنید که معمولا هم کار نمی کنه و باید چندین بار تو فروم های مختلف سوال بپرسید و منتظر جواب باشید و ... . کلا مخ شکنه.
به هر حال اسکریپت et-chat با کلی باگ امنیتی وجود داره که می تونید استفاده کنید و برا گسترشش هم فروم های پشتیبانی مثله پی اچ پی چت وجود داره.

موفق باشید

behnamy01
15-07-2014, 13:21
چت روم ساختن کاره هر کس نیست. کلی باید وصله بهش متصل کنید که معمولا هم کار نمی کنه و باید چندین بار تو فروم های مختلف سوال بپرسید و منتظر جواب باشید و ... . کلا مخ شکنه.
به هر حال اسکریپت et-chat با کلی باگ امنیتی وجود داره که می تونید استفاده کنید و برا گسترشش هم فروم های پشتیبانی مثله پی اچ پی چت وجود داره.

موفق باشید
آدرس این پی اچ پی چت رو که گفتید، میدید؟ من php-chat.org رو سرچ کردم پیدا کردم که با آی پی ایران که اصلا وارد نمیشد با آی پی آمریکا هم اررور زیر رو میداد انگار مشکل داره...Warning: Illegal string offset 'name' in /home2/missou/public_html/php-chat.org/wp-content/plugins/genesis-simple-sidebars/plugin.php on line 53

Thor God
15-07-2014, 13:35
پوزش اسم رو اشتباه گفتم چون با عجله نوشتم، منظورم چت ساپورت بود : :n26: chatsupport.ir

behnamy01
15-07-2014, 14:04
پوزش اسم رو اشتباه گفتم چون با عجله نوشتم، منظورم چت ساپورت بود : :n26: chatsupport.irنه، چت رو کاری ندارم، من دنبال انجمنی چیزی واسه سوال کردن در مورد php هستم. توی سایت های ایرانی که فکر نکنم زیاد جواب بدن اگه سوال طولانی اینا بپرسیم :n02: چندجایی ایرانی فقط و فقط مخصوص php عضوم ولی بازم زیاد جواب نمیدن. خارجی جایی میشناسید که هم حرفه ای باشن هم رایگان سوال بپرسیم خوب جواب بدن؟

Web Design
15-07-2014, 15:24
نه، چت رو کاری ندارم، من دنبال انجمنی چیزی واسه سوال کردن در مورد php هستم. توی سایت های ایرانی که فکر نکنم زیاد جواب بدن اگه سوال طولانی اینا بپرسیم :n02: چندجایی ایرانی فقط و فقط مخصوص php عضوم ولی بازم زیاد جواب نمیدن. خارجی جایی میشناسید که هم حرفه ای باشن هم رایگان سوال بپرسیم خوب جواب بدن؟

یه سوال هم بخش PHP همینجا یکنید .. من اکثرا هستم کمکتون
:n12:
در غیر اینصورت از سایت زیر استفاده کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thor God
15-07-2014, 15:46
نه، چت رو کاری ندارم، من دنبال انجمنی چیزی واسه سوال کردن در مورد php هستم. توی سایت های ایرانی که فکر نکنم زیاد جواب بدن اگه سوال طولانی اینا بپرسیم :n02: چندجایی ایرانی فقط و فقط مخصوص php عضوم ولی بازم زیاد جواب نمیدن. خارجی جایی میشناسید که هم حرفه ای باشن هم رایگان سوال بپرسیم خوب جواب بدن؟

چت روم کاری نداره ؟ جدی که این حرف رو نزدید ؟ :n26: رفع باگ ها و اضافه کردن پنل و انواع افزونه ها سرسام آوره !
در رابطه با انجمن پرسش و پاسخ PHP باید بگم که حرف پدرام خان تایید میشه stackoverflow.com یکی از بهترین وبسایت ها در زمینه پرسش و پاسخ هست + سایت فارسی هم barnamenevis.org خیلی مناسبه.

موفق باشید.

behnamy01
15-07-2014, 18:51
چت روم کاری نداره ؟ جدی که این حرف رو نزدید ؟

موفق باشید.

من استارتر نیستم، اون کسی هم که درمورد زدن سایت چت سوال میکرد من نیستم، اشتباه شده :n02: من دیدم گفتید پی اچ پی چت،کنجکاو شدم برای یک سایت پشتیبانی پی اچ پی...

arkadashdi
20-07-2014, 02:21
دوست عزیز اگه می خواید فقط طراجی کنید باید به سمت گرافیک و اصول طراحی وب برید. اما اگه می خواید هم طراحی و هم برنامه نویسی کنید و اصولا یه وب سایت بسازید بنابه تجربه شخصی، خوندن موارد زیر رو پیشنهاد می کنم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( این لینک 5 صفحه است که یه دید خیلی خوب از وب سایت می ده)

بعدا باید دو مبحث مهم html و css رو یاد بگیرید. البته من فیلم های آموزشی رو پیشنهاد می کنم چون خیلی سریع و کاربردی آموزش می دن.

پیدا کردن لینک دانلود با شما :n05:

این مباحث بعنوان پایه باید خونده بشن هم برای طراحی static و هم dynamic.

بعد این موارد حالا انتخاب با خودتونه می تونید برید سراغ CMS و یا خودتون با یکی از تکنولوژی ها کار کنید.

CMS یه برنامه وبه که به کاربرا اجازه می ده محتوای وب سایت رو مدیریت کنند مثلا مطلب اضافه کنند، عکس آپلود کنن، محتوا ویرایش کنن و ... . CMS برای کاربرای غیر فنی که دانش کمی از برنامه نویسی و تکنولوژی ها دارند و یا می خوان خیلی سریع یه وب سایت راه اندازی کنند مناسبه. گرچه کاربرای حرفه ای هم اونا رو سفارشی سازی می کنن و وب سایت های خیلی خوبی و کاملا مطابق نیازشون تولید می کنند.

در مورد شروع کار و یادگیری تکنولوژی وب که خودتون کاملا از پایه همه جیزو طراحی و برنامه نویسی کنید، تکنولوژی های مختلفی وجود دارن. دو تا پرطرفدار و پر استفاده asp.net و php هستند. البته بحثای خیلی زیادی در مورد خوب بودن هر کدوم وجود داره ولی بیشتر طرفداریه تا بخث فنی. هر دوتاشون خیلی خوبن، هر کدوم مزیتی نسبت به اون یکی داره. مثلا میزبانی php ارزون تره یا asp.net پشتیبانی بهتر و همگرایی بهتری با مباحث مهندسی نرم افزار و طراحی نرم اافزار داره.
من خودم با Asp.net کار می کنم ولی php هم خوبه. این دیگه انتخاب خودتونه کدوم یکی رو کار کنید.

آموزش asp.net برای شروع این خوبه: