ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی شکایت در مورد بیماری و اعزام به سربازی

ittools
14-02-2014, 00:26
دوستان ما یه پسر عمو داریم که به خاطر اشتباه دکتر بیمارستان تخصصی در نوشتن نام اصلی بیماری و نا آشنا بودن پزشکان کمیسیون با نام علمی بیماری با وجود بیماری شدید و مزمن پوستی معاف از رزم شده
این بنده خدا رو 19 بهمن اعزام کردن
دیروز زنگ زده به عمو ــم و حرف های ناراحت کننده ای زده :n03:
اینو تو بخش مربوط به سربازی هم نزدم چون میخواستم هر کی میتونه نظر بده

از قرار معلوم تو پادگان به این سخت میگیرن با اینکه معاف از رزم خورده ! متاسفانه چون 2 بار اعتراض کرده ( کمیسیون + کمیسیون عالی ) برای همین اجازه اعتراض برای گرفتن معافیت هم بهش نمیدن ! میگن باید به صورت جنازه بری کمیسیون تا معاف بشی !
الان مشکل این جوری ــه که چون سرش شدید زخم شده شبا هم نمیتونه بخوابه چون سرش رو نمیتونه بزاره رو بالش ! بدن و صورتش هم زخمه

با این توضیحات به کی میشه شکایت کرد تا به کار این بنده خدا رسیدگی کنن ؟ میشه به رهبری شکایت کرد ؟ از چه طریقی ؟ آدرس دقیق دفتر رهبری تو تهران کجاست ؟ آیا میشه با خود رهبری در میون گذاشت یا فقط نماینده یا کارشناس جواب میده ؟

پیشنهاد پیگیری از طریق نظام وظیفه رو ندید که خودم دیروز از نظام وظیفه شهرمون پیگیری کردم میگن باید بیماری تشدید بشه تا ما قبول کنیم معاف بشه :n04:

SNOW PATROL
14-02-2014, 13:18
به نظر من به هرصورتی که شده اموزشی رو تموم کنه بعد در یگان خدمتی دنبال کارش رو بگیره تو اموزشی خیلی سخته بخوای اقدام کنی

ittools
14-02-2014, 14:39
به نظر من به هرصورتی که شده اموزشی رو تموم کنه بعد در یگان خدمتی دنبال کارش رو بگیره تو اموزشی خیلی سخته بخوای اقدام کنی

آخه میدونی بیماری پوستی جوری نیست که بشه به این راحتی ها مداواش کرد همه داورهاش کرم موضعی ــه که باید به پوستش بماله بنابراین تحمل کردنش سخته این بنده خدا 10 روز نتونسته دوام بیاره کو تا 2 دو ماه از قرار معلوم اونجا افسرها بهش سخت میگیرن حتی نگهبانی هم میده ! :n15:
یگانش هم اصلا معلوم نیست کجا بیوفته ممکنه بزننش لب مرز ! افتاده ارتش

یکی بهم گفت پدرش بره دفتر رهبری یه شکایت تنظیم کنه و توضیح بده مسائل رو بلکم فرجی شد

فقط من موندم تو دفتر رهبری اجازه میدن حداقل با رئیس دفترش حرف زده بشه ؟ اگر اینجوری باشه که امیدی هست والا اگر طرف حسابمون اونجا کارشناس و یا اپراتور تنظیم و رسیدگی به شکایت باشه که فایده نداره

این هفته احتمالا با پدرش بریم تهران دفتر رهبری بتابراین اگر کسی از دوستان تهرانی تجربه ای داره بگه

ممنون :n16:

M o h a m m @ d
14-02-2014, 15:10
اونجا هم کار چندانی نمیکنن .فقط نامه شکایت میگیرن یه دستور زیرش میزنن با یه نامه بعد میفرستن دوباره به نظام وظیفه یا یگان .در واقعا هیچ فایدهی نداره تا بخواد به نتیجه برسه اموزشیش تمام شده .بازم امتحانش ضرر نداره.تمام مدارک پزشکیش ببرین با نامه پزشکش که وضعیت بیماری پوستیش تشریح کرده باشه .
ولی در کل تو این مملکت تنها راهش پارتیه :n09: .
بره درمانگاه پادگان شاید استراحت پزشکی بدن بهش .

ittools
28-02-2014, 23:45
اینو مینویسم تا دوستان بفهمن کسی به فکر سلامتی جوون مردم نیست ! :n15:

پسر عمو ــم که 19 ام ماه پیش اعزام شده بود , تو آموزشی برای معافی اقدام کرده بنده خدا اصلا وضعش خوب نبوده برای همین از بهداری فرستادنش بیمارستان پیش متخصص
متخصص هم فوری 21 روز بستری تو بیمارستان براش نوشته ! حتی بهش گفته نباید تو رو با این بیماری شدید اعزام میکردن :n15:

فقط میتونم بگم متاسفم :n27:

پدرش هفته پیش رفته بود دفتر ... ولی اونجا اهمیتی نداده بودن و گفته بودن از نظام وظیفه اقدام کنید رفته بوده نظام وظیفه میدون سپاه اونجا هم گفته بودن از پادگان اقدام کنید ! پادگان هم که هیچی ! فقط باید پارتی ــت کلفت باشه همین !

مدیر عزیز هم میتونن تاپیک رو قفل کنن ممنون از همکاریشون :n12: