مشاهده نسخه کامل
: واقعا ؟ ASUS MeMOPad FHD 10
ahmadrezabibi
14-02-2014, 00:03
با سلام من یک ماه میشه که دنبال یه تبلت با امکانات خوب و قیمت مناسب می گشتم البته توی تبلت های 10 اینچی و به این مدل رسیدم . خیلی تحقیق کردم . و خیلی فروشگاه ها رو دیدم . اما یه چیز جاب اینه که اصلا توی سایت اصلیش چیزی به ای شکلی که توی ایران وارد شده نیست. تفاوت هاش زیاد نیست ولی می تونه مهم باشه این لینک صفحه سایت اصلی ایسوس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه کمی دقت کنید متوجه میشید که هم از لحاظ ظاهری تفاوت داره هم از لحاظ جنس بدنه پشت دستگاه. و قابلیت سیمکارت هستش که اصلا نداره.ابته اونی که توی ایرانه داره.و یه چیز دیگه که دقت کنید کنار دوربین جلو یه سنسور که می گن برای تشخیص نور هستش رو کم داره.(در ایران!). این چیزایی بود که میشد به چشم دید. آیا پردازنده و چند هسته ای بودن و اسپیکر و امکانات دیگش به نظرتون تغییری کرده؟ اینم اضافه کنم که هر سایتی که میرم واسه خودش یه جور امکاناتی نوشته. راستی اینم لینک سایتی که تقریبا معتبره و تبلت رو میفروشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اونایی که تو کار تبلت هستن لطفا یه جوابی بدن . واقعا این تبلت چیه؟
ahmadrezabibi
14-02-2014, 15:10
راستی اینم بگم که کیف که توی تبلیغات ش هست وارد ایران نشده و یه کیف بسار زشت و بی کیفیت رو از چین وارد کردن
راستی چرا هیچ کس جوابی نمیده؟
دوست خوبم من فروشنده هستم و این مدل رو دارم ولی کلا سوالتو نفهمیدم !!!؟؟؟! الان منظورت چی بود ؟
ME302 یکی از بهترین تبلت های 10 اینچی هست حالا چیشو میخوای بدونی ؟
البته دو مدل داره :
ME302C
ME302KL
ahmadrezabibi
14-02-2014, 16:16
با تشکر از پاسخ شما
من منظورم اینه که این تبلت اون چیزی نیست که توی کشور های دیگه ارایه شده. اینو از قابلیت سیم کارتش میگم. و جنس بدنه اون تفاوت زیادی داره با کشور های دیگه. و مثلا یه سنسور هم کم داره.
واقعا این تبلت ایسوس هست؟
راستی مدل های مختلفی هستش لطفا اگه میشه اسم تمامی مدل ها رو بگید؟
Gray Magician
14-02-2014, 16:54
با سلام من یک ماه میشه که دنبال یه تبلت با امکانات خوب و قیمت مناسب می گشتم البته توی تبلت های 10 اینچی و به این مدل رسیدم . خیلی تحقیق کردم . و خیلی فروشگاه ها رو دیدم . اما یه چیز جاب اینه که اصلا توی سایت اصلیش چیزی به ای شکلی که توی ایران وارد شده نیست. تفاوت هاش زیاد نیست ولی می تونه مهم باشه این لینک صفحه سایت اصلی ایسوس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه کمی دقت کنید متوجه میشید که هم از لحاظ ظاهری تفاوت داره هم از لحاظ جنس بدنه پشت دستگاه. و قابلیت سیمکارت هستش که اصلا نداره.ابته اونی که توی ایرانه داره.و یه چیز دیگه که دقت کنید کنار دوربین جلو یه سنسور که می گن برای تشخیص نور هستش رو کم داره.(در ایران!). این چیزایی بود که میشد به چشم دید. آیا پردازنده و چند هسته ای بودن و اسپیکر و امکانات دیگش به نظرتون تغییری کرده؟ اینم اضافه کنم که هر سایتی که میرم واسه خودش یه جور امکاناتی نوشته. راستی اینم لینک سایتی که تقریبا معتبره و تبلت رو میفروشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اونایی که تو کار تبلت هستن لطفا یه جوابی بدن . واقعا این تبلت چیه؟
واقعا از روی دو تا عکس همه این چیزها را تشخیص دادی؟
کاری به سایتهای ایرانی نداشته باش. عکس و مشخصات دقیقا همان چیزیه که در سایت ایسوس هست. این تبلت مدل وای فای داره و دو مدل سیمکارت خور 3G و Lte
مدلهای وای فای و 3G یا me302c پردازنده اینتل z2560 دو هسته ای دارند که اصلا جالب نیست بخصوص برای تبلت full hd ، قدرت پردازش و گرافیک متوسطی داره ، با بعضی اپهای اندروید سازگار نیست، روت نمیشه. کلا خریدش اشتباهه آنهم با این قیمت که دیجی کالا زده
مدل lte یا me302kl پردازنده Qualcomm Snapdragon S4 چهار هسته ایه و تقریبا دو برابر قدرت پردازش و گرافیک بالاتر از اینتل z2560 و از همه لحاظ بهتره. قیمت جهانی این مدل 50 دلار گرانتر از مدل 3g هست و 2 ماه پیش که اومد ایران حدود 1.500 بود ولی الان رسیده به 1.290
اگر میخوای با قیمت خوب بخری برو به سایت ویستا پخش که این تبلتها را وارد کرده، نمایندگیهای فروش را پیدا کن، تماس بگیر ببین کدامشان قیمت کمتر میده
در خرید کیف هم اصلا عجله نکن. اگر کاور اصلیش وارد بازار بشه خیلی بهتره و گرنه بهتره بگردی یک کیف ظریف و با کیفیت خوب پیدا کنی
ahmadrezabibi
14-02-2014, 19:20
از پاسخ شما متشکرم با توجه به گفته های شما به این لینک رسیدم میشه تایید کنید که همون مدل 4هسته ای؟
چون هیچ اطلاعاتی قرار نداده.و اسمش با اونی که شما گفتی فرق داره و عکسش هم اصلا کیفیت نداره
بعدشم واقعا نمی ارزه این مدل سیمکارت خورش رو بگیرم؟ :n13:
من برای بازی نمی خوام
ahmadrezabibi
14-02-2014, 19:21
راستی اینم اضافه کنم که توی دیجی کالا هم داره با گارانتی ویستا میفروشه
هیچ مشخصه اصلی و ظاهری یا چیزی نیست که تفاوت این دو رو نشون بده؟:n28:
فقط از روی مدل
302KL
302C
دوستان برای خودمم سوال 302KL قابلیت مکالمه نداره ؟
M.Sadegh.M
15-02-2014, 07:31
تو این رنج قیمت این تبلت توصیه میشه یا نکسوس 2013 ؟
اگه مدل دیگه هم میشناسید معرفی کنید.
ahmadrezabibi
15-02-2014, 16:25
والا در رابطه با مکالمه فکر کنم توی اپدیت های بعدی اضافه بشه
اینو با توجه به تبلت هواوی مدیا پد اف اچ دی می گم
راستی تو تبلت های 10 اینجی بیشترین امکانات و پایین ترین قیمت همینه
دوستان دیگه اطلاع ندارن؟ من فکر می کردم اینجا بتونم جواب سوالم رو بگیرم
ahmadrezabibi
15-02-2014, 16:31
لطفا از بحث دور نشیم
من می گم این تبلت اون چیزی نیست که توی یوتیوب و سایت اصلی ایسوس معرفی شده.
احتمال میدم یه جنس چینی باشه
اصلا توی سایت های ایرانی اطلاعات دقیق و درستی ننوشته. حتی یه جا نوشته بود حسگر اثر انگشت هم داره!!!:n08:
بازم میگم یه سری چیزا رو میشه با چشم دید ولی اون چیزای داخلی رو نمیشه دید.
سی پی یو دو هسته ای هم داره.
یه سوال دیگه هم دارم اینه که واقعا با سی پی یو دو هسته ای نمیشه کار کرد؟:n19:
ahmadrezabibi
16-02-2014, 17:05
واقعا کسی نیست .
واسه همین برای خرید ای مدل شک دارم. اصلا استقبال خوبی ازش نشده
نه انجمنی نه سایتی هیچ منبع پشتیبانی فارسی هم نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.