ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کانکشن adsl

mrmmnb
13-02-2014, 15:05
سلام
قبلا تا چند وقت پیش از سون 64 بیتی استفاده میکردم الان اومدم به 8.1 مشکلی که الان داره رو اعصابم راه میره و راه حل درست حسابی پیدا نکردم همین کانکشن adsl هست
چطوری میشه مثل ویندوز های قبلی کاری کرد که اگه کانکشن قطع شد اتوماتیک ارتباط رو برقرار کنه؟
یه سرچی زدم دیدم تقریبا همه کسایی که کانکشنی به اینترنت وصل میشن از حذف این گزینه گلایه میکنن و ماکروسافت هم معلوم نیست چرا این قابلیت رو حذف کرده
ضمنا چون این مشکل(قطع شدن کانکشن) توی دانلود شبانه وقتی پیش میاد درد سر میشه (توری روز اگه قطع بشه خودم دستی وصل میکنم) با idm هم تست کردم اونم نمیتونه اتصال رو برقرار کنه دائم میزنه کانکتینگ ولی نمیتونه وصلش کنه
با تشکر

smss.exe
13-02-2014, 19:49
سلام

درسته و این قابلیت حذف شده. اما این لینک رو ببینید. با این برنامه این قضیه درست میشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته راه های دیگه هم هست. ولی این خیلی بهتره و راحت تر.

mrmmnb
14-02-2014, 10:58
اره این رو دیدم و فعلا هم کارم رو راه انداخته
میشه اون راه های دیگه رو هم بگید ببینم چطوری هست؟
با تشکر

smss.exe
14-02-2014, 11:35
اره این رو دیدم و فعلا هم کارم رو راه انداخته
میشه اون راه های دیگه رو هم بگید ببینم چطوری هست؟
با تشکر

سلام

یکی دیگه از راه ها اینه که یه Query بنویسید برای اینترنت و اون رو در Task Scheduler قرار بدید و اونوقت هر موقع این Query قطع شد (یعنی فهمید که اینترنت ندارید) اونوقت یه دستور مثل Rasdial رو اجرا کنه. با این دستور میشه اون Connection رو انتخاب کرد و اون رو Dial کرد.

یکی دیگه از راه ها اینه که تعریف کنی هر موقع که فلان Event روی سیستم ثبت شد فلان Task اجرا بشه. که اون Event میتونه همون Event مربوط به قطع شدن Connection باشه و اون Task هم میتونه یه Batch File باشه که بتونه Connection شما رو اجرا کنه.

و آخرین چیزی که میشه اینه که یه Batch File بنویسی که تعریف کنی که Connection رو اجرا کنه و از طریق دستور Goto این Batch File رو همش اجرا کنه. اونوقت اگر Connection وصل باشه دیگه پیغام میده که وصله و اگر هم وصل نباشه یا قطع بشه سریع وصلش میکنه.

این قضیه یکمی درست کردنش به دقت نیاز داره ولی اگر خواستید براتون می نویسم که دقیقا باید چه چیزی بنویسید؛ اما کمی بگردید میشه پیدا کرد.
این ها هم یکسری از راه ها بود. راه های دیگه هم میره سراغ باقی برنامه ها. جدا از ویندوز میشه.

توی این لینک قسمت آخرین پست ها رو بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]