ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری شیر کردن اینترنت از طریق وای فای

mpeg
13-02-2014, 04:18
دوستان اول از همه ببخشید اگه جای این سوال این جا نیست چون نمیدونم کدوم تاپیک باید مطرح میکردم
دوستان من دانشجو هستم تو خارج از ایران تو خوابگاه ما تو هر اتاق پیریز هست که کابل لن رو وصل میکنیم بهش و کامپیوتر مستقیم اینطوری وصل میشه به اینترنت بدون حتی پسورد بعضی اتاق ها ندارن اینترنت یعنی به اتاقشون وصل نیست
اینجام خر تو خره هر دفعه یکی میاد درست کنه اینترنت خوایگاه رو منظورم مسول اینترنت خوابگاه هر دفعه نیمه کاره ول میکنه میره مال اتاقهای دیگه رو وصل نمیکنه
حالا سوالم اینه ما چطوری میتونیم این اینترنت رو وایرلس کنیم از یکی از اتاقها برای اتاقهای دیگه
میدونم میشه با برنامه هایی نظیر connectify میشه اینترنت رو شیر کرد ولی اینطوری نمیخوایم ایا دستگاه جیزی هست وصل کنیم به کابل لن وصل کنیم مستقیم اینترنت رو وایرلس کنیم مثلا با اکسس پوینت میشه این کار رو کرد
الان یک مودم adsl وایرلس داریم که بدون استفاده گوشه ای اقتاده ایا اون به کار میاد

mpeg
13-02-2014, 18:43
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

smss.exe
13-02-2014, 19:19
سلام

بله میتونید این کار رو انجام بدید با همون مودم که گفتید.
فقط باید مودم رو جوری تنظیم کنید که IP رنج داخلی شبکه Wireless رو به صورت همون رنج داخلی شبکه ی اونجا بده. یعنی اگر رنج IP داخلی LAN اونجا 192.168.1.0 هست پس باید مودم Wireless شما هم همین رنج رو IP بده به وسایلی که به صورت Wireless بهش وصل میشن.
البته این قضیه که گفتم کاملا به صورت پیش فرض هست. ممکنه کار نکنه. شما باید اطلاعات بیشتری در مورد شبکه ی اونجا و نحوه ی مدیریت اینترنت کاربران بدونید.

این کار رو تست کنید اگر نشد اطلاعات بیشتری رو اینجا قرار بدید از شبکه ی اونجا تا بتونم راهنمایی کنم.

mpeg
13-02-2014, 21:27
به ما کسی نیست اینجا جوابگو باشه فقط گفتم کابل لن رو میزنیم به پریز بعد به نوت بوک وصل میشم اتوماتیک به اینترنت.
الان چطوری از اون مودم استفاده کنیم توضیح میدین

=CYBER=
13-02-2014, 21:47
به ما کسی نیست اینجا جوابگو باشه فقط گفتم کابل لن رو میزنیم به پریز بعد به نوت بوک وصل میشم اتوماتیک به اینترنت.
الان چطوری از اون مودم استفاده کنیم توضیح میدین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mpeg
13-02-2014, 22:08
مرسی.
من انگلیسیم خوب نیست میشه فارسی توضیح بدین دقیقا چی کار کنم