مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد قالب HTML
mohsenfulloption
12-02-2014, 23:16
سلام من میخوام یه سایت درس کنم ... با قالب HTML ..میخواستم بدونم قالب HTML چه معایبی داره.... از نظر امنیت... سئو(یعنی راحت میشه سئوش کرد و رتبه سایت رو افزایش داد؟) و ...
نظر شما در مورد قالب HTML چیه؟؟/
راستی من چجوری میتونم بفهمم CMS یه سایت چیه؟؟؟؟ شما سایتی واسه همچین کاری سراق ندارین....؟؟؟
payam-nice
11-04-2014, 16:45
سلام
اول اینکه قالب به هنگام نمایش برای کاربر به صورت html می باشد! حالا اینکه بحث قالب html و یا مثلا وردپرس مطرح میشه بابت ساختار و کدنویسی هست. برای همین قالب html هیچ مشکلی از لحاظ سئو و ... نداره تنها اشکالی که داره این هست شما باید تک تک صفحات را دستی ایجاد کرده و در صورتی که بخواهید محتوای صفحات را تغییر دهید باید تک تک صفحات را ویرایش کنید که این مشکل اگر به php وارد باشید و از خاصیت کلاس استفاده کنید برطرف می شود.
اگر سایت شرکتی و خدماتی میخوایی بزنی html مناسب هست ولی برای سایت های خبری و پرتالی اصلا مناسب نیست.
برای اینکه متوجه بشی سایت ها از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده میکنند در مرحله اول باید به کدهای سورس نگاه کنی که در اونجا نوشته میشه . حال اگه کسی اون متا رو حذف کرده باشه باید خودتون تشخیص بدید که نیاز به آشنایی با سیستم های مدیریت محتوا رو داره.
Thor God
20-04-2014, 13:51
سلام من میخوام یه سایت درس کنم ... با قالب HTML ..میخواستم بدونم قالب HTML چه معایبی داره.... از نظر امنیت... سئو(یعنی راحت میشه سئوش کرد و رتبه سایت رو افزایش داد؟) و ...
نظر شما در مورد قالب HTML چیه؟؟/
راستی من چجوری میتونم بفهمم CMS یه سایت چیه؟؟؟؟ شما سایتی واسه همچین کاری سراق ندارین....؟؟؟
عیبی نداره که ! شما با html سایتو بالا نیاری با چی می خوای بسازی پس ؟
نه خیر قالب html برای سایت های شخصی خوبه. برای پرتال و فروم و ... بهتره از cms که با زبان برنامه نویسی نوشته شده باشه سایت رو درست کنید.
باید روش های مختلف استفاده کنید. مثلا فایل یا پوشه نصب و لاگین رو بررسی کنید. تو کد های قالب سرچ کنید و .... . در کل روش یکتا نداره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.