مشاهده نسخه کامل
: میون مادر برد های z87 کدوم و میپسندین
sepehral
12-02-2014, 17:56
من برای یکی از دوستام میخوام یه سیستم ببندم ، مشکل پول هم نداره ، سرچ هم کردم چند مدل و پیدا کردم
از میون ایسوس ، AS rock ، msi و GIGA
شما چی رو پیشنهاد میکنید
as rock مثل یه مدل داره ARock’s Z87 Extreme9
مثل اینکه مادبرد خوبیه ... نظر شما چیه چیو پیشنهاد میکنید
Ali*Reza
12-02-2014, 20:58
مشخصات باقی قطعات ، بخصوص پردازندتون چیه؟
اورکلاک هم میکنین؟ بصورت حرفه ای؟
sepehral
14-02-2014, 09:11
نمیدونم...اره اما حرفه ای نیست خودش بتونه اور کلاک بکنه
پردازنده هم احتمالا haswell یکی ازi7هاش
Ali*Reza
15-02-2014, 09:48
انتخاب قطعات سیستم باید متناسب با هم باشه.
باید حداکثر بودجه رو هم مشخص کنین.
اگر برای اور بصورت حرفه ای و حالت 24/7 میخواین قضیه متفاوته. و موردهای خیلی بهتری از گیگا و یا حتی MSI میتونین انتخاب کنین که قیمتهای میلیونی هم دارن !
cyrax782
15-02-2014, 23:47
دوست من ، اگه رفیق شما ، مشکلی بابت صرف هزینه نداره ، من سیستم رویایی خودم رو در حال حاضر معرفی میکنم ، باشد که ایشون رستگار شود .... :))
main: GIGA Z87x-ud3h
CPU : i7 3.4gh 4770
VGA : GV-n78Tghz
P.S:green gp1275 oc
Ram:G.SKILL Trident X Series 16GB (2 x 8GB
فقط به عقیدم قبلش یه دوره خلبانی جت ، به دوستتون بگید بگذرونه... چون این سفینه ست....
من برای یکی از دوستام میخوام یه سیستم ببندم ، مشکل پول هم نداره ، سرچ هم کردم چند مدل و پیدا کردم
از میون ایسوس ، AS rock ، msi و GIGA
شما چی رو پیشنهاد میکنید
as rock مثل یه مدل داره ARock’s Z87 Extreme9
مثل اینکه مادبرد خوبیه ... نظر شما چیه چیو پیشنهاد میکنید
دوست عزیزشک نکن که مارک asrokازهمه بهتره گیگاهم خوبه ولی تازه گیامادربوردهای خوبی نمی زنه asrokخرکاره
sadra.artist
16-02-2014, 22:14
داداش من تجربه کار با مادربرد as rock رو داشتم ، این مدلی که گفتی خوبه .اما من که کار موسیقی انجام میدم ، الان تو چند تا استدیو خوب از برد گیگا دارن استفاده میکنن ،چون تقویت کننده های برای صدا داره که خیلی تاثیر گذاره فک کنم، حالا تو اگه دوست داری این as rock رو بگیر ، اما من دوستان گرافیک کارمم یا گیگا کار میکنن یا ایسوس.البته شنیدم ایسوس خیلی گرون تره به نسبت مدل مشابه گیگا.حالا باز اساتید بهتر میدونن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.