PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک جهت استفاده از باکس هارد

F A R I D
12-02-2014, 16:26
سلام دوستان
من سه سال پیش یک هارد اکسترنال آداپتوری WD 2 ترابایت خریدم....
حالا بورد هارد خراب شده یه بارم بردمش نعمیر ولی بازم دوباره خراب شد. خرابیش بخاطره ضربه بود. البته خود هارد سالم سالمه
رفتم یه دونه باکس هارد خریدم. این باکس هارد ظاهرا ظرفیت 2 ترابایت رو ساپورت نمیکنه ولی ظرفیتهای پایینتر مثل 120 گیگ و 80 گیگ رو ساپورت میکنه.(خودم تست کردم).
حالا به نظرتون چه باکس هاردی بخرم که جواب بده. اصلا تو بازار (شیراز) چیزی گیرم نمیاد.
ضمنا این هارد همونطور کخ میدونید از نوع SATA هستش و من این هارد رو به کامپیوتر خونگی هموصلکردم ولی مثل اینکه باید فرمت بشه...
خواهشا کمکم کنید

ata.royalfalcon
12-02-2014, 23:54
سلام دوستان
من سه سال پیش یک هارد اکسترنال آداپتوری WD 2 ترابایت خریدم....
حالا بورد هارد خراب شده یه بارم بردمش نعمیر ولی بازم دوباره خراب شد. خرابیش بخاطره ضربه بود. البته خود هارد سالم سالمه
رفتم یه دونه باکس هارد خریدم. این باکس هارد ظاهرا ظرفیت 2 ترابایت رو ساپورت نمیکنه ولی ظرفیتهای پایینتر مثل 120 گیگ و 80 گیگ رو ساپورت میکنه.(خودم تست کردم).
حالا به نظرتون چه باکس هاردی بخرم که جواب بده. اصلا تو بازار (شیراز) چیزی گیرم نمیاد.
ضمنا این هارد همونطور کخ میدونید از نوع SATA هستش و من این هارد رو به کامپیوتر خونگی هموصلکردم ولی مثل اینکه باید فرمت بشه...
خواهشا کمکم کنید

سلام .

در مورد مسئله آخر ، با توجه به اینکه هاردهای اکسترنال WD my book (و مدلهای مشابه) اطلاعات را بصورت رمزگذاری شده ذخیره میکنند فقط با همان برد خودش و یا هاردهای اکسترنال هم مدل (تبدیل sata to usb) میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید . در غیر اینصورت اگر به طور مستقیم به مادربرد متصل کنید و یا از باکسهای دیگری استفاده کنید به هیچ عنوان نمیتوان به اطلاعات ذخیره شده دسترسی داشت . برای استفاده مجدد از چنین هارد باید پارتیشن بندی و فرمت بشود .

با توجه به اینکه در اولین خرید جواب نگرفتید و همچنین با توجه به اینکه در بازار شهرتان مدل مناسب دیگری پیدا نمیکنید ، پیشنهاد میکنم بجای صرف هزینه و وقت برای خرید مجدد باکس ، این هارد را بصورت دست دوم بفروشید (همچنین آن باکس را یا پس بدید و یا بفروشید) و هارد اکسترنال جدیدی بخرید . یا اینکه هارد اکسترنال سوخته (مثلاً از برندهای وسترن و سیگیت) که برد sata to usb آن سالم هست بخرید و هاردهای داخل آنرا جایگزین کنید (فکر کنم گارانتی ها داشته باشند) .

F A R I D
13-02-2014, 09:37
بله ببینید خود هارد که سالمه فقط بردش مشکل داره و خراب شده. هارد من WD my book هستش.
هارد جدید هم از نوع بدون usb وسترن میخرم. پس باید برم یه باکس مث خودش پیدا کنم.
اینجا کسی سراغ ندارید من ازش بخرم؟

ata.royalfalcon
13-02-2014, 09:57
بله ببینید خود هارد که سالمه فقط بردش مشکل داره و خراب شده. هارد من WD my book هستش.
هارد جدید هم از نوع بدون usb وسترن میخرم. پس باید برم یه باکس مث خودش پیدا کنم.
اینجا کسی سراغ ندارید من ازش بخرم؟

مجدداً یادآوری میکنم که اگر اطلاعات ذخیره شده برای شما مهم هست یا باید از همان برد sata to usb خودش استفاده کنید و آنرا به نحوی تعمیر کنید (مطمئن ترین روش) یا اینکه هارد اکسترنال دیگری پیدا کنید که دقیقاً از همان سری و از همان مدل باشد .

aryna
10-07-2014, 11:32
سلام خسته نباشید اینجا دیدم حرف از باکس هارد شده

سوال من -من یک هارد ide دارم الان دنبال یک باکس براش استم که انرا پرتابل کنه ایا همچنین باکسی هست؟
میدونم برای ساتا و هاردهای لب تاب است اما برای ide را نمیدانم
لطف کمک کنید

ata.royalfalcon
10-07-2014, 11:58
سلام خسته نباشید اینجا دیدم حرف از باکس هارد شده

سوال من -من یک هارد ide دارم الان دنبال یک باکس براش استم که انرا پرتابل کنه ایا همچنین باکسی هست؟
میدونم برای ساتا و هاردهای لب تاب است اما برای ide را نمیدانم
لطف کمک کنید

سلام .

برای هارد دیسکها با اینترفیس IDE مطمئناً باکس برای تبدیل به اکسترنال موجوده . در بازار بگردید حتماً پیدا میکنید .

نکته : اگر هارد دیسکتان 3.5 اینچی هست بازهم میتوان با استفاده از باکس به اکسترنال تبدیل کرد ولی پرتابل نخواهد بود . پرتابل بیشتر به مدلهایی گفته میشود که نیازی به آداپتور برق جداگانه برای راه اندازی ندارند .

aryna
11-07-2014, 04:30
نکته : اگر هارد دیسکتان 3.5 اینچی هست بازهم میتوان با استفاده از باکس به اکسترنال تبدیل کرد ولی پرتابل نخواهد بود . پرتابل بیشتر به مدلهایی گفته میشود که نیازی به آداپتور برق جداگانه برای راه اندازی ندارند .

ممنون اقا عطا
الان یک سوال دیگه با این شرایط منم اگر باکس بگیرم (که معمولا اداپتور دارد) میشه به تی وی ودستگاه های خانگی از نوع پلیر وصل کرد؟(هم خواندن و هم نوشتن)یعنی اونها بدون مشکل میشناسند؟براحتی فلش مموری

ata.royalfalcon
11-07-2014, 08:51
ممنون اقا عطا
الان یک سوال دیگه با این شرایط منم اگر باکس بگیرم (که معمولا اداپتور دارد) میشه به تی وی ودستگاه های خانگی از نوع پلیر وصل کرد؟(هم خواندن و هم نوشتن)یعنی اونها بدون مشکل میشناسند؟براحتی فلش مموری

میتونید به TV و دستگاههای مشابه وصل کنید و نباید مشکلی داشته باشد . به هر حال اگر هم توسط TV شناسایی نشد پیشنهاد میکنم با فایل سیستم FAT32 پارتیشنها رو فرمت و تست کنید .

aryna
12-07-2014, 02:43
دوباره ممنون اقا عطا

یک سوال دیگه من تا جایی که میدونم کابل رابط هارد های اکسترنال و پرتابل کوتاه هستند (نهایت 50سانت) اما اگر بخاهیم از کابل های افزایش طول استفاده کنیم مشکلی بوجود نمیاد؟هم برق وسرعت (هم برای پرتابل هم برای اکسترنال)یا کابل های افزایش طول انها از نوع بخصوصی هستند؟

ata.royalfalcon
12-07-2014, 07:20
دوباره ممنون اقا عطا

یک سوال دیگه من تا جایی که میدونم کابل رابط هارد های اکسترنال و پرتابل کوتاه هستند (نهایت 50سانت) اما اگر بخاهیم از کابل های افزایش طول استفاده کنیم مشکلی بوجود نمیاد؟هم برق وسرعت (هم برای پرتابل هم برای اکسترنال)یا کابل های افزایش طول انها از نوع بخصوصی هستند؟

در صورت استفاده از كابلهاي افزايش طول براي هارد ديسكهاي اكسترنال پرتابل (كه بدون آداپتور هستند) ، ممكن هست روشن و راه اندازي نشوند ولي ميتونيد از USB Hub هاي آداپتوردار استفاده كنيد. استفاده از USB Hub ممكن هست روي سرعت ، تاثير منفي داشته باشد (نمونه تست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . طول كابل USB هارد ديسكهاي اكسترنال دسكتاپي (كه آداپتوري هستند) بيشتر از يك متر هست و فكر نميكنم نيازي به استفاده از كابلهاي افزايش طول داشته باشيد.