مشاهده نسخه کامل
: پرسش درباره نصب ویندوز 8 در کنار ویندوز 7
pashangparsi6
12-02-2014, 15:29
با درود
دوستان من روی درایو c خودم یک ویندوز 7 32 بیتی دارم و روی درایو d یک ویندوز 7 64 بیتی. دیگه اون ویندوز 32 بیتی که روی درایو c هست به دردم نمیخوره و میخواستم که روش یک ویندوز 8 64 بیتی نصب کنم
1- آیا ویندوز 8 64 بیتی روی ویندوز 7 32 بیتی نصب میشه و اون رو بهروزرسانی خواهد کرد؟
2- اگر من روی درایو c ویندوز 8.1 رو نصب کنم به ویندوز 7 من که روی درایو d هست آسیبی وارد نخواهد شد؟
با سپاس
smss.exe
12-02-2014, 15:57
سلام
1- خیر؛ نمیتونید ویندوز 7 32 بیتی رو به 8 64بیتی Upgrade کنید. باید اون پارتیشن رو پاک کنید و جای اون ویندوز 8 رو نصب کنید.
2- خیر؛ میتونید توی هر پارتیشن هر ویندوزی که خواستید نصب کنید و مشکلی پیش نمیاد.
فقط ممکنه بعضی وقت ها در بوت مشکل پیش بیاد و مثلا ویندوزی که در پارتیشن دیگه ای هست بالا نیاد؛ که این کار هم قابل حله.
pashangparsi6
12-02-2014, 18:11
سلام
1- خیر؛ نمیتونید ویندوز 7 32 بیتی رو به 8 64بیتی Upgrade کنید. باید اون پارتیشن رو پاک کنید و جای اون ویندوز 8 رو نصب کنید.
2- خیر؛ میتونید توی هر پارتیشن هر ویندوزی که خواستید نصب کنید و مشکلی پیش نمیاد.
فقط ممکنه بعضی وقت ها در بوت مشکل پیش بیاد و مثلا ویندوزی که در پارتیشن دیگه ای هست بالا نیاد؛ که این کار هم قابل حله.
سپاس از راهنماییتون
شرایط کنونی رایانهی من این هست:
روی درایو c خودم یک ویندوز 7 32 بیتی دارم و روی درایو d یک ویندوز 7 64 بیتی. اون ویندوز 23 بیتی که روی درایو c هست رو دیگه نیاز ندارم
با این شرایط قصد دارم که ویندوز 7 64 بیتی که روی درایو D هست رو نگهدارم و روی درایو C ویندوز 8 نصب کنم
اگر درایو C رو فرمت کنم و روی اون ویندوز 8 نصب کنم، چگونه میتونم این ویندوز 7 که روی درایو D هست رو نگهدارم؟ (چون احتمالا بخش راهاندازی به مشکل برمیخوره و ...)
smss.exe
12-02-2014, 19:34
سلام
اگر پارتیشن های هارد شما اون پارتیشن 100 مگابایتی اول هارد رو نداره (System Partition) پس همون پارتیشن C شما میشه System Partition. در این حالن چون اطلاعات بوت ویندوزها در این پارتیشن قرار گرفته؛ با پاک کردنش حتما به مشکل بر می خورید.
راه حلش یا اینه که بعد از نصب ویندوز در پارتیشن C این کار رو انجام بدید:
دستور زیر رو در Command Prompt بزنید. باید Command Prompt رو توسط Run as Admin باز کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا اینکه از برنامه ی Easybcd استفاده کنید؛ توضیحات و آموزش این برنامه هم در همین سایت هست.
pashangparsi6
12-02-2014, 20:48
سلام
اگر پارتیشن های هارد شما اون پارتیشن 100 مگابایتی اول هارد رو نداره (System Partition) پس همون پارتیشن C شما میشه System Partition. در این حالن چون اطلاعات بوت ویندوزها در این پارتیشن قرار گرفته؛ با پاک کردنش حتما به مشکل بر می خورید.
راه حلش یا اینه که بعد از نصب ویندوز در پارتیشن C این کار رو انجام بدید:
دستور زیر رو در Command Prompt بزنید. باید Command Prompt رو توسط Run as Admin باز کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا اینکه از برنامه ی Easybcd استفاده کنید؛ توضیحات و آموزش این برنامه هم در همین سایت هست.
این عکسی هست از دیسک منیجمت رایانهی من. آیا این پارتیشن که دورش خط سرخ کشیدم همون هست که منظور شما هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر همون هست، پس خواهش میکنم اگر ممکنه گامهایی که باید انجام بدم رو بگین تا انجام بدم و بتونم ویندوز دراو D رو نگه دارم و درایو C رو فرمت کنم و ویندوز 8 نصب کنم
با سپاس
smss.exe
13-02-2014, 00:31
سلام
حجم پارتیشن که نشون دادید 100 مگابایت هست ولی خب خالیه. یعنی اصلا پارتیشن بندی نشده و او تکه از هارد خالیه.
ولی خب پارتیشن D شما همون System Partition. پس اگر اون رو پاک کنید ویندوز پارتیشن بعدی شما قطعا بالا نمیاد. و باید درستش کنید.
پس باید این کارها رو بکنید:
1. کلا اون هارد رو پاک کنید تمام پارتیشن ها رو. و بعد دوباره پارتیشن بندی کنید.
2. اول باید هنگام نصب ویندوز برای اون فضای خالی یه پارتیشن بسازید که از نوع Primary باشه.
بعد اون پارتیشن D رو پاک کنید.
بعد کلیدهای Shift+F10 رو بزنید.
صفحه ی Command Prompt باز میشه. حالا تایپ کنید Diskpart و Enter بزنید.
بعد تایپ کنید List Disk و Enter بزنید. در اینجا تعداد و نوع هاردها رو مشخص کرده و نوشته. مثلا نوشته که Disk 0 و بعد ظرفیت و... رو نوشته. شما باید عدد اون دیسک رو ببینید و همون هارد مورد نظر رو مد نظر داشته باشید.
بعد بنویسید Select Disk 0. که به جای Disk 0 شما باید عدد هارد مورد نظر رو بنویسید.
بعد میگه که فلان هارد انتخاب شد. حالا بنویسید List Volume. در اینجا تعداد و انواع پارتیشن های اون هارد رو مینویسه.
شما عدد اون پارتیشن 100 مگابایتی رو هم مد نظر داشته باشید. حالا مینویسه که اون پارتیشن انتخاب شده.
حالا بنویسید Active. حالا مینویسه که اون پارتیشن Active شده.
پس حالا بعد از این همه مراحل اون پارتیشن 100 مگابایتی به صورت Active شده.
این مراحل رو باید دقیق و درست انجام بدید. چون ممکنه اطلاعات شما از دست بره.
این مراحل رو که انجام دادید پارتیشن 100 مگابایتی به صورت System Partition در میاد و میتونید حالا توی پارتیشن D ویندوز بریزید و بعد از اینکه ویندوز نصب شد توسط اون دستور و یا اون برنامه که در پست قبلی گفتم اون ویندوز دوم رو هم درست کنید که بوت بشه.
pashangparsi6
13-02-2014, 15:49
drood bebkhasid fingilish minvisam
mn karhaei ke gftino kardam alan win 8 nase va faghat mitnm varede win 8 besha va win 7 mojod dar driv d dar rdastrasnit
ina aks disk manegmentman dar win 8
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
harkar mkon vali dirve d boot nemishe
pashangparsi6
13-02-2014, 15:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pashangparsi6
13-02-2014, 16:57
دوستان با بهکارگیری برنامهی EasyBCD 2.2 تونستم ویندوز 7 رو هم داشته باشم
تنها اینکه حواسم نبوده و سه تا راهانداز برای ویندوز 7 درست کردم که باید اونو درست کنم (الان توی راهاندازی رایانه 3 تا ویندوز 7 هست و یک ویندوز 8) که البته گمون کنم با همون برنامهی EasyBCD 2.2 بشه دوتاشو پاک کرد
smss.exe
13-02-2014, 19:15
سلام
خوبه؛ به سلامتی پس درست شد. اون قضیه رو هم با همون برنامه ی easybcd میتونی حل کنی. در مورد اون برنامه هم که توی همین سایت کلی مطلب در موردش هست. با درست کردن اون پارتیشن 100 مگابایتی هم دیگه از این به بعد هر موقع خواستی ویندوزهای جدید (از 7 به بعد) نصب کنی و مشکلی توی این زمینه ی پیش نمیاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.