مشاهده نسخه کامل
: حذف شدن درایو ها از روی هارد
nader2kix
12-02-2014, 14:27
باسلام خدمت اساتید محترم.
من همزمان سه تا هارد روی سیستمم نصبه (sata-samsung-Maxtor). بعد که خواستم یه هارد اکسترنال (500GB) رو بهش وصل کنم یه صفحه اومد که توش گزینه های format و cancel بود. من format رو زدم وبعد درایوای یکی دیگه از هاردام (sata) پاک شد . این هارد(هاردی که پاک شد) 500 گیگ بو و شامل 5 درایو بود اما الان فقط یه دراو مونده که 19 گیگه (از 500 گیگ )
بقیشم Unllocated شده.
ممنون میشم اگه راه حلی برای برگردوندن درایوام داشته باشید.
(فقط خواهش میکنم سریع تر)
smss.exe
12-02-2014, 16:13
سلام
برای بگردوندن اطلاعات که باید از برنامه های Recovery استفاده کنید.
در این مورد توی همین سایت کلی اطلاعات هست. من برنامه ی Get Data Back رو پیشنهاد می کنم.
اما بعدش برای درست کردن پارتیشن بندی هارد هم باید یه عکس از Disk Management بذارید تا معلوم بشه چی به چی شده. انجوری بهتر میشه راهنمایی کرد.
ata.royalfalcon
12-02-2014, 17:08
باسلام خدمت اساتید محترم.
من همزمان سه تا هارد روی سیستمم نصبه (sata-samsung-Maxtor). بعد که خواستم یه هارد اکسترنال (500GB) رو بهش وصل کنم یه صفحه اومد که توش گزینه های format و cancel بود. من format رو زدم وبعد درایوای یکی دیگه از هاردام (sata) پاک شد . این هارد(هاردی که پاک شد) 500 گیگ بو و شامل 5 درایو بود اما الان فقط یه دراو مونده که 19 گیگه (از 500 گیگ )
بقیشم Unllocated شده.
ممنون میشم اگه راه حلی برای برگردوندن درایوام داشته باشید.
(فقط خواهش میکنم سریع تر)
سلام .
1. براي ريكاوري ديتا از پارتيشني كه پيغام فرمت آنرا را تاييد نموده ايد بايد از نرم افزارهاي رايج مثل هماني كه در پست بالا معرفي شده و يا easeus data recovery wizard professional استفاده كنيد (گزینه Complete recovery را انتخاب كنيد) دقت كنيد كه ديتاهاي ريكاوري شده را مجدداً بر روي همان پارتيشن ذخيره نكنيد .
2. براي ريكاوري پارتيشنهايي كه ناخواسته حذف شده اند و بصورت Unllocated و يا free space درآمده اند ، در صورتيكه مجدداً پارتيشن بندي نكرده باشيد پيشنهاد ميكنم از برنامه Acronis recovery expert جهت ريكاوري پارتيشنها استفاده كنيد . دقت كنيد كه ريكاوري پارتيشن يك بحث متفاوت از ريكاوري ديتا هست .
همانطوریکه در Disk management (عکس زیر) دیده میشود ، یکی از پارتیشنها بصورت اتفاقی حذف و Unallocated شده است .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه Acronis Disk Director Home را نصب کنید و سپس از منوی Tools (سمت چپ) برنامه Acronis recovery expert را اجرا کنید .
پس از اجرای این برنامه پیشنهاد میشود ابتدا گزینه manual را انتخاب کنید .
طبق عکس زیر روی پارتیشن حذف شده کلیک کنید و سپس next را بزنید .
طبق عکس زیر پیشنهاد میشود که گزینه fast را انتخاب کنید که کار سریعتر انجام شود .
در مرحله بعد پس از search لیستی از پارتیشنهای حذف شده نمایش داده میشود که باید آنرا انتخاب کنید و next را بزنید . دقت کنید که اگر موردی پیدا نشد پس برگردید به عقب و گزینه Complete را انتخاب کنید
پارتیشن مورد نظر ریکاوری شده . next را بزنید .
دکمه proceed را بزنید .
پارتیشن مورد نظر بطور کامل ریکاوری شد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.