ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اجرای نرم افزار Edsoft Jalali در حالتی که کاربر ادمین نباشد

hexman
12-02-2014, 08:54
سلام دوستان نرم افزار مورد استفاده من Edsoft jalali هست در حالتیکه با یوزری که سطح اون ادمین نیست لاگین میکنم نمیتونم اون رو اجرا کنم.من اومدم به کل درایو c به کاربر درسترسی modify دادم اما باز مشکل پابرجاس.زمانی که با یوزری که ادمین نیست میخوام نرم افزار رو اجرا کنم این ارور رو میده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همینطور که در تصویر مشخصه از یک سرویس به نام Edsoft injection Service داره نام میبره اما وقتی داخل services ویندوز میشم اثری از این سرویس نیست..

smss.exe
12-02-2014, 09:29
سلام

ظاهرا اون سرویس رو فقط موقع اجرا نصب میکنه. توی عکس که همین پیغام رو نوشته.
ربطی هم به Permission نداشت که به پارتیشن C دادید.

کلا برنامه هایی که اینطوری هستند رو فقط باید با Admin باز کنید.
اما اگر بخواید یه راه هست ولی یکم پیچیده و تخصصی میشه:

شما باید از دستور Runas استفاده کنید و یوزر و پسورد Admin رو بدید تا برنامه توی یوزر غیر Admin باز بشه. ایرادی که این داره اینه که باید یوزر و پسورد رو در اختیار کاربر غیر Admin قرار بدی تا هر موقع خواست اجرا کنه.
اما اگر نخوای که پسورد رو در اختیار کاربر قرار بدی یکم پیچیده میشه. این دولینک رو نگاه کن:

hexman
12-02-2014, 10:06
ظاهرا اون سرویس رو فقط موقع اجرا نصب میکنه. توی عکس که همین پیغام رو نوشته.

اخه وقتی با یوزر ادمین لاگین میکنم و برنامه رو اجرا میکنم هم هچین سرویسی اجرا نمیشه

میشه یه اسکریپت نوشت گذاشت تو استارت اپ سیستم که هر روز با روشن شدن سیستم این نرم افزار رو Run As Admin کنه؟یوزر و پس ادمین هم بزاریم توی اسکریپت یا میشه با task Schdeuler این کار رو انجام داد؟

smss.exe
12-02-2014, 11:01
اخه وقتی با یوزر ادمین لاگین میکنم و برنامه رو اجرا میکنم هم هچین سرویسی اجرا نمیشه

میشه یه اسکریپت نوشت گذاشت تو استارت اپ سیستم که هر روز با روشن شدن سیستم این نرم افزار رو Run As Admin کنه؟یوزر و پس ادمین هم بزاریم توی اسکریپت یا میشه با task Schdeuler این کار رو انجام داد؟

سلام

آره میشه؛ میتونی یه Batch File با همون دستور Runas بنویسی که اون برنامه رو اجرا کنه. و پسورد رو هم توی همون بزنی.
خلاصه این کار برای یوزر غیر Admin فقط به دستور Runas یا چیزی شبیه به این انجام میشه.

در مورد سرویس هم من فقط با توجه به پیغام گفتم. اگر نیست سرویسش با توجه به برنامه احتمالا نوع خطا رو اشتباه نوشتن.

hexman
12-02-2014, 11:24
میشه در مورد نوشتن اسکریپتش راهنمایی کنید؟

smss.exe
12-02-2014, 12:49
سلام

اول از همه این فایل رو دانلود کن:

حجم فایل 1.5 مگابایت بیشتر نیست. بعد Extract کن. ما با یه فایل به نام PsExec.exe کار دریم.

وارد Control Panel و بعد قسمت Administrative tools و بعد قسمت Task Scheduler بشو.
Create Basic Task رو بزن و اسم بده و Next بزن و قسمت بعدی رو روی حالت When the computer starts قرار بده و Next بزن و گزینه ی اول Start a program رو بزن و بعد Next بزن و در قسمت Program باید مسیر اون فایل Psexe.exe رو بدی و در قسمت Add Arguments هم باید دستور زیر رو بزنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و بعد مراحل رو تموم کن و همین.

البته این یکی از چندین روش هست که میشه این کار رو کرد. دلیل اینکه این فایل رو هم باید دانلود کنی (psexec.exe) اینه که وقتی توی حالت عادی از Batch File استفاده کنی موقع اجرای دستور از شما پسور رو می پرسه. ولی این برنامه پسورد رو خودش میزنه.

بازم اگر مشکلی داشتی بگو. اگر تونستم راه های دیگه رو هم برات می نویسم. ولی در کل همش همینه. خودت اگر بتونی با برنامه Psexec.exe کار کنی و دستورات رو ببینی میتونی Batch File رو هم بسازی و در Startup قرار بدی.

hexman
12-02-2014, 13:12
راستی یادم رفت بگم ویندوز من xp هستش گزینه های task Scheduler اش با 7 متفاوته.من یه چیزی هم نفهیمدم تو این دستور العمل شما کچا باید مسیر فایل edsoft رو بدم؟

smss.exe
12-02-2014, 16:16
راستی یادم رفت بگم ویندوز من xp هستش گزینه های task Scheduler اش با 7 متفاوته.من یه چیزی هم نفهیمدم تو این دستور العمل شما کچا باید مسیر فایل edsoft رو بدم؟

سلام

این لینک رو نگاه کنید مشخصه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توی مورد گزینه ی 2 باید انجام بدید.