PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ▲▲تاپیک اختصاصی بحث و گفتگو پیرامون اسکریپت شبکه اجتماعی phpfox▲▲

kian98
11-02-2014, 17:56
باسلام.

سیستم مدیریت محتوای ساخت شبکه اجتماعی phpfox قوی ترین اسکریپت ساخت شبکه اجتماعی بوده و با ان
می توانید یک وشبکه اجتماعی همانند فیسبوک بسازید.
این اسکریپت دارای امکانات بسیار زیادی میباشد. و فارسی سازی
نیز شده است.

سایت رسمی اسکریپت فارسی شده phpfox:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سایت رسمی اسکریپت phpfox:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو پیرامون این اسکریپت بپردازید و میتوانید
به معرفی و یا درخواست افزونه ها و قالب های این اسکریپت بپردازید.

باتشکر

behnamy01
21-02-2014, 15:18
ایرانیه کاملا؟ توی عکس ها که همه چی انگلیسی بود! تفاوت نسخه دمو رایگان با پولی چیه؟

kian98
21-02-2014, 15:43
شما باید می رفتید توی سایت فارسی سازی کردش که ادرسش رو هم نوشتم .

phpfoxcenter.com

کاملا هم فارسی شده هست (ایران اسکریپت رو نساخته ولی فارسی سازیش کردن ایرانیا)

اگه منظورتون اون سایتی هست که به عنوان دمو گذاشته اون از همون اسکریپت اصلی فارسی سازی کرده استفاده میکنه.

اگه هم منظورتون از خود اسکریپت رایگان هستش اون ها از اون اسکریپت رایگان چندتا امکانات کم می کنن و برای دانلود میزارن تا فقط با اسکریپت کمی اشنا بشیم ولی اون اسکریپت پولی رو که باید بخریم تمامی امکانات رو داره.

behnamy01
22-02-2014, 18:03
شما خودتون یا از دوستاتون کسی خریده ببینید خوبه یا نه؟ چون من با خودم میگم این همه اسکریپت رایگان جامعه مجازی ریخته، چرا من پول بدمو بخرم!

kian98
22-02-2014, 18:15
این معروف ترین اسکریپت ساخت شبکه اجتماعی است. شاید نسخه های رایگانش باشه ولی فارسی سازی نشده اند و مشکل دارند و همین طور پشتیبانی هم نداره.

behnamy01
22-02-2014, 18:46
یه جا تبلیغ اسکریپت جامعه مجازی خودش رو میکرد و میگفت این phpfox محدودیت تعداد آنلاین 100 نفر یا یه همچین مشکلی داره. آره؟

kian98
23-02-2014, 13:37
نه اینطور نیست. احتمالا این محدودیت مربوط به هاست هست. وگرنه اسکریپت ها به این چیزها حساس نیستند.