ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل درایور صدا برای asus n55

TATAR.BonFire
11-02-2014, 12:29
سلام.
من ویندوز 8.1 نصب دارم.خود لپتاپ درایور های قدیمی داره تا وین 7.ولی همش آپدیت کردم مشکلی نداره.فقط درایور کارت صدای خودش رو که نصب می کنم جواب میده و دستگاه جانبی sonic master رو ساپورت می کنه.چند تا نسخه ی realtek hd audio هم دانلود کردم و نصب کردم، ولی صدای ویندوز می پره.نصب میشه ولی صدا نداره.قبلا یه نسخه رو نصب کرده بودم که اون یکی سابوفر رو پشتیباین نمی کرد.
از خود سایت ایسوز درایور مدل های دیگه لپتاب رو دان و نصب کردم بازم نشد.
کسی هست کمک کنه؟
ممنون

smss.exe
11-02-2014, 17:01
سلام

مدل دقیق لپ تاپ رو بگید.
اگر میتونید واضح تر توضیح بدید؛ من متوجه نشدم الان مشکل شما فقط نصب درایور کارت صدا توی لپ تاپ هست دیگه؟ درسته؟

majid_gamer
11-02-2014, 17:21
سلام توی این پست جدید ترین آپدیت درایور کارت صدا رو قرار دادم که برای ویندوز 8.1 هم هستش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TATAR.BonFire
19-02-2014, 21:46
آره.من وقتی نسخه ی جدید درایور صدا رو نصب می کنم، سخت افزار شناسایی میشه و نصب هم میشه،ولی صدا نداره

TATAR.BonFire
11-06-2014, 10:24
آقا کسی نتونست درایور صدا رو گیر بیاره که از sonicmaster subwofer لپتاپ n55 پشتیبانی کنه.
من درایور های صدا برای لپتاپ های جدید asus که اونا هم sonicmaster پشتیبانی می کنن رو دان کردم، اما بازم لپتاپ صداش در نمیاد یا اگر هم دربیاد ساب کار نمی کنه.
ممنون میشم خدمتی بکنید.تاپیک داره قدیمی میشه ها:n03:

m_hoseyny
13-06-2014, 21:46
هر چی در مورد کارت صدا هست رو پاک کن! (با برنامه هایی مثل your uninstaller)
بعدش اگه خود سایت ایسوس برای مدل شما ویندوز 8 رو ساپورت میکنه ار اونجا دانلود کنید !
اگر نه بهترین روش اینه که مشابه مدل لپتابتون دانلود کنید!
مثلا من k53SV دارم اما 8 ساپورت نمیشه ولی من ماله K53SM رو ریختم جواب داد(البته زیاد تفاوت ندارن
اگر دیگه درست نشد میتونید Driver Solution رو دانلود کنید همه ی درایور ها توشه خودشم متناسب با مدل شما میریزه!
بدرود