مشاهده نسخه کامل
: sony w904 یا samsung f8880
fabio montari
11-02-2014, 12:11
سلام دوستان عزیز بالاخره بعد چند سال تصمیم گرفتم که lcd ایمو عوض کنم و یه led high end بگیرم lcd ایه خودم sony ex520 هست بسیار ازش راضی بودم . حالا میخوام یه 46 اینچ بگیرم و شدیدا بین w904 و f8880 گیر کردم و مهمترین چیز برام کیفیته تصویر هست و بعد کیفیت ساخت . در ضمن ps4 هم گرفتم و میخوام بهترین تجربه رو باش داشته باشم اگه میشه یه راهنمایی کنید ممنون میشم .
mosicr77
11-02-2014, 12:29
سلام دوستان عزیز بالاخره بعد چند سال تصمیم گرفتم که lcd ایمو عوض کنم و یه led high end بگیرم lcd ایه خودم sony ex520 هست بسیار ازش راضی بودم . حالا میخوام یه 46 اینچ بگیرم و شدیدا بین w904 و f8880 گیر کردم و مهمترین چیز برام کیفیته تصویر هست و بعد کیفیت ساخت . در ضمن ps4 هم گرفتم و میخوام بهترین تجربه رو باش داشته باشم اگه میشه یه راهنمایی کنید ممنون میشم .
هر دو فوق العاده هستن
ولی کیفیت تصویر 904 بهتره
با سلام
دوست عزیز سونی 904 یعنی آخر تصویر
سامسونگ یعنی اشغال
اینو واقعا میگم
این کلیپ رو سرچ کن از یوتوب و نگاه کن
البته مدل سونی 804 هستش که به مراتب از 904 پایین تره
درسته خیلی از دوستان فکر می کنن هر چی صفحه روشن با شه خوبه که کلا این نظر اشتباهه و یک ایراد کلی هستش
درسته کلیپ نشانگر عمق فاجعه در سام.... هستشاسم کلیپ
Sony vs. Samsung HD TVs -- Color Test
سلام من این کلیپ رو دیده بودم ولی متوجه نشدم منظورش چیه ؟
سامسونگ که رنگش یکنواخته ولی سونیه اطراف تیره و وسط روشنه !
یعنی اینجوری خوبه !؟
vivaz360
11-02-2014, 16:51
عزیز برای گیم برو سمت سونی.مدل w904 مخصوص ps4 ـه.
کنتراست و عمق رنگ مشکی سونی هم از سامسونگ بیشتره!
mostafa90210
11-02-2014, 17:03
با أين كلماتي كه شما استفاده ميكني معلومه چيزه زيادي از اطلاعات تلوزيون ها ...... ( سامسونگ آشغاله يا مثلا سوني خداست)
بعدش در مورد دوستي كه در اين دو مورد مردد هستي
بهترين انتخاب براي ps4 تلوزيون سوني ميباشد
ولي أينو خدمتت عرض كنم بأور بفرماييد تمامي أين صحبتها در مورد برندها بيشتر جنبه تبليغاتي دارند و با كلاس تلوزيون هايي كه وارد كشورهاي جهان سوم ميشه أونم به واسطه أين كه تمامي قطعات توسط چين براي تمامي برندها و با كيفيت بسيار پايين تر نسبت به جاه اي ديگه توليد ميشه مطمىن بالشيد تفاوت عمده اي بين أين اسم ها وجود نداره
تمامي اين مقاييسه ها تو سايت ها و ،،،، توسط تلوزيون هايي انجام ميگيره كه كيفيت قطعاتي بسيار بهتر نسبت به تلوزيون هاي داخل كشور خودمون داره و يه كلاس بالاتر از تلوزيون هاي مونتاژ داخل هستند
بعضي از دوستان كه چنان سنگ بعضي از برند هارو به سينه ميزنند كه آدم احساس ميكنه كه كمپاني م تعلق به ،،،،،
،. دوستان عزيز اون دوران گذشت كه تلوزيون سوني ژاپن و يا پاناسونيك وارد اين كشور ميشد
زياد در مورد سخت نگيريد
انتخاب بین F8880 و W904 قبلاً اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بحث شده
سلام من این کلیپ رو دیده بودم ولی متوجه نشدم منظورش چیه ؟
سامسونگ که رنگش یکنواخته ولی سونیه اطراف تیره و وسط روشنه !
یعنی اینجوری خوبه !؟
سلام
عزیز خود کلیپ کاملا مشخصه
کلیپ رو با کیفیت با دانلود کن و ببین متوجه می شی
fabio montari
13-02-2014, 00:28
ممنون دوستان w900 رو انتخاب کردم
mosicr77
13-02-2014, 01:18
ممنون دوستان w900 رو انتخاب کردم
کیفیت تصویرش فوق العادس هرچند که f8880 هم عالیه ولی خوب 900 سونی معرکس
کلا هر تلویزیونی که بگیری حتی ایکس ویژن بعد از مدتی چشم ها به تصویر تلویزیون عادت می کنند
amir-viper
02-04-2014, 14:01
سلام. درسته کیفیت سونی بهتر از الجی و سامسونگه ولی میزان روشنایی صفحه قابل تنظیمه.
این ویدئو هم زیاد قابل اعتماد نیست چون خود شخصی که داره مقایسه رو انجام میده یا کادر سونیه یا داره اونو تبلیغ میکنه(فلاش سونی, لباسی که پوشیده ارم سونی داره و ویدئو ی پخش شده از سونیه.)بنابراین معلوم نیست سامسونگه دستاری شده. ولی حقیقتا کیفیت سونی در کل بهتره ولی ایرادهایی هم داره و همچنین در امکانات به الجی و سامسونگ نمیرسه و قیمتشم بالاست.
این ویدئو رو هم که برعکس ویدئو قبلی رو هم اونجا سرچ کنید:
Samsung and Sony in daylight. 46F8000 vs 46W905A
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.