مشاهده نسخه کامل
: gigabyte gtx 650 oc 2 gb یا ati 7750
dj_metal_666
11-02-2014, 08:50
سلام
لطفا دوستان و اساتید از انجا کهزیاد وقت ندارم و باید سریع تصمیم بگیرم لطفا یاری بفرمایید!
من گرافیکم الان گیگابایت 630 است و کمی ضعیف است! و میخام کمی هزینهکنم و بین دو کارت موندم
1 . گیگابایت 650 دو گیگ که حدود 450 است
2 . از سری 7750 حالا مانند xfx که 340 است
وب در گیمدبیت از لحاظ عددی روی کاغذ زیاد تفاوتی متوجه نشدم!
سوال بنده این است که خیلی در عمل تفاوت دارند؟ و ایا برای بنده که ا لحاظ مالی فعلا محدود میتوانم خرج کنم.ایا واقعا تفاوت زیادی بین این دو است؟
خواهشن اگر میشه کمک کنید در ضمن ati راسته که بعضی گیمها را اجرا نمیکند؟
لطفا راهنمایی کنید
÷یا÷یش تشکر از شما
amir200812
11-02-2014, 09:41
سلام
لطفا دوستان و اساتید از انجا کهزیاد وقت ندارم و باید سریع تصمیم بگیرم لطفا یاری بفرمایید!
من گرافیکم الان گیگابایت 630 است و کمی ضعیف است! و میخام کمی هزینهکنم و بین دو کارت موندم
1 . گیگابایت 650 دو گیگ که حدود 450 است
2 . از سری 7750 حالا مانند xfx که 340 است
وب در گیمدبیت از لحاظ عددی روی کاغذ زیاد تفاوتی متوجه نشدم!
سوال بنده این است که خیلی در عمل تفاوت دارند؟ و ایا برای بنده که ا لحاظ مالی فعلا محدود میتوانم خرج کنم.ایا واقعا تفاوت زیادی بین این دو است؟
خواهشن اگر میشه کمک کنید در ضمن ati راسته که بعضی گیمها را اجرا نمیکند؟
لطفا راهنمایی کنید
÷یا÷یش تشکر از شما
تا جایی که مدیونم 650 تا حدودی قویتر هست! ولی فکر کنم ارزش اختلاف 90 تومنی رو نداشته باشه!
بنظر من ASUS HD7770 1GB DDR5 با قیمت حدود 430 تومن بهتر از هر 2 هست!
dj_metal_666
11-02-2014, 13:13
این قضیه که میگن با یک سری بازیها همخوانی نداره یا اجرا نمیکنه چیست؟ بازی nfs rival را اجرا میکنه؟(7750)
vahid-suarez
11-02-2014, 14:03
این قضیه که میگن با یک سری بازیها همخوانی نداره یا اجرا نمیکنه چیست؟ بازی nfs rival را اجرا میکنه؟(7750)
با ٤٥٠ شما ميتونيد sapphire 7790بگيريد كه خيلي قويتر از ٧٧٥٠ و ٦٥٠ هستش !
dj_metal_666
11-02-2014, 21:10
تشکر از همه شما وستان حالا اگر یک 7750 بجای 7770 یا 7790 و رم دستگاه که 4 هست 8 کنم چطوره خوبه؟
و سوال دیه که دارم خدمت شما عزیزان لطفا رده بندی کنید از لحاظ برند از داخل اینها (pilot-sapphair-xfx-giga) تشکر
playstation 3
11-02-2014, 21:33
4گیگ فعلا کافیه پاورت هم مهمه برای 7790 باید حداقل 450 وات واقعی باشه
برند ها هم
1-sapphire
2-gigabyte
3-xfx
4-palit
dj_metal_666
11-02-2014, 21:45
4گیگ فعلا کافیه پاورت هم مهمه برای 7790 باید حداقل 450 وات واقعی باشه
برند ها هم
1-sapphire
2-gigabyte
3-xfx
4-palit
تشکر از شا دوست من پاورم 600 green eu است فکر کنم جواب بده درسته؟
vahid-suarez
11-02-2014, 21:53
تشکر از همه شما وستان حالا اگر یک 7750 بجای 7770 یا 7790 و رم دستگاه که 4 هست 8 کنم چطوره خوبه؟
و سوال دیه که دارم خدمت شما عزیزان لطفا رده بندی کنید از لحاظ برند از داخل اینها (pilot-sapphair-xfx-giga) تشکر
شما اگه براي گيم ميخواي ٧٧٩٠ بگير ! بعدا هم ميتوني رم اضافه كني !
اختلاف قدرت ٧٧٩٠ و ٧٧٥٠ خيلي زياده ! به اين لينك يه نگاه بندازيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بين كارتهاي amd برند سافير به صرفه تر از همه هستش چون هم كيفيت ساخت خوبي داره هم قيمت خيلي خوبي داره !
تو جيفورس هم ايسوس و گيگابايت خوب هستن !
dj_metal_666
11-02-2014, 22:33
شما اگه براي گيم ميخواي ٧٧٩٠ بگير ! بعدا هم ميتوني رم اضافه كني !
اختلاف قدرت ٧٧٩٠ و ٧٧٥٠ خيلي زياده ! به اين لينك يه نگاه بندازيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بين كارتهاي amd برند سافير به صرفه تر از همه هستش چون هم كيفيت ساخت خوبي داره هم قيمت خيلي خوبي داره !
تو جيفورس هم ايسوس و گيگابايت خوب هستن !
راستش شاید بودجه ام به 7790 نرسه 7770 چی خوبه دیگه خیلی عیف که نیست نصبت به 7790 و از 650که قویتره؟!!!
vahid-suarez
12-02-2014, 00:35
راستش شاید بودجه ام به 7790 نرسه 7770 چی خوبه دیگه خیلی عیف که نیست نصبت به 7790 و از 650که قویتره؟!!!
sapphire 7770 رو ميتونيد با قيمت حدودي ٣٧٥/٠٠٠ بخريد ! بله از ٦٥٠ هم قويتره و نسبت به قيمتش عملكرد خيلي خوبي داره !!!
dj_metal_666
12-02-2014, 21:33
از لحاظ گارانتی برای ما که مشهدیم چطوره؟چون میگن فیوچر خوب جوابگو نیست!!!
dj_metal_666
15-02-2014, 23:32
سلام
بالاخره گرفتم 7750 گگا 1 گیگ فقط یک موضوعی که اگر لطف کنید زود جواب بدید!!! جدید ترین درایورشو اینستال کردم.اما موقع که از نزدیک به مانیتور نگاه میکنم یک حالت موجهایی میاد و در بازی در قسمتهای تیره بیشتره ! این چیز خاصی یا تنظیماتی داره یا کارت ایراد داره؟
16-02-2014, 00:52
راستی GAMA را در مانیتور روی 0 که میگذارم خوب میشه!!! از چیه؟یعنی خیلی خیلی کم میشه !!!
dj_metal_666
16-02-2014, 14:04
لطفا اگر میتوانید راهنمایی کنید مشکل همچنان ÷ا برجاست!!!
فکر کنم مشکل ازفرکانس مانیتور باشه
dj_metal_666
16-02-2014, 22:18
تشکر از شما که جواب دادید خوب باید چه کنم؟
اول نوع مانیتور و ویندوزتون رو بگید تا بگم چیکار کنید
dj_metal_666
17-02-2014, 09:04
سلام مانیتور ال جی 20en32
ویندوز 7
17-02-2014, 19:38
در ضمن قسمت بیت ریتش ۶۰ فقط
dj_metal_666
18-02-2014, 14:00
یک مانیتور فوچیتسو هم وصل کردم بهش اما تصویر نیومد!!! کلا سیستمم که روشن میکنم تا قسمتی که مینویسه استارت ویندو و ارم مشکی ویندوز میاد تصویر سیاهه!!! یعنی کارت خرایه؟
cyrax782
19-02-2014, 00:49
دوست من با شرکت گارانتی تماس بگیرید و مشکلتون رو مطرح کنید ، مشکل طبیعی نیست. یه احتمال ضعیفی داره مشکل از پاور باشه .... لطفا تمام مشخصات و همچنین مدل پاور رو بنویسید
cyrax782
19-02-2014, 00:57
بله 7770 قوی تر هستف اما فراموش نکنید که قدرت واقعیش با سی پی یو amd نشون داده میشه هر چند که با چشم پوشی از اون هم باز هم از 650 بهتره ...با این حال حتما نسخه گیگا تهیه بشه ، که توسط خود شرکت OC شده و 1100 مگا هرتز فرکانس میده... ضمن اینکه شرکت sapphire شرکت دست چندمیست و سال 2001 تاسیس شده و به هیچ با بزرگانی چون گیگا و ایسوس و در مرحله بعد ام اس آی قابل قیاس نیست
اطلاعات بیشتر هم از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخونید ///پاینده باشید
dj_metal_666
19-02-2014, 01:07
power green 600 eu
main gigabyte h87hd3
cpu i3 4130
hdd 1 wd
video gigabyte 7750 oc 1gb
نمیدونم والا اما از موقعی که این کارت رو گذاشتم اینطوره!
amir200812
19-02-2014, 07:17
بله 7770 قوی تر هستف اما فراموش نکنید که قدرت واقعیش با سی پی یو amd نشون داده میشه هر چند که با چشم پوشی از اون هم باز هم از 650 بهتره ...با این حال حتما نسخه گیگا تهیه بشه ، که توسط خود شرکت OC شده و 1100 مگا هرتز فرکانس میده... ضمن اینکه شرکت sapphire شرکت دست چندمیست و سال 2001 تاسیس شده و به هیچ با بزرگانی چون گیگا و ایسوس و در مرحله بعد ام اس آی قابل قیاس نیست
اطلاعات بیشتر هم از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخونید ///پاینده باشید
1:اون قسمت اول رو میشه با مدرک و دلیل توضیح بدید:
بله 7770 قوی تر هستف اما فراموش نکنید که قدرت واقعیش با سی پی یو amd نشون داده میشه
2:فقط جهت اطلاع میگم، SAPPHIRE یکی از با کیفیترین تولید کننده های گرافیک AMD هست!
حیی در فروشگاه معتبری مثل newegg گروت ترین کارت R9 280X از SAPPHIRE هست و ایسوس و گیگا در رده های پایینتر هستند!
همچنین در کارت های 7770 هم گرونترین ها SAPPHIRE هستند و بعدش برند های دیگه.
مگه همه چیز تاریخ تاسیس هست؟
مثلا نوکیا 100 سال قبل از اپل تاسیس شده، ولی حالا کدوم بهتره؟
مثلا ADATA هم سال 2001 تاسیس شده!ولی یکی از باکیفیترین برند های بازار هست!
یا مثلا زوتک، سال 2006 تاسیس شده ولی گرافیک هاش خیلی خوب هستند.
OCZ هم سال 2000 تاسیس شده!
خود انویدیا سال 1993 تاسیس شده...
مثلا گوگل که داره دنیا رو کنترل میکنه سال 1998 تاسیس شده.
cyrax782
19-02-2014, 23:39
1:اون قسمت اول رو میشه با مدرک و دلیل توضیح بدید:
2:فقط جهت اطلاع میگم، SAPPHIRE یکی از با کیفیترین تولید کننده های گرافیک AMD هست!
حیی در فروشگاه معتبری مثل newegg گروت ترین کارت R9 280X از SAPPHIRE هست و ایسوس و گیگا در رده های پایینتر هستند!
همچنین در کارت های 7770 هم گرونترین ها SAPPHIRE هستند و بعدش برند های دیگه.
مگه همه چیز تاریخ تاسیس هست؟
مثلا نوکیا 100 سال قبل از اپل تاسیس شده، ولی حالا کدوم بهتره؟
مثلا ADATA هم سال 2001 تاسیس شده!ولی یکی از باکیفیترین برند های بازار هست!
یا مثلا زوتک، سال 2006 تاسیس شده ولی گرافیک هاش خیلی خوب هستند.
OCZ هم سال 2000 تاسیس شده!
خود انویدیا سال 1993 تاسیس شده...
مثلا گوگل که داره دنیا رو کنترل میکنه سال 1998 تاسیس شده.
آقا امیر عزیز ، اتفاقا الان من خوشحالم میشم که بفرمایید ، بر چه مقیاسی میفرمایید گرون تر بودن دلیل بر کیفیت بالاتر
یکی از مهمتری مولفه های هر کالایی ارزش کالا در برابر ارزش پرداخت p/p بنابراین گیگابایت همون پرفورمنس رو ، حتی در مواردی بسیار بهتر، رو با قیمتی پایین تر ارائه میکند ، و علت این ارزون تر بودن هم ، بزرگی شرکت و هزینه تمام شده محصول برای اونهاست . یه مقدار مارکتینگ رو دنبال کنید به صحبت من پی میبرید. متاسفانه جناب امیر عزیز، دنبال گاف گرفتن نباشیم، و کاملا بدون تعصب صحبت کنیم، من گیگا بایت رو شخصا دوست دارم ، هر چند که در مواردی ضعیف هم بوده ، اما ما درباره ایران صحبت میکنید، شرکت دریا کامپیوتر sapphire رو پشتیبانی میکنه، و آواژنگ گیگا رو .بدور از تعصب و منصفانه اگر شما فروشنده و یا راهنما برای خرید سیستم باشید و با این دو شرکت در مقیاس بزرگ کار کرده باشید، نظرتون با آواژنگ خواهد بود.
بله شرکت اپل همچین شرکت قدیمی نیست ، تجربه ای که اپل در اولین سیستم های کامپیوتر شخصی داشته ، و همچنین شرکتی مثل ibm .بنابراین وقتی این شرکت ها پا به عرصه ی دیگری میگذارند سعی بر استفاده از دانش قبلیشون در این زمینه جدید کنند. به علاوه که داشتن سرمایه هم قطعا کمکی به حالشون خواهد بود. نمونش سونی که در چند سال گذشته دوباره خودش رو احیا کرد . و در حال حاضر صحبت های فراوانی در عرصه تبلت و همچین گوشی دارد. پس شرکت sapphire به هیچ عنوان با شرکت گیگا بایت قابل قیاس نیست. این صحبت من رو برای مطمئن شدن در یکی از فروم های مطرح دنیا مثل tomshardware و یا the verge یا hexus بگذارید و نظر بقیه رو ببینم ، نتیجه رو اینجا اعلام کنیم. ممکنه در چند چیپ ست ، sapphire خوب عمل کرده باشه ، اما دانش گیگا و قدرت مالی اون اجازه میده که کالای بهتر و یا نهایتا هم پایی رو با هزینه پایین تر تولید کنه.
----------------
درباره قسمت دوم هم ، شاید تا حدی من بزرگنمایی کرده باشم که میپذریم :n01: اما با این حال قبول دارید که کارت گرافیک radeon که از تکنولوژی ATI استفاده میکند برای شرکت AMD ... پس قطعا من فک میکنم که این قضیه تاثیر گذار باشه در ساختمان داده و نحوه پردازش داده ها و همینطور کامپیوت کردن دیتاهای ارسالی از اون واحد در سی پی یو... با این حال شاید هم حق با شما باشد ، اما ازونجایی حرف من زده شد ، که نظرم بر قابلیت کراس فایر بود. شما زمانی که سی پی یو AMD میگیرید ، برد AMD ساپورت میگیرید که معمولا اونها هم چیپ ستشون قابلیت کراس فایر داره و بعضا قابلیت SLI نداره و بر عکس همین داستان با اینتل... پس بنابراین در کراس فایر ماجرا یه مقدار زیادی تغییر میکنه.
با این حال بد نیست اگه شما علاقه مندید یه دفعه شرکت ما تشریف بیارید و با یه کانفیگ ، ما یک کارت گرافیک مثلا همون 7770 رو یک بار با سی پی یو AMD تست کنیم و بنچ مارک بگیریم یک بار با سی پی یو اینتل... ببینیم چه میشود. ضمن اینکه صحبت من ارجاع به یکی از صحبت های اساتیدمون در درس سخت افزار که این مثال رو زدن ... شایدم هم ، هم من ، هم ایشون اشتباه کرده باشیم
vahid-suarez
20-02-2014, 00:28
آقا امیر عزیز ، اتفاقا الان من خوشحالم میشم که بفرمایید ، بر چه مقیاسی میفرمایید گرون تر بودن دلیل بر کیفیت بالاتر
یکی از مهمتری مولفه های هر کالایی ارزش کالا در برابر ارزش پرداخت p/p بنابراین گیگابایت همون پرفورمنس رو ، حتی در مواردی بسیار بهتر، رو با قیمتی پایین تر ارائه میکند ، و علت این ارزون تر بودن هم ، بزرگی شرکت و هزینه تمام شده محصول برای اونهاست . یه مقدار مارکتینگ رو دنبال کنید به صحبت من پی میبرید. متاسفانه جناب امیر عزیز، دنبال گاف گرفتن نباشیم، و کاملا بدون تعصب صحبت کنیم، من گیگا بایت رو شخصا دوست دارم ، هر چند که در مواردی ضعیف هم بوده ، اما ما درباره ایران صحبت میکنید، شرکت دریا کامپیوتر sapphire رو پشتیبانی میکنه، و آواژنگ گیگا رو .بدور از تعصب و منصفانه اگر شما فروشنده و یا راهنما برای خرید سیستم باشید و با این دو شرکت در مقیاس بزرگ کار کرده باشید، نظرتون با آواژنگ خواهد بود.
بله شرکت اپل همچین شرکت قدیمی نیست ، تجربه ای که اپل در اولین سیستم های کامپیوتر شخصی داشته ، و همچنین شرکتی مثل ibm .بنابراین وقتی این شرکت ها پا به عرصه ی دیگری میگذارند سعی بر استفاده از دانش قبلیشون در این زمینه جدید کنند. به علاوه که داشتن سرمایه هم قطعا کمکی به حالشون خواهد بود. نمونش سونی که در چند سال گذشته دوباره خودش رو احیا کرد . و در حال حاضر صحبت های فراوانی در عرصه تبلت و همچین گوشی دارد. پس شرکت sapphire به هیچ عنوان با شرکت گیگا بایت قابل قیاس نیست. این صحبت من رو برای مطمئن شدن در یکی از فروم های مطرح دنیا مثل tomshardware و یا the verge یا hexus بگذارید و نظر بقیه رو ببینم ، نتیجه رو اینجا اعلام کنیم. ممکنه در چند چیپ ست ، sapphire خوب عمل کرده باشه ، اما دانش گیگا و قدرت مالی اون اجازه میده که کالای بهتر و یا نهایتا هم پایی رو با هزینه پایین تر تولید کنه.
----------------
درباره قسمت دوم هم ، شاید تا حدی من بزرگنمایی کرده باشم که میپذریم :n01: اما با این حال قبول دارید که کارت گرافیک radeon که از تکنولوژی ATI استفاده میکند برای شرکت AMD ... پس قطعا من فک میکنم که این قضیه تاثیر گذار باشه در ساختمان داده و نحوه پردازش داده ها و همینطور کامپیوت کردن دیتاهای ارسالی از اون واحد در سی پی یو... با این حال شاید هم حق با شما باشد ، اما ازونجایی حرف من زده شد ، که نظرم بر قابلیت کراس فایر بود. شما زمانی که سی پی یو AMD میگیرید ، برد AMD ساپورت میگیرید که معمولا اونها هم چیپ ستشون قابلیت کراس فایر داره و بعضا قابلیت SLI نداره و بر عکس همین داستان با اینتل... پس بنابراین در کراس فایر ماجرا یه مقدار زیادی تغییر میکنه.
با این حال بد نیست اگه شما علاقه مندید یه دفعه شرکت ما تشریف بیارید و با یه کانفیگ ، ما یک کارت گرافیک مثلا همون 7770 رو یک بار با سی پی یو AMD تست کنیم و بنچ مارک بگیریم یک بار با سی پی یو اینتل... ببینیم چه میشود. ضمن اینکه صحبت من ارجاع به یکی از صحبت های اساتیدمون در درس سخت افزار که این مثال رو زدن ... شایدم هم ، هم من ، هم ایشون اشتباه کرده باشیم
بله حرفتون درسته ! ما در مورد بازار ايران صحبت ميكنيم و با بارارهاي خارجي كار نداريم ! فقط يك سوال :
يك كارت معرفي كنيد كه قيمت مدل giga از sapphire كمتره !!!
دوست عزيز مطمئن باشيد كارت هاي سافير تو ايران بيشترين ارزش خريد رو دارن !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.