مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب dvd rw روی کیس green we
naamepour
11-02-2014, 00:39
سلام دوستان
الان دارم یه سیستم نو رو اسمبل میکنم الن که اومدم درایو دیویدی رایتر اچ پی رو سوار کنم.اصلا جا نمیره...
هنوز 5 سانت مونده برسه به جلوی کیس گیر میکنه..
کسی میدونه مشکلش کجاست؟
به زور هم جا نرفت. بنظرم قلقی چیزی داشته باشه.کیسم گرین وی هست.
ممنون..منتظرم راهنماییتون هستم
سلام دوستان
الان دارم یه سیستم نو رو اسمبل میکنم الن که اومدم درایو دیویدی رایتر اچ پی رو سوار کنم.اصلا جا نمیره...
هنوز 5 سانت مونده برسه به جلوی کیس گیر میکنه..
کسی میدونه مشکلش کجاست؟
به زور هم جا نرفت. بنظرم قلقی چیزی داشته باشه.کیسم گرین وی هست.
ممنون..منتظرم راهنماییتون هستم
با ضربه بزنید بره تو اگه نرفت پنل جلوی کیس رو باز کنید درایو رو قرار بدید و پنل رو ببندید
naamepour
11-02-2014, 02:16
با ضربه بزنید بره تو اگه نرفت پنل جلوی کیس رو باز کنید درایو رو قرار بدید و پنل رو ببندید
پنل جلو کیس حالت پرچ شده داره ..بلد نیستم باز کنم و یا لااقل راه حل آخر...تقریبا چن میل بغلای درایو با کیس برخورد داره .بنظرم با ضربه شدید بره جا..ینی قلق نداره؟ ضربه بزنم نمیشکنه؟
پنل جلو کیس حالت پرچ شده داره ..بلد نیستم باز کنم و یا لااقل راه حل آخر...تقریبا چن میل بغلای درایو با کیس برخورد داره .بنظرم با ضربه شدید بره جا..ینی قلق نداره؟ ضربه بزنم نمیشکنه؟
پنل های جلوی کیس پرچ نداره 3 تا ضامن اطرافش داره که باز میشه یا پیچ داره اکثز کیس ها میشه باز کرد شاید دارید یک جای دیگه ای رو میبینید
با ضربه میره نه اینکه ضربه محکم بزنید چند تا آروم پشت سرهم بزنید میره تو
naamepour
13-02-2014, 18:55
پنل های جلوی کیس پرچ نداره 3 تا ضامن اطرافش داره که باز میشه یا پیچ داره اکثز کیس ها میشه باز کرد شاید دارید یک جای دیگه ای رو میبینید
با ضربه میره نه اینکه ضربه محکم بزنید چند تا آروم پشت سرهم بزنید میره تو
ممنون درست شد پنل جلو دوتا ضامن داشت از جلو راحت سوار شد. مقسی:n12::n20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.