مشاهده نسخه کامل
: انتخواب ویندوز 7 یا 8؟؟؟؟؟؟
سلام.
دوستان بنده مشخصات سیستمم :رم 512 مگ و cpu 3GH وکارت گرافیکم geoforse 2600 هست XP دارم که پشتیبانیش داره تموم میشه. 7بریزم یا 8؟در ضمن سخت افزارمم نمیتونم ارتقا بدم!(درضمن مشکل درایور ندارم) ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
V i r u s e r
11-02-2014, 01:05
دوست عزیز Geforce 2600 وجود نداره. شاید منظورتون Geforce 6200 باشه.
در هر صورت این سیستم خیلی ضعیفه و ویندوز های امروزی رو نمی کشه. پشتیبانی Xp هم تموم بشه شما همچنان می تونید از نرم افزار هایی که دارید حالا حالاها استفاده کنید.
پیشنهاد من همون ویندوز XP هست.
(نظر شخصی من اینه که روی این سیستم ویندوز 98 نصب کنید که سرعت خیلی بالایی نسبت به XP داره با این سیستم. هرچند به کاربردتون بستگی داره)
در نهایت به فکر خرید سیستم جدید باشید.
دوست عزیز Geforce 2600 وجود نداره. شاید منظورتون Geforce 6200 باشه.
در هر صورت این سیستم خیلی ضعیفه و ویندوز های امروزی رو نمی کشه. پشتیبانی Xp هم تموم بشه شما همچنان می تونید از نرم افزار هایی که دارید حالا حالاها استفاده کنید.
پیشنهاد من همون ویندوز XP هست.
(نظر شخصی من اینه که روی این سیستم ویندوز 98 نصب کنید که سرعت خیلی بالایی نسبت به XP داره با این سیستم. هرچند به کاربردتون بستگی داره)
در نهایت به فکر خرید سیستم جدید باشید.
دوستان قبلا ویندوز7 نصب کرده بودم حتی حالت شیشه ای هم کار میکزد فقط مشکلم با کسپر بود که سنگین میکرد سیستم رو ...دوستان میشه بگید اگه7نصب کنم کدوم برنامه ها (نسخه چندشون)رو نصب کنم که سنگین نشه و یه آنتی خوب هم ممنون میشم بهم بگید که سرعت سیستمو پایین نیاره!
سلام.
دوستان بنده مشخصات سیستمم :رم 512 مگ و cpu 3GH وکارت گرافیکم geoforse 2600 هست XP دارم که پشتیبانیش داره تموم میشه. 7بریزم یا 8؟در ضمن سخت افزارمم نمیتونم ارتقا بدم!(درضمن مشکل درایور ندارم) ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
سلام . سیستمتون انقدر قدیمی هست که بهتره حتی از کلمه ارتقا استفاده نکنید .کلا باید بندازیدش دور یکی جدید بخرید.
حتی فکر نکنم ویندوز 8 اجرا بشه! من خودم 8 دارم عالیه خیلی بهتر 7 البته از نظر من.
در ضمن انتخاب نه انتخواب !
V i r u s e r
11-02-2014, 19:44
پیشنهاد بنده همچنان ویندوز XP هست.
شما از کدام قابلیت ویندوز 7 یا 8 می خواهید استفاده کنید که براتون مهمه؟
به نظر من اگر امنیت براتون مهمه به گنو/لینوکس یا ویندوز 98 فکر کنید. اگر هم امنیت مهم نیست ویندوز XP در حال حاضر بهترین انتخاب است
پیشنهاد بنده همچنان ویندوز XP هست.
شما از کدام قابلیت ویندوز 7 یا 8 می خواهید استفاده کنید که براتون مهمه؟
به نظر من اگر امنیت براتون مهمه به گنو/لینوکس یا ویندوز 98 فکر کنید. اگر هم امنیت مهم نیست ویندوز XP در حال حاضر بهترین انتخاب است
قبلا آزمایش کردم 8 و8.1 روش نصب و اجرا میشن...دلایلی که میخوام به 7یا 8 برم آره یکی امنیته و یکی هم تموم شدن پشتیبانی +کلا دیزاین 7 خیلی خوبه وچون قبلا یه مدت استفاده کردم و اصلاً کند نبود رو. این سیستم.
ببخشید ولی من آیا میتونم همXP و هم 7 نصب کنم ؟؟واگه بخوام XP رو حذف کنم بعد از تموم شدن پشتیبانیش و فقط 7 داشته باشم چیکارکنم(یعنی میخوام 2ویندوز نصب کنم بعد اینکه پشتیبانی XP تموم شد اونو بدون حذف 7 پاکش کنم که تو بوت نباشه)چطوری اینکارو بکنم؟
Iloveu-ALL
11-02-2014, 20:20
اگه از نسخه کرک شده xp استفاده کنی فکر نکنم فرقی بکنه پشتیبانی باشه یا نباشه!
چرا ارتقا نمیدی؟ اگه قابل ارتقا نیست سیستم جدید بگیر
دوست عزیز.به قول دوستمون سیستم شما خیلی قدیمیه .
به نظر من همون ویندوزXP هم زیادیش هست.
ولی اگه نظر من رو بخواید اگه بخواین بین ویندوز 7 و 8 یکی رو انتخاب کنید ویندوز7 بهتره.
ولی اگه بخواید بین ویندوز7 و 8.1 یکی رو انتخاب کنید ویندوز8.1 بهتره.
ویندوز8 باگ های زیادی داشت ولی تونسخه 8.1 بیشتر باگ ها از بین رفته و محیط بسیار زیباتری پیدا کرده.
دوست عزیز.به قول دوستمون سیستم شما خیلی قدیمیه .
به نظر من همون ویندوزXP هم زیادیش هست.
ولی اگه نظر من رو بخواید اگه بخواین بین ویندوز 7 و 8 یکی رو انتخاب کنید ویندوز7 بهتره.
ولی اگه بخواید بین ویندوز7 و 8.1 یکی رو انتخاب کنید ویندوز8.1 بهتره.
ویندوز8 باگ های زیادی داشت ولی تونسخه 8.1 بیشتر باگ ها از بین رفته و محیط بسیار زیباتری پیدا کرده.
راستش امروز واسه تست کنار Xp یه 8.1 نصب کردم و بدون آنتی ویروس از cpu 2% و از رم هم 50% استفاده میکرد ..الانم با همین ویندوز اومدم تو پی سی ورلد ولی راستش ازش زیاد خوشم نمییاد .وباید بگم پی سی قابل ارتقا هم هست ولی اوضاع مالی....
دوستان لطفا بگید 2تا ویندوز نصب کردن کمکم میکنه؟ ؟؟؟ و وقتی پشتیبانی Xp تموم شه چه اتفاقی می افته؟ درضمن XP بنده اورجینال هست وکرکی نیست!
mohammadi_4u
11-02-2014, 20:50
راستش امروز واسه تست کنار Xp یه 8.1 نصب کردم و بدون آنتی ویروس از cpu 2% و از رم هم 50% استفاده میکرد ..الانم با همین ویندوز اومدم تو پی سی ورلد ولی راستش ازش زیاد خوشم نمییاد .وباید بگم پی سی قابل ارتقا هم هست ولی اوضاع مالی....
دوستان لطفا بگید 2تا ویندوز نصب کردن کمکم میکنه؟ ؟؟؟ و وقتی پشتیبانی Xp تموم شه چه اتفاقی می افته؟ درضمن XP بنده اورجینال هست وکرکی نیست!
پشتیبانی اکسپی یکسال دیگه تمدید شده دوست عزیز.
میزان رم اشغالی توسط ویندوز نشانگر اماده بودنش برا کارهای مختلفه.همیشه میزان رم مصرفی (لود شده)نشانگر سرعت کم بودن یا میران رم پیشنیاز بالا نیست.
خود ماکروسافت امیدوار است کاربران ۷ به ۸.۱ یا ۸ روی بیارن. تقریبا 48 درصد مردم ویندوز `۷ دارند.
موفق باشید.:rolleyes:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
پشتیبانی اکسپی یکسال دیگه تمدید شده دوست عزیز.
میزان رم اشغالی توسط ویندوز نشانگر اماده بودنش برا کارهای مختلفه.همیشه میزان رم مصرفی (لود شده)نشانگر سرعت کم بودن یا میران رم پیشنیاز بالا نیست.
خود ماکروسافت امیدوار است کاربران ۷ به ۸.۱ یا ۸ روی بیارن. تقریبا 48 درصد مردم ویندوز `۷ دارند.
موفق باشید.:rolleyes:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
آخه تو سایت مایکروسافت نوشته 8اپریل 2014؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی سه چهر ماه دیگه پشتیبانی xP تمومه!!!!
دوست عزیز اگه دو تا ویندوز نصب کنید پدر cpu و رم کامپیوترت در میاد
همیشه بالارفتن میزان رم و cpu مصرفی دلیل به فشار بر کامپیوتر نمی شه.
من خودم فشار رم و cpu رو بعضی وقت ها نگاه میکنم به 90% میرسه.
شما برو یه بازی رو اجرا کن ببین چه قدر از رم و cpu مصرف میشه.
این قدر هم نباید سخت بگیری توی فشار به رم و cpu.
هر چه قدر میزان فشار به رم و cpu بیشتر بشه میزان امادگی
کامپیوترت بالاتر می ره . اگه رم و cpu یه مدتی کم فعالیت کنه
ضعیف میشه. باید همیشه رم و cpu به صورت متعادل در حال کار باشه.
ویندوز 8.1 در حد ویندوز xp به رم و cpu فشار نمیاره .
نمی بینید ویندوز 8.1 چه قدر سریع بالا میاد و چه قدر زود نصب میشه.
من خودم 3 ماهه ویندوز 8.1 رو کامپیوترم نصبه اصلا ویندوز xp رو ریختم دور.
باید یه ساعت می نشستی تا ویندوز xp بالا میومد حالا به غیر هنگ و سرعت پایینش.
قابل نصب هست اما بهتره که رمتون رو به یک گیگ برسونید ( حداقل)
mohammadi_4u
12-02-2014, 13:36
آخه تو سایت مایکروسافت نوشته 8اپریل 2014؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی سه چهر ماه دیگه پشتیبانی xP تمومه!!!!
گوگل کنید
تمدید یکساله پشتیبانی ویندوز اکس پی.
خیر تا یکسال دیگه پچ های امنیتی ارایه میشود.
برای سیستم شما اکسپی بهترین گزینه هست.یا یه لینوکس
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
ممنون از پاسخگوییتون.دوستان امروز یه 7 کنار XP نصب کردم و سرعت هر دوتاش هم علیه رو 7 کسپر 2014 هم نصب کردم ولی سرعتش عالیه!اگه بخوام بعد یه مدت XP رو حذف کنم که تو بوت هم نباشه چیکار کنم؟
ممنون از پاسخگوییتون.دوستان امروز یه 7 کنار XP نصب کردم و سرعت هر دوتاش هم علیه رو 7 کسپر 2014 هم نصب کردم ولی سرعتش عالیه!اگه بخوام بعد یه مدت XP رو حذف کنم که تو بوت هم نباشه چیکار کنم؟
می تونی با نرم افزار easybcd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به راحتی گزینه بوت ایکس پی رو برادی و فایلهای درایو اکس پیت رو پاک کنی فقط حواست باشه درایوی که توش ایکس پی هست فرمت نکنی چون اگر اکتیو بوتت باشه ویندوز سونت بوت نمیشه البته در صورت وقوع هم با استفاده از دی وی دی سون ویندوزت تعمیر میشه و دوباره بوت میشه
V i r u s e r
13-02-2014, 01:25
دوست عزیز اگه دو تا ویندوز نصب کنید پدر cpu و رم کامپیوترت در میاد
همیشه بالارفتن میزان رم و cpu مصرفی دلیل به فشار بر کامپیوتر نمی شه.
من خودم فشار رم و cpu رو بعضی وقت ها نگاه میکنم به 90% میرسه.
شما برو یه بازی رو اجرا کن ببین چه قدر از رم و cpu مصرف میشه.
این قدر هم نباید سخت بگیری توی فشار به رم و cpu.
هر چه قدر میزان فشار به رم و cpu بیشتر بشه میزان امادگی
کامپیوترت بالاتر می ره . اگه رم و cpu یه مدتی کم فعالیت کنه
ضعیف میشه. باید همیشه رم و cpu به صورت متعادل در حال کار باشه.
ویندوز 8.1 در حد ویندوز xp به رم و cpu فشار نمیاره .
نمی بینید ویندوز 8.1 چه قدر سریع بالا میاد و چه قدر زود نصب میشه.
من خودم 3 ماهه ویندوز 8.1 رو کامپیوترم نصبه اصلا ویندوز xp رو ریختم دور.
باید یه ساعت می نشستی تا ویندوز xp بالا میومد حالا به غیر هنگ و سرعت پایینش.
برای کامپیوتر هم ورزش تجویز می کنید :n04: جلل خالق. مگه بازیکن المپیکه
چه ربطی داره
--
بنده نفهمیدم پشتیبانی از ویندوز xp تموم میشه چه ربطی به کار شما داره. پشتیبانی از سیستم شما چندین ساله که تموم شده ولی شما که دارید ازش استفاده می کنید...
برای کامپیوتر هم ورزش تجویز می کنید :n04: جلل خالق. مگه بازیکن المپیکه
چه ربطی داره
--
بنده نفهمیدم پشتیبانی از ویندوز xp تموم میشه چه ربطی به کار شما داره. پشتیبانی از سیستم شما چندین ساله که تموم شده ولی شما که دارید ازش استفاده می کنید...
والا من که اصلا نمی فهمم الان دوتا وین دارم 7و Xp رو همین سیستم قدیمی 7هم مثل Xp خوب کار میکنه همه برنامه هاش هم نصب کردم.(آنتی ویروسم کسپر 2013 نصب کردم)هیچ مشکلی نداره!پس چرا مایکروسافت گفته واسه نصبش 1 گیگ رم لازمه؟
با تشکر از همه دوستان...
والا من که اصلا نمی فهمم الان دوتا وین دارم 7و Xp رو همین سیستم قدیمی 7هم مثل Xp خوب کار میکنه همه برنامه هاش هم نصب کردم.(آنتی ویروسم کسپر 2013 نصب کردم)هیچ مشکلی نداره!پس چرا مایکروسافت گفته واسه نصبش 1 گیگ رم لازمه؟
با تشکر از همه دوستان...
یک گیگ رم برای مالتی تاسکینگ و برنامه هایی است که خودشون هم رم زیاد استفاده می کنن شما یه ده تا تب موزیلا و اینترنت اکسپلورر رو با هم باز کن اگر سرعتت تغییری نکرد باهاش خوش باش
البته اگر اهل بازی نیستی!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.