بهاره فيضي
10-02-2014, 21:19
سلام.
برای مدیریت پرداختی ها به ازای آگهی های ویژه، مشابه با کاری که در سایت زیر انجام شده راهنمایی می خواستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همونطور که در جدول بالا می بینید من از ستون نوع آگهی
ویژه و از ستون تعداد 3 رو انتخاب کردم
و مبلغ قابل پرداخت شده
750.000 ریال
خوب فرضاً من این رو پرداخت کردم
و حالا بانک به من یه رسید دیجیتالی داده.
اولین سوالم اینه که در این مرحله باید چه اطلاعاتی رو ذخیره کنم، در واقع به چه جدولی با چه فیلدهایی در این مرحله نیاز هست؟
.............
در راهنمای پرداخت گفته شده
سپس با تایید پرداخت، بانک دوباره شما را به ایستگاه ارجاع می دهد و شما در سایت ایستگاه رسید دیجیتالی خود را، مشاهده میکنید و مبلغ شما پرداخت شدهاست.
با استفاده از این رسید دیجیتالی به هنگام درج آگهی، به جای شماره فیش یا ارجاع، رسید دیجتالی خود و تاریخ پرداخت را وارد میکنید تا آگهی شما بصورت ویژه وارد سایت گردد.
..........
خوب این صفحه ثبت آگهی
حالا فرضاً من اومدم در قسمت مبلغ 750.000 رو وارد کردم و تاریخ پرداخت و شماره ارجاع یا سریال فیش (در صورت پرداخت نقدی) رو هم وارد کردم و اینا رو در دیتابیس در یک جدول ثبت کردم به همراه نام کاربری
خوب این برای یک آگهی (چون من تعداد رو 3 انتخاب کرده بودم)
حالا دو بار دیگه دو خط بالا رو تکرار می کنم
الان در یک جدول سه تا رکورد دارم با نام کاربری مشترک
مبالغ مشترک و تاریخ پرداخت مشترک
ولی خوب متن آگهی ها با هم فرق می کنه که در یک جدول جداگانه ذخیره شده
الآن موقع درج آگهی ویژه یا ویرایش آگهی رایگانی که قراره تبدیل به ویژه بشه
چطور باید چک بشه که مبلغ مربوط به این آگهی پرداخت شده؟
در واقع مشکل اینجاست که کاربر می تونه به ازای چند تا آگهی اونم با نوع های مختلف مثلاً ویژه، ویژه 1 ستاره، ویژه 2 ستاره و... همزمان پرداخت رو انجام بده.
(از نظر من اگه کاربر هر بار به ازای درج یک آگهی پرداختی انجام داده بود مسئله ساده تر بود
پس از پرداخت
نام کاربری
و
سریال فیش (در صورت پرداخت نقدی) یا شماره ارجاع خودپرداز و یا رسید دیجیتالی پرداخت اینترنتی
و
تاریخ پرداخت رو در دیتابیس درج می کنیم
بعد موقع درج آگهی ویژه این طوری بررسی می کنیم
select count * from tbl_payment where username=@username, paymentDate=@paymentDat, ReceiptNumber=@ReceiptNumber
و اگه مقدار برگشتی 0 نبود یعنی یه همچین رکوردی وجود داشت آگهی رو ویژه می کنیم)
منتظر راهنمایی هستم.
متشکرم
برای مدیریت پرداختی ها به ازای آگهی های ویژه، مشابه با کاری که در سایت زیر انجام شده راهنمایی می خواستم
خوب همونطور که در جدول بالا می بینید من از ستون نوع آگهی
ویژه و از ستون تعداد 3 رو انتخاب کردم
و مبلغ قابل پرداخت شده
750.000 ریال
خوب فرضاً من این رو پرداخت کردم
و حالا بانک به من یه رسید دیجیتالی داده.
اولین سوالم اینه که در این مرحله باید چه اطلاعاتی رو ذخیره کنم، در واقع به چه جدولی با چه فیلدهایی در این مرحله نیاز هست؟
.............
در راهنمای پرداخت گفته شده
سپس با تایید پرداخت، بانک دوباره شما را به ایستگاه ارجاع می دهد و شما در سایت ایستگاه رسید دیجیتالی خود را، مشاهده میکنید و مبلغ شما پرداخت شدهاست.
با استفاده از این رسید دیجیتالی به هنگام درج آگهی، به جای شماره فیش یا ارجاع، رسید دیجتالی خود و تاریخ پرداخت را وارد میکنید تا آگهی شما بصورت ویژه وارد سایت گردد.
..........
خوب این صفحه ثبت آگهی
حالا فرضاً من اومدم در قسمت مبلغ 750.000 رو وارد کردم و تاریخ پرداخت و شماره ارجاع یا سریال فیش (در صورت پرداخت نقدی) رو هم وارد کردم و اینا رو در دیتابیس در یک جدول ثبت کردم به همراه نام کاربری
خوب این برای یک آگهی (چون من تعداد رو 3 انتخاب کرده بودم)
حالا دو بار دیگه دو خط بالا رو تکرار می کنم
الان در یک جدول سه تا رکورد دارم با نام کاربری مشترک
مبالغ مشترک و تاریخ پرداخت مشترک
ولی خوب متن آگهی ها با هم فرق می کنه که در یک جدول جداگانه ذخیره شده
الآن موقع درج آگهی ویژه یا ویرایش آگهی رایگانی که قراره تبدیل به ویژه بشه
چطور باید چک بشه که مبلغ مربوط به این آگهی پرداخت شده؟
در واقع مشکل اینجاست که کاربر می تونه به ازای چند تا آگهی اونم با نوع های مختلف مثلاً ویژه، ویژه 1 ستاره، ویژه 2 ستاره و... همزمان پرداخت رو انجام بده.
(از نظر من اگه کاربر هر بار به ازای درج یک آگهی پرداختی انجام داده بود مسئله ساده تر بود
پس از پرداخت
نام کاربری
و
سریال فیش (در صورت پرداخت نقدی) یا شماره ارجاع خودپرداز و یا رسید دیجیتالی پرداخت اینترنتی
و
تاریخ پرداخت رو در دیتابیس درج می کنیم
بعد موقع درج آگهی ویژه این طوری بررسی می کنیم
select count * from tbl_payment where username=@username, paymentDate=@paymentDat, ReceiptNumber=@ReceiptNumber
و اگه مقدار برگشتی 0 نبود یعنی یه همچین رکوردی وجود داشت آگهی رو ویژه می کنیم)
منتظر راهنمایی هستم.
متشکرم