مشاهده نسخه کامل
: پخش فرمت دی وی دی ( VOB ) با حجم بالای 1 گیگ توسط LED های ال جی مدل LA86000
سوال:
اخیرا یک دستگاه اسمارت تی وی LG مدل 47LA86000 خریدم. کیفیت تصویر و صدای فوق العاده ای داره و تمام فرمتهای تصویری که تا حالا داشتم بدون مشکل پخش کرده. اما یک موردی امروز در موقع پخش فیلمی بود با فرمت VOB که مربوط به سی دی های DVD هستش! دیده شد. دستگاه این فیلم را که در فلش مموری بود و حدود 1.5 گیگ حجم داشت با کیفیت بسیار عالی پخش کرد اما فقط مشکلی که پیش آمد این بود که هنگامی که فیلم را جلو بردم دستگاه حدود 6 الی 7 ثانیه مکث کرد و در ادامه دیگه صدا و تصویر هماهنگ نبودند!! اما نکته جالبتر این بود که دستگاه اصلا هنگ نکرد و به راحتی از فیلم خارج شدم و مجددا آن را Play کردم و بدون جلو بردن آن را تا آخر نگاه کردم!
از کاربران محترم خواستم بپرسم آیا همه LED ها در مدلهای مختلف امکان دارند این مشکل را با فرمت VOB با حجم زیاد داشته باشند! راه حل چیست!
آیا اگر من این فیلم با آن فرمت را توسط یک هارد اکسترنال ( نه فلش مموری ) و توسط پورت USB3 مربوط به خود دستگاه LA86000 ببینم باز هم مشکل خواهم داشت!
سپاس ار پاسخ شما
nemesis660
10-02-2014, 17:01
سلام دوست عزیز.ببخشید من جوابی برای سؤالتون ندارم اما چون خودم میخوام این مدل رو خریداری کنم
میخواستم نظرتونو کلا راجع به این تی وی بدونم.آیا واقعا راضی هستین؟ زیرنویسهای فرمت srt وفیلمهای mkv رو
خوب پخش میکنه؟تصویرش در مقابل f8880 چطوره و غیره؟ببخشید زیاد سؤال کردم:42:
سلام دوست عزیز.ببخشید من جوابی برای سؤالتون ندارم اما چون خودم میخوام این مدل رو خریداری کنم
میخواستم نظرتونو کلا راجع به این تی وی بدونم.آیا واقعا راضی هستین؟ زیرنویسهای فرمت srt وفیلمهای mkv رو
دوست عزیز!
کیفیت تصویرش حرف نداره.
صداش واقعا عالیه
ظاهرش بی نظیره
سرعت عملکرد آن عالیه!!
و ....
تمام فرمتهایی که داشتم را پخش کرد حتی mkv با زیرنویسش
پس از تحقیقات زیاد و دیدن کیفیت تصاویر مدلهای مختلف از سونی گرفته تا سامسونگ این مدل را انتخاب کردم!
اینو بدون شاید کیفیت تصویر سونی ( آن هم مدلهای جدیدش ) کمی بهتر از این مدل ال جی باشه ولی از لحاظ نرم افزار و خواندن فرمتهای مختلف رقیب نداره! هیچ مدلی از سامسونگ از لحاظ کیفیت تصویر و حتی از لحاظ نرم افزاری به پای آن نمی رسه! سامسونگ دیگه کیفیت قطعات خوبی نداره! این مدل و کلا تمامی مدلهای ال جی توی بازار از لحاظ نرم افزاری حرف اول را می زنند.
انتخاب و تصمیم در خرید با شما!!
nemesis660
11-02-2014, 00:03
ممنون از اطلاعاتت دوست عزیزم.راستی سه بعدیشم ردیفه دیگه نه؟منظورم در مقایسه با مدلهای active هستش؟
دیگه اینکه دقیقا کی و با چه قیمتی خریداری کردینش؟
ممنون از اطلاعاتت دوست عزیزم.راستی سه بعدیشم ردیفه دیگه نه؟منظورم در مقایسه با مدلهای active هستش؟
دیگه اینکه دقیقا کی و با چه قیمتی خریداری کردینش؟
دو سه روزیه که قیمتها باز هم کاهش پیدا کرده از توی سایت Digikala هم می تونی متوجه بشی!
3D آن نسبت به اکتیو خیلی بهتره! عینکهای ظریف و ساخت خود کره داره که در نگاه اول شاید تصور کنی که بی کیفیت باشه اما وقتی فیلم 3D با آن دیدی متوجه خواهی شد چقدر لذت بخش است!
فروشنده به من گفت داخل کارتن به احتمال زیاد فقط یک کنترل جادویی ( موس ) وجود داره ! اما خوشبختانه داخل کارتن TV من دو تا کنترل بود !
اما همانطور که قبلا هم گفتم از لحاظ تصویر در حال حاضر :اول سونی های با مدلهای مطرح دوم : ال جی سوم : سامسونگ
پس اگر پول داری برو دنبال سونی ( HX925 , .... ) اما در غیر این صورت ال جی می تونه انتخاب دوم شما باشه!
سوال:
اخیرا یک دستگاه اسمارت تی وی LG مدل 47LA86000 خریدم. کیفیت تصویر و صدای فوق العاده ای داره و تمام فرمتهای تصویری که تا حالا داشتم بدون مشکل پخش کرده. اما یک موردی امروز در موقع پخش فیلمی بود با فرمت VOB که مربوط به سی دی های DVD هستش! دیده شد. دستگاه این فیلم را که در فلش مموری بود و حدود 1.5 گیگ حجم داشت با کیفیت بسیار عالی پخش کرد اما فقط مشکلی که پیش آمد این بود که هنگامی که فیلم را جلو بردم دستگاه حدود 6 الی 7 ثانیه مکث کرد و در ادامه دیگه صدا و تصویر هماهنگ نبودند!! اما نکته جالبتر این بود که دستگاه اصلا هنگ نکرد و به راحتی از فیلم خارج شدم و مجددا آن را Play کردم و بدون جلو بردن آن را تا آخر نگاه کردم!
از کاربران محترم خواستم بپرسم آیا همه LED ها در مدلهای مختلف امکان دارند این مشکل را با فرمت VOB با حجم زیاد داشته باشند! راه حل چیست!
آیا اگر من این فیلم با آن فرمت را توسط یک هارد اکسترنال ( نه فلش مموری ) و توسط پورت USB3 مربوط به خود دستگاه LA86000 ببینم باز هم مشکل خواهم داشت!
سپاس ار پاسخ شما
منتظر پاسخ شما هستم!
سلام
منم این مدل رو گرقتم 8600
واقعا تصویر حرف نداره
سامسونگ نگییر
زیاد هم به اینو اون گوش نده
اگه تصویر می خوایی اونو بگیر
mehdiorgan
12-02-2014, 17:40
سوال:
سپاس ار پاسخ شما
دوست عزیزم آخه کدوم تلویزیون رو داریم که پلیرش به الجی اونم سری 8 برسه؟؟؟ نه سونی نه سامسونگ و برندهای دیگه حرفی برای گفتن در مقابل امکانات الجی ندارند مخصوصآ پلیر الجی فوق العادست.هنوز خیلی از برندها موندن چجوری فرمت MKV رو پخش کنن؟؟؟:n02:
من سری اصلی این مدل شما رو دارم که LA8600 هست . داخل ایران میشه LA86000 فقط یک 0 بهش اضافه میکنن و روی هارد 1 ترابایت تست کردم مشکلی نداشت.
موفق باشین.:n12:
mehdiorgan
12-02-2014, 17:49
[QUOTE=abi2020;8103778]سوال:
سپاس ار پاسخ شما
تازگی خریدین؟
لطفآ قیمت؟
[QUOTE=abi2020;8103778]سوال:
سپاس ار پاسخ شما
تازگی خریدین؟
لطفآ قیمت؟
چند روز پیش خریدم! اگر 400000 تومان جایزه هم رو کم کنی حدود 4800000 تومان !
دوست عزیزم آخه کدوم تلویزیون رو داریم که پلیرش به الجی اونم سری 8 برسه؟؟؟ نه سونی نه سامسونگ و برندهای دیگه حرفی برای گفتن در مقابل امکانات الجی ندارند مخصوصآ پلیر الجی فوق العادست.هنوز خیلی از برندها موندن چجوری فرمت MKV رو پخش کنن؟؟؟:n02:
من سری اصلی این مدل شما رو دارم که LA8600 هست . داخل ایران میشه LA86000 فقط یک 0 بهش اضافه میکنن و روی هارد 1 ترابایت تست کردم مشکلی نداشت.
موفق باشین.:n12:
لطف می کنید فایلی رو که مثال زدم با فلش مموری USB2 چک کنید!
این رو مطمئن هستم که فعلا تولید کره ای و ایرانیش فرقی نداره!
دوستان این مدله که میگن حافظه داخلی 8 گیگ داره؟
بله ولی شما4.0 میتونی استفاده کنی با کیفیت معمولی 4 ساعت و عالی 2.5 ساعت برات ضبط میکنه
سلام
در جواب جناب abi2020 بايد بگم اين مورد براي من هم چند بار به ندرت پيش اومده و فكر ميكنم مربوط به دكود كردن بعضي از فرمتها باشه كه البته LG 86000 براي اين مورد چاره انديشي كرده و زماني كه فيلم توسط TV درحال پخشه به منو بريد و در گزينه تنظيمات صدا را با تصوير فيكس كنيد
راستش بايد بگم من كه تا بحال با اين TV مشكلي نداشتم به غير از يكي دو مورد در پخش بعضي از فايلهاي FLV تمامي فرمتها را باز كرده و پلير واقعا قدرتمندي داره
در پخش سيگنالهاي SD از آنتن من با سامسونگيهاي فاميل كه مقايسه كردم واقعا يه سرو گردن بالاتره البته نقش آنتن خوب را هم نبايد فراموش كرد
با واي فاي هم كاركردم مشكلي نداشت و تصاوير FULL HD با كيفيت 1080.1920 را بدون هيچگونه مشكلي پخش كرد
كامپيوتر را هم از طريق كابل LAN به TV وصل كردم و تمامي فيلمهاي روي هاردو از طريق نرم افزار خود LG با تلوزيون به اشتراك گذاشتم و تمامي اونها رو به راحتي پخش ميكنه
كيفيت صداش خيلي خوبه ولي طوري نيست كه بگيد ديگه نيازي به يك سيستم چند كاناله نيست
سرعت پخش تصاوير در مقايسه با هم رده هاي خودش عاليه ولي در مقايسه با پلاسماها و يا HI END هاي بازار ميتونست بهتر باشه
تا بحال نشده با زير نويسي به مشكل برخورد كنم با تغيير زبانهاي زير نويس اگر هم مشكلي داشته ! بر طرف شده
كيفيت رنگ مشكي در روز عاليه و در شب در اتاق كاملا تاريك روي مد سينما و با تنظيم رنگ مناسب خيلي خوبه ولي عالي نيست و نميشه توقع رنگ مشكي مپل پلاسماها رو از اون داشت
Mehrdad092000
01-03-2014, 23:50
منم اگه خدا بخواد میخوام همین مدل بگیرم
دوست عزیز این tv از فلش های usb3 هم ساپورت میکنه؟ntfs چی؟
راستی راجبه اون مشکلتون شما میتونی توی هارد داخلی دستگاه چیزی بریزی؟اگه اره بریز داخل هاردش بعد تست کن ببین جواب میگیری
ali11ali112000
03-03-2014, 00:28
منم اگه خدا بخواد میخوام همین مدل بگیرم
دوست عزیز این tv از فلش های usb3 هم ساپورت میکنه؟ntfs چی؟
راستی راجبه اون مشکلتون شما میتونی توی هارد داخلی دستگاه چیزی بریزی؟اگه اره بریز داخل هاردش بعد تست کن ببین جواب میگیری
usb3 و ntfs مشکلی ندارد.
در خواندن از هاردهای اکسترنال با چند پارتیشن NTFS هیچ مشکلی ندارد(1T wd پاسپورتی)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.