مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد عمر هارد لپتاپ
این سوال رو قبلا تو تاپیک (تست هاردهای کاربران انجمن با برنامه HD Tune (نسخه دوم)) پرسیدم ولی کسی جواب نداد!
راست میگن عمر مفید هارد لپ تاپ 4 ساله و بعدش احتمال داره یه دفعه خراب شه؟
لپ تاپم hp pavilion dv 6883 هست
4 ساله دارم
چه طور میتونم تست کنم که نسبت به روز اول چقد فرسوده شده؟
و اینکه آیا خرابی داره یا نه؟
ata.royalfalcon
11-02-2014, 12:31
در مدت چهار سال چند ساعت power on بوده ؟ لپتاپ یک ساعت روشن بوده یا بیشتر ؟
لپتاپ بنده دقیقاً در تاریخ 89/10/30 خریداری شده و تا الان میزان کارکرد هارد این لپتاپ دقیقاً 6920 ساعت یا 288 روز هست . تعداد دفعات Head parking این هارد هم 17798 هست (عکس زیر) . هیچوقت احساس نکردم که در حال خراب شدن هست . اهمیتی برای من هم نداره که هارد لپتاپ در حال خراب شدن هست یا خیر . چون اطلاعات مهم را هیچ وقت در این هارد ذخیره نمیکنم . کسی هم نمیتونه تاریخ دقیق و یا تقریبی خرابی هارد را تخمین بزند . دیده شده که حتی هارد دیسک نو خراب شده و یا حتی خیلی بیشتر از این دوام آورده . به هر حال اگر بطور صحیح نگهداری و استفاده بشه عمر بیشتری خواهد داشت . من دیدم کاربرانی که لپتاپ روشن را جابجا و حمل و نقل میکنند بدیهی هست که اینگونه استفاده باعث کاهش عمر مفید هارد دیسک میشود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bijandarbari
11-02-2014, 13:35
در زمینه خرابی هارد میشه به hd tune اعتماد کرد؟؟
منظورم اینه که وقتی hd tune هیچ اروری نده و همه چی اوکی باشه ، بازم امکانش هستش که هارد یکدفعه بدون اطلاع قبلی خراب بشه یا اینکه معمولا قبل خرابی تو این نرم افزار ارور هایی رو میبنیم.
مخصوصا خرابی هایی که باعث از دست رفتن اطلاعات داخل هارد بشه.
ata.royalfalcon
11-02-2014, 14:50
در زمینه خرابی هارد میشه به hd tune اعتماد کرد؟؟
منظورم اینه که وقتی hd tune هیچ اروری نده و همه چی اوکی باشه ، بازم امکانش هستش که هارد یکدفعه بدون اطلاع قبلی خراب بشه یا اینکه معمولا قبل خرابی تو این نرم افزار ارور هایی رو میبنیم.
مخصوصا خرابی هایی که باعث از دست رفتن اطلاعات داخل هارد بشه.
1. قسمت Health این برنامه و سایر برنامه های مشابه (حتی آنهای که توسط سازنده اصلی ارائه میشود) فقط بر اساس SMART هارد گزارش میدهند (به اصطلاح از خودش چیزی در نمیاره) . این گزارشات اطلاعات خیلی خوبی ارائه میکنند اما گاهی اوقات کافی نیست و لازم هست که تستهای بیشتری انجام شود .
2. ممکن هست گاهی اوقات هارد دیسک بدون اطلاع قبلی و بدون اینکه SMART هارد error خاصی را ریپورت کند خراب بشود .
میشه این عکسا رو تفسیر کنی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.