ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس شورتکات تو فلش

مهندس الهه
10-02-2014, 00:50
سلام
یه ویروسیه که محتویات فلش رو مخفی میکنه و تو فلش یه شورتکات از خود فلش میسازه
البته با برداشتن تیکهای hiden تو فولدر آپشن میشه به فایلها و فولدرها دسترسی پیدا کرد

راهی واسه پاک کردنش از تو سیستم هست؟
بدون آنتی ویروس

pcgamer
10-02-2014, 01:21
این ویروس معمولا تو سیستم های دانشگاهی پر هست دلیلشم عدم استفاده از انتی ویروس به روز یا حتی نداشتن انتی ویروس هست و من خودم سر این موضوع ضربه بدی خوردم و پروژم رو از دست دادم متاسفانه هیچ انتی ویروسی اون زمان من پیدا نکردم و نود هم کاری نکرد و مجبور ب فرمت شدم.البته اینم بگم احتمال اینکه فایل هاتون غیر قابل استفاده بشه هم هست .مواظب باشید.

milad_gta
10-02-2014, 10:11
این فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) احتمالا کمکتون میکنه...

مهندس الهه
10-02-2014, 23:27
به آسونی میشه با برداشتن تیک hide protected operating system files و hide extensions for known file type و زدن تیک show hidden files . . . . از تو فولدر آپشن فایلهای مخفی شده رو رویت کرد
هدف من این نیست
میخواستم بدون آنتی ویروس این ویروس رو از رو ویندوز پاک کنم
مثل فایلهای رجیستری و پروسسها و . . .

milad_gta
11-02-2014, 00:20
اگر ویروس فعال باشه اجازه تغییر گزینه های Folder Option و ... رو بهتون نمیده، اگر میتونید این تغییرات رو ایجاد کنید یعنی سیستم آلوده نیست.

فیلمی که قرار دادم دقیقا راهنمای مقابله با همین ویروس و حذف دستی اون هست.

برای رفع آثار باقی مانده ناشی از این ویروس ( و سایر ویروس ها ) پس از حذف ویروس میتونید از ابزار زیر استفاده کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amirkalak6
14-02-2014, 21:16
منم همین مشکلو دارم که محتویات مخفی میشه و میره تو یه پوشه بدون اسم... و سوپر هیدن میشه....

اگه کسی بتونه انتی ویروسی که این ویروسو نابود کنه بزاره خیلی عالی میشه....

مهندس الهه
16-02-2014, 10:32
منم همین مشکلو دارم که محتویات مخفی میشه و میره تو یه پوشه بدون اسم... و سوپر هیدن میشه....

اگه کسی بتونه انتی ویروسی که این ویروسو نابود کنه بزاره خیلی عالی میشه....

اکثر آنتی ویروسهای آپدیت شده این ویروس رو شناسائی میکنند

مهندس الهه
16-02-2014, 10:33
اگر ویروس فعال باشه اجازه تغییر گزینه های Folder Option و ... رو بهتون نمیده، اگر میتونید این تغییرات رو ایجاد کنید یعنی سیستم آلوده نیست.

فیلمی که قرار دادم دقیقا راهنمای مقابله با همین ویروس و حذف دستی اون هست.

برای رفع آثار باقی مانده ناشی از این ویروس ( و سایر ویروس ها ) پس از حذف ویروس میتونید از ابزار زیر استفاده کنید:

بر روی دو تا لپ تاپ که این ویروس رو داشتند تونستم گزینه رو تغییر بدم !:n01:

کدوم فیلم ؟

milad_gta
16-02-2014, 17:45
این فیلم :

sadaf72
24-02-2014, 21:20
به آسونی میشه با برداشتن تیک hide protected operating system files و hide extensions for known file type و زدن تیک show hidden files . . . . از تو فولدر آپشن فایلهای مخفی شده رو رویت کرد
هدف من این نیست
میخواستم بدون آنتی ویروس این ویروس رو از رو ویندوز پاک کنم
مثل فایلهای رجیستری و پروسسها و . . .

برای این کار اگر از یوبونتا که لینوکس هست استفاده کنید اون به راحتی فایل های ویروسی رو نشون میده و قابل پاک شدن هستن

amirkalak6
24-02-2014, 22:20
اخه نمیشه که ابونتو بریزیم به خاطره ویروس... انتی ویروسای جدیدم ازبین نمیبرن خیلی درست حسابی رو سیستمی که اون ویروسو داره...