مشاهده نسخه کامل
: ویروس شورتکات تو فلش
مهندس الهه
10-02-2014, 00:50
سلام
یه ویروسیه که محتویات فلش رو مخفی میکنه و تو فلش یه شورتکات از خود فلش میسازه
البته با برداشتن تیکهای hiden تو فولدر آپشن میشه به فایلها و فولدرها دسترسی پیدا کرد
راهی واسه پاک کردنش از تو سیستم هست؟
بدون آنتی ویروس
این ویروس معمولا تو سیستم های دانشگاهی پر هست دلیلشم عدم استفاده از انتی ویروس به روز یا حتی نداشتن انتی ویروس هست و من خودم سر این موضوع ضربه بدی خوردم و پروژم رو از دست دادم متاسفانه هیچ انتی ویروسی اون زمان من پیدا نکردم و نود هم کاری نکرد و مجبور ب فرمت شدم.البته اینم بگم احتمال اینکه فایل هاتون غیر قابل استفاده بشه هم هست .مواظب باشید.
milad_gta
10-02-2014, 10:11
این فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) احتمالا کمکتون میکنه...
مهندس الهه
10-02-2014, 23:27
به آسونی میشه با برداشتن تیک hide protected operating system files و hide extensions for known file type و زدن تیک show hidden files . . . . از تو فولدر آپشن فایلهای مخفی شده رو رویت کرد
هدف من این نیست
میخواستم بدون آنتی ویروس این ویروس رو از رو ویندوز پاک کنم
مثل فایلهای رجیستری و پروسسها و . . .
milad_gta
11-02-2014, 00:20
اگر ویروس فعال باشه اجازه تغییر گزینه های Folder Option و ... رو بهتون نمیده، اگر میتونید این تغییرات رو ایجاد کنید یعنی سیستم آلوده نیست.
فیلمی که قرار دادم دقیقا راهنمای مقابله با همین ویروس و حذف دستی اون هست.
برای رفع آثار باقی مانده ناشی از این ویروس ( و سایر ویروس ها ) پس از حذف ویروس میتونید از ابزار زیر استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amirkalak6
14-02-2014, 21:16
منم همین مشکلو دارم که محتویات مخفی میشه و میره تو یه پوشه بدون اسم... و سوپر هیدن میشه....
اگه کسی بتونه انتی ویروسی که این ویروسو نابود کنه بزاره خیلی عالی میشه....
مهندس الهه
16-02-2014, 10:32
منم همین مشکلو دارم که محتویات مخفی میشه و میره تو یه پوشه بدون اسم... و سوپر هیدن میشه....
اگه کسی بتونه انتی ویروسی که این ویروسو نابود کنه بزاره خیلی عالی میشه....
اکثر آنتی ویروسهای آپدیت شده این ویروس رو شناسائی میکنند
مهندس الهه
16-02-2014, 10:33
اگر ویروس فعال باشه اجازه تغییر گزینه های Folder Option و ... رو بهتون نمیده، اگر میتونید این تغییرات رو ایجاد کنید یعنی سیستم آلوده نیست.
فیلمی که قرار دادم دقیقا راهنمای مقابله با همین ویروس و حذف دستی اون هست.
برای رفع آثار باقی مانده ناشی از این ویروس ( و سایر ویروس ها ) پس از حذف ویروس میتونید از ابزار زیر استفاده کنید:
بر روی دو تا لپ تاپ که این ویروس رو داشتند تونستم گزینه رو تغییر بدم !:n01:
کدوم فیلم ؟
milad_gta
16-02-2014, 17:45
این فیلم :
به آسونی میشه با برداشتن تیک hide protected operating system files و hide extensions for known file type و زدن تیک show hidden files . . . . از تو فولدر آپشن فایلهای مخفی شده رو رویت کرد
هدف من این نیست
میخواستم بدون آنتی ویروس این ویروس رو از رو ویندوز پاک کنم
مثل فایلهای رجیستری و پروسسها و . . .
برای این کار اگر از یوبونتا که لینوکس هست استفاده کنید اون به راحتی فایل های ویروسی رو نشون میده و قابل پاک شدن هستن
amirkalak6
24-02-2014, 22:20
اخه نمیشه که ابونتو بریزیم به خاطره ویروس... انتی ویروسای جدیدم ازبین نمیبرن خیلی درست حسابی رو سیستمی که اون ویروسو داره...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.