ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مورد خرید تلوزیون LG 32LA62100

smss.exe
09-02-2014, 23:27
سلام

میخوام تلوزیون مدل LG 32LA62100 خریداری کنم.

کسی در مورد کیفیت این تلوزیون اطلاعی داره؟
درمورد اینکه 3D هست؛ کسی تا حالا تصویرش رو دیده؟ در مورد عینکش اطلاعاتی دارید؟

با توجه به اینکه در نظر دارم که از این سایت خریداری کنم، اگر اطلاعاتی در مورد قیمتش توی بازار دارید لطفا بگید: (دیجی کالا)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلویزیون-سه-بعدی-ال-جی-32LA62100

و کلا توی این رنج قیمتی یک میلیون و پانصد هزار تومان، تلوزیون 32 اینچ، چی بخرم خوبه؟

چیزهایی که برای من مهمه:
ورودی HDMI
Full HD
دارای ----T
اتصال به اینترنت
و حتما 32 اینچ

brandtv
10-02-2014, 00:23
درود بر شما دوست عزیز
مشخصات کامل این تلویزیون میتونید در اینجا ببینید
مشخصات تلویزیون LED 3D 32LA62100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تلویزیون خوبی هست از نظر من.

AMIRHJ
10-02-2014, 14:14
سلام

اگه میتونی هزینه کن و 40 اینج مدل F6350 سامسونگ بردار

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا نهایتا 40 مدل 5550 بردار

32

ال جی هنوز کاهش قیمت خوبی نداده نسبت به سام

توصیه میکنم بری نمایندگی های شهرتون رو با توجه به شرکتی که میخوای ازش بخری استخراج کنی

تماس بگیری و پایین تر از سایت بخری

قیمت دی جی کالا و اکثر فروشگاهها از مغازه ها بالاتر هست

حول و حوش قیمت رو داشته باش آنلاین و برو نمایندگی با چونه زنی با قیمت خوب بخر

خیالتم راحتره

smss.exe
10-02-2014, 19:22
سلام

ممنون از راهنماییتون؛ یه سری سوال چند وقته که ذهنم رو مشغول کرده اگر ممکنه به این سوال ها هم جواب بدید:

این تلوزیون ها توی قابلیت 3D با هم تفاوت دارند؟ یعنی همشون یه جور سه بعدی نشون میدن یا نه نسبت به قیمتشون نوع نمایش و یا کیفیت فرق میکنه؟ عینک ها چطور؟ این ها هم از قابلیت های خاصی استفاده میکنند و یا همشون یکی هستند و فرقی نمیکنه که کدوم مدل رو بخری؟

AMIRHJ
10-02-2014, 19:38
سلام

ممنون از راهنماییتون؛ یه سری سوال چند وقته که ذهنم رو مشغول کرده اگر ممکنه به این سوال ها هم جواب بدید:

این تلوزیون ها توی قابلیت 3D با هم تفاوت دارند؟ یعنی همشون یه جور سه بعدی نشون میدن یا نه نسبت به قیمتشون نوع نمایش و یا کیفیت فرق میکنه؟ عینک ها چطور؟ این ها هم از قابلیت های خاصی استفاده میکنند و یا همشون یکی هستند و فرقی نمیکنه که کدوم مدل رو بخری؟

بله توی تکنولوژی 3 بعدی تفاوت هایی داریم

تفاوت کلان بیشتر روی عینک هستش و در کل نوع تصویر 3 بعدی تفاوت خاصی نداره

دسته اول و قدیمی تر تلویزیون هایی با فناوری 3 بعدی اکتیو

عینک های این دسته توسط باطری تامین نیرو میشه و تعاریف خودشو داره ، هزینه بالاتر ، خستگی چشم بیشتر و قیمت بالاتر رو میتوان از معایب اون ها دونست

این فناوری هنوز روی محصولات سامسونگ استفاده میشه ، مدل هایی از سونی بالاخص قدمی هاش

عینک های پسیو
عینک هاس سبک ، با ظاهر کاملا عادی ، سبک و بدن نیاز به باطری و شارژ

ال جی و جدیدن سونی و دوو و ... ال جی مبدع این نوع تکنولوژی هست

و سه بعدی های بدون نیاز به عینک ، با توجه به قیمت بالا هنوز لااقل تو ایران جایی ندارن فعلا