مشاهده نسخه کامل
: سامسونگ 6450 یا سونی w804 ؟؟؟
سلام دوستان
امروز 42 اینچ 6450 رو 2.400 آخرش برام گفتن
سوالم این بود که از دوستان کسی قیمت بدون گارانتی بانه این مدل رو(6400=6450) میدونه؟؟
و اینکه صلاح هستش یه مقدار بذارم روی پولم و یه w804 بدون گارانتی بگیرم ؟؟ یا همون 6450 کیفیت تصویرش خوبه ؟؟چون کیفیت تصویر برام مهمه
صمنا اگه w804 صلاحتره ؟ پایینترین قیمت کجا رو سراغ دارید؟
ممنونم
mosicr77
10-02-2014, 01:27
سلام داداش
6450 سامسونگ و کلا سامسونگ 42 اینچ نداره و این قیمت 2400 واسه 40 اینچ هست و قیمت خوبی هم گرفتید چون تو بانه 2460 تا 2500 قیمتش هست
داداش اگه 2400 قیمت با گارانتی داری و 40 اینچ کافیه واست همین مدل کیفیتش عالیه و نیازی نیست بری 804 بدون گارانتی بگیری
البته کیفیت تصویرش شاید یکم کمتر از 804 باشه ولی خدایی کیفیت عالی ای داری 6400 و تو پخش فرمت های تصویری هم عالی هست
در کل اگه فقط کیفیت واست مهمه 804دسونی رو بگیر
کمترین قیمتی هم که دیدم سایت بانه مارکت بود2540 تومن.البته همین بانه هم واست 1 سال گارانتی میکنن حدود 100 هزار تومن
سلام داداش
6450 سامسونگ و کلا سامسونگ 42 اینچ نداره و این قیمت 2400 واسه 40 اینچ هست و قیمت خوبی هم گرفتید چون تو بانه 2460 تا 2500 قیمتش هست
داداش اگه 2400 قیمت با گارانتی داری و 40 اینچ کافیه واست همین مدل کیفیتش عالیه و نیازی نیست بری 804 بدون گارانتی بگیری
البته کیفیت تصویرش شاید یکم کمتر از 804 باشه ولی خدایی کیفیت عالی ای داری 6400 و تو پخش فرمت های تصویری هم عالی هست
در کل اگه فقط کیفیت واست مهمه 804دسونی رو بگیر
کمترین قیمتی هم که دیدم سایت بانه مارکت بود2540 تومن.البته همین بانه هم واست 1 سال گارانتی میکنن حدود 100 هزار تومن
وقت بخیر داداش
راست میگی من اشتباه کردم 40 اینچ هستش
بله قیمت گارانتی دار از نمایندگی هستش
2690 قیمتشه
200 تخفیف عیدانه زدن و 90 هم بخاطر کسادی بازار من کم کردم گفت باشه نقد بدی مشکلی نیس و خیلی هم پایین نیس دیجی کالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2.300 زده که با هزینه حملش فک کنم همون بشه برام تا تبریز .
داداش الجی همین قیمتها چیزی بهتر از این دو نداره؟؟؟(به نظر میاد رنگای الجی خوشتره هر چند کمی هم غیر طبیعی هستن)
قیمت های سامسونگ اومده پایین
با توجه به کاهش قیمت سام ، الان صرف با خرید سام گارانتی دار هست
ال جی قیمت هاش به مراتب بالاتر هست و باید بیشتر هزینه کنید
هنوز کاهشی نداده
قیمت 40 مدل 6450 رو تازه حداقل 100 تومن بالا دارید
F6450 سایز 40 2200
F6450 سایز 46 3 میلیون
18 ماه ضمانت سام سرویس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقت بخیر داداش
راست میگی من اشتباه کردم 40 اینچ هستش
بله قیمت گارانتی دار از نمایندگی هستش
2690 قیمتشه
200 تخفیف عیدانه زدن و 90 هم بخاطر کسادی بازار من کم کردم گفت باشه نقد بدی مشکلی نیس و خیلی هم پایین نیس دیجی کالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2.300 زده که با هزینه حملش فک کنم همون بشه برام تا تبریز .
داداش الجی همین قیمتها چیزی بهتر از این دو نداره؟؟؟(به نظر میاد رنگای الجی خوشتره هر چند کمی هم غیر طبیعی هستن)
الجی قیمت هاش خیلی بالاست. وحشتناک بالاست.حتی نصبت قیمت بانه ایش به سامسونگ های هم رده ی خودش که گارانتی داخلی هستش بالاتره. مثل اینکه توی بازار خبرای هستش و گرنه سامسونگی ها اینقدر قیمت رو نمیارن پایین که روی بانه ای ها کم بشه. مثلا دیجی کالا 55 اینچ اف8880 رو زده 6890 که در بانه قیمتش 7500 هستش. خیلی عجیبه. احتمالا دیگه اخرای عمر فول اچ دی هستش و شرکت ها زدن تو فورکی و میخوان زود جنس هاشون رو اب کنن.من که تا تابستون صبر میکنم مگه اینکه بتونم اس تی 60 پانا بخرم.
قیمت های سامسونگ اومده پایین
با توجه به کاهش قیمت سام ، الان صرف با خرید سام گارانتی دار هست
ال جی قیمت هاش به مراتب بالاتر هست و باید بیشتر هزینه کنید
هنوز کاهشی نداده
قیمت 40 مدل 6450 رو تازه حداقل 100 تومن بالا دارید
F6450 سایز 40 2200
F6450 سایز 46 3 میلیون
18 ماه ضمانت سام سرویس
سلام
امروز قیمت گرفتم 2.350 که با توجه به کرایه حمل از تهران تا تبریز و احتمال آسیب دیدگی فک کنم قیمت اینجا صلاحتر باشه
سلام
امروز قیمت گرفتم 2.350 که با توجه به کرایه حمل از تهران تا تبریز و احتمال آسیب دیدگی فک کنم قیمت اینجا صلاحتر باشه
از اینجا
نمایندگی های شهرتون رو ببینید
شماره تماسشون رو بردارین
زنگ بزنید
قیمت آخر رو بگیرین
حتما میتونید ارزونترم تهیه کنید
100 البته خرید در شهر به مراتب معقول تره
خدایی نکرده ایرادی باشه دوباره پست کنی و.................
ببین بخر
امشب بالاخره مدل F6450 40 اینچ گرفتم.قیمتش 2477 که 200 بعد از نصب پس میدن که نهایتا میشه 2277. نصاب قراره فردا پس فردا بیاد برای نصب ولی یکی از دوستام سونی W804a پیشنهاد کرد. 40 اینچ از بانه میارن تحویل میدن 2500 ولی خب گارانتی هم نداره.به نظرتون ارزششو داره؟ اگر واقعا ارششو داشته باشه میتونم اینی که خریدمو ردش کنم و اونو بگیرم
شب خوش
دوستان آکبند بودن تلویزیون رو چطور میشه فهمید؟برچسب خاصی داره ؟؟یا روی اون نمیشه حساب کرد
با سلام
می خواستم منو راهنمایی کنید، من بین "Samsung 6450 40 و "Sony 670 42 موندم لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنید.
مرسی
شب خوش
دوستان آکبند بودن تلویزیون رو چطور میشه فهمید؟برچسب خاصی داره ؟؟یا روی اون نمیشه حساب کرد
تشخیص آک بودن در سام ، در وهله اول سلامت فروشنده ، وهله دوم چسب جعبه یک تیکه باشه و سعی کن موقع خرید به بهونه اینکه بعدا میخوای نصب کنی ، خودت جعبه رو کامل ببینی که از کجا میارن و با خودت ببری ، البته نصاب میتونه بگه میزان کارکرد دستگاه رو
روی ال جی که این گزینه ( میزان کارکرد تی وی به ساعت ) وجود داره ، اما روی سامسونگ قبلا نبود
سلام و شب بخیر
دوستان بالاخره 804 گرفتم
حالا یه سوال ازتون داشتم
-----------------
یه جایی نوشته بودند که عمق رنگ 804 خیلی خوبه ولی از مدل
w904
ضعیفتر هستش. بافعال کردن
advanced contrast enhancer
میتونید عمق مشگی را به
w904
برسونید
------
این گزینه advanced contrast enhancer
کجاس ؟؟؟؟
سلام و شب بخیر
دوستان بالاخره 804 گرفتم
حالا یه سوال ازتون داشتم
-----------------
یه جایی نوشته بودند که عمق رنگ 804 خیلی خوبه ولی از مدل
w904
ضعیفتر هستش. بافعال کردن
advanced contrast enhancer
میتونید عمق مشگی را به
w904
برسونید
------
این گزینه advanced contrast enhancer
کجاس ؟؟؟؟
دوباره سلام
پیداش کردم تنظیمات پیشرفته قسمت تصویر هستش
فقط تنظیمات پیشرفته فقط در حالت استاندارد فعال هستش ؟؟؟
اگه اینطوره در حالت روشن دیگه دسترسی به تنظیمات پیشرفته ممکن نیس
کلا بهترین تنظیمات به نظرتون چیه؟؟
magiteq1
26-02-2014, 13:15
شب خوش
در سامسوگ پلمپ تصویر هست یعنی زمانی که برای اولین بار tv روشن میشه یه چیزی شبیه حباب میترکه
حتمی به نصاب بگو tv رو روشن کنه و پلمپ تصویر رو هم چک کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.