ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SSL Error

Acceleration
09-02-2014, 18:36
سلام دوستان
من توی پرتال پرداخت پول بانک ها یا بخش های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی سایتا مثلا asus که میرم SSL Erro میده گوگل کروم ، با اینترنت اکسپلورر هم مشکل داره و ارور میده
ساعت و تاریخ هم توی ویندوز هم توی بایوس درسته
این عکسارو ببینید فک کنم کمک کنه
رو ویندوز 8 مشکل داشت روی 8.1 هم مشکل داره . درایور برای ویندوز 7 هم نداره که بخوام بریزم یا امتحان کنم
از بخش ساعت هم عکس گذاشتم یه چند دیقه پیش پرینت اسکرین گرفتم شاید مشکلی داره و من نمیدونم . ساعتش از زمان پست جلوتره چون اضافش کردم بعد به پست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Acceleration
09-02-2014, 23:26
دوستان به نظرتون بخش بهتری توی فروم هست که این موضوع رو مطرح کنم ؟

Acceleration
11-02-2014, 16:08
.....................................

smss.exe
11-02-2014, 16:43
سلام

این به خاطر اینه که Certificate رو نتونسته خوب شناسایی کنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با توجه به این عکس و اون عکسی که شما نشون دادی ویندوز شما Certificate رو به صورت کامل به Root CA نشناخته. یعنی در واقع Intermidate CA رو نشناخته.
نمیخوام در مورد CA صحبت کنم چون تخصصی میشه. اما با توجه به عکسی که خودم گذاشتم مرورگر شما گزینه ی وسطی رو ننوشته. به همین دلیل پیغام خطا میده.

شما برای مطمئن شدن برو توی این مسیر:
ابتدا با زدن کلیدهای Win+R وارد منوی Run بشو.
تایپ کن mmc و بعد ok بزن
توی صفحه ای که باز شده از قسمت File گزینه ی Add/Remove Snap-in... رو بزن
توی صفحه ی بعدی از سمت چپ گزینه ی Certificates رو انتخاب کن و از وسط صفحه روی Add کلیک کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توی صفحه ی بعدی که باز میشه گزینه ی Computer account رو انتخاب کن و Next و بعد Finish رو بزن
از قسمت سمت چپ صفحه برو توی Trusted Root Certification Authorities و بعد وارد Certificates بشو.
مثل عکس باید گزینه ی GlobalSign Root CA رو داشته باشی
همینطور در قسمت Third-Party... باید داشته باشی
نکته ی مهم: احتمالا مشکل از ویندوز شماست؛ و یا اینکه شما Certificate ها رو دستکاری کردی و پاک کردی؛ پیشنهاد می کنم یه ویندوز دستکاری نشده نصب کنید؛ و یا ویندوز رو Update کنید. چون اطلاعات مربوط به Certificate ها از طریق Windows Update به روز میشه.

Acceleration
11-02-2014, 17:44
سلام عزیز خیلی ممنون بابت راهنمایی
خوب
GlobalSign Root CA توشون نیست . من دستکاری نکردم ویندوز رو هم از روی گردو ورژن 17 ریختم

Acceleration
11-02-2014, 18:20
من Security update هارو نصب کردم ولی کمکی نکرد این به روز شدن certificate ها توی بخش update for x64 based files هه درسته ؟
البته یه اپدیت مربوط به IE بود که الان دارم دانلود میکنم

Acceleration
11-02-2014, 19:10
خوب من ویندوز اپدیت کامل کردم ولی هنوز مشکل هست و certificate ها اضافه نشده
نمیشه دانلودشون کرد ؟ البته خودم یکم گشتم هر چی هست مال سرور هاست .
بعد یه موضوع دیگه ، من قبل از ویندوز 8.1 که از گردو 17 نصب کردم ، ویندوز 8 از شرکت سرزمین رایانه ریخته بودم ولی بازم این مشکل بود
فکر نکنم مشکل از سی دی گردو باشه
البته چیز دیگه ای نمیتونه باشه واقعا ! شاید هر 2 اشکال داشتن ....

smss.exe
11-02-2014, 22:19
سلام

پس اگر دانلود کردید و نشده باید ویندوز رو عوض کنید.

البته شما میتونید Certificate رو Import کنید:

توی همون عکس دومی که از Certificate گذاشتید از پایین گزینه ی View Certificate رو بزنید و در صفحه ی بعدی که باز شده گزینه ی Install... رو بزنید و مراحل رو Next بزنید تا به Finish برسه. البته توی اون مرحله که میگه کجا Import کنم باید مسیر Trusted Root... رو که گفته بودم و دید نبود انتخاب کنید.
اما این برای زمانی هست که ویندوز مشکلی نداشته باشه و اجازه ی این کار رو بده.

پیشنهاد می کنم از سایت خود مایکروسافت ویندوز 8.1 Enterprise رو دانلود کنید و همون رو نصب کنید.

Acceleration
12-02-2014, 20:10
اخه این مجموعه های نرم افزاری معروف رو که خیلی افراد استفاده میکنن و من نشنیدم کسی چنین چیزی بگه که مشکل داره با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد همونور که گفتم من با ویندوز 8 شرکت سرزمین رایانه هم علاوه بر ویندوز 8.1 گردو 17 مشکل داشتم
همون سی دی ویندوز 8 سرزمین رایانه رو قبلا روی پی سی ریخته بودم و مشکلی نداشتم
فکر میکنم یه مشکلی از سمت لپ تاپ من وجود داره

smss.exe
12-02-2014, 20:39
اخه این مجموعه های نرم افزاری معروف رو که خیلی افراد استفاده میکنن و من نشنیدم کسی چنین چیزی بگه که مشکل داره با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد همونور که گفتم من با ویندوز 8 شرکت سرزمین رایانه هم علاوه بر ویندوز 8.1 گردو 17 مشکل داشتم
همون سی دی ویندوز 8 سرزمین رایانه رو قبلا روی پی سی ریخته بودم و مشکلی نداشتم
فکر میکنم یه مشکلی از سمت لپ تاپ من وجود داره

سلام

در این مورد که چرا DVD هر دو شرکت این مشکل رو فقط روی لپ تاپ شما ایجاد کرده، نظری ندارم. اما خب اصلا از بعد DVD ها هم نگاه نکنیم، فعلا مشکل ویندوز نصب شده ی شما اینه که بخش Certificate ها رو به صورت کامل نداره. حالا یا شما یا برنامه ای از سیستم شما و یا شرکت سازنده اون DVD این رو دستکاری کرده؛ از این حالت ها که خارج نیست.
مشکل از سمت خود لپ تاپ هم نمیتونه باشه؛ چون از نظر نرم افزاری لپ تاپ شما کاری با ویندوز نصب شده نداره.

حالا شما میتونید همون راه حل پست قبلی رو چک کنید. احتمالا درست بشه.

چون ایرادی که داره فقط توی تشخصی Certificate مربوطه است. (یک مقدار توضیح نوع تشخیص زمان بره ولی خودتون هم اگر کمی جستجو کنید متوجه ایراد اون خواهید شد)
اما من نظرم در مورد نوع ویندوز هنوز هم روی همون نسخه های اصلیه. اون عکسی که من گذاشتم هم مربوط به ویندوزی بود که از خود مایکروسافت دانلود کردم و الان دارم استفاده می کنم.

Acceleration
12-02-2014, 21:11
فقط یه چیزی ، گفتید شاید یه برنامه اینو ایجاد کرده . من بدون رایور ها چک نکردم این موضوع رو . اول این کار رو میگم . بدون رایور ها و نرم افزار های دیگه

Acceleration
12-02-2014, 22:00
خوب من الان Windows 8.1 Pro نصب کردم و اون GlobalSign هست مشکلی نداره سیستم
به نظرتون به کدوم درایور میتونه مربوط باشه ؟ یا شاید چون تا قبل Windows 8.1 Pro With Media Center نصب میکردم این مشکل ایجاد میشد
یا Kaspersky Internet Security 2014 که روی 8.1 بود و این مشکل وجود داشت و Bitdefender Internet Security 2014 که روی 8 بود .
میتونم به جای اینکه درایور ها سریع از روی سی دی نصب بشن دونه دونه تیک بزنم و نصب کنم که اخر سر برای همیشه معلوم شه کجای این قضیه مشکل داره

smss.exe
12-02-2014, 23:42
خوب من الان Windows 8.1 Pro نصب کردم و اون GlobalSign هست مشکلی نداره سیستم
به نظرتون به کدوم درایور میتونه مربوط باشه ؟ یا شاید چون تا قبل Windows 8.1 Pro With Media Center نصب میکردم این مشکل ایجاد میشد
یا Kaspersky Internet Security 2014 که روی 8.1 بود و این مشکل وجود داشت و Bitdefender Internet Security 2014 که روی 8 بود .
میتونم به جای اینکه درایور ها سریع از روی سی دی نصب بشن دونه دونه تیک بزنم و نصب کنم که اخر سر برای همیشه معلوم شه کجای این قضیه مشکل داره

سلام

به برنامه هایی که گفتید که قائدتا ربطی نداره. یعنی اون برنامه ها عملا کاری با اون بخش از ویندوز ندارند. ولی خب میتونید از اول شروع کنید و مثلا درایورها رو تکی نصب کنید و... تا معلوم بشه از کجاست این مشکل.
اون قسمتی هم که گفتید به همراه Media Center بوده میتونه از اون باشه. چون اون برنامه به ویندوز اضافه شده دیگه. از اول که اون برنامه همراه ویندوز نیست.

Acceleration
13-02-2014, 19:01
فعلا ویندوز و درایورا نصب شدن تک به تک و اون مشکل وجود نداره و برنامه های asus دارن نصب میشن
یعنی اون نسخه ای که گفتم نسخه رسمی ای از 8.1 نیست ؟ من توی یه فروم خارجی هم دیده بودم یکی پیشنهاد داده بود به کسی که پرسیدم بود کدوم نسخه رو بریزم

Acceleration
13-02-2014, 19:05
من خودم فکر میکنم از انتی ویروس ها باشه
دیگه گزینه دیگه ای نمونده
اون ورژن ویندوز رو هم دیدم رسمی هه .

smss.exe
13-02-2014, 19:29
فعلا ویندوز و درایورا نصب شدن تک به تک و اون مشکل وجود نداره و برنامه های asus دارن نصب میشن
یعنی اون نسخه ای که گفتم نسخه رسمی ای از 8.1 نیست ؟ من توی یه فروم خارجی هم دیده بودم یکی پیشنهاد داده بود به کسی که پرسیدم بود کدوم نسخه رو بریزم

سلام

نه خیر نسخه ی رسمی نیست. چون اون برنامه Media Center رو به ویندوز اضافه می کنند. به صورت پیش فرض باید ویندوز رو اول نصب کنید و بعد اون برنامه رو جداگانه نصب کنید. توی فروم هم که گفته بود به خاطر اینه که این ویندوزها راحت تر هستند و دیگه زحمت نصب دوباره ی یه برنامه رو به خودت نمیدی.

smss.exe
13-02-2014, 19:42
من خودم فکر میکنم از انتی ویروس ها باشه
دیگه گزینه دیگه ای نمونده
اون ورژن ویندوز رو هم دیدم رسمی هه .

سلام

خوبه که به ترتیب چک کردید.
ورژن ویندوز هم توی پست قبلی گفتم که اصلی نیست. تمام نسخه های اصلی رو میتونید در این لینک ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=&ProductFamilyId=524&Languages=en&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

Acceleration
13-02-2014, 23:19
سلام
خوب من کسپراسکای رو هم ریختم و با سایت ایسوس مشکلی ندارم ولی سایت های بانک ها SSL Error میده :n02:
البته برای من همین مهم بود فقط یادمه گفتید مشکل اون GlobalSign Root CA هست که الان اومده

smss.exe
14-02-2014, 06:13
سلام

خوبه پس درست شد.
در مورد سایت بانک ها هم مثل همون قبلیه که عکسش رو گذاشتید شده دوباره. و یه Certificate از Root رو در سیستم شما نمیتونه پیدا کنه که باز پیغام میده. که همونه که روش ضربدر زده و به اسم TURKTRUST... هستش.
و اصلا جای تعجبه که چرا ویندوز شما بعد از نصب اینقدر توی اون مسیر Certificate ها که عکسش رو گذاشتید، کم CA رو شناخته. اون عکسی که من در پست 4 گذاشتم رو هم ببینید که چقدر تعداد اینا زیاده؛ تازه یه سری از اونا هم که توی عکس جا نشده.
باز هم من پیشنهاد می کنم که در مورد نسخه ی ویندوزتون تجدید نظر کنید.
این قضیه کاملا نرم افزاریه و به ویندوز ربط داره. پس انتخاب نسخه ی درست خیلی مهمه.

Acceleration
14-02-2014, 07:07
سلام
چه نسخه ای رو پیشنهاد میکنید دانلود کنم ؟ همون pro خوبه ؟ توی سایت مایکروسافت که لینکش رو گذاشتید خیلی متنوع ان ظاهرا کدوم دانلود کنم ؟

smss.exe
14-02-2014, 08:42
سلام
چه نسخه ای رو پیشنهاد میکنید دانلود کنم ؟ همون pro خوبه ؟ توی سایت مایکروسافت که لینکش رو گذاشتید خیلی متنوع ان ظاهرا کدوم دانلود کنم ؟

سلام

آره همون خوبه. شما باید این نسخه ی Windows 8.1 Pro VL (x64) - DVD (English) رو دانلود کنید. اما از اونجا که نمیتونید دانلود کنید. اول باید Account بخرید و نسبت اون چیزی که خریدید بعضی از برنامه ها رو میتونید دانلود کنید.
ام لینک تورنت همون نسخه هایی که اونجاست معمولا پیدا میشه. من خودم این نسخه ی Pro رو دانلود کردم بعد SHA1 رو با همون سایت مایکروسافت چک کردم یکی بود.

این لینک فایل تورنت:(نسخه ی64 بیتی)

اگر نسخه ی Enterprise هم خواستید میتونید از سایت خود مایکروسافت اون رو دانلود کنید به صورت لینک مستقیم:

اگر نسخه ی 32 بیتی میخواستید بگید اون رو هم براتون لینکش رو بذارم.

Acceleration
14-02-2014, 14:05
من همینی که خودتون دارید رو دانلود میکنم . فقط من اشنایی زیادی با تورنت ندارم میشه بگید کدوم نرم افزار رو باید دانلود کنم ؟ بیت تورنت ؟
یه سوالی هم برام پیش اومده .. موقع نصب ویندوز وقتی دارم قبلی رو پاک میکنم و یه جدید نصب میکنم ، باید اون پارتیشن 350 مگی رو هم همراه C که فرمت میکنم ، فرمت کنم ؟
بعد همون اینترپرایز رو از سایت مایکروسافت دانلود کنم بهتر نیست ؟ که بتونم با دانلود منیجر معمولی دانلود کنم
کرک هم برای 8.1 لطفا بهم معرفی کنید . یه جا خوندم اینترپرایز کرک نداره درسته ؟

Acceleration
14-02-2014, 15:58
به نظرتون این ممکنه مشکل داشته باشه ؟
اپدیت ها بهش اضافه شده
و کلا هر کدوم از اینارو دانلود کنم ، روی دی وی دی جا میشن ؟ مثلا همینی که خودتون دانلود کردید جا شد ؟
من خیلی از تورنت خوشم نمیاد ای کاش میتونستم ویندوز مایکروسافت رو با لینک مستقیم دانلود کنم

smss.exe
14-02-2014, 16:27
من همینی که خودتون دارید رو دانلود میکنم . فقط من اشنایی زیادی با تورنت ندارم میشه بگید کدوم نرم افزار رو باید دانلود کنم ؟ بیت تورنت ؟
یه سوالی هم برام پیش اومده .. موقع نصب ویندوز وقتی دارم قبلی رو پاک میکنم و یه جدید نصب میکنم ، باید اون پارتیشن 350 مگی رو هم همراه C که فرمت میکنم ، فرمت کنم ؟
بعد همون اینترپرایز رو از سایت مایکروسافت دانلود کنم بهتر نیست ؟ که بتونم با دانلود منیجر معمولی دانلود کنم
کرک هم برای 8.1 لطفا بهم معرفی کنید . یه جا خوندم اینترپرایز کرک نداره درسته ؟

سلام

از برنامه ی utorrent استفاده کنی بهتره:
موقع نصب ویندوز هم اگر این ویندوز تنها ویندوز روی لپ تاپ شماست فرقی نمیکنه که اون رو هم Format کنید یا نه.
نسخه ی Enterprise رو هم خوبه اگر دانلود کنید. چون هم کاملتره و هم سریعتر دانلود میشه.
در مورد کرک هم توی همین سایت که کلی مطلب در موردش هست. اگر هم به قول شما کرک براش نیومده باشه ویندوز نسخه ی Enterprise به صورت رایگان 90 روز مهلت تست میده و میشه این 90 روز رو 3 برابر افزایش داد از طریق دستور slmgr -rearm ؛ پس فکر کنم دیگه تا اون موقع کرک براش بیاد. من خودم هنوز سراغ کرک نرفتم ولی توی 90 روز دوره ی دومم. حالا حالاها وقت هست برای این کار.

اما اگر هم خواستید اون نسخه ی Pro رو دانلود کنید و بهش کرک بزنید. و یا از طریق Skype اون رو Active کنید.

smss.exe
14-02-2014, 16:33
به نظرتون این ممکنه مشکل داشته باشه ؟
اپدیت ها بهش اضافه شده
و کلا هر کدوم از اینارو دانلود کنم ، روی دی وی دی جا میشن ؟ مثلا همینی که خودتون دانلود کردید جا شد ؟
من خیلی از تورنت خوشم نمیاد ای کاش میتونستم ویندوز مایکروسافت رو با لینک مستقیم دانلود کنم

سلام

در این ربطه پیغام خصوصی رو جواب دادم.