ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام ویندوز 8 را نصب کنم

Gamecock1
09-02-2014, 13:51
سلام. ویندوز من 7 هست و میخواستم ببینم 8 نصب کنم یا 8.1 ؟ کدوم بهتره و فرقشون چیه ؟ و برای نصب 8.1 ابتدا باید 8 نصب باشه یا مستقیما میشه از همین 7 نصب کرد ؟

من ویندوز 8 دارم ولی نمیدونم از اینا کدومش رایجتر و کاربردی تره تا نصب کنم؟ مثلا windows 8 pro - windows 8 pro vl ...
مثلا رایجترین ویندوز سون ultimate هست. کاربرد من هم اکثرا بازی هست.

smss.exe
09-02-2014, 14:08
سلام

ویندوز 8.1 نصب کنید؛ خیلی با ویندوز 8 فرق کرده؛ البته از نظر ظاهری یکم بیشتر فرق نکرده؛ ولی خب برای شما فرقی نمیکنه چون دارید از 7 به 8 یا 8.1 میاید؛ پس همون 8.1 رو نصب کنید.
در مورد اینکه میشه از 7 مستقیم 8.1 رو نصب کرد؛ بله میشه و ربطی به نسخه ی فعلی ویندوز شما نداره؛ البته این برای نصب از طریق Boot هستش که گفتم؛ و در مورد Upgrade از 7 به 8.1 فرق میکنه.

کاملترین نسخه ی ویندوز 8.1 هم Enterprise هستش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر میخواید دانلود کنید این پست رو بخونید خونه:

Joaquin
09-02-2014, 14:11
دوست عزیز من نزدیک به دو ماه با 8 و 8.1 کار کردم و بهتون پیشنهاد میکنم اکیدا سمتش نرید. آخرین نسخه ی ویندوز 7 sp1 رو به همراه تمامی آپدیت ها (که همه در یک فایل هستند) دانلود کنید. 1000 برابر بهتر از هشته.

max_3d
09-02-2014, 15:03
دوست عزیز من نزدیک به دو ماه با 8 و 8.1 کار کردم و بهتون پیشنهاد میکنم اکیدا سمتش نرید. آخرین نسخه ی ویندوز 7 sp1 رو به همراه تمامی آپدیت ها (که همه در یک فایل هستند) دانلود کنید. 1000 برابر بهتر از هشته.
درود
قربان بنده دنبال ویندوز 7 سرویس پک 1 اخرین اپدیتی در یک فایلiso میگردم میتونید یک لینک مستقیم برای ما پیدا کنید که هم بدونید واقعا همونیه که خود استفاده میکنید هم اصل باشه :n12:

V i r u s e r
09-02-2014, 15:36

دلایلتون هم بفرمایید.
پیشنهاد من یا 7 یا 8.1 بسته به سلیقه ی خودتون.
pro یا enterprise یا core برای شما فرقی ندارند. پیشنهاد من pro هست.

leo.unique
09-02-2014, 15:47
دلیل ؟؟:n13:

Ali_RNT
09-02-2014, 16:14
712:بستگی داره برای چه کاری میخواید.اگه بیشتر بازی و مولتی مدیا هست من Pro رو پیشنهاد میکنم.از نظر من بین 8 و 8.1 تفاوت چندانی نیست و نظر خودتونه.البته 8.1 گرافیک منو نشناخت در حالی که 8 اون رو شناخت.در مورد فعالیت هاتون کمی توضیح بدید...

Gamecock1
09-02-2014, 18:39
سلام

ویندوز 8.1 نصب کنید؛ خیلی با ویندوز 8 فرق کرده؛ البته از نظر ظاهری یکم بیشتر فرق نکرده؛ ولی خب برای شما فرقی نمیکنه چون دارید از 7 به 8 یا 8.1 میاید؛ پس همون 8.1 رو نصب کنید.
در مورد اینکه میشه از 7 مستقیم 8.1 رو نصب کرد؛ بله میشه و ربطی به نسخه ی فعلی ویندوز شما نداره؛ البته این برای نصب از طریق Boot هستش که گفتم؛ و در مورد Upgrade از 7 به 8.1 فرق میکنه.

کاملترین نسخه ی ویندوز 8.1 هم Enterprise هستش.

اگر میخواید دانلود کنید این پست رو بخونید خونه:

برای دانلود در این لینکی که دادی باید Try رو بزنم ؟ بقیه خریدنی هست. اگه اونو بزنم میتونم قانونی و اکتیوش کنم و مشکلی پیش نمیاد ؟

smss.exe
09-02-2014, 18:57
برای دانلود در این لینکی که دادی باید Try رو بزنم ؟ بقیه خریدنی هست. اگه اونو بزنم میتونم قانونی و اکتیوش کنم و مشکلی پیش نمیاد ؟

سلام

از این لینک دانلود کنید:

آره میشه؛ Activation ربطی به مرجع دانلود ویندوز و... نداره.