ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وجود مشکل خرابی ویندوز 8.1 بعد از دانلود از همین سایت

Doolabi
08-02-2014, 22:39
آقا سلام عرض میکنم من ویندوزز 8.1 رو از لینک زیر گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_link

منتها مشکل استخراج این هشت قسمتی که برای دانلود گذاشته شده به این شرحه:

فایلهای boot.wim و install.wim و cht_boot.ttf درتمامی بخشها استخراج نمی شن که البته تمام ارور ها مربوط به part 1 میشه که بصورت زیر است

Win 8.1.part1.rar: CRC failed in the encrypted file Win81AIO\sources\boot.wim

Win 8.1.part1.rar: CRC failed in the encrypted file Win81AIO\sources\install.wim

و پیغام زیر در هنگام استخراج از بخش سوم ، چهارم، پنجم،ششم و ... :
(?Win 8.1.part1.rar: CRC failed in the encrypted file Win81AIO\efi\microsoft\boot\fonts\cht_boot.ttf (wrong password

میباشد که بازم مربوط به part1 هست از دوستانم می خوام یه نگاه به این قسمتها بندازن واین سه فایلو به صورت سالم برای من بفرستن تا چهار گیگ دانلود من هدر نره و من به صورت جداگانه قرار بدم..
واقعا مرسی
ایمیل من : letafateh.baroon@gmail.com

smss.exe
08-02-2014, 23:02
سلام

با توجه به پیغام احتمالا پسورد رو اشتباه می زنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوباره تست کنید و همین رو دقیقا بدون حروف بزرگ بنویسید.

Doolabi
09-02-2014, 00:26
ممنونم دوست عزیز ولی من تمام این راهها رو امتحان کردم حتی ورژن winrar رو هم به روز کردم،فایلو هم repair کردم الان تنها چیزی که از دوستان درخواست دارم این سه فایلی هست که در بالا گفتم و درخواست کردم چرا که وقتی اون سه فایلو به صورت جداگانه هم میخواید استخراج کنید باز هم همین پیغامو میده ولی بقیه ی فایلا سالم هستن .اما ظاهرا اصرار زیادی برای سالم بودن فایلها وجود دارهمن که حقیقتش دیگه از گفتنش خسته شدم

smss.exe
09-02-2014, 05:57
ممنونم دوست عزیز ولی من تمام این راهها رو امتحان کردم حتی ورژن winrar رو هم به روز کردم،فایلو هم repair کردم الان تنها چیزی که از دوستان درخواست دارم این سه فایلی هست که در بالا گفتم و درخواست کردم چرا که وقتی اون سه فایلو به صورت جداگانه هم میخواید استخراج کنید باز هم همین پیغامو میده ولی بقیه ی فایلا سالم هستن .اما ظاهرا اصرار زیادی برای سالم بودن فایلها وجود دارهمن که حقیقتش دیگه از گفتنش خسته شدم

سلام

دوست عزیز من این ویندوز رو تاحالا دانلود نکردم که بدونم سالمه یا خراب.

با توجه به پیغام خطایی که شما نوشتید من گفتم؛ چون آخر پیغامی که نوشتید داخل پرانتز نوشته بود: (Wrong Password?)

با توجه به این قضیه من گفتم که یعنی پسورد رو اشتباه زدید؛ در ضمن اگر هم فایل هایی که گفتید خراب باشه که دیگه نمیشه این فایل ها رو درست کرد؛ چون گفتید Repair هم کردید و جواب نداده؛ و از طرفی هم بیشتر حجم اون ویندوز مربوط به همین فایل هاست؛ پس بهتره که یه نسخه ی دیگه رو دانلود کنید.
(چون اگر کسی هم نسخه ی سالم اون فایل ها که گفتید رو داشته باشه و براتون یه جا آپلود کنه، شما باید 3/4 (سه چهارم) همون حجمی رو که دانلود کردید رو دوباره دانلود کنید)

Doolabi
09-02-2014, 12:01
دوست عزیزم جا داره به خاطر زمانی که برای بنده گذاشتید ازتون واقعا تشکر کنم ...

صحبت شما رو خوندم و احتمال دادم که شما درست می فرمایید الا ایوهال فعلا بیخیال این مطلب میشم چون با این اوصاف راهی نداره ... شانس گند ماست دیگه
شاید بهتر بود از همون اولشم بیخیال گرفتن این فایل از اینجا میشدم ... انشالا دوستان مسئول این مطلبو بخونن و یه فکری به حال این فایل پر بازدید بکنن و زود درستش کنن چون هیچکس دوست نداره چهار گیگ و نیم دانلود کنه آخرشم بفهمه اعتمادش بی جا بوده

با تشکر از شما و همه ی دوستان زحمت کش این سایت