Doolabi
08-02-2014, 22:39
آقا سلام عرض میکنم من ویندوزز 8.1 رو از لینک زیر گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_link
منتها مشکل استخراج این هشت قسمتی که برای دانلود گذاشته شده به این شرحه:
فایلهای boot.wim و install.wim و cht_boot.ttf درتمامی بخشها استخراج نمی شن که البته تمام ارور ها مربوط به part 1 میشه که بصورت زیر است
Win 8.1.part1.rar: CRC failed in the encrypted file Win81AIO\sources\boot.wim
Win 8.1.part1.rar: CRC failed in the encrypted file Win81AIO\sources\install.wim
و پیغام زیر در هنگام استخراج از بخش سوم ، چهارم، پنجم،ششم و ... :
(?Win 8.1.part1.rar: CRC failed in the encrypted file Win81AIO\efi\microsoft\boot\fonts\cht_boot.ttf (wrong password
میباشد که بازم مربوط به part1 هست از دوستانم می خوام یه نگاه به این قسمتها بندازن واین سه فایلو به صورت سالم برای من بفرستن تا چهار گیگ دانلود من هدر نره و من به صورت جداگانه قرار بدم..
واقعا مرسی
ایمیل من : letafateh.baroon@gmail.com
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_link
منتها مشکل استخراج این هشت قسمتی که برای دانلود گذاشته شده به این شرحه:
فایلهای boot.wim و install.wim و cht_boot.ttf درتمامی بخشها استخراج نمی شن که البته تمام ارور ها مربوط به part 1 میشه که بصورت زیر است
Win 8.1.part1.rar: CRC failed in the encrypted file Win81AIO\sources\boot.wim
Win 8.1.part1.rar: CRC failed in the encrypted file Win81AIO\sources\install.wim
و پیغام زیر در هنگام استخراج از بخش سوم ، چهارم، پنجم،ششم و ... :
(?Win 8.1.part1.rar: CRC failed in the encrypted file Win81AIO\efi\microsoft\boot\fonts\cht_boot.ttf (wrong password
میباشد که بازم مربوط به part1 هست از دوستانم می خوام یه نگاه به این قسمتها بندازن واین سه فایلو به صورت سالم برای من بفرستن تا چهار گیگ دانلود من هدر نره و من به صورت جداگانه قرار بدم..
واقعا مرسی
ایمیل من : letafateh.baroon@gmail.com