مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای انتخاب گرافیک مناسب
درود
میخوام یک گرافیک بخرم که هم بتونم باهاش بازی کنم هم قیمتش مناسب باشه
بودجه: تا 200 ت
تو بازار این مدل رو بهم معرفی کردن : geforce 620 با قیمت 160
اطلاعاتی ازش ندارم اگر یکم در موردش اطلاعات بدید ممنون میشم مثلا میشه باهاش بازی کرد؟ گرافیک قوی هست؟ یا ضعیفه یا متوسطه
فرکانس هستش چنده و ...
و یه مقایسه کوچیک هم با گرافیک geforce 210 انجام بدید
تشکر.
Ali*Reza
08-02-2014, 15:23
سلام.
گرافیکهای در این رنج قیمت جزو گرافیکهای ضعیف محسوب میشن.
پیشنهاد من GT 630 با قیمت تقریبی 220
620 با 630 چه تفاوتی داره؟ اگر ممکنه توضیح بدید و اینکه از نظر قدرت تفاوتشون زیاد هست که بخوام 60 تومن بیشتر هزینه کنم؟
ارزشش رو داره؟
TREASURES
08-02-2014, 19:22
620 با 630 چه تفاوتی داره؟ اگر ممکنه توضیح بدید و اینکه از نظر قدرت تفاوتشون زیاد هست که بخوام 60 تومن بیشتر هزینه کنم؟
ارزشش رو داره؟
سلام
این دو کارت تفاوت آنچنانی ندارند....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahid-suarez
08-02-2014, 20:50
ارزشش رو داره؟
بله ارزش ٦٠ تا اضافه رو داره ! تفاوتشون هم ميشه گفت كه زياد هست ! لينك مقايسه ٢ تا كارت :
شما اگه قصد خريد سيستم كامل داريد بهتره تاپيك رو كلي بزنيد و براي هر قطعه تاپيك جدا نزنيد اينجوري سيستم بهتري بهتون پيشنهاد خواهد شد !!!
Raminlich
09-02-2014, 00:26
سلام به همه
آقایون من می خواستم کارت گرافیک بگیرم ولی چند جا گفتن اگه بخوای کارت گرافیک بگیری باید مانیتور هم عوض کنی
این درسته؟؟؟:n27:
javad2015
09-02-2014, 00:41
سلام به همه
آقایون من می خواستم کارت گرافیک بگیرم ولی چند جا گفتن اگه بخوای کارت گرافیک بگیری باید مانیتور هم عوض کنی
اگه کارتی که میخواین بخرین خروجی dvi داشته باشه مشکلی نیست.
vahid-suarez
09-02-2014, 01:12
سلام به همه
به نظرم منظورشون مادربورد بوده !
TREASURES
09-02-2014, 19:36
بله ارزش ٦٠ تا اضافه رو داره ! تفاوتشون هم ميشه گفت كه زياد هست ! لينك مقايسه ٢ تا كارت :
شما اگه قصد خريد سيستم كامل داريد بهتره تاپيك رو كلي بزنيد و براي هر قطعه تاپيك جدا نزنيد اينجوري سيستم بهتري بهتون پيشنهاد خواهد شد !!!
وحید جان بهتره دقت کنی اون لینک رو که گذاشتی مربوط به 630 از نوع ddr5 هست نه ddr3.............
دوستان لطفا به این سوالات پاسخ کامل بدید
1- حافظه ddr5 با ddr3 چه تفاوتی داره؟
2- رابط حافظه چیه ؟ مگر سیستم عامل بیش از 64 بیت هم ساپورت میکنه چون تا 512 بیت هم دیدم
3- فرکانس حافظه و فرکانس هسته چه تفاوتی با هم دارن ؟ کدومشون باید بیشتر باشه تا قدرت پردازش بالاتر بره؟
4- معیار قدرت کارت به فرکانس بالاتر حافظه هست یا هسته؟
در واقع میخوام با گرفتن این اطلاعات از فروشنده قدرت گرافیک ها رو بفهمم تا بتونم گرافیک مورد نظرم رو خریداری کنم.
TREASURES
11-02-2014, 15:02
دوستان لطفا به این سوالات پاسخ کامل بدید
1- حافظه ddr5 با ddr3 چه تفاوتی داره؟
2- رابط حافظه چیه ؟ مگر سیستم عامل بیش از 64 بیت هم ساپورت میکنه چون تا 512 بیت هم دیدم
3- فرکانس حافظه و فرکانس هسته چه تفاوتی با هم دارن ؟ کدومشون باید بیشتر باشه تا قدرت پردازش بالاتر بره؟
4- معیار قدرت کارت به فرکانس بالاتر حافظه هست یا هسته؟
در کل میخوام با گرفتن این اطلاعات از فروشنده قدرت گرافیک ها رو بفهمم تا بتونم گرافیک مورد نظرم رو خریداری کنم.
1- سرعت GPU ی DDR5 بیشتره
2- سرعت انتقال دیتای گرافیک ربطی به سیستم عامل نداره
3- هر دو در سریعتر بودن GPU موثرند
دوست عزیز یه مسئله رو روشن کنم فقط
هر گرافیکی انتخاب کردی اول تو سایت های معتبر بنچمارک نگاش کن که در چه سطحی هست بعد نسبت به خریدش اقدام کن!!
این هم مشخصات پارامترهای گرافیک:
ROPS : تعداد عملگرهای رستر را نشان میدهد هر چه بیشتر باشد GPU سریعتر است
SHADERS: تعداد پردازنده های سایه زنی و نوع آنها را نشان میدهد
MEMORY TYPE: نوع حافطه را نشان میدهد مثلا DDR5
MEMORY SIZE : مبزان حافظه ی گرافیک را نشان میدهد
TEXTURE FILLRATE : تعداد تکسل هایی که میتوانند در یک ثانیه پردازش شوند
PIXELL FILLRATE : تعداد پیکسل هایی که میتوانند در یک ثانیه روی صفحه آورده شوند را نشان میدهد
GPU CLOCK : سرعت چیپ گرافیکی را نشان میدهد که بر حسب مگاهرتر است
MEMORY CLOCK : سرعت حافظه ی گرافیک را نشان میدهد که بر حسب مگاهرتز است
BUS WIDTH : پهنای رابط بین پردازنده ی گرفیکی و حافظه ی گرافیکی را نشان میدهد
BANDWIDTH : پهنای باند موثر در دسترس را بین پردازنده ی گرافیکی و حافظه ی گرافیکی نشان میدهد
DIRECTX SUPPORT : نسخه ی دایرکت ساپورت شده توسط گرافیک را نشان میدهد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.