PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بیت لاکر در ویندوز 7 رو چطور غیر فعال کنم؟

mahdi_shr
08-02-2014, 12:33
با سلام
مدتی پیش ویندوز 8 رو در پی سی نصب کردم بعد از یکی از درایوها رو با بیت لاکر قفل کردم . کدش رو ذخیره نکردم ،بعد مجبور شدم دوباره به ویندوز 7 برگردم و ویندوز 8 رو پاک کردم در ویندوز جدید(7) درایوی که قفل شده بود بدون هیچ مشکلی باز میشه اما نیتونم پسوردش تعویض یا حذف کنم.
چه راه حلی پیشنهاد میدید؟
با تشکر

kenzu
08-02-2014, 12:35
برو تو کنترل پنل bitlocker رو سرچ کن بعدش manage bitlocker رو انتخاب کن بعد غیرفعالش کن برای اون درایو

amin3513
14-09-2014, 22:42
باسلام من یکی از درایو هامو برای اولین بار با بیت لاکر قفل کردم موقعی که صفحه ی بیت لاکر که برای وارد کردن رمز عبور باز میشه رمز رو که وارد میکنم کامپیوتر به کلی هنگ میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش کرد (البته رمز رو مطمینم صحیحه )نمیدونم چیکار کنم اصلاعات درایو خیلی مهمه برام خواهشا از استاتید میخوام راهنمایی کنن ممنون:question:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

roya.rashidi
15-09-2014, 01:33
باسلام من یکی از درایو هامو برای اولین بار با بیت لاکر قفل کردم موقعی که صفحه ی بیت لاکر که برای وارد کردن رمز عبور باز میشه رمز رو که وارد میکنم کامپیوتر به کلی هنگ میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش کرد (البته رمز رو مطمینم صحیحه )نمیدونم چیکار کنم اصلاعات درایو خیلی مهمه برام خواهشا از استاتید میخوام راهنمایی کنن ممنون:question:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا خود هارد مشکل داره . با hdtune از سلامتش مطمعن شدید ؟؟
اگه حجمش درایرو خیلی بالا باشه معملولا هنگ میکنه . نگای چراغ هارد کن اگه روشن بود فک نمیکنم مشکل خاصی باشه اینقد وایسا تا درس شه . ده دقیقه اینا

Ali_h.e
22-09-2017, 00:12
سلام من بیت لاکر رو غیر فعال کردم ولی الان میخوام دوباره رمز بزارم رو درایوم یا همون رو دوباره فعال کنم اما وارد بیت لاکر ک میشم و درایو مورد نظر رو انتخاب میکنم هیچ گزینه ای نمیاره بالا باید چیکار کنم؟؟؟