مشاهده نسخه کامل
: با 5 میلیون PC یا i Mac
mehr film
08-02-2014, 01:30
سلام دوستان به نظر شماا با 5 تومن سیستم کامل بهتره یا all-in-one i mac ؟
بیشتر استفاده ام نرم افزار های تدوین و کار ساخت موزیک .....
پیشنهادتون برای سیستم کامل تو این رنج قیمت چه قطعاتی هست
Hessam 2
08-02-2014, 08:22
قطعاً سیستم کامل! شما با این بودجه، حداقل حداقل حداقل دو برابر آی مک کارایی دریافت می کنید.
1- بیشتر توضیح بدید. فقط کیس؟ یا با مانیتور و لوازم جانبی کامل؟ (اگر کامل باشه و توقع و انتظار نسبتاً بالایی هم داشته باشید، ممکنه بودجه تون کم بیاد! اگر اینطور شد، افزایش بودجه هم می دید یا آخر بودجه تونه؟)
2- کار رندرینگ هم انجام میدین؟ اگر بله، موتورهای رندرتون رو نام ببرید.
3- در چه سطحی کار می کنین؟ مبتدی؟ متوسط؟ حرفه ای؟
4- آیا به کارت صدا هم برای کار موسیقیتون نیاز دارین یا خیر؟
5- کار گرافیکی انجام میدین؟ اهل گیم هستین؟
6- هارد دیسک چند گیگ مد نظرتون هست؟
mehr film
08-02-2014, 15:07
ممنون ..
کیس و مانیتور باهم ( به اضافه موس و کیبرد ) . بودجه رو هم نه دیگه نمیتونم افزایش بدم نهایتا 5.100 ، 5.200
اگه کار رندرینگِ سه بعدی منظورتونه مثل Maya و 3d max نه انجام نمیدم ... ولی رندرینگ نرم افزار های ویدیویی ( افترافکت ، پریمیر و ... ) بله
نه کارت صدا رو جداگانه با وسایل استودیو موسیقی تهیه میکنم.
نمیشه گفت خیلی گیمر هستم ولی تا حدودی بله ...
هارد دیسک هم 2T Black وسترن مد نظرم هست
و مانیتور هم هرچقدر اینچ بالاتر بهتر ( 23 ، 24 )
Hessam 2
08-02-2014, 15:09
خب خیلی کار گره خورد! با این بودجه و چنین انتظارهایی؟!! امیدوارم بودجه تون برسه.
موتور رندر رو نام نبردید؟
mehr film
08-02-2014, 15:25
همونطور که گفتم رندرینگ سه بعدی در اولویت چندمم هست و Music production اهمیت بیشتری برام داره ...
ولی اگر یه چیزی باشه که با Vray کم نیاره خوشحال میشم :n02:
من خودم یه سری قطعات میگم شما نظرتون رو بگید :
4770K i7
Main : asus z87 Expert
VGA : asus GTX660 DCII
HDD : 2t WD black
Ram : 8 or 16 Gb 2400Mhz
Cpu cooler تا 200
Case تا 300
Monitor : 23 or 24 lg / Asus ( تقریبا 800 تومن )
, ....
Hessam 2
08-02-2014, 15:26
در هر صورت پیشنهادم این سیستم هست:
در مورد هارددیسک، اون هارد وسترن قیمت بالاست! ارزش خرید پایینی داره. سیگیت بخرید، به صرفه تره. چیزی هم از وسترن کم نداره!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehr film
08-02-2014, 15:57
ممنون .... البته اسپیکر لازم ندارم .... و یه سوالی که شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه اینکه
روی SSD چه اطلاعاتی باید ریخته بشه ؟ اون اطلاعاتی که داخل نرم افزار ها ازش استفاده میشه ؟ یعنی در واقع وقتی SSD تهیه میکنیم برای سیستم چه استفاده ای ازش میشه
ببخشید سوالم ابتدایی چون از ssd استفاده نکرد تاحالا
Hessam 2
08-02-2014, 16:17
ممنون .... البته اسپیکر لازم ندارم .... و یه سوالی که شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه اینکه
روی SSD چه اطلاعاتی باید ریخته بشه ؟ اون اطلاعاتی که داخل نرم افزار ها ازش استفاده میشه ؟ یعنی در واقع وقتی SSD تهیه میکنیم برای سیستم چه استفاده ای ازش میشه
در اس اس دی، فقط ویندوز و نرم افزارهاتون ریخته میشه. 5 برابر از هارد دیسک ها سریع تر هست. برای ذخیره ی اطلاعات استفاده میشه. اسپیکر رو براتون حذف می کنم.
amir200812
08-02-2014, 16:28
در هر صورت پیشنهادم این سیستم هست:
در مورد هارددیسک، اون هارد وسترن قیمت بالاست! ارزش خرید پایینی داره. سیگیت بخرید، به صرفه تره. چیزی هم از وسترن کم نداره!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم خوبه، ولی:
*جدا از قیمت که باز کمی بالا هست(حداقل 100 150 تومن).
**گرافیک رو یا R9 270x بردارید یا GTX760 !!
GTX660ti مال زمان نادرشاه هست که رو دست بعضی از فروشنده ها باد کرده...
***بجای این SSD که 64 گیگ هست ، یه 128 گیگش رو بگیر!(انواع مدل ها از 390 تومن هست تا ...)
همین 64 گیگ هم قیمتش بالای 300 تومنه و چندان اختلاف قیمتی نداره!!
****با کم کردن قیمت اسپیکر ها که حدود 300 هست، با بودجه شما کاملا جور درمیاد!
معمولا روی SSD سیستم عامل ریخته میشه!
این باعث میشه سیستم عامل سرعتش در بالا اومدن زیاد تر بشه! ولی:
چون حجم پیشنهاد شده 64 هست، عملا به کار شما نمیاد چون خود سیستم عامل و نرم افزار های معمولی پرش میکنن!
بنظر من یا 128GB بگیرید که اختلاف قیمت چندانی نداره و نرم افزار هایی که ازشون در کار تدوین و ساخت موزیک استفاده میکنید هم روی همون بریزید، یا کلا بیخیالش بشید!
*و اینم بگم که به هیچ عنوان فکر استفاده از خروجی صوتی روی مادربورد نباشید چون خیلی ناامید کننده هستند! حتی در مقابل کارت صوتی های نیمه حرفه ای مثل Creative SB Recon3D FATAL1TY Champion ...
mehr film
08-02-2014, 16:50
در اس اس دی، فقط ویندوز و نرم افزارهاتون ریخته میشه. 5 برابر از هارد دیسک ها سریع تر هست. برای ذخیره ی اطلاعات استفاده میشه. اسپیکر رو براتون حذف می کنم.
بازم ممنون
سیستم خوبه، ولی:
*جدا از قیمت که باز کمی بالا هست(حداقل 100 150 تومن).
**گرافیک رو یا R9 270x بردارید یا GTX760 !!
GTX660ti مال زمان نادرشاه هست که رو دست بعضی از فروشنده ها باد کرده...
***بجای این SSD که 64 گیگ هست ، یه 128 گیگش رو بگیر!(انواع مدل ها از 390 تومن هست تا ...)
همین 64 گیگ هم قیمتش بالای 300 تومنه و چندان اختلاف قیمتی نداره!!
****با کم کردن قیمت اسپیکر ها که حدود 300 هست، با بودجه شما کاملا جور درمیاد!
معمولا روی SSD سیستم عامل ریخته میشه!
این باعث میشه سیستم عامل سرعتش در بالا اومدن زیاد تر بشه! ولی:
چون حجم پیشنهاد شده 64 هست، عملا به کار شما نمیاد چون خود سیستم عامل و نرم افزار های معمولی پرش میکنن!
بنظر من یا 128GB بگیرید که اختلاف قیمت چندانی نداره و نرم افزار هایی که ازشون در کار تدوین و ساخت موزیک استفاده میکنید هم روی همون بریزید، یا کلا بیخیالش بشید!
*و اینم بگم که به هیچ عنوان فکر استفاده از خروجی صوتی روی مادربورد نباشید چون خیلی ناامید کننده هستند! حتی در مقابل کارت صوتی های نیمه حرفه ای مثل Creative SB Recon3D FATAL1TY Champion ...
ممنون از راهنمایی شما ....
GTX660 معمولی مد نظرم بود نه Ti م 760 تقریبا 150 تومن تفاوت قیمت داره ... اگه بودجه برسه که خوشحال میشم :n01:
نه اصلا صدای مادربرد به دردم نمیخوره ... یه کارت صدای حرفه ای دارم میگیرم که باید 1.500.000 پول بی زبون رو خرجش کنم :n02: البته این ربطی به بودجه واسه سیستم نداره
SSD هم فکر کنم AData Premier Pro SP600 128GB بیشتر به کارم بیاد البته همونطور که دوستمون گفتن سرعتش باید پایینتر باشه
Hessam 2
08-02-2014, 16:56
SSD هم فکر کنم AData Premier Pro SP600 128GB بیشتر به کارم بیاد البته همونطور که دوستمون گفتن سرعتش باید پایینتر باشه
خدا رو شکر که مرجع قیمتی به نام لیون دارید. اما باید بدونید که قیمت ارزونش بی دلیل نیست! اگرچه حجم بالاتری داره! اما سرعتش نصف هست نست به سری اس ایکس 910 ها!
اگر 128 گیگ بخواید، توصیه می کنم کرسیر بخرید + 100 افزایش بودجه! یعنی 5300. یکی از مورد های خیلی ارزون و مرقوم به صرفه Force GS 128GB هست که ما 380 فروش داریم. بقیه ی جاها رو نمی دونم!! نسبت به اون ایدیتا اس پی 600 خیییییلی بهتره!
براتون در لیست قرار دادم.
mohammadi_4u
08-02-2014, 17:10
دوستان گرامی من کاره ای نیستم اما چه خوبه. جای اینجا نوشتن. بصورت پیام باهم رندرینگ گرافیکارو مقایسه کنیدو بعد اینجا با توافق یا دلیل بنویسید.درسته هرکسی تو خانش نشسته پشت سیستمش و هم دیگرو نمیبینیم.
اما دل انسان راحت با اینجور کلنجار ها سخت میشه.هممون قصد کمک داریم.اینو از یه دوست کوچکتر بشنوید.فداتون بشم:)
ممنون از راهنمایی که به دوستمون کردید.:confused:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
amir200812
08-02-2014, 17:13
بازم ممنون
ممنون از راهنمایی شما ....
GTX660 معمولی مد نظرم بود نه Ti م 760 تقریبا 150 تومن تفاوت قیمت داره ... اگه بودجه برسه که خوشحال میشم :n01:
نه اصلا صدای مادربرد به دردم نمیخوره ... یه کارت صدای حرفه ای دارم میگیرم که باید 1.500.000 پول بی زبون رو خرجش کنم :n02: البته این ربطی به بودجه واسه سیستم نداره
در مورد SSD :
همین حالا هم SX900 120GB دارم (روی PC) و هم SP600 120GB دارم (روی لپتاپ)!
در یک دستگاه ذخیره سازی اطلاعات (مثل SSD و HDD و ...) سرعت ترانسفر اطلاعات خیلی مهم نیست!
چیزی که خیلی مهمه، IOPS هست!
و اینجا برتری ssd ها نسبت به hdd ها احساس میشه!
یک هارد خیلی قوی هم که باشه، IOPS از مرز 250 بالاتر نمیره!
ولی یک SSD معمولی مثل SP600 تعداد IOPS تا 40000 هم میرسه!
vahid-suarez
08-02-2014, 19:17
فعالیت فقط برای اینکه از پیشنهاد های یک کاربر دیگه ایراد بگیریم با اینکه خلاف قوانین نیست ولی به دور از اخلاق است. یادمون باشه که هدف همه ما در این انجمن کمک به سایرین است.
فكر كنم اين جمله از stream اينجا واقعا كاربرد داره !:n29:
amir200812
08-02-2014, 20:39
فعالیت فقط برای اینکه از پیشنهاد های یک کاربر دیگه ایراد بگیریم با اینکه خلاف قوانین نیست ولی به دور از اخلاق است. یادمون باشه که هدف همه ما در این انجمن کمک به سایرین است.
فكر كنم اين جمله از stream اينجا واقعا كاربرد داره !:n29:
وقتی ایراد هست، بگیم نیست؟:n21:
mehr film
08-02-2014, 23:00
خدا رو شکر که مرجع قیمتی به نام لیون دارید. اما باید بدونید که قیمت ارزونش بی دلیل نیست! اگرچه حجم بالاتری داره! اما سرعتش نصف هست نست به سری اس ایکس 910 ها!
اگر 128 گیگ بخواید، توصیه می کنم کرسیر بخرید + 100 افزایش بودجه! یعنی 5300. یکی از مورد های خیلی ارزون و مرقوم به صرفه Force GS 128GB هست که ما 380 فروش داریم. بقیه ی جاها رو نمی دونم!! نسبت به اون ایدیتا اس پی 600 خیییییلی بهتره!
براتون در لیست قرار دادم.
بله هیچ ارزونی بی دلیل نیست ... حتما از راهنمایی هاتون استفاده میکنم بازم اگه پیشنهادی دارین خوشحال میشم ....
mehr film
08-02-2014, 23:06
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن ... از راهنمایی همه استفاده میکنم .... :n16:
باهم دوست باشید دیگه :n02: همین تفاوت نظرهاست که باعث میشه خیلی چیزا پیشرفت کنه
بازم اگه پیشنهادی هست ممنون میشم ....
نظر خودم روی مادربرد Asus Maximus Vi Hero هست با 4770k . رم 8 گیگ کافیه ؟
Hessam 2
08-02-2014, 23:29
مادربرد گیمینگ مناسب کاربری شما نیست! قیمتش هم خیلی بالاست. قطعاً رم 16 گیگ به مراتب بیشتر از یک مادربرد گیمینگ به کارتون میاد!
حتی با خرید رم 8 گیگ هم، می بایست برای خرید این مادربرد، بودجه رو به 5400 برسونید که اصلاً ارزشش رو نداره!
اگر بودجه ی اضافی دارید، بهتره کیس ایکس 7 گرین خریداری کنید.
_LOVE_CODER_
08-02-2014, 23:41
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن ... از راهنمایی همه استفاده میکنم .... :n16:
باهم دوست باشید دیگه :n02: همین تفاوت نظرهاست که باعث میشه خیلی چیزا پیشرفت کنه
بازم اگه پیشنهادی هست ممنون میشم ....
نظر خودم روی مادربرد Asus Maximus Vi Hero هست با 4770k . رم 8 گیگ کافیه ؟
مادربرد گیمینگ مناسب نیست! قیمتش هم خیلی بالاست. قطعاً رم 16 گیگ به مراتب بیشتر از یک مادربرد گیمینگ به کارتون میاد!
با اقا حسام موافقم
به جای اینکه پول زیاد بدید برای یک مادربورد خیلی حرفه ای که خیلی از امکاناتش رو هم استفاده نمیکنید بدید
بهتر از خرج مادربورد کم کتید و یک مادربورد متوسط بگیرید تا جایی که به کارای سیستم لطمه نزنه
و پول اضافه رو حرج سی پی یو بهتر رم بیشتر گرافیک قویتر یا خرید یک SSD دیگه (به صورت RAID ببندید) کنید اینطور کارای سیستم بالاتر میره
mehr film
09-02-2014, 00:02
آخه یکی از علت های این انتخاب به خاطر خازن های 10K هست ... چون استفاده زیادی از سیستم میکنم گفتم دوام بیشتری داشته باشه
_LOVE_CODER_
09-02-2014, 00:09
کلا مادربوردهای ایسوس با کیفیت هستند
الان یک P5Q دارم 5-6 ساله روزی هم 10 ساعت پای سیستم هستم شبها هم تا صبح اکثرا داره دانلود میکنه
به جرات بگم هفته ای 15-20 ساعت بیشتر خاموش نمیشه (اونم به خاطر هاردها هست)
این مادربود 6 سال پیش ایسوس هست حالا شما حساب کن مدلهای جدیدش چه کیفینی داره
شما دیگه کار کردتون از اینی که گفتم بیشتره ؟
در ضمن اون خارن ها بیشتر بدرد اورکلاک ها میخوره و برای یورز معمولی پول اضافه دادنه
mehr film
09-02-2014, 00:33
پس با توضیحات شما دوستان 2 ، 3 تا انتخاب میمونه توی رنج قیمت پایین تر ( 650 تومن ) یکی Asus Z87-C یا Plus .... و GA - Z87x D3H و GA - Z87 HD3
من خودم یه سیستم پنتیوم 3 دارم الان :n02: مادربردش گیگاست نمیدونم لا مصب نمیخواد خراب شه ... Cpu 2.6 Sempron amd روشه .. الان اینو بگیرن ازم به عنوان زیر خاکی سریعا میبرنش موزه
vahid-suarez
09-02-2014, 00:33
کلا مادربوردهای ایسوس با کیفیت هستند
الان یک P5Q دارم 5-6 ساله روزی هم 10 ساعت پای سیستم هستم شبها هم تا صبح اکثرا داره دانلود میکنه
به جرات بگم هفته ای 15-20 ساعت بیشتر خاموش نمیشه (اونم به خاطر هاردها هست)
این مادربود 6 سال پیش ایسوس هست حالا شما حساب کن مدلهای جدیدش چه کیفینی داره
شما دیگه کار کردتون از اینی که گفتم بیشتره ؟
در ضمن اون خارن ها بیشتر بدرد اورکلاک ها میخوره و برای یورز معمولی پول اضافه دادنه
مادربوردهاي سري p5 ايسوس واقعا حرف ندارن منم يه p5k دارم ٥ ساله روزي متوسط ١٦ ساعت كار ميكنه اخ هم نگفته ! براي فاميل هم ٥ سال پيش دو تا p5q گرفتم اونا هم اخ نگفتن ! واقعا مادربوردهاي ايسوس كيفيت خيلي خوبي دارن ! در ضمن با نظر اقا حسام و love coder موافقم يك مادربورد نيمه حرفه اي هم پاسخگو نيازهاي شما هست و نگران طول عمر مادربورد نباشيد !
vahid-suarez
09-02-2014, 00:36
پس با توضیحات شما دوستان 2 ، 3 تا انتخاب میمونه توی رنج قیمت پایین تر ( 650 تومن ) یکی Asus Z87-C یا Plus .... و GA - Z87x D3H و GA - Z87 HD3
من خودم یه سیستم پنتیوم 3 دارم الان :n02: مادربردش گیگاست نمیدونم لا مصب نمیخواد خراب شه ... Cpu 2.6 Sempron amd روشه .. الان اینو بگیرن ازم به عنوان زیر خاکی سریعا میبرنش موزه
به نظر من Asus Z87-A بگيريد يا Z87-K !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.