ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل صدای سوت پاور green 380a و بالا نیامدن سیستم

lonelinesspains
07-02-2014, 22:41
سلام دوستان و کارشناسان گرامی، لطفا من رو راجع به ایرادی که پاورم پیدا کرده و نحوه ی تعمیر اون راهنمایی کنید دوست دارم بتونم خودم درستش کنم اگر نقشه ای از مدار این پاور داشته باشید یا یه آموزش تصویری راجع به تعمیرش ممنون میشم از لطفتون.

EXTREME
07-02-2014, 23:01
تعمیر پاور نیاز به تجربه داره و باید قبلا این کارو بکید در پاور باید حواستون به دو خازن 300 ولت باشه و مطمئن بشید که تخلیه شده باشه و نکات و ریزه کاری هایی در باز کردن پاور هم هست بنابراین برای بار اول که تجربه اینکارو ندارید اصلا توصیه نمیشه همچنین به تجهیزاتی مثل مولتی متر و هویه نیاز دارید

در مورد مشکلتون این مشکل میتونه هم از فن پاور باشه و هم از قطعات داخل پاور نشتی یک خازن یا اینکه مربوط به یک فت یا یک قطعه دیگه است باید قطعات داخل پاور رو از نظر ظاهری بررسی کنید قطعات مشکوک رو با مولتی متر بررسی کنید و یک ولتاژ گیری بکنید پاور رو

lonelinesspains
08-02-2014, 00:29
ممنون از راهنمایی شما نه من فن رو جدا کردم اما همچنان صدای سوت میاد یک خازن 2200 میکروولت هم که باد کرده بود عوض کردم اما همچنان همین مشکل هست. تو اینترنت سرچ کردم نوشته بود که این ایراد معمولا از مدار استند بای و خازن های بین دو تا سینک هست منتها اینجا اصلا نمیشه خوند اگه تصویری از مدار این پاور باشه که بدونیم کدوم خازن چه ظرفیتی داره و بدونم کدوم رو باید تعویض کنم ممنون میشم تا حدود کمی اطلاعات دارم هاویه هم دارم.

EXTREME
08-02-2014, 00:32
مدار استند بای قطعاتی که تو این مدار هست رو شما میتونید با تست بازر مولتی متر پیدا کنید و چکش کنید من همیشه همین کارو میکننم

absineh
08-02-2014, 09:26
آقا مهرداد من هم دوتا پاور دارم که یکی 380 هست که این مشکل داره دوست داشتیم یک آموزش تصویری از تعمیر پاور را تجربه میکردیم تمام وسایل را داریم ولتی متر و هویه خیلی وقتها هست پاور مشکل جزیی داره ولی چون مدار آن در دسترس نداری خیلی تمایلی به تعمیرش پیدا نمی کنید.

EXTREME
08-02-2014, 16:35
آقا مهرداد من هم دوتا پاور دارم که یکی 380 هست که این مشکل داره دوست داشتیم یک آموزش تصویری از تعمیر پاور را تجربه میکردیم تمام وسایل را داریم ولتی متر و هویه خیلی وقتها هست پاور مشکل جزیی داره ولی چون مدار آن در دسترس نداری خیلی تمایلی به تعمیرش پیدا نمی کنید.

متاسفانه من پاور یا مدار پاور ندارم که ویدئو براتون بزارم شما مشکلی در ظاهر قطعات نمیبینید ؟