مشاهده نسخه کامل
: مشکل با لاین ها در FFD
smss.exe
07-02-2014, 19:48
سلام به همه دوستان
در یک پروژه، چند لاین که اشکال بسته ای رو تشکیل میدن، اکسترود کردیم.
حالا با مدیفایر FFD می خواهیم تغییر شکل بدهند
اما این مدیفایر با تغییر شکل این اشکال یک سری انحناهای اضافه یا خمیدگی و فرورفتگی و برآمدگی های اضافه روی اشکال ایجاد میکند
----
سوال:
چطور میشه با FFD بصورت صحیح در اینگونه پروژه ها روی این گونه اشکال، خمیدگی و ... رو ایجاد کرد؟
----
سوال دیگر اینکه آیا راه بهتری برای این گونه پروژه ها سراغ دارید که بتوان بهتر این خمیدگی ها و انعطافها را ایجاد کرد؟
عکس ها و پروژه رو پیوست کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود پروژه:
----
قبلا از دوستان متشکرم
یاعلی
Lord-Voldemort
08-02-2014, 17:13
شما باید برای سطح جسمتون هم پلی بسازی . یکی از راه هاش اینکه ورتکس ها رو با کانکت به هم وصل می کنید . و بعد از کانکت کردن جسم رو از لو پلی به های پلی تبدیل کنید . نه دقیقا های پلی منظوم اینکه به پلی های سطح اضافه کنید .:n16:
smss.exe
09-02-2014, 22:51
ممنون از لطفتون
امکانش هست که روی خود همین پروژه یک نمونه انجام بدید؟
در هر صورت ممنونم از راهنماییتون
Lord-Voldemort
10-02-2014, 00:36
توی تنظیمات لاین توی کرکرهی interpolation عدد رو روی 2 بزارید تا تعداد سگمنت هایی که می سازه کمتر بشه تا راحت تر بتونید کانکتش کنید .
این الان آمادست به نظر من می تونی از ffd استفاده کنید .
smss.exe
10-02-2014, 12:33
توی تنظیمات لاین توی کرکرهی interpolation عدد رو روی 2 بزارید تا تعداد سگمنت هایی که می سازه کمتر بشه تا راحت تر بتونید کانکتش کنید .
این الان آمادست به نظر من می تونی از ffd استفاده کنید .
واقعا ممنونم
متشکر از این همه لطفی که دارید
واقعا مشکل چندین ساله منو حل کردید
خیلی دنبال یک راه حل مناسب بودم
همونطور که خودتون هم دیدید لبه های کار هم یک مقدار نرم شده بود و این دقیقا همون مورد مطلوبم بود
خدا خیرتون بده
اما من فایل رو دیدم متوجه نشدم شما دقیقا از چه راهی رفتید
میشه ازتون خواهش کنم
مرحله به مرحله رو برام آموزش بدید؟
و یک سوال دیگه یعنی اگه لاینها خیلی زیاد باشن هم باید بشینم دونه دونه ورتکس ها رو به هم وصلشون کنم؟ راه حل سریعتری نیست؟
مثلا همه ورتکس ها رو انتخاب کنم بعد کلیک راست کنم گزینه کانکت رو بزنم؟ نمی دونم شاید عملی نباشه این کار...
و یک درخواست دیگه
اگه به پست قبلی هم در مورد نئون در دی لایت پاسخ بدید دیگه واقعا خدمت بزرگی کردید
تا همینجا هم از اینکه مزاحمتون شدم و وقت شما رو گرفتم خیلی خیلی عذر می خوام
انشاالله خدا هرچی میخوای بهت بده و انشاالله بهترین صلاح ها رو برای شما در نظر بگیره
بازهم ممنون
یاعلی
Lord-Voldemort
10-02-2014, 15:58
من الان مشکل سرعت دارم تا یک هفته دیگه درست میشه اگه تا اون موقع می تونید صبر کنید اون موقع براتون یه فیلم درست می کنم ، تا مشکلتون حل بشه .
همین جوری توضیح می دم :
شما با لاین شکلتون رو در میارین خب می رید توی تنظیمات لاین و توی کرکره ی interpolation عدد 2 رو می زنید تا سابدیوایز یا کیفیت گردی ها بیاد پایین ، بزیند خودتون متوجه میشین، خب حالا اکسترود بعدی روی جسم راست کلیک و کانورت توی ادیت پلی حالا عدد 1 رو می زنید تا ورتکس فعال بشه بعد ورتکس یا همون نقطه ، 4 تا ورتکس جلوی هم انتخاب می کنید و دگمه های crtl+shift+e رو می زنید یا connect به هم وصل میشن و همین جوری ادامه می دید تا تموم بشه
حالا اون ادج ها یا همون خطهایی که روی سطح ساخته شده رو یکیش رو انتخاب می کنید و کلید alt+r رو میزنید و کانکت و توی تنظیماتی که میاد عدد 2 رو با 90 تا فاصله و بعد ok می کنید و بعدی به جسمتون mesh smooth می دین .
یا علی :n16:
smss.exe
12-02-2014, 11:00
ممنون
فكر كنم اگه آموزشش رو بذاريد بهتر باشه چون هم من و هم بقيه مي تونن از اين تجربه شما استفاده كنن
البته فكر مي كنم خيلي با اين لاينها سر و كار دارم
لاينهايي كه بايد اكسترودشون كنم و ازشون طوري استفاده كنم كه در سه محور xyz انعطاف پذيري داشته باشن
البته در همين موضوع به يك مشكل جديد برخوردم كه در پستي جديد مطرح مي كنم تا بقيه بهتر بتونن استفاده كنن
يه مشكل توي ffd ها كه اگه مديفاير ffdbox رو انتخاب كنيد و تعيين كنيد توي طول و عرض و ارتفاع مقادير متفاوتي از كنترل پوينتها رو داشته باشه، اونوقت با جابجا كردن كنترل پوينت ها خيلي نامنظم و كاملا غيركنترل شده انعطاف پيدا مي كنن
توي پست جديد منتظر راهنماييتون هستم
لطف كرديد
با تشكر
ياعلي
Lord-Voldemort
18-02-2014, 16:26
بفرما حجم 3.4 مگ
smss.exe
19-02-2014, 15:30
ممنونم از وقتي كه براي كار ما گذاشتيد خداخيرتون بده
مأجور باشيد انشاالله
ياعلي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.