ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه ماشين پرايد كاربراتوري رو تو هواي سرد روشن كنيم

fariborz.j
07-02-2014, 19:27
با سلام

مي خواستم نحوه صحيح روشن كردن ماشين پرايد كاربراتوري رو توضي بدين

نكته دوم اينكه ايا نياز هس با چيزي گرمش نگه داريم يا نه

يا وقتي ماشين روشن نميشه آّب داغ رو ماتور بريزيم

نكته سوم (من ماشين رو تازه گرفتم واشنايي با قطعات اون ندارم مانند دلكو و شمع و پلاتين وچيزاي ديگش) ميشه عكس اونا رو به تفكيك برام بگيرين وبگين كجاي ماشن هستن

منظورم اينكه عكشو بگيرين + توضيح بدين كجاي ماشين هست + چه كار هايي انجام ميده + چه ايراداتي باشه بايد سراغ اين قطعه رفت

مثلا اگه ماشين تو هواي سرد روشن نشه به ترتيب بايد كج ، كجا هارو چك كنيم (لطفا همشون تصويري باشن ) اخه خيلي مبتدي هستم

:blush::happy:

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-02-2014, 10:10
با سلام

مي خواستم نحوه صحيح روشن كردن ماشين پرايد كاربراتوري رو توضي بدين

نكته دوم اينكه ايا نياز هس با چيزي گرمش نگه داريم يا نه

يا وقتي ماشين روشن نميشه آّب داغ رو ماتور بريزيم

نكته سوم (من ماشين رو تازه گرفتم واشنايي با قطعات اون ندارم مانند دلكو و شمع و پلاتين وچيزاي ديگش) ميشه عكس اونا رو به تفكيك برام بگيرين وبگين كجاي ماشن هستن

منظورم اينكه عكشو بگيرين + توضيح بدين كجاي ماشين هست + چه كار هايي انجام ميده + چه ايراداتي باشه بايد سراغ اين قطعه رفت

مثلا اگه ماشين تو هواي سرد روشن نشه به ترتيب بايد كج ، كجا هارو چك كنيم (لطفا همشون تصويري باشن ) اخه خيلي مبتدي هستم

:blush::happy:

سلام
مبارکتون باشه
شما باید سریعاً اطلاعاتتون رو در زمینه ی چگونگی طرز کار قسمتهای مختلف ماشین و نحوه ی صحیح استفاده از ماشین و نحوه ی صحیح سرویس و تعمیر به موقع رو یاد بگیرین وگرنه بد جوری تو زحمت و دردسر و خرج میافتین
بهتون توصیه میکنم این تاپیک رو تدریجاً با دقت و حوصله بخونین و مشترکِ تاپیک بشین تا مطالبِ جدیدش هم بهتون اطلاع داده بشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره این تاپیک رو هم دنبال کنین
=================================
ماشین سالم در سرما خودش روشن میشه و مشکلی نداره مگر اینکه مشکلی داشته باشه
مثل ضعیف بودن باتری , کم بودن فشار سوخت , برقِ ضعیف , تنظیم نبودن شمعها و پلاتین و غیره .
اگر سرما بیش از حد هست , بعضیها باتری رو در خانه نگهداری میکنند چون سرما باتری رو ضعیف میکنه
بهتره این تاپیک رو هم دنبال کنین
بعدش کم کم اطلاعاتتون زیاد میشه و باتجربه میشین و این علم دانش باعث میشه خیلی کمتر ماشین شما دچار مشکل بشه و خیلی هزینه اش کم میشه

اگر اقتصاد زندگی هم براتون مهم هست این تاپیک رو هم دنبال کنین
موفق باشید

fariborz.j
28-04-2014, 21:36
دوست گرامي من مي خواستم جزيات ماشين پرايد رو بايك عكس ساده ابتدا ببينم و بعد عكس هاي يكي يكي شو

يا مثلا عكس يا نقشه مسير سوخت از ابتدا تا انتها
يا مسير هوا يا مسير برق

تاپيك هايي كه شما معرفي كردين خيلي گاتي پاتي هس و برا مبتدي ها خوب نيس