مشاهده نسخه کامل
: اخرین خبر فناوری که به دستت رسید رو اینجا بذار!
سلام به همه ی فعالان تکنولوزی.
اگه امروز خبری درباره تکنولوژی و فناوری ها جدید و یا اخبار موبایل و اینترنت و کامپیوتر و خلاصه هر خبری که سیاسی نباشه به دستت رسیده این جا بذارید تا همه ازش فیض کامل را ببرند.
:n16: :n16::n26::n26::n12::n12::n11::n11::n13::n13::n25: :n25:
لطفا دوستان به تاریخ اخبار نگاه کنید تا دچار اشتباه نشوید.
هر چه قدر به صفحات جلوتر بروید اخبار جدیدتر می شوند.
فبلتی با دوربین دیجیتالی با کیفیت 4 هزار پیکسلی
به نقل از جیاسام آرنا،شرکت الجی که هفته گذشته نام و تاریخ عرضه فبلت جدید خود موسوم به G2 Pro را اعلام کرد، هماکنون اطلاعاتی در مورد دوربین دیجیتالی این محصول منتشر کرده است.
این فبلت که مدل بعدی Optimus G Pro محسوب میشود دوربین دیجیتالی ۱۳ مگاپیکسلی را در خود جا داده است که البته این دوربین دیجیتالی سیستم بهروز شده اپتیکال تثبیت تصاویر(OIS+) را نیز شامل میشود.
این دوربین دیجیتالی قادر است از محیط پیرامون با کیفیت ۴ هزار پیکسلی(۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ پیکسل) تصویر برداری کند و دوربین دوم آن نیز با کیفیت ۲.۱ مگاپیکسل امکان برقراری تماسهای تصویری را فراهم میکند.
دوربین دیجیتالی این فبلت قابلیت تصویربرداری با حالت آهسته را دارد و علاوه بر این، امکان گرفتن چند عکس پشت سرهم با یک بار فشار دادن شاتر نیز برای آن فراهم شده است.
پیشبینی شده است که شرکت الجی از فبلت LG G۲ Pro در کنگره جهانی تلفن همراه که پایان ماه جاری در بارسلونای اسپانیا برگزار میشود، رونمایی کند. تصاویر منتشر شده از این محصول نشان میدهد که شکل ظاهری آن شبیه گوشی هوشمند G۲ است.
متن اولین ایمیل ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت به کارمندان این کمپانی
ساتیا نادلا که اکنون به یکی از مشهورترین افراد جهان تبدیل شده، پس از انتخاب به عنوان مدیرعامل مایکروسافت، به تمام اعضای این کمپانی ایمیل داده و خود را معرفی کرده و...
مایکروسافت، ساتیا نادلا، رئیس سابق بخش تجاری و خدمات ابری کمپانی، را به عنوان مدیرعامل جدید خود معرفی و اولین ایمیل نادلا به تمام کارمندان این کمپانی را هم منتشر کرده است. متن این ایمیل را میتوانید در زیر بخوانید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امروز روز تواضع من است. مرا به یاد اولین روزم در مایکروسافت انداخته است، 22 سال پیش. مثل شما، من هم میتوانستم انتخاب کنم کجا مشغول کار شوم. به اینجا آمدم چون اعتقاد داشتم مایکروسافت بهترین کمپانی دنیا است. من همان موقع هم میدیدم که چگونه با محصولات خود به مردم قدرت میدهیم تا کارهای جادویی کنند، و از این راه دنیا را به مکانی بهتر تبدیل میکنیم. میدانستم اگر میخواهم واقعاً کاری کنم، کمپانی بهتری نیست که به آن بپیوندم. دقیقاً همین انگیزه است که امروز هم مرا به جلو میبرد.
برای من افتخاری بینظیر است که این کمپانی عالیمان را رهبری و به آن خدمت کنم. استیو [بالمر] و بیل [گیتس] توانستهاند از یک فکر، یکی از بهترین کمپانیهایی را بسازند که در سراسر دنیا مورد ستایش است. من در نقشهای مختلفم در مایکروسافت خوشبختانه فرصت همکاری نزدیک با بیل و استیو را داشتهام و اکنون که مدیرعامل شدهام، از بیل خواستهام تا وقت بیشتری را به کمپانی اختصاص دهد، در بخش فناوری و محصولات. همچنین خرسندم از اینکه با جان تامسون به عنوان رئیس جدید هیئت مدیره کار خواهم کرد.
اگرچه شاهد موفقیتهای بزرگی بودهایم، اما تشنه بیشتر از این هستیم. صنعت ما برای سنت احترامی قائل نیست، فقط به نوآوری احترام میگذارد. الآن دوران مهمی برای صنعت و برای مایکروسافت است. مطمئن باشید ما به سوی بهتر پیش میرویم؛ همانطور که فناوری پیشرفت میکند و ما با آن و جلوتر از آن پیشرفت میکنیم. کار ما این است که مایکروسافت را در دنیایی شکوفا کنیم که اولویتش دستگاههای همراه و خدمات ابری است.
در حالی که مرحله جدیدی از سفر خود را در کنار هم آغاز میکنیم، میخواستم درباره گذشته خودم و منابع الهام و انگیزهام برای شما بگویم.
من که هستم؟
من 46 ساله هستم. 22 سال است که ازدواج کردهام و سه فرزند دارم. و مثل هر کس دیگری، بخش بزرگی از آنچه انجام میدهم و طرز فکرم توسط خانوادهام و تجربیاتم در زندگی شکل گرفته است. بسیاری از کسانی که من را میشناسند میگویند کنجکاوی و تشنگی من برای دانستن هم از ویژگیهای مهمم هستند. من آنقدر کتاب میخرم که وقت خواندن همهشان را ندارم. آنقدر کلاسهای اینترنتی ثبتنام میکنم که وقت تمام کردنشان را ندارم. من کاملاً معتقدم که اگر در حال یادگیری چیزهای جدید نباشید، دیگر نمیتوانید کارهای خوب و مفید بکنید. بنابراین، خانواده، کنجکاوی و تشنگی من برای دانش ویژگیهای مهم من هستند.
چرا اینجا هستم؟
به همان دلیلی اینجا هستم که فکر میکنم اکثر افراد دیگر به خاطر آن به مایکروسافت میآیند: که دنیا را به کمک فناوریای تغییر دهم که به مردم قدرت انجام کارهای خارقالعاده را میبخشد. میدانم احتمالاً اغراقآمیز به نظر میآید؛ اما صحت دارد. این کار را کردهایم، امروز هم داریم میکنیم، و ما تیمی هستیم که باز هم این کار را خواهد کرد.
به عقیده من در ده سال آینده، رایانش از این هم همهگیرتر خواهد شد و هوش دیجیتال باز هم دستیافتنیتر. تحول همزمان نرمافزار و سختافزار وارد بسیاری از کارهایی میشود که در شغل، زندگی و دنیایمان انجام میدهیم، و آنها را دیجیتالی خواهد کرد. این اتفاق با شبکهای از دستگاههای متصل به هم، توان فوقالعاده رایانش با خدمات ابری، حجم عظیم دادهها و هوش دیجیتالی محقق میشود که اثر آموزش ماشینی است.
دنیا قدرت خود را از نرمافزار میگیرد.
بهتر ما را به دوستان و خانوادههایمان وصل میشود و کمک میکند تا دنیای خود را به روشهایی ببینیم، بیان کنیم، و به اشتراک بگذاریم که تا کنون هرگز ممکن نبوده است. به کمپانیها امکان میدهد تا رابطه معنادارتری با مشتریان خود برقرار کنند.
من اینجا هستم چون ما توانایی بیهمتایی برای تأثیرگذاری داریم.
چرا ما اینجا هستیم؟
اوایل مأموریت ما آوردن رایانهها به همه میزها و خانهها بود، هدفی که در کشورهای پیشرفته تقریباً آن را محقق کردهایم. امروز تمرکز ما روی طیف گستردهتری از دستگاههاست. اگرچه معامله با نوکیا هنوز کامل نشده، اما از ورود بخش دستگاهها و خدمات این کمپانی به خانواده خود و تواناییهایی استقبال میکنیم که این بخش به ما میدهد.
در آینده باید بر خدماتی تمرکز کنیم که تنها مایکروسافت میتواند به دنیا عرضه کند. فرصتهای پیش رو ما را مجبور میکند درباره آنچه در گذشته در زمینه دستگاههای همراه و خدمات ابری انجام دادهایم بازاندیشی کنیم و کارهای جدیدی انجام دهیم.
ما تنها کسانی هستیم که میتوانیم قدرت نرمافزار را در اختیار بگیریم و آن را از طریق دستگاهها و خدماتی به کار بگیریم که واقعاً به هر فرد و سازمانی قدرت ببخشند. ما تنها کمپانیای هستیم که تاریخ و تمرکز مداوم خود را صرف ساخت پلتفرمها و فضاهایی کردهایم که به مردم فرصتهای گستردهای دادهاند.
کی لو [نایبرئیس مایکروسافت] در یکی از نشستهای اخیر به خوبی این مطلب را بیان کرد و گفت مایکروسافت به شکلی منحصر به مردم قدرت میدهد تا «کارهای بیشتری» انجام دهند. نه به این معنی که ما باید کارهای بیشتری انجام دهیم، بلکه کار ما باعث میشود تا مردم دنیا قدرت آن را پیدا کنند که بیشتر کارهایی را انجام دهند که برایشان مهم است؛ کار انجام دهند، لذت ببرند، ارتباط برقرار کنند، و به موفقیتهای بزرگ برسند. این اصل هویت ماست. و رسیدن به این ارزش مهم در هر آنچه انجام میدهیم، از خدمات ابری گرفته تا دستگاههای همراه، دلیل اینجا بودن ماست.
در آینده چه کار میکنیم؟
اسکار وایلد [نمایشنامهنویس مشهور] البته در قالب کلماتی دیگر میگوید: «باید به غیرممکن ایمان بیاوریم و نامتحتمل را از بین ببریم.»
این راه با شفافیت هدف و حس وظیفهشناسی آغاز میشود و ما را تا تصور غیر ممکن و تحقق به آن جلو میبرد. باید به نوآوری اولویت دهیم، چون مهمترین بخش ارزش اصلی ما یعنی قدرت بخشیدن به کاربران و سازمانها برای انجام «کارهای بیشتر» است. ما در قالب استراتژی «یک مایکروسافت» دستهای از فعالیتهای باارزش را انتخاب کردهایم. و با معرفی هر خدمت و دستگاهی در آینده باید نوآوری جدیدی داشته باشیم تا برای مراحل بعدی آماده باشیم.
به علاوه، هر کدام از ما باید نهایت تلاش خود را بکنیم، این تغییر فرهنگ را مدیریت و به آن کمک کنیم. گاهی دست کم می گیریم که هر کدام از ما چه کاری میتوانیم انجام دهیم، و انتظار بیش از حد از دیگران داریم تا ما را به جلو ببرند. باید خود را تغییر دهیم.
و بالأخره، من واقعاً معتقدم هر کدام از ما باید معنای کار خود را درک کنیم. بهترین شغل زمانی شکل میگیرد که بدانیم صرفاً شغل نیست، بلکه چیزی است که زندگی مردم دیگر را بهبود میبخشد. این فرصتی است که همه ما اعضای این کمپانی را به جلو میبرد.
بسیاری کمپانیها آرمان تغییر دنیا را دارند. اما تنها تعداد کمی همه عوامل لازم را دارند: استعداد، منابع و استقامت. مایکروسافت ثابت کرده که هر سه عامل را تمام و کمال دارد. و من به عنوان مدیرعامل جدید ممکن نیس زیرساخت بهتری به دست بیاورم.
بیایید با هم این زیرساخت را کامل کنیم.
ساتیا
نامه نادلا کاملاً امیدوارانه (و البته مفصل!) است. حال باید دید آیا این مدیرعامل جدید با تأکیدی که بر بخش دستگاههای همراه دارد، میتواند نوکیایی را احیا کند که به علت عقب ماندن از بازار گوشیهای همراه، اگر نگوییم مرده، دستکم به کما رفته است. به نظر میرسد ساتیا نادلا کار بسیار دشواری پیش رو داشته باشد و شاید به همین دلیل از بیل گیتس تقاضای کمک کرده است.
موبایل ال جی سه سیمکارته!
شرکت الجی گوشی هوشمند ویژهای را با نام Optimus L1 II Tri وارد کشور برزیل کرده است که به صورت همزمان از سه سیمکارت پشتیبانی میکند و برای هر سه سیمکارت قابلیت
عرضه خدمات شبکه مخابراتی ۳G فراهم شده است.
به گزارش سرویس موبایل پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از فارس نیوز، این گوشی هوشمند Optimus L1 II Tri نام دارد که ترجمه نام طولانی آن (الجی یک دو سه) میشود، نمایشگر لمسی ۳ اینچی از نوع QVGA را در خود جا داده است و شامل پردازنده یک گیگاهرتزی و رم ۵۱۲ مگابایتی میشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این گوشی هوشمند به گونهای ساخته شده است که هر سه سیم کارت موجود در آن میتوانند از قابلیتهای نسل سوم شبکههای مخابراتی(۳G) پشتیبانی کنند.
گوشی هوشمند Optimus L1 II Tri یک کلید ویژه دارد که برای تغییر سیمکارتها مورد استفاده قرا رمیگیرد و همچنین دوربین دیجیتالی ۲ مگاپیکسلی آن میتواند امکان تصویربرداری از محیط پیرامون را برای کاربران فراهم کند.
برای بخش دوربین در این گوشی هوشمند قابلیتی موسوم به Cheese در نظر گرفته شده است که کاربر به کمک آن میتواند با فرمان صوتی، عکس برداری و فیلمبرداری کند.
باتری این گوشی سه سیمکارته از نوع ۱۵۴۰ mAh است و شرکت الجی آن را به نسخه Jelly Bean سیستمعامل اندروید مجهز کرده است. این محصول همچنین حافظه داخلی ۴ گیگابایتی دارد و از کارت حافظه microSD نیز پشتیبانی میکند.
نخستین گوشی هوشمند سه سیمکارته الجی قابلیت ویژهای دارد که به کمک آن میتوان موسیقیهای پخش شده از رادیو را ضبط کرد. این قابلیت به شما امکان میدهد که حتی قبل از فشار دادن دکمه مربوطه موسیقی را ضبط کنید.
نام پرفروشترین بازی سال 2013 مشخص شد.
کمپانی نرم افزاری Take-Two Interactive Software اعلام کرد لقب پرفروش ترین گیم سال ۲۰۱۳ را به خود اختصاص داده است.این کمپانی (take-two پشت صحنه کمپانی رسمی راک استار گیمز است)
به گزارش سرویس نرم افزار پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از خبر آنلاین، مالک اصلی بازی معروف Grand Theft Auto5 است که رقم فروش ۱ میلیارد دلار را در عرض چند روز اول عرضه این گیم به نام خود به ثبت رساند. بر این اساس از این ویدئو گیم ۳۲٫۵ میلیون واحد به فروش رفته است.
اشتراوس زلنیک مدیر اجرایی کمپانی take-two گفت موسسه NDP Group این موضوع را تایید کرده و پیش بینی می شود در آمد کمپانی به ۱٫۸۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۴ برسد.
روز ۱۷ سپتامبر سال گذشته گیم Grand Theft Auto V برای پلی استیشن ۳ و ایکس باکس ۳۶۰ توزیع جهانی شد (منهای برزیل و ژاپن). این گیم گفته می شود ۱۳ ژوئن ۲۰۱۴ برای پلی استیشن۴، ایکس باکس وان و پی سی ها عرضه شود.
اتومبیلدزدی بزرگ ۵ (به انگلیسی: Grand Theft Auto V) یک بازی رایانهای در سبک اکشن-ماجراجویی جهان باز است که توسط شرکت راکاستار نرث طراحی و ساخته شده است . ساخت این بازی حدود ۲۷۰ میلیون دلار هزینه برداشت که فروش ۱ میلیارد دلاری چند روز اول این بازی نشان از قدرتمند بودن بازی و تجاری سازی موفق آن دارد.
راک استار گیمز وعده داده بود که نقشهی این بازی از تمامی بازیهای سریِ GTA که تاکنون ساخته است، بزرگتر باشد و این گونه نیز شد. در حدی که میتوان گفت این بازی از مجموع نقشههای بازیهای اتومبیلدزدی بزرگ: سن آندریاس و همچنین اتومبیلدزدی بزرگ ۴ و بازی سرخپوست مرده: رستگاری نیز بزرگتر است.این بار راک استار گیمز سنت های گذشتهی خود را کنار گذاشته و به بازی کنندگان اجازهی کنترل کردن ۳ شخصیت متفاوت را داده است. این شخصیتها عبارتند از: مایکل، فرانکلین،ترور فیلیپس.
ابتدا قرار بر این بود که این عنوان در بهار سال ۱۳۹۱ (۲۰۱۳ میلادی) منتشر شود که به دلایلی به تابستان سال بعد، یعنی ۲۶ شهریور ۱۳۹۲ (۱۷ سپتامبر ۲۰۱۳) موکول شد.
چشم اندازی از خانههای آینده/ کاغذدیواری های نمایشگر و پهپادهای باغبانتا کنون نمایشگرهای تلویزیونی دارای اندازه و شکل استاندارد مستطیلی به خوبی عرضه شده اند. در حالی که ظاهرا این وضعیت در سال ۲۰۱۴ تغییر نمی کند، احتمالا شاهد نمونه های اولیه از تلویزیون های متفاوتی باشیم.
به گزارش سرویس سخت افزار پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران ازمهر نیوز، پیتر بوکو رئیس فناوری شرکت Corning Glass Technologies اوایل سال جاری میلادی گفت: بیش از یک دهه است که بر روی نمایشگرهای انعطاف پذیر کار می کنیم و طی سال گذشته راهکارهایی در این زمینه به دست آورده ایم.
این نمایشگرهای جدید احتمالا نمایشگرهایی خواهد بود که می توان در پوشاکی که به تن می کنیم یا در بسته هایی که خریداری می کنیم تعبیه کرد. درخانه هایمان، این فناوری انعطاف پذیر می تواند به نمایشگرهای شبه کاغذ دیواری ترجمه شود که امکان چسباندن به دیوار را دارند.
اما اگر در زمان لذت بردن از تماشای یک فیلم بر روی این نمایشگرهای انعطاف پذیر ، صدای وزوزی از بیرون شنیدید نترسید چرا که ممکن است صدای پهپاد همسایه تان باشد که در حال بررسی حیاط و یا مقایسه چمن باغچه شما با باغچه خودش است.
تا کنون پهپادها عمدتا مورد استفاده علاقمندان و عکاسان بوده، اما اداره فدرال هوانوردی آمریکا در تلاش برای اعمال قوانینی است تا استفاده تجاری از این پهپادها تا ژانویه آینده گسترش یابد.
“جاناتان داونی” رییس اجرایی شرکت ایرویر -سازنده پهپاد- می گوید پس از اجرایی شدن چنین قوانینی شاهد مردمانی خواهیم بود که از این وسایل برای کشاورزی و مزرعه داری استفاده می کنند و یا امکان دستیابی به مکانهایی که امروزه برای کارگران خطرناک است فراهم می شود.
به گفته وی مثلا می توان پشت بام را با حسگرهای تصویربردای گرمایی بسیار شفاف که به این پهپاد ها افزوده می شود بررسی کرد. داونی پیش بینی می کند به زودی هرگونه نگرانی حریم خصوصی در باره این پهپادها فروکش خواهد کرد.
وی یادآور شد وقتی نخستین بار GPS توسط دولت ها عرضه شد مردم آن را چیزی می دانستند که می تواند آنها را رهگیری کند و به آن به طور قطعی نه گفتند. اما اکنون همه ما در خودروها و تلفن های هوشمند خود از GPS استفاده می کنیم. فکر می کنم شاهد همین برخورد در مورد پهپادها نیز باشیم.
۱۰ کار خطرناکی که با گوشی هوشمند خود انجام میدهیدهمه کاربران به خوبی میدانند که تلفن همراه امروزه به چمدان کوچک و قابل حمل هویت دیجیتالی شما تبدیل شده است که مهمترین و محرمانهترین اطلاعات را در خود نگه میدارد.
به گزارش روابط عمومی پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از فارس نیوز، با توجه به اینکه گوشیهای هوشمند با تمام توانمندیهای خود قابل -- شدن هستند بسیاری از ما کارهای امنیتی برای جلوگیری از هرگونه مشکل در این زمینه را انجام نمیدهیم.
به هر حال کارشناسان مرکز Protect Your Bubble براساس آخرین بررسیهای خود لیست بدترین و خطرناک ترین کارهایی که در طول روز با گوشی خود انجام میدهیم را به قرار زیر منتشر کردهاند.
۱- عدم انتخاب رمز عبور برای گوشی هوشمند: آمارها نشان میدهد که ۶۲ درصد صاحبان گوشی هوشمند برای این دستگاه هیچ گونه رمز عبوری در نظر نمیگیرند. همچنین گفته میشود که صاحبان این دستگاه ۳۳ درصد بیش از دیگران با سرقت اطلاعات شخصی مواجه میشوند.
۲- سیستم خودکار ورود به حسابهای بانکی و سایتهای مالی: بر اساس آمار موجود ۳۲ درصد صاحبان گوشی هوشمند رمز عبور خود را در حافظه دستگاه ذخیره میکنند تا به صورت خودکار وارد سایتها و حسابهای مالی شوند.
۳- تهیه تصاویر شخصی، ذخیره آن در گوشی و ارسال آنها به دیگران: بر اساس آمار موجود ۲۰ درصد نوجوانان با گوشی هوشمند از خود عکسهای شخصی میگیرند و آنها را از طریق پیامک یا سایتهای آنلاین با دوستان خود به اشتراک میگذارند. البته ماجرا به اینجا ختم نمیشود؛ زیرا ۱۷ درصد افرادی که این عکسها را دریافت میکنند آنها را به دست دیگران میرسانند.
۴- کلیک کردن روی لینکهای موجود در ایمیلهای ناخواسته: طبق آمار منتشر شده از سوی مرکز Protect Your Bubble، حدود ۴ درصد سرقتهای اطلاعاتی از طریق پستهای الکترونیکی دروغین حاوی لینکهای مخرب صورت میگیرد. به طور کلی روزانه ۱۵۶ میلیون پست الکترونیکی با هدف سرقت اطلاعاتی در سراسر جهان ارسال میشود.
۵- انتشار آنلاین تصاویر حین سفر و تعطیلات: بیش از ۷۵ درصد سارقان و مجرمان دستگیر شده اعلام کردهاند که همکاران آنها با استفاده از شبکههای اجتماعی به اهداف خود دسترسی پیدا میکنند.
۶- انتشار آنلاین تصاویر بدون خاموش کردن ابزار نشاندهنده موقعیت جغرافیایی: روزانه بیش از ۵۰۰ میلیون عکس در شبکههای اجتماعی منتشر میشود.
۷- اشتراک اطلاعات شخصی با کلاهبردارانی که خود را کارمند بانک جا میزنند: اطلاعات مرکز Protect Your Bubble نشان داد ۲۷ درصد سرقت اطلاعات از طریق تماسهای تلفنی و کلاهبرداری از حسابهای بانکی صورت میگیرد.
۸- عدم استفاده از قاب محافظ گوشی: طبق آمار موجود ۲۵ درصد صاحبان گوشیهای هوشمند از قاب محافظ این دستگاه استفاده نمیکنند.
۹- اتصال به شبکههای بیسیم ناامن اینترنتی: بررسیها نشان میدهد که ۵۲ درصد کاربران از طریق گوشی هوشمند خود به شبکههای بیسیم ناامن متصل میشوند.
۱۰- بیمه نکردن گوشی هوشمند: مرکز Protect Your Bubble در بررسیهای خود به این نتیجه رسیده است که ۶۰ درصد کاربران به هنگام خرید گوشی جدید هیچ برنامهای برای استفاده از خدمات بیمه گوشی هوشمند ندارند.
یک نقاشی باور نکردنی از چهره مورگان فریمن؛ شاهکاری که با نوک انگشت بر روی آیپد کشیده شده
دنیا چندان نقاشی با انگشت روی آیپد را جدی نگرفته ولی هنرمند آیپد نگار، آقای کایل لامبرت که قبلا با نقاشی های فوق العاده اش همه را شگفت زده کرده بود، حالا برگشته تا موهای تن مان را سیخ کند.
اگر ساعت ها برای شما دلیل بیاوریم که آنچه در بالا می بینید، یک نقاشی است نه عکس، تا خودتان فیلم کوتاه مراحل کشیده شدن آن را نبینید، باور نخواهید کرد.
نقاشی فوق العاده کایل از چهره بازیگر مشهور، مورگان فریمن، حاصل ۲۰۰ ساعت کار است و با ۲۸۵,۰۰۰ بار لمس سر انگشتان او در محیط اپلیکیشن Procreate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کشیده شده.
برای اینکه حس درستی از میزان جزئیات خلق شده در این نقاشی به دست بیاورید، کایل یک ویدیوی گذر زمان نیز تهیه کرده که فرآیند خلق آن را به تصویر می کشد. این شما و این هم روند کشیدن این نقاشی سر انگشتی.
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مروری بر سه بازی ایرانی برای اندروید
سیستم عامل اندروید در چند سال آنقدر در میان کاربران ایرانی فراگیر شده که برای تمام افراد درگیر با آن، فرصت های اقتصادی بسیاری به وجود آمده. با وجود تحریم ها و بسته بودن فروشگاه Google Play بر روی ایرانیان، راه افتادن فروشگاه هایی موازی مانند کافه بازار و ... این انگیزه را در توسعه دهندگان داخلی به وجود آورد تا به سوی اپلیکیشن نویسی پیش بروند و از این طریق برنامه های خود را به دست کاربران برسانند.
در میان اپلیکیشن های داخلی، علاقه مندان به بازی سازی نیز بی کار ننشسته و سعی می کنند تا بازی های هیجان انگیزی را در اختیار کاربران قرار دهند. هرچند که هنوز صنعت بازی سازی ایران، چه در کامپیوتر و چه در موبایل، هنوز با استاندارد های جهانی فاصله های بسیاری دارد، اما تلاش توسعه دهندگان خبر از پیشرفت روز به روز اپلیکیشن های آن ها می دهد.
در ادامه میخواهیم سه بازی ایرانی را برای اندروید مرور کنیم و با کیفیت و ساختار آن ها بیشتر آشنا شویم.
روباه و کلاغ مکار
داستان شیرین کتاب هایی که در کودکی خوانده اید را فراموش کنید. در این دوره زمانه دیگر کمتر روباهی پیدا می شود که با شیرین زبانی سعی کند پنیر را از دهان کلاغ بیرون بکشد. اکنون روباه ها، تیر و کمان به دست می گیرند و با نشانه گرفتن کلاغ ها، به زور پنیر خود را پس می گیرند. این بازی نیز بر همین اساس ساخته شده؛ شما در نقش روباهی ظاهر می شوید که به جنگ کلاغ ها رفته و می خواهد با تیر زدن به آن ها پنیر های اش را پس بگیرد.
در دو طرف صفحه دو تیر کمان قرار داده شده اند، که با لمس و کشیدن آن ها به عقب، باید ضمن تنظیم زاویه و قدرت تیر، کلاغ های در حال پرواز را نشانه بگیرید. پس از برخورد تیر به کلاغ، پنیر از دهان وی به پایین می افتد که شما باید روباه را با لمس کردن پنیر، به سراغ آن بفرستید تا هرچه سریع تر از روی زمین برش دارد، چرا که پس از چند ثانیه پنیر ها نا پدید می شوند و در نتیجه امتیاز کاملی به شما تعلق نمی گیرد.
بازی گرافیک چشم گیری ندارد، اما حداقل نمی توان ایراد خاصی نیز به آن گرفت، چرا که توسعه دهنده در حد توان تلاش کرده تا محیطی بی نقص را در برابر چشمان شما قرار دهد. ساختار بازی نیز در مراحل بالایی جالب می شود و کلاغ ها هر یک با حرکات متفاوت خود، کاری می کنند که تیر زدن به آن ها دشوار شود، اما متاسفانه این اتفاق در مراحل ابتدایی رخ نمی دهد؛ عاملی که می تواند کاربر را در همان ابتدای کار دلسرد کند و انگیزه ادامه بازی را از او بگیرد.
گیگلابا
اولین چیزی که در مورد بازی گیگلابا به چشم می آید، گرافیک و رابط کاربری خود آن است. موردی بسیار کلیدی که باعث می شود شما به سرعت با بازی ارتباط برقرار کنید و از آن لذت ببرید. بازی داستان پیچیده ای ندارد و خبر از مراحل متعدد نیست، بلکه شما با سبکی مواجه هستید که در آن تنها کسب امتیاز بالاتر ملاک است.
در این اپلیکیشن شما ماموریت دارید تا یک موجود تک سلولی سبز رنگ را از دست دیگر تک سلولی ها نجات دهید. برای اینکار باید با سرعت و دقت هرچه بیشتر، تک سلولی های قرمز رنگی که بر روی صفحه ظاهر می شوند را لمس کنید تا نابود شوند و نتوانند موجود سبز رنگ دوست داشتنی داستان را ببلعند. در صورتی که در کار خود موفق نباشید و تک سلولی سبز رنگ توسط دیگران خورده شود، امتیازتان شروع به کم شدن می کند تا زمانی که متوجه شوید کدام موجود پلیدی دوست شما را تبدیل به یک لقمه چرب و نرم کرده؛ پس از اینکه قرمز خاطی را نابود کنید، مجددا امتیاز شما افزایش پیدا می کند.
در حین بازی می توانید از امکانات مختلفی همچون بمب استفاده کنید تا قرمزی های بیشتری را نابود کنید و امتیاز بالاتری را به دست آورید. گیگلابا بازی جالبی است، اما از کشش کافی برای مورد بازی قرار گرفتن در طولانی مدت بی بهره است.
جعبه حرارتی
شاید بازی های فکری و پازلی ایرانی را کمتر با چنین کیفیتی دیده باشیم، اما «جعبه حرارتی» یکی از مواردی است که نظر ما را به خود جلب کرده. در این بازی موتورهای پروانه دار، یخ زده اند و نمی توانند پرواز کنند. شما باید گوی حرارتی را از مسیر صحیح به این موتور ها برسانید تا به محض لمسشان، یخ آن ها ذوب شود و موتور ها بتوانند به پرواز در آیند.
شاید جعبه حرارتی با بازی های فکری خارجی تفاوت زیادی داشته باشد، اما در میان بازی های ایرانی کیفیت قابل قبولی دارد و در واقع مراحل آن کمی ذهن شما را به چالش می کشند.
با سلام
قابل توجه تمامی کاربران وایمکس ایرانسل 28/09/1392 بسیار مهم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تا اطلاع بعدی در بخش خبـــــر هـــای IT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فعالیت کنید :n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.