مشاهده نسخه کامل
: حمید عسکری - خوشبختی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید عسکری - خوشبختی
بهمن 1392
در این تاپیک میتونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (کما 3) پیشرفت بود یا پسرفت؟
نظرسنجی بعد از 30 روز توسط مدیران انجمن موسیقی بسته و تاپیک قفل میشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad varaste
07-02-2014, 14:52
خب بلاخره آلبوم بعد از چند ماه تاخیر منتشر شد.
اوایل وعده همکاری با بهروز صفاریان و نیما وارسته رو میداد که چند وقت پیش متوجه شدم جای این دو نفر شهاب اکبری و پوریا حیدری هستن.میلاد ترابی رو هم استفاده نکرده بود که معلوم نیست دلیلش چیه.
تو بخش ترانه هم اوایل کلی اسم از جمله بابک صحرایی و امیر ارجینی آورده شد که آخر سر معلوم شد اکثر ترانه هارو خودش گفته
-------------------------
قطعه شماره 1
این آهنگ جز خوبهای آلبومه که فضا سازی جالبی داره و ترکیب سازها توش عالیه و همینطور حسی که حمید موقع خوندنش داره(هرچند تنظیم کار یه جورایی اسکی شده از یه آهنگ ترکی)
قطعه شماره 2
یه آهنگ که از همه نظر متوسطه
قطعه 3
این قطعه واقعا خوبه ترانش هم به عنوان یه کار عاشقانه نسبتا خوبه اما ایرادش تنظیمه که من نمیدونم چرا اینو حمید داده به یه آماتور مثل محمد مجرلو میکس و مستر قطعه هم با آقای وارسته بود که نسباتا ضعیف بود.
قطعه شماره 4
یه کاره عاشقانه خوب با ترانه ای متوسط روبه خوب و تنظیم و ملودی ضعیف.
قطعه شماره 5
این کار رو من اصلا دوست نداشتم شعرش واقعا کوتاه و ضعیفه تنظیم چیز جدیدی نداره ولی میکس و مستر این قطعه نسبت به بقیه کارها خیلی قوی تره و صدای حمید و سازها واقعا تو این آهنگ کیفیتش خوبه
قطعه شماره 6
احتمالا هیت ترین قطعه آلبوم همین قطعه باشه که ملودیش همونطور که روی جلد آلبوم هم زده کاور هست .این قطعه رو واقعا حمید با تمام حس خودش اجرا کرده و در مجموع کار خوبی در اومده
قطعه شماره 7
بهترین قطعه آلبوم از نظر من همین قطعه هست با یه شعر کاملا متفاوت و خوب همینطور ملودی قوی و تنظیم نسباتا خوب
قطعه شماره 8
آهنگ بدی نیست ایرادش شعر کوتاهشه ولی تنظیمش بد نیست حمید هم خوب اجرا کرده.
قطعه 9 این آهنگ ضعیف ترین آهنگ آلبومه هیچ نکته مثبتی تو آهنگ من ندیدم
قطعه شماره 10 هم مثل آهنگ شماره 6 ملودیش کاوره .شعرش واقعا خوبه .تنظیم و اجرا هم خوبن.این قطعه هم جز قطعه های دوست داشتنیه
قطعه 11 هم چیز خاصی نداره و در کنار قطعه 9 جز ضعیف ترین کار های آلبومه
در مجموع اگه قطعات 9 و 11 به جاشون قطعات قوی قرار میگرفت آلبوم جز بهترینهای سال میشد اما خواننده زیاد خرج برای آلبوم نکرده
شعرای خود حمید هیچ چیز خاصی نداره .
حمید باید بیشتر قدر صدای خوب خودشو بدونه وگرنه کم کم مخاطبای خودشو از دست میده
این آلبوم در عین سادگی زیبایی هایی هم داره که پیشنهاد میکنم از دستش ندین.:n16:
mehdi30nema
07-02-2014, 15:50
دیروز خیلی اتفاقی آلبوم رو گرفتم و توی ماشین تقریبا تمام آهنگ هاش رو گوش دادم .
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
به نظر من اهنگ دوم
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
آهنگ ششم
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (کما 3) پیشرفت بود یا پسرفت؟
کلا به نظرم کما 3 بیشتر حال داد و ریتم بهتری داشت ، حالا شاید دوستان متخصص نظرشون این باشه که این آلبوم حرفه ایی تر باشه .
اما در کل بهترین آهنگ به نظرم آهنگ ششم با نام تقاص بود که توی ماشین با ولوم بالا خیلی حال داد گوش کردنش .
Alireza.M67
08-02-2014, 18:31
از حمید عسکری راضیم ...
آلبوم رو دانلود کردم چون بهش اعتباری نیست یهو یه آلبوم کما 2 میده بیرون ضد حال میزنه.
ولی الآن ترغیب شدم که برم بخرمش.
آهنگ "آهنگی که دوست داشتی" فوق العاده بود.
آهنگ "خوشبختی" هم جالب بود، خوشم اومد ازش.
MOHAMMAD2010
08-02-2014, 18:58
به نظر من که فوق بد بود !
حمید عسکری فقط همون آلبوم اولش خوب بود که حسابی گل کرد
kavehj4488
08-02-2014, 19:49
1. آهنگ نهم...
2. آهنگ هفتم...
3.آهنگ ششم
4.آهنگ ششم
5. تقریبا" پیشرفت...
.....
آهنگ سوم رو که گوش میدم ناخودآگاه یاد آهنگ نیستی از مهدی مقدم میفتم.
موفق باشید.
ali_agha1981
09-02-2014, 23:34
من دو بار آلبوم رو گوش دادم..
آلبوم یکدست و یه ریتمی هست..به نظرم از آهنگ کما 3 بهتر هست..چون کما3 تکرار مکررات بود...
در ضمن من نمیدونم تا کی باید آهنگهای ترکی و عربی رو کاور بکنیم...!!:n15:
یعنی واقعا این خواننده ها و آهنگسازهای عرب و ترک چی دارن که ما ندارم که نمیتونم یه ملودی خلاقانه و دلنشین بسازیم ؟:n17:
آهنگ اول که دقیقا ملودی و تنظیمش کاور شده از آهنگ Mustafa Sandal Ft Emina - Cek Gonder هست...که خیلی شیک گذاشته تراک اول و تو کاور آلبوم هم بهش اشاره ای نشده که کاور هست..:n29:
آهنگ دوم هم که متاسفانه بخش هایی از ملودیش کاور یه آهنگ عربی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست..
آهنگ 6 و 10 که روی جلدش نوشته کاوره...
کلا آلبوم شد کاور دزدی...!!!:9:
شعر های آلبوم هم خیلی خوب نیست...ولی ملودی بعضی قطعات رو دوس دارم و با تنظیم خیلی مچ شده..البته اگه بعدا گندش در نیاد که اینام کاور دزدی هست..:n09:
در مورد تنظیم هم
شهاب اکبری رو هم به عنوان تنظیم کننده خلاق و حرفه ای قبول دارم و تنظیم هاش هم تو این آلبوم خیلی خوب هست..
کاور آلبوم هم (جلد آلبوم) که از این افتضاح تر نمیشه...:n15:
در مورد آهنگهای هم نمیشه بهترین و بدترین ها رو انتخاب من به چندتاش که دوسش داشتم.. رای دادم..
به نظر من اصلا آلبوم خوبی نبود... بیشتر ازش انتظار میرفت...
البوم یک بار گوش دادم غیر از اهنگ خیلی دوست دارم- اهنگی که دوست داشتی بقیه کارا اصلن ارزش گوش دادن نداره
شعرا هم که کارش از آبکی هم گذشته:n03:از حمید عسکری خیلی انتظار بیشتری میرفت این بدترین البومش بود به نظر من بین البوم هایی که تا حالا داده بازار:n29:
mohammad varaste
19-02-2014, 13:49
خداییش آلبوم حامی و فرزاد فرزین رو گوش دادم نظرم نسبت به این آلبوم خیلی بهتر شد:n02:
ضعیف
دو سه بار گوش کردم دیگه سمتش نرفتم
حدسی که میزنم اینه تو این دو سه آلبوم اخرش که انتقاد زیادی هم ازش شد دید آهنگی مثه ستاره در آلبوم کما 2 مورد استقبال قرار گرفت ، گفت بذار کل آهنگ های آلبوم اسلو بخونم که وقتی آلبوم گوش میدی تموم میشه دفعه دوم که میخوای پلی کنی نمیتونی تشخیص بدی کدوم اهنگ بوده ، از بس که شبیه هم بودن :دی
در مورد محتوای آلبوم گفتم ولی نمیشه از کاور آلبوم هم صحبت نکنیم :n21: به معنای واقعی افتضاح هست ... به جرات میتونم بگم بدترین کاور آلبومی که تو چند سال اخیر دیدم
با تشــکر از 10 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...
بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانههای «خیلی دوستت دارم» و «تقاص» مشترکاً با 5 رأی به عنوان بهترین ترانههای این آلبوم انتخاب شد.
با تشکر
مدیریت انجمن موسیقی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.