مشاهده نسخه کامل
: بهترین انتخاب LEd بین سه برند سونی - ال جی و سامسونگ !
shahin317
06-02-2014, 21:53
پس از بررسی های مختلف بین سه برند سونی - ال جی و سامسونگ
بهترین انتخاب LEd به ترتیب عبارتست از:
1- مدلهای مختلف سونی که در ایران بسیار اندک وجود دارند و بسیار کمیاب هستند و یا اصلا وجود ندارند.
2- مدلهایی از سامسونگ که به هیچ عنوان در بازار داخلی وجود ندارند.
3- Led های ساخت ال جی موجود در بازار ایران.
mohammadsony
07-02-2014, 21:55
سلام
من متوجه منظور شما نشدم در حال حاضر اکثر مدل هایی از سامسونگ که در ایران هستند دقیقا مشابه خارجی است و در سراسر دنیا با این سری ها تولید شده است. محصولات سونی هم در حد نیاز موجود است اما به دلیل قیمت بالاتر نسبت به سایر برند ها فروش کمتری دارد.
shahin317
08-02-2014, 15:03
مدلهای سامسونگ و سونی موجود در بازار ایران از لحاظ سخت افزاری مشابه تولیدات خارج از کشور آنها که در رده بندی جهانی در رده بهترینها انتخاب می شوند نیستند!!
magiteq1
08-02-2014, 16:49
مدلهای سامسونگ و سونی موجود در بازار ایران از لحاظ سخت افزاری مشابه تولیدات خارج از کشور آنها که در رده بندی جهانی در رده بهترینها انتخاب می شوند نیستند!!
حتمی lg که اسمل ایران هست در رده بندی جهانی جای داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shahin317
08-02-2014, 19:29
حتمی lg که اسمل ایران هست در رده بندی جهانی جای داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Lg حداقل مطمئن هستی قطعات کره ای هستند و در ایران مونتاژ شده اند! و فرق چندانی با مونتاژ کره ای آن ندارند!!
متاسفانه در مورد سامسونگ و سونی بیشتر قطعات ساخت چین و مونتاژ ایران هستند!! که در داخل با کیفیت پایینی تولید می شوند! و زمین تا آسمان با تولید اصلی آن از لحاظ سخت افزاری فرق دارند! کیفیت تصویر فعلی آنها با توجه به ضعف سخت افزارهایشان دوام نخواهد داشت!!
متاسفانه سامسونگ در تولید لوازم خانگی برای داخل کشور عقب گرد شدیدی کرده!!
mehdiorgan
09-02-2014, 21:07
به نظر من در حال حاضر الجی بدون گارانتی که از بانه میاد اصل کره هستش .
هر چی ال ای دی تو بازار ایران هست قطعات چینی و درجه 2و3 هستن موفق باشین.:n06:
shahin317
10-02-2014, 04:33
به نظر من در حال حاضر الجی بدون گارانتی که از بانه میاد اصل کره هستش .
هر چی ال ای دی تو بازار ایران هست قطعات چینی و درجه 2و3 هستن موفق باشین.:n06:
البته به غیراز تولیدات ال جی داخلی (آن هم تا امروز ! شاید ال جی تولید داخل هم در آینده هم چینی بشه مثل بقیه برندها )!
mehdiorgan
12-02-2014, 09:06
البته به غیراز تولیدات ال جی داخلی (آن هم تا امروز ! شاید ال جی تولید داخل هم در آینده هم چینی بشه مثل بقیه برندها )!
دوست عزیز الجی ایران همه پنلهاشون از چین وارد میشه و همه 200 هرتز هست که در مدلهای مختلف به ما دارن قالب میکنن. ریموت هاشون همه اصل چین.و قطعات هم همینطور.
متآسفانه اگه یک الجی اصل کره رو کنار یک الجی ایران بزاری متوجه اختلاف این دو میشی که این کجا و آن کجا؟؟؟
دوست عزیز الجی ایران همه پنلهاشون از چین وارد میشه و همه 200 هرتز هست که در مدلهای مختلف به ما دارن قالب میکنن. ریموت هاشون همه اصل چین.و قطعات هم همینطور.
متآسفانه اگه یک الجی اصل کره رو کنار یک الجی ایران بزاری متوجه اختلاف این دو میشی که این کجا و آن کجا؟؟؟
من چند وقت پیش رفته بودم تعمیرات پاناسونیک . ادعا میکرد که تمام تلویزیون های توی بازار پنلشون چینیه از جمله سونی ،سامسونگ و ال جی . گفت فقط پاناسونیک هست که هنوز ژاپن پنلش رو میزنه .بعد برد منو تمام پلاسماها رو نشون داد که پشتشون نوشته بود زاپن .
حالا ادعاش چقدر میتونه درست باشه ؟
شما کاملا در اشتباهی !
یک راهنمایی ساده به شما می کنم:
برو فروشگاههایی که LED های ال جی ساخت ایران دارند رو از نزدیک ببین! LEDهای LG از کیفیت تصویر گرفته تا کیفیت قطعات ( جنس بدنه- جنس فیشهای ورودی و خروجی - کیفیت پورت های USB , ... ) بسیار مطلوب هستند. بعد همین مواردی که چک کردی رو برو با سامسونگ و سونی های موجود توی بازار مقایسه کن! خود به حقیقت پی خواهی برد! کیفیت همین قطعات ظاهر دستگاه ال جی یک سر و گردن از بقیه برندهای موجود در بازار ایران بالاتر هستند!
مطمئن باش در حال حاضر تولید داخل ال جی با تولید خود کره تفاوتی نداره! کسانی که از کارخانه تولید ال جی در ایران ( سیرجان ) بازدید کرده اند شاهداین قضیه بوده اند!!
جالبه که سامسونگ حتی نتونسته برچسب مشخصات دستگاه رو که پشت دستگاه می چسبانند برای همه تولیداتش در یک محل بچسباند! هر دستگاه با دستگاه مشابه 1 الی 5 سانتی متر جابجایی محل دارند! خوب همین موارد ساده ببین چقدر برای ال جی اهمیت داره!!
بعید می دونم شما از نزدیک فرقی بین تولید داخل و تولید کره ای آن دیده باشی فقط شنیدی!! اما بهتره بری دنبال واقعیت!
موفق باشید.
:n16:
من چند وقت پیش رفته بودم تعمیرات پاناسونیک . ادعا میکرد که تمام تلویزیون های توی بازار پنلشون چینیه از جمله سونی ،سامسونگ و ال جی . گفت فقط پاناسونیک هست که هنوز ژاپن پنلش رو میزنه .بعد برد منو تمام پلاسماها رو نشون داد که پشتشون نوشته بود زاپن .
تو رو خدا حرف پاناسونیک رو نزنید!! مزخرفه .....!
حاضرم قسم بخورم تنها برندی در ایران که تولیداتش ساخت چین ( با کیفیت پایین ) هست و روی دستگاه می زنه Made In Japan فقط پاناسونیک هستش!
:n30:
حاضرم قسم بخورم تنها برندی در ایران که تولیداتش ساخت چین ( با کیفیت پایین ) هست و روی دستگاه می زنه Made In Japan فقط پاناسونیک هستش!
کیفیت تصویرش که از بقیه خیلی بهتره فقط خرابیش خیلی زیاده . خودم هم تجربش رو داشتم
کلا ریسکه :n02:
کیفیت تصویرش که از بقیه خیلی بهتره فقط خرابیش خیلی زیاده . خودم هم تجربش رو داشتم
کلا ریسکه :n02:
دوست من همانطور که در گذشته گفتم کیفیت تصویر این برندها دوام نخواهد داشت!!
خداوند از برندهایی همچون: پاناسونیک و سامسونگ نگذرد که با هر ترفندی ما جهان سومی ها را فریب می دهند!! باید با نخریدن تحریمشان کنیم!
mehdiorgan
12-02-2014, 13:09
شما کاملا در اشتباهی !
یک راهنمایی ساده به شما می کنم:
برو فروشگاههایی که LED های ال جی ساخت ایران دارند رو از نزدیک ببین! LEDهای LG از کیفیت تصویر گرفته تا کیفیت قطعات ( جنس بدنه- جنس فیشهای ورودی و خروجی - کیفیت پورت های USB , ... ) بسیار مطلوب هستند. بعد همین مواردی که چک کردی رو برو با سامسونگ و سونی های موجود توی بازار مقایسه کن! خود به حقیقت پی خواهی برد! کیفیت همین قطعات ظاهر دستگاه ال جی یک سر و گردن از بقیه برندهای موجود در بازار ایران بالاتر هستند!
مطمئن باش در حال حاضر تولید داخل ال جی با تولید خود کره تفاوتی نداره! کسانی که از کارخانه تولید ال جی در ایران ( سیرجان ) بازدید کرده اند شاهداین قضیه بوده اند!!
جالبه که سامسونگ حتی نتونسته برچسب مشخصات دستگاه رو که پشت دستگاه می چسبانند برای همه تولیداتش در یک محل بچسباند! هر دستگاه با دستگاه مشابه 1 الی 5 سانتی متر جابجایی محل دارند! خوب همین موارد ساده ببین چقدر برای ال جی اهمیت داره!!
بعید می دونم شما از نزدیک فرقی بین تولید داخل و تولید کره ای آن دیده باشی فقط شنیدی!! اما بهتره بری دنبال واقعیت!
موفق باشید.
دوست عزیز :
امیدوارم اینجوری که میگین باشه ولی من خودم این مقایسه رو انجام دادم و مهم نیست که شما در مورد تجربه من چی فکر میکنین و هیچ تعصبی هم روی برند خاصی ندارم .فقط از جنس اصلی و اورجینال استفاده میکنم نه جنس ایرانی و درجه 2و 3 چینی حالا شما هم نظرتون رو گفتین ممنونم از راهنمایی شما به شما هم پیشنهاد میکنم از اجناس اصلی و اورجینال استفاده کنین ضرر نمیکنین.:n06::n12:
mehdiorgan
12-02-2014, 13:17
دوست عزیز :
یکی از دوستان من تعمیرکاره و نیازی هم نداره دروغ بگه خواهشآ این آشغالهای ایرانی رو نخرین. با نخریدنمون این جنسهای آشغال رو تحریم کنیم.
پنلهای همه ال ای دی های تولید داخل 100% ایرانیه.
موفق باشین.
:n12:
دوست عزیز :
یکی از دوستان من تعمیرکاره و نیازی هم نداره دروغ بگه خواهشآ این آشغالهای ایرانی رو نخرین. با نخریدنمون این جنسهای آشغال رو تحریم کنیم.
پنلهای همه ال ای دی های تولید داخل 100% ایرانیه.
موفق باشین.
:n12:
باور کنید ما حاضریم تولید داخل رو بخریم اما زیربار خرید جنس بی کیفیت چینی نریم!!
:n19::n19::n19::n19:
پاناسونیک در صدر تی وی های دنیا قرار داره ها رفیق !! یه سر برو سایت معروف cnet
مطمئن باش اینی که شما میگی به هیچ عنوان صحیح نیست و پاناسونیک کلا در همه محصولاتش کیفیتش 1 سرو گردن از همه بالاتره و همیشه اصالت برند خودش رو حفظ کرده
حالا اینی که 1 نفر تجربه خراب شدن تی وی پاناسونیک رو داشته 1000 تا دلیل میتونه داشته باشه . نباید اینطور قضاوت کرد
:n19::n19::n19::n19:
پاناسونیک در صدر تی وی های دنیا قرار داره ها رفیق !! یه سر برو سایت معروف cnet
مطمئن باش اینی که شما میگی به هیچ عنوان صحیح نیست و پاناسونیک کلا در همه محصولاتش کیفیتش 1 سرو گردن از همه بالاتره و همیشه اصالت برند خودش رو حفظ کرده
حالا اینی که 1 نفر تجربه خراب شدن تی وی پاناسونیک رو داشته 1000 تا دلیل میتونه داشته باشه . نباید اینطور قضاوت کرد
والا دوست عزیز این تنها تجربه من از خراب شدن پاناسونیک نبود
الان توی تاپیک پاناسونیک بری خیلیها که سری 30 دارن از خرابیش مینالن
والا دوست عزیز این تنها تجربه من از خراب شدن پاناسونیک نبود
الان توی تاپیک پاناسونیک بری خیلیها که سری 30 دارن از خرابیش مینالن
بله وی تی 30 سری خاور میانه مشکلاتی داشت. ممکنه به محل زندگیمون برگرده البته :n01:
magiteq1
12-02-2014, 20:58
ایا تمام پنل های مدل های مختلف سامسونگ مثل 8880 هم ساخت چین هست؟
با چشم که نمیشه تشخص داد کیفیت ساخت کدوم بالاتر هست
انگار بعضی دوستان تمام عناصر مورد استفاده در پنل های سامسونگ و lg رو زیر میکروسکوپ بردند و خلوص هر کدوم رو در اوردن
صحبت های بدون دلیل و مدرک باد هوا و تخریب یک برند خیلی کار راحتی هست مخصوصا در اینجا که هر کی از سر راه میرسه
میشه کارشناس
اون دوستانی که اینقدر عاشق lg هستن این پنل ها حتی در rev های معتبر هم حرفی برای گفتن نداره مثل همین la860.
یکسری هنوز پنل نمیدونن چی هست بعد اظهار نظر میکنن
ایا تمام پنل های مدل های مختلف سامسونگ مثل 8880 هم ساخت چین هست؟
با چشم که نمیشه تشخص داد کیفیت ساخت کدوم بالاتر هست
انگار بعضی دوستان تمام عناصر مورد استفاده در پنل های سامسونگ و lg رو زیر میکروسکوپ بردند و خلوص هر کدوم رو در اوردن
صحبت های بدون دلیل و مدرک باد هوا و تخریب یک برند خیلی کار راحتی هست مخصوصا در اینجا که هر کی از سر راه میرسه
میشه کارشناس
اون دوستانی که اینقدر عاشق lg هستن این پنل ها حتی در rev های معتبر هم حرفی برای گفتن نداره مثل همین la860.
یکسری هنوز پنل نمیدونن چی هست بعد اظهار نظر میکنن
خوب عزیز دل برادر قربون شعور و حرف زدنت!
تو که میدونی پنل چی هست برای ما بیشتر توضیح بده!!
:n13:
magiteq1
13-02-2014, 03:00
خوب عزیز دل برادر قربون شعور و حرف زدنت!
تو که میدونی پنل چی هست برای ما بیشتر توضیح بده!!
:n13:
صفحه نمایش شامل یک پنل , چندین فیلتر خاص مثل فیلترینگ قطبی, فیلتر رنگ , فیلتر ضد انعکاس , فیلتر کریستال مایع , ترانزیستور پیکسلی و در نهایت برد کنترلری هست.
شما یاد بگیر با مدرک اظهار نظر کنی و اینجا هیچ کسی به چشم مبارک شما اطمینان نخواهد کرد.
سامسونگ قطعات کره و اسمبل مالزی هست
صفحه نمایش شامل یک پنل , چندین فیلتر خاص مثل فیلترینگ قطبی, فیلتر رنگ , فیلتر ضد انعکاس , فیلتر کریستال مایع , ترانزیستور پیکسلی و در نهایت برد کنترلری هست.
شما یاد بگیر با مدرک اظهار نظر کنی و اینجا هیچ کسی به چشم مبارک شما اطمینان نخواهد کرد.
سامسونگ قطعات کره و اسمبل مالزی هست
متاسفم که باید بگم:
دیگه سامسونگ ساخت مالزی توی بازار ایران را خیلی کم پیدا می کنی! مگر خرید از بانه داشته باشی!!
مدلهای فعلی سامسونگ توی ایران بیشتر قطعات چینی هستند!
magiteq1
13-02-2014, 12:12
متاسفم که باید بگم:
دیگه سامسونگ ساخت مالزی توی بازار ایران پیدا نمی کنی! مگر خرید از بانه داشته باشی!!
مدلهای فعلی سامسونگ توی ایران بیشتر قطعات چینی هستند!
8880 من مالزی هست با گارانتی
خرید از بانه برای این رده قیمت بی عقلی تمام هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.