ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری:::: باز نشدن برنامه ها در ویندوز 8 و حالا در 7 !!!

Silent TR
05-02-2014, 19:52
نمیدونم چی شد یهو خود به خود یکسری برنامه ها مثل برنامه کــــــــــــــریـــوووو و قسمت فریند های برنامه گیم رنجر دیگه نشون داده نشدن
یعنی باز میشن و اون پایینه صفحه هم نشون میده بازن ولی وقتی روشون کلیک میکنم چیزی نمیاره !!!
و کلا هیچی نشون نمیده

یعنی باز میشن ولی نشونشون نمیده

با حذف و نصب برنامه ها هم مشکل حل نشد،، یکبارم تمپ رو خالی کردم ولی باز هم مشکل حل نشد !!!

خواهشا کمک کنید بدجوری کارام بلاتکلیف مونده :n27:

این مشکل رو روی ویندوز 8 هم داشتم !!! به حدی رسید که خود برنامه گیم رنجر هم باز نمیشد دیگه !! که دیگه آخر ویندوز 7 ریختم که الان باز همون مشکل رو روی این ویندوز دارم

Silent TR
06-02-2014, 13:20
کسی نیست راهنماییم کنه ؟

Silent TR
09-02-2014, 00:02
اینجا یک توضیحاتی دادند ولی من سر در نیاوردم ::

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Master Root
09-02-2014, 10:29
این لینکی که قرار دادید داره میگه که ویندوز های7 و 8 تنظیمات UAC داره که در CONTROL PANEL میتونید بذارید روی NEVER NOTIFY.

و برای اجرای برنامه ها راست کلیک و RUN AS ADMIN کنید و یا موقع اجرا یا نصب برنامه ها کار زیر رو انجام دهید:

right click the installer>properties>compatibility>pick correct OS
سیستم عامل های قدیمی تر رو انتخاب کنید.

بعد از نصب ویندوز درایور های سازگار با اون ویندوز رو برای کارت گرافیک و ... رو حتما نصب کنید. برای بازی ها نیاز به نصب DIRECTX هم دارید.

Silent TR
09-02-2014, 14:58
یعنی ربطی به این موضوع من نداره ؟؟ برای این موضوع من هنوز کسی راهی پیدا نکرده ؟

Silent TR
09-02-2014, 15:52
خوب از اونجایی که کسی راهی رو پیدا نکرد ، خودم آخر راهشو پیداکردم و قرارش میدم برای کسایی که ممکنه این مشکل براشون پیش بیاد
باید Winkey+P رو بزنید بعدش روی computer only کلیک کنید !!!! به همین راحتی مشکل حل شد !!