PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد f8880

magiteq1
05-02-2014, 16:58
دوستان از طریق گیرنده دیجیتال داخلی شبکه صدا و سیما رو میگیرم با این tv ولی احساس میکنم تصویر تند تر از حالت معمول هست حالا من سوال ام اینه ایا برنامه های صدا و سیما همه 24 فریم هستن یا اینکه فقط فیلم ها و سریال ها 24 فریم پخش میشه
چون چه فیلم باشه و برنامه های معمول برای من تندتر از حالت معمول نمایش داده میشه من الان باید دقیقا چیکار کنم

matinpour
05-02-2014, 21:25
دوستان از طریق گیرنده دیجیتال داخلی شبکه صدا و سیما رو میگیرم با این tv ولی احساس میکنم تصویر تند تر از حالت معمول هست حالا من سوال ام اینه ایا برنامه های صدا و سیما همه 24 فریم هستن یا اینکه فقط فیلم ها و سریال ها 24 فریم پخش میشه
چون چه فیلم باشه و برنامه های معمول برای من تندتر از حالت معمول نمایش داده میشه من الان باید دقیقا چیکار کنم
دوست عزیز
این مشکل برای تلویزیونتان نیست بی خود نگران نباشید

magiteq1
05-02-2014, 23:08
دوست عزیز
این مشکل برای تلویزیونتان نیست بی خود نگران نباشید

تشکر. من الان یک فیلم hd از طریق pc بر روی tv پخش کنم ایا مشکل حل میشه؟ و اینکه این clear motion رو باید به چه شکل فعال کنم

magiteq1
06-02-2014, 23:01
دوستان خواهشا کمک کنید من الان یه 1080 رو هم از طریق usb نگاه کردم ولی همچنان تصویر تند هست یعنی 24 یا 30 فریم
نیست انگار 60 فریم هست

matinpour
06-02-2014, 23:24
دوستان خواهشا کمک کنید من الان یه 1080 رو هم از طریق usb نگاه کردم ولی همچنان تصویر تند هست یعنی 24 یا 30 فریم
نیست انگار 60 فریم هست

دوست عزیزاز قسمت منو ---> تصویر ---> Motin Plus را پیدا و آن را خاموش کنید و یا در همان منوی تصویر تنظيم مجدد تنظيمات سفارشی به تنظيمات کارخانه را انجام دهید لطفا راه اندازی حرکت پلاس یا همان Motin Plus را خاموش کنيد .اگر حرکت پلاس سفارشی است، شما می توانيد راه اندازی تاری کاهش، کاهش لرزش شديد و يا تنظيم مجدد دستی را انجام دهيد

magiteq1
06-02-2014, 23:30
این motion plus دقیقا چیکار میکنه؟ اگر خاموش کنم در صحنه های سریع تصویر دچار مشکل نمیشه

magiteq1
08-02-2014, 00:23
دوستان motion plus به نظر شما روی چه حالتی قرار بگیره برای فیلم بهتره مودهای استاندارد یا روان؟

matinpour
08-02-2014, 21:46
دوستان motion plus به نظر شما روی چه حالتی قرار بگیره برای فیلم بهتره مودهای استاندارد یا روان؟

دوست عزیز
آن را خاموش و تست کنید ببینید باز هم مشگل دارید یا نه

magiteq1
08-02-2014, 22:30
دوست عزیز
آن را خاموش و تست کنید ببینید باز هم مشگل دارید یا نه

بعد از خاموش کردن مشکل رفع میشه
ولی سوال ام اینکه که ایا خاموش کنم با عث ایجاد تاری در تصاویر سریع نمیشه

و یک سوال دیگه اینکه 8880 موجود در ایران کدوم نسخه هست اروپا یا امریکا؟

matinpour
09-02-2014, 20:42
بعد از خاموش کردن مشکل رفع میشه
ولی سوال ام اینکه که ایا خاموش کنم با عث ایجاد تاری در تصاویر سریع نمیشه

و یک سوال دیگه اینکه 8880 موجود در ایران کدوم نسخه هست اروپا یا امریکا؟

دوست عزیز
مدل آسیایی یعنی AU46F8000

magiteq1
09-02-2014, 23:58
دوست عزیز
مدل آسیایی یعنی AU46F8000

ایا مدل au با مدل های ue و un تفاوت کیفیت تصویر داره؟
ایا برسی ای از نمونه اسایی وجود داره؟
matinpour
10-02-2014, 20:10
ایا مدل au با مدل های ue و un تفاوت کیفیت تصویر داره؟
ایا برسی ای از نمونه اسایی وجود داره؟
دوست عزیز
خیر از لحاظ کیفیت با هم برابرند ولی از لحاظ آپشنها و امکانات بر اساس سیستمهای مخابراتی و صدا و سیما هر قاره با هم متفاوت است یعنی چون در اروپا و امریکا از ما- هوا -اره و تلویزیونهای کابلی استفاده می کنند بر اساس آن سیستمها آن امکانات به آن اضافه شده است و چون در کشور ما ممنوع می باشد آن آپشنها را موجود نمی باشد.ولی در باقی کارایی ها و کیفیتها با هم برابرند

magiteq1
10-02-2014, 23:36
دوست عزیز
خیر از لحاظ کیفیت با هم برابرند ولی از لحاظ آپشنها و امکانات بر اساس سیستمهای مخابراتی و صدا و سیما هر قاره با هم متفاوت است یعنی چون در اروپا و امریکا از ما- هوا -اره و تلویزیونهای کابلی استفاده می کنند بر اساس آن سیستمها آن امکانات به آن اضافه شده است و چون در کشور ما ممنوع می باشد آن آپشنها را موجود نمی باشد.ولی در باقی کارایی ها و کیفیتها با هم برابرند

avforums
digitalversus
flatpanelshd
هر کدوم نتایج متفاوتی کیفی رو برای f8000 ثبت کردن؟
ایا امکانش هست سخت افزارهایی که برای امریکا فرستاده میشه از لحاظ کیفیت تصویر با نمونه اسیا>خاورمیانه برابر باشه؟

matinpour
11-02-2014, 18:00
avforums
digitalversus
flatpanelshd
هر کدوم نتایج متفاوتی کیفی رو برای f8000 ثبت کردن؟
ایا امکانش هست سخت افزارهایی که برای امریکا فرستاده میشه از لحاظ کیفیت تصویر با نمونه اسیا>خاورمیانه برابر باشه؟

دوست عزیز
خیر از لحاظ کیفیتی با هم تفاوت نمی کنند و لی هر کس بر اساس نگرش و سلیقه خود نظر می دهد ولی در اصول ساخت همه در یک مرتبط قرار دارند.

arman_7z
01-03-2014, 14:22
tanha moshkel man ba in tv zirneves bazi az filmast ke sapurt nemikone to tanzimatam zaban arabi nadare be gheyr az in az hame lahaze khobe :):n05:

matinpour
01-03-2014, 21:37
tanha moshkel man ba in tv zirneves bazi az filmast ke sapurt nemikone to tanzimatam zaban arabi nadare be gheyr az in az hame lahaze khobe :):n05:

دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمئن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌ Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/)
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است

Roy Jackson
02-03-2014, 11:41
سلام
دوستان عزیز من قصد خرید 46 اینچ سری f8880 رو دارم موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کنم؟
از نظر تست عینک های سه بعدی
تست پیکسل سوخته و هر مورد دیگه ای که دوستان میدونند لطفا بهم بگید.
با تشکر.

Roy Jackson
02-03-2014, 17:48
کسی از دوستان نیست راهنمایی بکنه

magiteq1
02-03-2014, 19:48
کسی از دوستان نیست راهنمایی بکنه

دوست خوب من این tv پلمپ تصویر داره یعنی زمانی که برای اولین بار tv روشنم میشه یک چیزی شبیه حباب میترکه رو صفحه نمایش
حتما نصاب بگو چک کنه این مورد رو.
با استفاده از نرم افزار monitor test کاملا برسی کن که پیکسل سوخته نداشته باشه
یک فایل 1080p حجم بالا مثلا 10 گیگ با بالاتر بزار رو tv پخش به مدت نیم ساعت
گوشه های قاب یا فریم رو نگاه کن پریدگی در اثر حمل و نقل نداشته باشه
به صفحه نمایش دقت کن خش نداشته باشه
موقعی که نصاب داره نصب میکنه مواظب باش دست اش رو به صفحه نمایش نزنه این مورد رو حتمی بهش نذکر بده

saeidcz
02-03-2014, 21:56
سلام
دوستان عزیز من قصد خرید 46 اینچ سری f8880 رو دارم موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کنم؟
از نظر تست عینک های سه بعدی
تست پیکسل سوخته و هر مورد دیگه ای که دوستان میدونند لطفا بهم بگید.
با تشکر.

Best LED TV of 2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من تو لیست این مدل رو نمی دونم
:n02:
:n08:
پسر پول می دی لاعقل یه چیز خوب بگیر

Roy Jackson
04-03-2014, 09:39
Best LED TV of 2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من تو لیست این مدل رو نمی دونم
:n02:
:n08:
پسر پول می دی لاعقل یه چیز خوب بگیر

تا اونجایی که من میدونم تو برترین LED TV ها بعد از سونی مدل w900 سری 8 سامسونگ بود. تو نشریه Cnet مطلبشو خوندم اونم با اختلاف ناچیز
الانم گرفتمش فوق العاده س

loolok
04-03-2014, 16:46
سلام دوستان فرق تلویزیونهای سامسونگ سری f باesدر چیست و کدوم بهتره لطفا راهنمایی کنید مرسی:n12:

magiteq1
04-03-2014, 19:10
سلام دوستان فرق تلویزیونهای سامسونگ سری f باesدر چیست و کدوم بهتره لطفا راهنمایی کنید مرسی:n12:

سری f که جدیدترین سری 2013 و در اینده سری H در 2014 خواهد امد
پیشرفت هایی که سری F سنبت به ES داشتن میشه از سیاه عمیق تر و کاهش FLIKER و GHOSTING در تصاویر 3D هست
همچنین تولید رنگ فوق العاده ای هم دارن

loolok
04-03-2014, 22:44
سری f که جدیدترین سری 2013 و در اینده سری H در 2014 خواهد امد
پیشرفت هایی که سری F سنبت به ES داشتن میشه از سیاه عمیق تر و کاهش FLIKER و GHOSTING در تصاویر 3D هست
همچنین تولید رنگ فوق العاده ای هم دارن

مرسی از پاسختون:n13: من میخام تلویزیونم رو از دبی بگیرم که مونتاز ایران نباشه بنظرتون این کار رو بکنم چون میگن مونتاز ایران خرابی زیاد داره

matinpour
04-03-2014, 23:02
مرسی از پاسختون:n13: من میخام تلویزیونم رو از دبی بگیرم که مونتاز ایران نباشه بنظرتون این کار رو بکنم چون میگن مونتاز ایران خرابی زیاد داره

دوست عزیز
از هر جا که بگیرید اگر با آن درست رفتار نکنید حتما دچار مشگل خواهد شد و در ضمن دیگر گارانتی ندارد و باید زبان و دیجیتال آن و دیگر آیتمهایش را از منوی مخفی فعال کنید

loolok
04-03-2014, 23:38
دوست عزیز
از هر جا که بگیرید اگر با آن درست رفتار نکنید حتما دچار مشگل خواهد شد و در ضمن دیگر گارانتی ندارد و باید زبان و دیجیتال آن و دیگر آیتمهایش را از منوی مخفی فعال کنید
یعنی شما همین تلویزیون که تو ایران مونتاز میشه رو پیشنهاد میدید

magiteq1
04-03-2014, 23:40

دوست من امارات هم در خاورمیانه هست و کنترل کیفیت در خاورمیانه در اکثر حوزه ها به خصوص صوتی و تصویر جزو بی حساب ترین نقاط دنیا قرار میگیره
بهترین کنترل کیفی در امریکا و انگلیس هست و بعضی کشورهای اسا مثل زاپن و کره و غیر.............

matinpour
04-03-2014, 23:41
یعنی شما همین تلویزیون که تو ایران مونتاز میشه رو پیشنهاد میدید

دوست عزیز
بله اگر خودم هم تلویزیونم را بخواهم جدید کنم حتما از داخل تهیه می کنم.

loolok
04-03-2014, 23:57
دوست عزیز

داداش ممنون از راهنمایتون ولی من شنیدم که اونها که از دبی بخری ارزونتر و بادوام بیشتر و اکاناتی بیشتر نظیر ----- دارن

loolok
05-03-2014, 00:08
دوست عزیز

داداش ممنون از راهنمایتون ولی من شنیدم که اونها که از دبی بخری ارزونتر و بادوام بیشتر و امکاناتی بیشتر مثله ----- برای بعضی مدلهای سامسونگ که خودش یه امتیاز سخت افزاریه

amirkhan_0o0
07-03-2014, 19:29
سلام دوستان من یکیش رو امروز از دیجیکالا برای شوهرخواهرم خریدم. هنوز روشن نکردمش.
چه نکاتی رو بااید رعایت کنم؟
آپدیت مشکل سازه یا نه؟
ممنون
راستی برای تست پیکسل سوخته برای گارانتی هفت روز برگشت دیجی کالا چجوری عمل کنم؟
ممنون:n12:

matinpour
07-03-2014, 20:10
سلام دوستان من یکیش رو امروز از دیجیکالا برای شوهرخواهرم خریدم. هنوز روشن نکردمش.
چه نکاتی رو بااید رعایت کنم؟
آپدیت مشکل سازه یا نه؟
ممنون
راستی برای تست پیکسل سوخته برای گارانتی هفت روز برگشت دیجی کالا چجوری عمل کنم؟
ممنون:n12:

دوست عزیز
سعی کنید تا تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید چون ممکن است بعضی از آیتمهایتان از منوی مخفی غیرفعال شود و برای تست پیکسل سوخته از این تایپیک استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirkhan_0o0
07-03-2014, 20:24
دوست عزیز
سعی کنید تا تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید چون ممکن است بعضی از آیتمهایتان از منوی مخفی غیرفعال شود و برای تست پیکسل سوخته از این تایپیک استفاده کنید

ممنون ولی راه های تست در تاپیک نیست
فکر کنم. راهش این باشه که چندتا عکس تماما سبز-آبی-قرمز -سفید رو نمایش بدم ببینم نقطه ای مشکل دار هست یا نه؟
راستی این حباب و نرم افزار در این پست چیه؟

matinpour
07-03-2014, 21:34
ممنون ولی راه های تست در تاپیک نیست
فکر کنم. راهش این باشه که چندتا عکس تماما سبز-آبی-قرمز -سفید رو نمایش بدم ببینم نقطه ای مشکل دار هست یا نه؟
راستی این حباب و نرم افزار در این پست چیه؟

دوست عزیز
شما از آن راه هم می توانید بروید ولی این راه بهتر است

amirkhan_0o0
07-03-2014, 22:13
دوست عزیز
شما از آن راه هم می توانید بروید ولی این راه بهتر است
نرم افزار رو چیکارش کنم؟
راستی جریان اون حباب رو نفهمیدم!!

Roy Jackson
10-03-2014, 11:19
سلام
برای آپدیت کردن فریم ور این تلویزیون از کجا باید آخرین فریم ور رو بگیرم که با این مدلی که تو ایران هست یعنی F8880 مشکلی نداشته باشه
با تشکر.

matinpour
10-03-2014, 21:33
سلام
برای آپدیت کردن فریم ور این تلویزیون از کجا باید آخرین فریم ور رو بگیرم که با این مدلی که تو ایران هست یعنی F8880 مشکلی نداشته باشه
با تشکر.

دوست عزیز
اول اینکه اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید چون ممکن است بعضی از آیتمهای آن غیر فعال شود . ولی اگر اصرار به اینکار دارید می توانید از سایت امارات که با سیستم ما سازگار تر است آبدیت کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید

amirkhan_0o0
22-05-2014, 21:13
دوستان چجوری می شه صدای آی فیلم رو فارسی کرد؟؟

matinpour
22-05-2014, 23:01
دوستان چجوری می شه صدای آی فیلم رو فارسی کرد؟؟

دوست عزیز
هنگام تماشای کانال آی فیلم از روی کنترول کلید tools یا همان دستگاه را بزنید و از منوی آن زبان صدا را روی نا مشخص بگذارید