ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید محافظ یا استابلایزر

mrmmnb
05-02-2014, 00:58
با سلام
راستش چون این قطعات رو برا کامپیوترم میخواستم توی این قسمت پست زدم
دوستانی که تجربه دارن چه مارک و مدلی بخرم که کارش درست باشه؟
خودم چند مدل از این محافظ ها رو تست کردم اصلا به درد نمیخورن
یه مدل هم خریدم که هوشمند هست اون دیگه بدتر گاهی اوقات قاطی هم میکنه
حالا با این اوصاف تا 50 تومن چه محافضی پیشنهاد میکنید
رفتم سراغ استابلایز برا یه کامیپوتر خونگی خیلی گرون بود اگه استابلایزری هست که کمتر 100 باشه و کارش درست معرفی کنید احتمالا به جای محافظ اون رو بخرم
با تشکر

leo.unique
05-02-2014, 01:02
این تاپیکو ندیدی ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mrmmnb
05-02-2014, 01:12
دیدم همش رو هم خوندم یه چیزایی دستم اومده ولی یکم اطلاعات اونجا قدیمی هست و اینکه قیماتیی که توش هست برا دلار 1000 تومنی هست الان دیگه اون قیمت نیستن مثلا توی اون تایپیک استایلایزر رو زده بودن 100 تومن ولی همون مدا رو الان پرسیدم 275 تومن هست که برا یه کامپیوتر خونگی واقعا زیاد هست
گفتم تایپیک جدید بزنم ببینم الان چه مارک هایی تو بازار پیدا میشه کدوما خوبن و قیمتا حدودش چطوری هست
با تشکر

leo.unique
05-02-2014, 01:41
دیدم همش رو هم خوندم یه چیزایی دستم اومده ولی یکم اطلاعات اونجا قدیمی هست و اینکه قیماتیی که توش هست برا دلار 1000 تومنی هست الان دیگه اون قیمت نیستن مثلا توی اون تایپیک استایلایزر رو زده بودن 100 تومن ولی همون مدا رو الان پرسیدم 275 تومن هست که برا یه کامپیوتر خونگی واقعا زیاد هست
گفتم تایپیک جدید بزنم ببینم الان چه مارک هایی تو بازار پیدا میشه کدوما خوبن و قیمتا حدودش چطوری هست
با تشکر
اینم ببین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mrmmnb
05-02-2014, 19:25
کس دیگه ای نظر نداره؟
یه نفر که تجربه خرید داشته باشه و بدونه چی خوب هست
با تشکر

leo.unique
05-02-2014, 22:39
:n18:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mrmmnb
05-02-2014, 23:13
ضمن تشکر بابت سایت هایی که معرفی میکنید میخواستم بدونم شما خودتون هم از این محصولات استفاده کردید؟
الان مثلا بین این سه شرکت کدوم مهتر هستن؟
فاراتل - پیشرانه - سارا
دو تای اول رو شنیده بودم ولی سومی رو نشنیده بودم اما سایت خیلی خوب و کاملی داشت

leo.unique
06-02-2014, 00:24
ضمن تشکر بابت سایت هایی که معرفی میکنید میخواستم بدونم شما خودتون هم از این محصولات استفاده کردید؟
الان مثلا بین این سه شرکت کدوم مهتر هستن؟
فاراتل - پیشرانه - سارا
دو تای اول رو شنیده بودم ولی سومی رو نشنیده بودم اما سایت خیلی خوب و کاملی داشت
منم مثل شما در مرحله انتخاب هستم و تا اینجا به این نتیجه رسیدم که یا باید استابلایزر سروو موتور بخرم یا اصلا نخرم !:n27:

mrmmnb
06-02-2014, 14:51
اوکی
توی سرچ ها دیدم نوشته بودن استابلایزر سروو موتور خوب هست اول اینکه این چه فرقی میکنه با مدل های دیگر استابلایزر؟ مگه معمولی ها چه ساختاری دارن این چه ساختاری؟ دوم اینکه تلفظ درستش این کلمه سروو چی هست؟(معادل انگیلیسش چی میشه؟) این رو پرسیدم اگه جایی رفتم اشتباه نگم این کلمه رو
بعد به نظرتون چه چیزی بین استابلایزر و ups گیر میاد؟ منظرم این هست که با توجه به کارم من فقط استابلایزر جوابگو هست ولی اگه وسیله ای باشه که عین همین استابلایزر باشهع ولی وقتی برق رفت انقدر انرژي داشته باشه که کامپیوتر رو هابرنت کنه عالی میشه(چون اصلا روشن بودن کامپیوتر بعد از برق خیلی به کارم نمیاد فقط در حدی که هایبرنت بشه کارم راه میافته
با تشکر

leo.unique
06-02-2014, 16:11
اوکی
توی سرچ ها دیدم نوشته بودن استابلایزر سروو موتور خوب هست اول اینکه این چه فرقی میکنه با مدل های دیگر استابلایزر؟ مگه معمولی ها چه ساختاری دارن این چه ساختاری؟ دوم اینکه تلفظ درستش این کلمه سروو چی هست؟(معادل انگیلیسش چی میشه؟) این رو پرسیدم اگه جایی رفتم اشتباه نگم این کلمه رو
بعد به نظرتون چه چیزی بین استابلایزر و ups گیر میاد؟ منظرم این هست که با توجه به کارم من فقط استابلایزر جوابگو هست ولی اگه وسیله ای باشه که عین همین استابلایزر باشهع ولی وقتی برق رفت انقدر انرژي داشته باشه که کامپیوتر رو هابرنت کنه عالی میشه(چون اصلا روشن بودن کامپیوتر بعد از برق خیلی به کارم نمیاد فقط در حدی که هایبرنت بشه کارم راه میافته
با تشکر
servo motor
عبارت " استابلایزر پله ای " رو سرچ کن توی موتور جستجو :n18:
درکل محافظی بهتره که زمان كنترل و مرور ولتاژ پایین-تری داشته باشه ! اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی بدنبال یک محافظ معمولی با زمان عکس العمل نسبت به تغییرات ولتاژ خیلی پایین باش !:n11: حالا من موندم به گفته های کدوم شرکت سازنده در مورد محصولاتش میشه اعتماد کرد:n13: آخه تجربه کار با محافظهای یخچال پیشرانه (همونایی که داخلشون رله داره) رو داشتم :n21: با وجود اینکه نوسان برق حاصل از جوشکاری خیلی بالا بود اما هیچ عکس العملی نشون نمیدادن !!!:n15:

0armin0
25-12-2017, 18:28
با اینکه از مطلب گذشته بود گفتم کمکی به بقیه کرده باشم . اگه پول دارین که ups بخرین ولی اگه فقط نوسان ولتاژ دارین و قطعی برق ندارین پول الکی ندین. محافظ همونطور که گفتین سرعت پایینی داره و خیلی وقتا جواب نمیده. ما برای تجهزات پزشکی که حساس هستن Tobishi رو پیشنهاد میدیم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استابلایزر.com) هم داره چون دقت خیلی بالایی داره و سرووموتوری عمل میکنه حتی از 135 ولت هم جواب میده .ولی به هیچ عنوان رله ای ترانسی نخرید مثل فاراتل چون هر 12 ولت جبران میکنه ولتاژ رو.

khalooei2115
03-01-2018, 12:04
ببین دوست عزیز اگر قصد خرید استابلایزر داری ، استابلایزر کلا دونوع هست یکی استابلیزر سرووموتوری و یکی پله ای که به پله ای، استابلایزر رله ای هم گفته میشه.برندهایی مثل اریستون،امگا و اگزیم پاور هستند که اگه دوست داشتی مشخصات کاملشا ببینی و با هم مقایسشون کنی برو یه سر به سایت eups.ir بخش استابلایزر بزن فکر کنم بتونه کمکت کنه