PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با DVD Writer

monaj
04-02-2014, 20:51
کامپیوتر رومیزی من دارای یک DVD Writer پایونیر هست که جدیدا موقع رایت (چه CD و چه DVD از انواع مختلف) پس از اینکه میزان پیشرفت از 90 درصد عبور میکنه و نزدیک به 100 میشه، عملیات رایت Fail میشه و DVD یا CD را خراب میکنه. با نرم افزارهای رایت مختلف هم امتحان کردم.
فرقی نکرد. از عمرش زیاد نگذشته.
غیر از خرابی DVD Writer میتونه علت دیگه ای داشته باشه؟

HΟSSEIN
04-02-2014, 21:53
سلام

اگر چندین مورد CD و DVD رو تست کردید و خراب کرده مشکل از رایترتون هست /

EXTREME
05-02-2014, 09:19
کامپیوتر رومیزی من دارای یک DVD Writer پایونیر هست که جدیدا موقع رایت (چه CD و چه DVD از انواع مختلف) پس از اینکه میزان پیشرفت از 90 درصد عبور میکنه و نزدیک به 100 میشه، عملیات رایت Fail میشه و DVD یا CD را خراب میکنه. با نرم افزارهای رایت مختلف هم امتحان کردم.
فرقی نکرد. از عمرش زیاد نگذشته.
غیر از خرابی DVD Writer میتونه علت دیگه ای داشته باشه؟

به نظر من ویندوز رو عوض کنید و فریم ویر درایو رو آپدیت کنید درست نشد حتما درایو رو روی یک سیستم دیگه تست کنید اگه روی یک سیستم دیگه درست بود مشکل از اتصالات درایو و پاور سیستم است ولی اگه روی یک سیستم دیگه هم مشکل بود درایو رو باز کنید خاک گیری کنید لنز رو با یک دستمال نرم تمیز کنید درست نشد میتونه از اپتیک باشه گارانتی داره درایو؟

monaj
05-02-2014, 17:55
به نظر من ویندوز رو عوض کنید و فریم ویر درایو رو آپدیت کنید درست نشد حتما درایو رو روی یک سیستم دیگه تست کنید اگه روی یک سیستم دیگه درست بود مشکل از اتصالات درایو و پاور سیستم است ولی اگه روی یک سیستم دیگه هم مشکل بود درایو رو باز کنید خاک گیری کنید لنز رو با یک دستمال نرم تمیز کنید درست نشد میتونه از اپتیک باشه گارانتی داره درایو؟

نه. گارانتی نداره. فریمورش را چطوری آپدیت کنم؟ ممکنه با اینکار درست شه؟ آخه قبلا مشکل نداشت.

EXTREME
05-02-2014, 18:26
نه. گارانتی نداره. فریمورش را چطوری آپدیت کنم؟ ممکنه با اینکار درست شه؟ آخه قبلا مشکل نداشت.

مدل دقیق درایو رو با نرم افزار nero info tools پیدا کنید بعد به این دو سایت برید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فریم ویر رو دانلود کنید یک فایل exe است اجراش میکنید و سیستم ریست میشه حین آپدیت فریم ویر درایو نه سی دی و دی وی دی تو درایو باشه یعنی ازش استفاده نشه همچنین سیستم خاموش نشه بعد از نصب کامل سیستم رو ریست کنید