ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره براي خريد تا ٤٥٠٠

psp2004
04-02-2014, 19:56
با نام خدا و سلام

دوستان پس از بازنشسته شدن لپتاپ سابق يعني y560 مجبور به هزينه واسه لپتاپ جديد شدم:n03:

بودجه مورد نظرم ٤٥٠٠
كار اصليم برنامه نويسيه و اصن اهل بازي نيستم
امكان افزايش رم تا ١٦ برام خيلي مهمه
وزنش هم نميخوام بيش از ٢ كيلو بشه
به قولي يه جورايي بايد سگ جون هم باشه
چون معمولا pc كنارم نيست و كل كارام با رو با لپتاپ انجام ميدم ، مثلا حداقل به صورت ميانگين روزي ٨ ساعت رو باش كار مي كنم :)
صفحه نمايش هم از ١٣ تا ١٥
خودم مك بوك مورد نظرمه باز هم اگه دوستان از ويندوزي ها چيزي مناسب ديدن پيشنهاد كنند
منتظر نظرات شما دوستان هستم

علي علي

psp2004
04-02-2014, 20:05
تو لنوو ها سري تينك پد چند موردي بود كه خب hdmi نداشتن
ترجيح ميدم hdmi داشته باشند
مدل s440 هم به نظرم جالب اومد اگه دوستان نظر بدن عاليه
تو مك بوك ها هم :
Me 865 و 102 مد نظرم هس ...

باز منتظر مشورت دوستان هستم

lionf3
04-02-2014, 20:15
با نام خدا و سلام

دوستان پس از بازنشسته شدن لپتاپ سابق يعني y560 مجبور به هزينه واسه لپتاپ جديد شدم:n03:

بودجه مورد نظرم ٤٥٠٠
كار اصليم برنامه نويسيه و اصن اهل بازي نيستم
امكان افزايش رم تا ١٦ برام خيلي مهمه
وزنش هم نميخوام بيش از ٢ كيلو بشه
به قولي يه جورايي بايد سگ جون هم باشه
چون معمولا pc كنارم نيست و كل كارام با رو با لپتاپ انجام ميدم ، مثلا حداقل به صورت ميانگين روزي ٨ ساعت رو باش كار مي كنم :)
صفحه نمايش هم از ١٣ تا ١٥
خودم مك بوك مورد نظرمه باز هم اگه دوستان از ويندوزي ها چيزي مناسب ديدن پيشنهاد كنند
منتظر نظرات شما دوستان هستم

علي علي

سلام
دوستِ من شما که برنامه نویس هستین با سیستم عامل مک نمیتونی کنار بیای
من به شما یه لپتاپ سطح بالا از سری ThinkPad لنوو رو پیشنهاد میدم
رو Zenbook های اسوس هم میتونید یه نیم نگاهی داشته باشی!

psp2004
05-02-2014, 00:16
سلام
دوستِ من شما که برنامه نویس هستین با سیستم عامل مک نمیتونی کنار بیای
من به شما یه لپتاپ سطح بالا از سری ThinkPad لنوو رو پیشنهاد میدم
رو Zenbook های اسوس هم میتونید یه نیم نگاهی داشته باشی!

با نام خدا و سلام

ممنون بابت پاسختون

گفتيد ThinkPad ، امكانش هست مدل مورد نظرتون رو هم بگيد
از zenBook ها خوشم اومد ولي خب تو بازار انگار سخت پيدا ميشه
بعد فكر نكنم امكان ارتقا رم هم داشته باشند

lionf3
05-02-2014, 11:11
با سلامی دوباره
من این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل رو مد نظر دارم برای شما.
ZenbooK هم در مجتمع کامپیوتر پایتخت فکر میکنم موجود باشه.
البته بالطبع سیستمِ ضعیف تری هم داره.

yasindlb
05-02-2014, 12:38
سلام . اقا یدونه لپ تاب میخوام برا یه مهندس عمران که نرم افزار کار خودشو مثل 3D MAX و اینجور نرم افزارارو باهاش به راحتی کار کنه بودجه تا 2میلیون . اقا زود جواب بدین تو رو خدا :n28:

ha88an
05-02-2014, 13:53
سلام . اقا یدونه لپ تاب میخوام برا یه مهندس عمران که نرم افزار کار خودشو مثل 3D MAX و اینجور نرم افزارارو باهاش به راحتی کار کنه بودجه تا 2میلیون . اقا زود جواب بدین تو رو خدا :n28:
با این بودجه برای کار کردن با نرم افزارهای سنگینی مثل 3D Max به مشکل بر میخورید دوست عزیز
بهترین لپ تاپی که توی این رنج میتونم بهتون پیشنهاد کنم acer E1- 571G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هس، پیشنهاد میکنم افزایش بودجه بدید
موفق باشی ...

psp2004
05-02-2014, 19:17
با سلامی دوباره
من این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل رو مد نظر دارم برای شما.
سپاس مجدد بابت پاسختون

زنبوك رو كلا كنار گزاشتم ،
ولي اين t440 همه چيش خوبه :)
من امروز يه چند تا از اين تينك پد ها رو از پشت ويترين ديدم جنس بدنشون چيه!؟
راستش چون لپتاب قبليم لنوو بود و يكم اذيتم كرد يكم دلسردم ولي تو review ها همه ازش خوب گفتند

راستي اگه تا ٥ تومن هم شد چاره اي ندارم و هزينه مي كنم

اگر وزن تا ٢٢٠٠ هم شد ولي ارزش نسبت به مدلاي زير ٢كيلو خيلي بيشتر بود پيشنهاد كنيد :)

بعد من خيلي علاقه به نحصولات apple دارم ،ميخوام بدونم از لحاظ قدرتي me293 چطورياس!؟
همه ميگن به درد يه برنامه نويس نميخوره و سازگاري باش سخته ولي خب من بعيد مي دونم به مشكل بر بخورم

با اين شرايط اگه شما بودي بين اين t440 و me293 كدوم رو انتخاب مي كرديد!؟

علي علي

lionf3
05-02-2014, 22:11
بله این مدل واقعا خوب هستش.
نگرانِ جنس بدنه نباشید من خودم Z500 دارم و کاملا راضی هستم دیگه بدنه های سری Thinkpad حرفی برای گفتن باقی نمیذاره:
ضد آب-ضد ضربه-ضد شوک و ضد گرد و خاک هستن.
بدنه اکثرشون پلاستیک(از نوعِ مرغوب البته) و تا اونجایی که من میدونم این سری و سری X از فیبر کربن هم در بدنه استفاده کردن.
به نظر من اینقدر لازم نیست هزینه کنید با همین ۴۵۰۰-۴۶۰۰ هم لپتاپ های فوق‌العاده خوبی میشه گرفت.
میتونم از شما بپرسم در چه زمینه‌ای فعالیت دارید؟من خودم یه کوچولو برنامه نویسی کار کردم و دوستانم هم (مخصوصا اونهایی که به طور حرفه‌ای این کار رو انجام میدن)
سیستم عامل ویندوز رو از نظر آزادی و راحتی به مک ترجیح میدن و شما هم اگر یه ۲۴ ساعت با این سیستم کار کنی کلافه میشی :n01:(هر چند که واقعا از نظر کیفیت و سرعت و..... از ویندوز سر تر هستش)
از نظر قدرت هم Me293 خوب هستش اما اگر من بخوام انتخاب کنم یک ویندوزی رو ترجیح میدم(برای برنامه نویسی البته!) اما اگر کارتون میکس و مسترینگ آهنگ بود ۱۰۰۰۰۰۰٪ نظرم روی Macbook بودش.

یا علی

psp2004
05-02-2014, 22:48
بله این مدل واقعا خوب هستش.
نگرانِ جنس بدنه نباشید من خودم Z500 دارم و کاملا راضی هستم دیگه بدنه های سری Thinkpad حرفی برای گفتن باقی نمیذاره:
ضد آب-ضد ضربه-ضد شوک و ضد گرد و خاک هستن.
بدنه اکثرشون پلاستیک(از نوعِ مرغوب البته) و تا اونجایی که من میدونم این سری و سری X از فیبر کربن هم در بدنه استفاده کردن.
به نظر من اینقدر لازم نیست هزینه کنید با همین ۴۵۰۰-۴۶۰۰ هم لپتاپ های فوق‌العاده خوبی میشه گرفت.
میتونم از شما بپرسم در چه زمینه‌ای فعالیت دارید؟من خودم یه کوچولو برنامه نویسی کار کردم و دوستانم هم (مخصوصا اونهایی که به طور حرفه‌ای این کار رو انجام میدن)
سیستم عامل ویندوز رو از نظر آزادی و راحتی به مک ترجیح میدن و شما هم اگر یه ۲۴ ساعت با این سیستم کار کنی کلافه میشی :n01:(هر چند که واقعا از نظر کیفیت و سرعت و..... از ویندوز سر تر هستش)
از نظر قدرت هم Me293 خوب هستش اما اگر من بخوام انتخاب کنم یک ویندوزی رو ترجیح میدم(برای برنامه نویسی البته!) اما اگر کارتون میکس و مسترینگ آهنگ بود ۱۰۰۰۰۰۰٪ نظرم روی Macbook بودش.

یا علی

حرفه اصلیم برنامه نویسیه و تمرکز اصلیم روی جاوا وب هستش ، یه مقدار هم روی اراکل و ...
من اگر ویندوز روی مک بوک هم جواب بده میتونم واسه استفاده از برنامه های تخصصیم مثلا sql server از ویندوزش استفاده کنم

t440 واقعا عالیه ، اگه هارد ssdش رو گیر بیارم که دیگه محشره ،رم هم 4 کمه ، باید ارتقا بدم که خب ماکسش 12 گیگ رو ساپورت میکنه
صفحه تاچش رو هم نمیدونم به کار میآد یا خیر
میدونید این مکبوک جلو چشمام رو گرفته :n02:
واگرنه به نظرم این t440 عالیه
البته Asus n550jv هم بش میخوه خوب باشه ولی خب وزنش زیاده
دیگه نمیخوام تجربه ی لپتاپ 2.6 کیلویی داشته باشم

فردا میرم از نزدیک این Thinkpad t440 رو ببینم :)

lionf3
05-02-2014, 23:06
خب با توجه به امضاتون فک میکنم دوس دارید خونواده اپلتون رو تکمیل کنید :n02::n01:
آره میشه روش ویندوز ریخت اما خب یه سری مشکلات هم پیش میاد:
دورِ Cpu میره بالا به طور وحشتناک
ویندوز رو به سختی میتونید با یه سرعت خوب باهاش کار کنید همینطور سرعت خودِ مک رو هم میگیره
اما بهر حال فک کنم بتونید باهاش کتار بیاید.

Public Enemy
06-02-2014, 00:38
دوست عزیز با این حجم بودجه به نظر بنده برید سراغ همون مدل مک بوک .

البته با پول کمتر می تونین سخت افزار بهتری هم گیر بیارین . به عنوان مثال
SVF142190X Touch
انتخاب خوبی هست . مشخصات :

پردازنده : Intel Core i7 3537U 2.00GHz up to 3.10 GHz
رم : 8 گیگابایت :
هارد دیسک : 1 ترابایت
پردازنده گرافیکی : Nvidia GT740M
صفحه نمایش LED از نوع لمسی HD+
اندازه صفحه نمایش : 14 اینچ
وزن : 2 کیلوگرم

قیمت در دیجیکالا : 3,700

اینجوری با یک تیر 4 تا نشون می زنین :n02:
هم مارک خوب گیرتون میاد ، هم سخت افزار بهتر از هر دو مدل Lenovo و مک بوک ، هم صفحه نمایش لمسی و هم در هزینه صرف جویی می کنین

lionf3
06-02-2014, 10:24

SVF142190X Touch

هم مارک خوب گیرتون میاد ، هم سخت افزار بهتر از هر دو مدل Lenovo و مک بوک ، هم صفحه نمایش لمسی و هم در هزینه صرف جویی می کنین

از نظر من هم این پیشنهاد خوب هستش و میتونه در کنار اون ۲ تا گزینه دیگه یه گزینه‌ی عالی محسوب بشه
اما با این وجود من فک میکنم ایشون همون me293 رو بگیرن.

psp2004
06-02-2014, 13:05

SVF142190X Touch

ممنون بابت پيشنهادتون
لپتاپ كانفيگش خوب بود،نسبت به t440 فقط وزنش بيشتر كه ٢٤٠٠ زياده :)

انتخاب نهاييم بين t440 و me293 شد كه اگه بخام رم لنوو رو 8 كنم فكر كنم ٦٠٠ تفاوت قيمت بشه،
الان بايد روي قيمت يكم فكر كنم

بازم سپاس از هر دو دوستي كه كمك كردند و پيشنهاد دادن

مرسي

Public Enemy
06-02-2014, 13:09
ممنون بابت پيشنهادتون
لپتاپ كانفيگش خوب بود،نسبت به t440 فقط وزنش بيشتر كه ٢٤٠٠ زياده :)

انتخاب نهاييم بين t440 و me293 شد كه اگه بخام رم لنوو رو 8 كنم فكر كنم ٦٠٠ تفاوت قيمت بشه،
الان بايد روي قيمت يكم فكر كنم

بازم سپاس از هر دو دوستي كه كمك كردند و پيشنهاد دادن

مرسي

دوست عزیز توی Digikala نوشته 2 تا 2.2 ! توی کدوم سایت نوشته 2.4 ؟

امیر تتلو
06-02-2014, 13:10
سلام دوست عزیز اگه z500 بخوای بگیری مدل عالیی رو انتخاب کردی .... چون خودم هم قبلا داشتم خیلی کیفیتش بالاست اما اگه از وزن لب تاب بگذری asus g 53 sx رو معرفی میکنم که خیلی بهتر و قوی تره و خودم در حال حاضر اینو دارم و واقعا عالیه و باهاش هم بازی میکنم هم برنامه های سنگین اجرا میکنم و تا حالا حرفی برای گفتن نذاشته :n26: البته z500 هم خیلی عالیه اما گرافیکش یه مقدار رو مخه و بازی هارو نمیکشه که فک نکننم برای شما مشکلی ایجاد کنه پس من نظرم روی z500 هست اما اگه از وزنش بگذریم بازم میگم اون یکی خیلی بهتره هم صفحش 3d ه هم صفحش 17 اینچه و بلندگوشم قویتر از z500ه ببخشید سر تو درد اوردم من تجربمو در اختیارت گذاشتم دیگه بقیش با خودت:n26:

امیر تتلو
06-02-2014, 13:13
با سلامی دوباره

این لب تاب اصلا خوب نیست چون هم رمش 4ه هم cpuش از سری u هست که خیلی ضعیفه و از هر لحاظ یکم مشکل داره داداشی گل

Public Enemy
06-02-2014, 13:16
دوست عزیز لطفا تاپیک اول رو بخونین :

گفته وزن حداکثر 2 کیلو !!!!!!

و الا 1000 مدل خوب و بد هست

امیر تتلو
06-02-2014, 13:20
منم گفتم که اگه بخواد از وزنش بگذره اینو پیشنهاد دادم مگرنه z500 رو پیشنهاد دادم

Public Enemy
06-02-2014, 13:24
منم گفتم که اگه بخواد از وزنش بگذره اینو پیشنهاد دادم مگرنه z500 رو پیشنهاد دادم

Z500 هم 2.4 کیلو گرمه !

خط اول هم به وضوح نوشتن که کار اصلیشون برنامه نویسی هست و دنبال بازی نیستند !

جمغ بندی :

به هر حال با توجه به هزینه ای که می خواین بکنین به نظر من بهترین انتخاب همون ME865 هست . عمر بالای باتری لپ تاپ و صفحه نمایش Retina از نقات قوت این مدل هست . سایر مدل های اپل هم یه مشکل خاص دارند : حجم کم هارد ! که باید به فکر یه هارد اکسترنال هم باشید . در صورتی که جابجایی مد نظرتون باشه ، فکر نکنم حمل لپ تاپ + هارد اکسترنال چنان خوش آیند باشه .
T440 و S440 هم دو مدل از لنوو هستند . از نظر استحکام بدنه T440 و سخت افزاری S440 بهتر هست .

یه سر برید به بازار مدل های Vaio Fit رو هم نگاه کنین .

psp2004
06-02-2014, 16:02
Z500 هم 2.4 کیلو گرمه !

خط اول هم به وضوح نوشتن که کار اصلیشون برنامه نویسی هست و دنبال بازی نیستند !

جمغ بندی :

به هر حال با توجه به هزینه ای که می خواین بکنین به نظر من بهترین انتخاب همون ME865 هست . عمر بالای باتری لپ تاپ و صفحه نمایش Retina از نقات قوت این مدل هست . سایر مدل های اپل هم یه مشکل خاص دارند : حجم کم هارد ! که باید به فکر یه هارد اکسترنال هم باشید . در صورتی که جابجایی مد نظرتون باشه ، فکر نکنم حمل لپ تاپ + هارد اکسترنال چنان خوش آیند باشه .
T440 و S440 هم دو مدل از لنوو هستند . از نظر استحکام بدنه T440 و سخت افزاری S440 بهتر هست .

یه سر برید به بازار مدل های Vaio Fit رو هم نگاه کنین .

ممنون بابت راهنماييتون
با هارد مشكل ندارم و با اكسترنال كار ميكنم
S440 اصن تو بازار نديدم
از t440 واقعا خوشم اومد فقط ارتقا رم نياز داره و فكر كنم فقط يه اسلات واسه رم داره و واسه تعويض بايد كل زير لپتاپ باز بشه
Me865 شايد رو اندازه صفحش به مشكل بر خورم ، me293 با توجه به قيمتش ميارزه!؟ يا me865!?

lionf3
06-02-2014, 17:07
ممنون بابت راهنماييتون
با هارد مشكل ندارم و با اكسترنال كار ميكنم
S440 اصن تو بازار نديدم
از t440 واقعا خوشم اومد فقط ارتقا رم نياز داره و فكر كنم فقط يه اسلات واسه رم داره و واسه تعويض بايد كل زير لپتاپ باز بشه
Me865 شايد رو اندازه صفحش به مشكل بر خورم ، me293 با توجه به قيمتش ميارزه!؟ يا me865!?

خب خوشحالم پیشنهادم خوب بودش
شما از نزدیک باهاش کار کردین؟؟
جنس بدنه و کیفیت صفحه‌اش راضی کننده بود؟

psp2004
07-02-2014, 15:47
خب خوشحالم پیشنهادم خوب بودش
شما از نزدیک باهاش کار کردین؟؟
جنس بدنه و کیفیت صفحه‌اش راضی کننده بود؟

نه هیچ کدوم نداشتن و میگفتند باید سفارش بدی تا واست بیاریم
منم میخوام تا آخر هفته جاری صبر کنم
ببینم چی میشه :)

rainman1061
08-02-2014, 12:42
سلام
به نظر من
THINKPAD W510 یا THINKPAD T520 بگیر.
آک گرون در میاد ولی استوک قیمتشون عالیه و از همه لبتاب هایی کهگفتین برای شما بهتره.
باسپاس

psp2004
08-02-2014, 20:33
سلام
به نظر من
THINKPAD W510 یا THINKPAD T520 بگیر.
آک گرون در میاد ولی استوک قیمتشون عالیه و از همه لبتاب هایی کهگفتین برای شما بهتره.
باسپاس

تشكر بابت پيشنهاد
اين دو تا مدل فكر نكنم تو بازار پيدا بشه ، t440 الان اصن نيست
بعد وزنشونم نسبتا بالا ميره

psp2004
09-02-2014, 16:02
از شانس من همون دو تا فروشگاه اینترنتی هم که داشتند دیروز که سفارش دادم امروز میل دادن موجود نیست :(

دوستان کسی جایی T440 رو ندیده !!؟؟

yasindlb
09-02-2014, 22:27
با این بودجه برای کار کردن با نرم افزارهای سنگینی مثل 3D Max به مشکل بر میخورید دوست عزیز
بهترین لپ تاپی که توی این رنج میتونم بهتون پیشنهاد کنم acer E1- 571G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هس، پیشنهاد میکنم افزایش بودجه بدید
موفق باشی ...

یعنی زیر دو تومن برا مهندس عمران لپ تاب پیدا نمیشه ؟؟؟:n27:

yasindlb
09-02-2014, 22:43
موفق باشی ...

ی چیزی تو مایه های یک و هشتصد میخوام ،:n28:

lionf3
09-02-2014, 23:00
از شانس من همون دو تا فروشگاه اینترنتی هم که داشتند دیروز که سفارش دادم امروز میل دادن موجود نیست :(

دوستان کسی جایی T440 رو ندیده !!؟؟

پایتخت و بازار رضا هم نداره!
جالبه :n13:
این مدل ها معمولا کمیاب هستن اما نه در این حد.

lionf3
09-02-2014, 23:01
ی چیزی تو مایه های یک و هشتصد میخوام ،:n28:

پیدا میشه دوستِ من
با بودجه‌ی شما میتونید
سراغِ برند های Dell-Acer برید.

psp2004
10-02-2014, 00:46
پایتخت و بازار رضا هم نداره!
جالبه :n13:
این مدل ها معمولا کمیاب هستن اما نه در این حد.

واسه خودم واقعا جالب بود ... پایتخت که نرفتم ولی رضا و ایران و اون پاساژ وسطیه هیچ کدوم نداشتن :|

yasindlb
10-02-2014, 15:26
پیدا میشه دوستِ من
با بودجه‌ی شما میتونید
سراغِ برند های Dell-Acer برید.

خب شما به من یه چند تا مدل پیشنهاد کن تا من بگیرم / تا 2 تومن ک بشه باهاش نرم افزارای کار یک مهندس عمران انجام بشه مثل 3D max ??????????:sq_3:

lionf3
10-02-2014, 15:43
خب شما به من یه چند تا مدل پیشنهاد کن تا من بگیرم / تا 2 تومن ک بشه باهاش نرم افزارای کار یک مهندس عمران انجام بشه مثل 3D max ??????????:sq_3:

الآن این مدل رو دیدم و بنظرم خوبه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yasindlb
10-02-2014, 21:02
الآن این مدل رو دیدم و بنظرم خوبه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lenovo Essential G510 - B

HP ProBook 4540s-L

Lenovo Essential G510 - C
این سه تا خوب نیستن ؟؟؟؟؟
اگه خوبن کدومشون بهتره ؟؟؟
از اونی ک شما پیشنهاد دادین بهترن ؟؟؟؟

oOomid.M
10-02-2014, 21:38

داش مهندس عمران رو چه به مکس آخه !! من خودم مهندس عمران هستم باید به فکر Etabs و Safe باشید شما
من خودم Hp ProBook 450 دارم

lionf3
10-02-2014, 22:08
به نظرِ من شما از بین Probook های HP و لپتاپ های سری G از Lenovo انتخاب کنید
زیاد هم سخت نیست باید ببینی سلیقه‌ات چیه وگرنه از نظر سخت افزار اکثرشون در یک رنج هستن.